Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

“Windows 12” -vuoto kiusoitti tehokkaita tekoälypäivityksiä – tässä on mitä tiedämme

Seuraava artikkeli auttaa sinua: “Windows 12” -vuoto kiusoitti tehokkaita tekoälypäivityksiä – tässä on mitä tiedämme

Työ Windows 12:n tai vastaavan parissa saattaa olla hyvässä vauhdissa Microsoftissa, ja uusi raportti viittaa siihen, että Windows 11:n seuraajan korteissa voisi olla tehokkaita uusia ominaisuuksia.

Erityisesti tuleva Windows-versio voisi luottaa paljon enemmän koneoppimisalgoritmeihin, jotka yrittävät auttaa sinua tarjoamalla tilannekohtaista apua päivittäisessä tietojenkäsittelyssä. Puhumme koneoppimisen integroimisesta Windowsin kanssa paljon syvemmällä tavalla kuin Microsoft teki helmikuussa, kun Bing with ChatGPT saapui Windows 11:n tehtäväpalkkiin.

Windows Centralin uuden raportin mukaan Microsoftin tiimi on testannut joitain näistä ideoista työskennellessään seuraavan Windowsin parissa, joka on kuulemma tunnettu sisäisesti koodinimillä, kuten “Next Valley” tai “Hudson Valley” kehityksen aikana. Tämä vastaa Microsoftin Ignite 2022 -tapahtumassaan jakamaa kuvakaappausta, joka näytti näyttävän uudelleensuunniteltua Windows-käyttöliittymää sekä “Next Valley Prototype Design” -merkintää.

Windows Centralin luottamien lähteiden sanan perusteella Microsoft näyttää suunnittelevan, kuinka luoda Windows-versio, joka on modulaarisempi ja muokattavampi kuin koskaan ennen. Tämän käyttöjärjestelmän version koodinimi voi olla “CorePC”, ja sen kerrotaan olevan yhtä turvallinen kuin Windows 11, mutta se on kuitenkin muokattavampi ja suunniteltu alusta alkaen modulaarisemmalla tavalla, jotta se on helpompi asentaa laajemmalle. erilaisia ​​laitteita kuin perinteiset Windows-tietokoneet, kannettavat tietokoneet ja tabletit.

Vaikka emme voi varmuudella sanoa, kuinka totta se on, se olisi varmasti järkevää, koska parhaat Windows-kannettavat ovat usein paljon vähemmän houkuttelevia organisaatioille, kuten kouluille ja yrityksille kuin parhaat Chromebookit, koska Windows 11 on monimutkaisempi kuin ChromeOS ja hallinta vie enemmän aikaa.

Windows Centralin lähteiden mukaan tämä modulaarisempi ja kevyempi Windows 11 -seuraaja olisi pienempi ja helpompi asentaa, puhumattakaan nopeammasta päivityksestä, mikä voisi tehdä siitä houkuttelevamman ChromeOS-kilpailijan. Tuleva Windows-versio on suunniteltu toimimaan useissa eri alustoissa sopivina versioina, ja yritys työskentelee yhteensopivuusohjelmistokerroksella (ilmoitetun koodinimeltään “Neon”), joka täyttää aukon, kun yritetään ajaa sovelluksia, jotka vaativat vanhoja Windows-ominaisuuksia. uudemmissa, ohuemmissa versioissa.

🔥 Empfohlen:  Ohita OTP-vahvistus millä tahansa verkkosivustolla tai sovelluksessa 2023

Tämän kevyen Windows-seuraajan versiota testataan jo sisäisesti, ja se on Windows Centralin luotettavan lähteen mukaan “noin 60-75 % pienempi kuin Windows 11 SE”. Ainakin yhtä versiota suunnitellaan, jossa keskitytään optimoimaan laitteistot ja ohjelmistot täysillä ja hyödyntämään laitteiston koneoppimiskykyjä “samalla tavalla kuin Apple Silicon”, Windows Centralin mukaan.

Siinä olisi hirveän paljon järkeä, kun otetaan huomioon, kuinka paljon Apple on nähnyt MacBookien vaihtamisen Intel-suorittimista omaan Apple Siliconiin. Parhaat MacBookit hyödyntävät Apple M-sarjan sirujensa tehoa paitsi nopeuttaakseen laskentataulukoiden selailua, myös auttaakseen tehtävissä, kuten verkkokameran kuvanlaadun parantamisessa videopuheluiden aikana.

Windows 11:n seuraaja, joka tarjosi samanlaisia ​​ominaisuuksia hyödyntämällä täysimääräisemmin käytössä olevaa laitteistoa, olisi hirvittävän houkutteleva, ja Windows Central väittää Microsoftin kehittävän mahdollisia Windows 12 -ominaisuuksia, kuten näytön sisällön automaattista analysointia ja kontekstuaalisia kehotteita. korostaa tekstiä kuvissa ja kopioida se toiseen tiedostoon.

Näkymät

Vaikka ei ole vielä syytä olettaa, että ohjelmiston nimeksi tulee Windows 12, on monia hyviä syitä olettaa, että Microsoft työskentelee Windows 11:n jatkotoimen parissa. Vaikka se on edelleen täysin hyvä käyttöjärjestelmä, jota tuetaan tulevina vuosina , Windows 11 ei ole ollut historian suosituin Windows, ja Applen ja Googlen kovassa kilpailussa Microsoft olisi typerää olla tekemättä Windowsissa seuraavaa suurta asiaa.

Varmasti viimeaikainen kiihko LLM-koulutetuista chatboteista, kuten Google Bardista tai Bingistä ja ChatGPT:stä, saa ehdotuksen, että tällaiset tekoälyn vieressä olevat tekniikat päätyvät seuraavaan Windowsiin, vaikuttaa turvalliselta vedolta. Meidän on tietysti odotettava ja katsottava, mutta näyttää erittäin epätodennäköiseltä, että teknologiahulluus “AI”:n laittamiseksi kaikkeen lakkaa, ennen kuin Windows 12 (tai miksi Microsoft sitä lopulta kutsuu) saapuu kauppojen hyllyille ennustetussa 2024-julkaisussaan. ikkuna.

Tämän päivän parhaat Microsoft Surface Pro 9 -tarjoukset

Tämän päivän parhaat Microsoft Surface Pro 9 -tarjoukset

🔥 Empfohlen:  25 tuottoisaa Forex-kumppanuusohjelmaa, joihin sinun on rekisteröidyttävä TÄNÄÄN

Tämän päivän parhaat Microsoft Surface Pro 9 -tarjoukset

Table of Contents