Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Windows 11 sai juuri yhden tärkeimmistä syistä ostaa Mac

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Windows 11 sai juuri yhden tärkeimmistä syistä ostaa Mac

Applen ekosysteemi on syy, miksi monet ihmiset kerääntyvät Maciin Windows-laitteiden kautta. Heillä on jo iPhone, joten sen kanssa helposti toimivan Macin ostaminen näyttää itsestään selvältä seuraavalta askeleelta.

Nyt kuitenkin erittäin pyydetty Phone Link -sovellus Windows 11:lle tukee vihdoin iPhonea, mikä tekee joistakin näistä ekosysteemiominaisuuksista lopulta hieman monikäyttöisempiä. Sovelluksen päivitys julkistettiin huhtikuun lopulla, mutta se on käytettävissä tänään.

Erityisesti Phone Link for iPhone -päivityksen avulla voit käyttää iMessagea tietokoneelta. Voit yhdistää iPhonesi Windows 11 -tietokoneeseen ja lähettää ja vastaanottaa viestejä iMessagen kautta. Voit myös soittaa ja vastaanottaa puheluita ja puhelinsovellusilmoituksia käyttäessäsi tietokonetta tai kannettavaa tietokonetta.

Microsoft aloitti Phone Link -sovelluksen betatestauksen Windows Insiders -sovelluksella iPhonelle helmikuussa. Yhtiö sanoi, että palaute lisälaitetuesta on ollut positiivista, ja arvioijat totesivat: “Tämä on juuri sitä, mitä olen toivonut Windows-tietokoneellani.”

Päivitys on saatavilla iOS:lle 39 kielellä 85 markkinalla. Se toimii Bluetooth-yhteyden kautta, sillä näin älypuhelin yhdistyy Windows 11 -tietokoneeseen. Tyypillisesti iMessagella on sulavin siirtyminen iPhonesta iPhoneen. Microsoft kuitenkin saa Phone Linkin toimimaan tarttumalla iPhonen saapuviin tekstiviesteihin Bluetoothin kautta ja lähettämällä ne omaan Windows-sovellukseensa.

Tämä toiminto on mielenkiintoinen, mutta se aiheuttaa joitain rajoituksia Phone Link for iPhone -sovelluksessa. Sovellus ei esimerkiksi pysty tallentamaan keskusteluhistoriaa nykyisen istunnon jälkeen, eikä se tue iMessage-ryhmäkeskusteluja, valokuvia tai videoita. Toisaalta monet näistä ominaisuuksista ovat yleisiä sovelluksen Android-versiossa.

Windows ei myöskään tee eroa iMessage- ja SMS-tekstiviestien välillä, joten kaikki kuplat ovat harmaita kuplia Phone Link for iPhone -sovelluksessa.

Ominaisuuden käyttöä koskevia vaatimuksia ovat iPhone, jossa on iOS 14 tai uudempi, Phone Link -sovelluksen uusin versio ja Bluetooth-yhteys. Kun virallinen sovellusversio on nyt saatavilla, sen pitäisi päivittää automaattisesti. Jos näin ei kuitenkaan ole, voit katsoa Microsoft Store -sovelluksesta lisätietoja uusimmista päivityksistä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Kristin Addis tienaa 50 000 dollaria kuukaudessa juoksemalla yhden maailman suosituimmista naisten matkablogeista