Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Windows 11 saattaa viedä Windows 10:tä edellä yhdellä tärkeällä tavalla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Windows 11 saattaa viedä Windows 10:tä edellä yhdellä tärkeällä tavalla

Windows 11 on ollut olemassa lähes vuoden, mutta keskustelu siitä, miten se vastustaa Windows 10:tä, jatkuu edelleen vahvana. Siksi räätälöity tietokonerakentaja Puget Systems palasi tähän aiheeseen, ja tulokset havaitsivat, että Windows 11 saattaa vetää Windows 10:tä edellä yhdellä tärkeällä alueella.

Tämä yksi avainalue sisältää sisällön luomisen, ja Puget Systems kertoi, että useissa testeissä saavutti voittoa Windows 10:een verrattuna viimeisen vuoden aikana. Nämä voitot johtuvat pääasiassa kuukausittaisista Windows 11 -korjauksista ja uusien suorittimien julkaisusta. Silti Windows 10 suoriutui myös nopeammin joissakin testeissä, joissa testejä suorittava laitteisto oli sama.

Tulosten lopussa havaittiin, että Windows 11:ssä ei ole niin paljon suorituskykyongelmia sisällön luomisessa kuin sen ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä. Se ei myöskään ollut selkeä voittaja Windows 10:stä useimmissa tapauksissa. Tämä johtuu siitä, että Windows 11 suoriutui paremmin joissakin testeissä, mutta Windows 10 teki saman myös muissa testeissä. Puget Systemsin mukaan se on enemmän tasapeli näiden kahden välillä.

“Jos olet sisällöntuottaja ja etsit täysin yleistä vastausta käytettävästä käyttöjärjestelmästä, sen pitäisi olla “ei väliä”. Sen vivahde on kuitenkin paljon monimutkaisempi”, sanoi Matt Bach, Puget Systemsin vanhempi laboratorioteknikko.

Joten mikä on näiden näytetestien vivahde? No, Puget System testasi sekä Windows 10:n että Windows 11:n järjestelmissä, joissa oli AMD- ja Intel-suorittimet. Tit käytti videoeditointitesteissä myös ohjelmia, kuten Premiere Pro, After Effects ja DaVinci Resolve Studio. Valokuvien muokkaus sisälsi Photoshopin ja Lightroom Classicin. CPU-renderöinnissä käytettiin Cinema 4D:tä, V-Rayta ja Blenderia. GPU-renderöinnissä käytettiin Octanea, V-Rayta ja Blenderia ja pelikehityksessä Unreal Engineä.

Näissä testeissä oli vain kolme suurta poikkeavaa. Ensimmäinen on Premiere Pro, jossa Windows 10:llä oli pieni etu Windows 11:een verrattuna. Toisessa, V-Ray CUDA -tilassa, Windows 11 oli 20 % nopeampi kuin Windows 10. Kolmanneksi Unreal Engine, ja Windows 11:llä oli valtava suorituskyky. saada yli Windows 10:n Intel Core i9 -prosessorilla, vaikka tämä voi johtua virheestä.

🔥 Empfohlen:  Tehokkaampi Mac Mini on työn alla, ja se saattaa olla tulossa pian

Kuten olemme tarkentaneet vertailussamme, näyttää siltä, ​​​​että ero Windows 10:n ja Windows 11:n välillä saattaa vain näkyä ja tuntua. Jokaisella on oma makunsa, ja Puget Systemsin testitulosten perusteella Windows 11:llä ei ole niin suurta suorituskykyetua Windows 10:een verrattuna kuin Microsoft haluaa sinun ajattelevan.