Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Wix SEO Insights: 10 vinkkiä korkeampaan Google-sijoitukseen vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Wix SEO Insights: 10 vinkkiä korkeampaan Google-sijoitukseen vuonna 2023

Kuvittele, että nostat verkkosivustoasi Googlen riveissä kuin ammattilainen!

Kyllä, oikealla ymmärryksellä Wix SEO se on mahdollista.

Kun todella ymmärrät Wixin ominaisuudet, sivustosi kasvusta hakukoneissa tulee pikemminkin jännittävä matka kuin haastava tehtävä.

Yhdessä, navigoimme tämän alustan läpi ja läpimuuttaa haasteet kasvumahdollisuuksiksi.

Joten miksi et liittyisi joukkoomme tähän Wix SEO -tutkimukseen? Se on ensimmäinen askeleesi menestyksekkäämmän verkkonäkyvyyden tiellä. Sukeltakaamme sisään!

Onko Wix hyvä SEO:lle? Voitko varmistaa näkyvät paikat hakukonetulossivuilla (SERP) Wixillä? Ehdottomasti kyllä!

Wix on tehokas, käyttäjäystävällinen verkkosivustojen rakentaja, joka on suunniteltu SEO mielessä.

Toisin kuin monimutkaiset sisällönhallintajärjestelmät, kuten WordPress, Wix tarjoaa tasapainon toiminnallisuuden ja oppimiskäyrän välillä, mikä tekee siitä täydellisen niille, jotka etsivät helppoja mutta tehokkaita SEO-työkaluja.

kädet etsivät googlesta älypuhelimella

Wixin avulla voit muokata myymäläsivujen sisällönkuvauskenttiä, luoda SEO-malleja tuotteillesi ja jopa parantaa verkkokauppaasi Googlessa strukturoidun datan avulla.

Wix integroituu myös saumattomasti Google-yritysprofiiliin, mikä helpottaa profiilisi kätevää hallintaa suoraan Wix-hallintapaneelista.

Alustan infrastruktuuri pystyy käsittelemään suuria liikenne- ja myyntimääriä, ja sen takaa omistautunut Wix-asiantuntijatiimi, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden.

Lyhyesti sanottuna Wixin tehokkaat SEO-ominaisuudet yhdistettynä sen vahvaan infrastruktuuriin tekevät siitä houkuttelevan valinnan sijoittuessasi korkealle SERP:issä.

Kun olet käynyt läpi edellä mainitut Wixin edistyneet SEO-ominaisuudet, jos vielä kysyt tämän kysymyksen, siivotaan sumu konkreettisilla esimerkeillä.

Wixin maine heikommasta hakukoneoptimoinnista on kuin vanha varjo, joka on heitetty sen alkuajoista, jolloin siitä puuttui joitain SEO:n perusteita.

Kuitenkin aivan kuin tuhkastaan ​​nouseva Feeniksi, Wix on muuttunut merkittävästi vuoden 2016 suuren päivityksen jälkeen, tarjoaa nyt tehokkaita SEO-työkaluja.

kädessä suurennuslasia tekstissä, jossa lukee

Tämä päivitys paransi merkittävästi Wix-verkkosivuston suorituskykyä siinä määrin, että se sai jopa tunnustuksen John MuellerGooglen arvostettu Search Advocate, joka totesi:

“Wix on tehnyt fantastisia asioita jo usean vuoden ajan. Olen vaikuttunut. He ovat nostaneet rimaa ei vain palveluilleen, vaan koko toimialalle.”

Niin kyllä, Wix-verkkosivusto voi sijoittua korkealle SERP:ssä mutta jos vain tiedät mitä olet tekemässä.

Näet, varsinainen salainen kastike Googlen parhaiden sijoitusten saavuttamiseen ei ole vain alustassa, vaan myös käyttäjän (AKA SINÄ!) käsissä.

Wixin käyttäjäystävällisyys houkuttelee usein ihmisiä, joilla ei ehkä ole vahvaa teknistä tai SEO-taustaa, toisin kuin WordPressin kaltaisten alustojen tiukka polku.

Ota Joe, paikallinen käsityöläinen, joka valitsee Wixin esittelemään käsintehtyjä tuotteitaan.

Vaikka hänen verkkosivustonsa on visuaalinen herkku, ilman asianmukaisia ​​SEO-elementtejä, kuten strategista avainsanan käyttöä tai optimoituja sisällönkuvauskenttiä, se on kuin puu kaatuisi tyhjään metsään – kukaan ei huomaa sitä.

Mutta jos Joe päättää ottaa hakukoneoptimoinnin ohjat, hyödyntämällä Wixin työkaluja personointiin hänen sisällönkuvauskenttiään, luoda hakukoneoptimointimalleja ja toteuttaa strukturoituja tietoja, hänen käsityöläinen verkkosivustonsa saattaa pian kääntää päät Googlen ensimmäiselle hakutulossivulle.

Yksinkertaisesti sanottuna, Wix-sivustot voivat todellakin olla Googlen sijoituksen kärjessä. Sinun tehtäväsi on kuitenkin avata Wixin tehokkaiden SEO-työkalujen mahdollisuudet.

🔥 Empfohlen:  Miksi SEO on näkyvyydestä sijoituksen sijaan?

On monia tapoja parantaa Wix-verkkosivustosi SEO-suorituskykyä. Tämä voi olla yhtä yksinkertaista kuin löytää oikeat avainsanat tai perustaminen SEO mallit myymäläsi tuotesivuille.

Tässä oppaassa jaamme helposti noudatettavia parhaita käytäntöjä ja käytännön vinkkejä, jotka auttavat verkkosivustoasi nousemaan korkeammalle hakukoneiden tuloksissa.

Tehdään sivustostasi loistaa verkossa!

Wix SEO:n hallitseminen alkaa sisällönkuvauskenttien voiman ymmärtämisestä.

Sisällönkuvauskentät ovat HTML-elementtejä jotka tarjoavat tietoa verkkosivusta hakukoneille ja verkkosivuston vierailijoille.

Niillä on ratkaiseva rooli hakukoneoptimoinnissa, koska ne voivat vaikuttaa hakijan päätökseen napsauttaa sivuasi vai ei hakutuloksissa.

Wixin avulla voit mukauttaa SEO-asetuksiasi kauppasivuillesi ja varmistaa, että ne on optimoitu Googlelle ja SERP:ille.

Kun valitset mallin Wixistä ja aloitat sivustosi määrittämisen, SEO-osio kojelaudassasi on oppaasi.

wix dashboard SEO -työkalujen asetukset

Täältä löydät kattavan Wix SEO -tarkistuslistan, vaiheittaisen oppaan, joka opastaa sinut sivustosi hakukoneoptimoinnin kaikissa osissa.

wix-tunnisteen luontiprosessi kojelaudassa

Muista se saadaksesi nopean vinkin sisällönkuvauskentistä jokaisella verkkosivullasi tulee olla ainutlaatuinen metaotsikko ja kuvaus.

otsikkotunnisteen ja metakuvauksen mukauttaminen

Heidän pitäisi olla ytimekäs, relevanttija sisällytä omasi kohdistettuja avainsanoja.

Jos sinulla on esimerkiksi lemmikkieläintarvikekauppa, metaotsikko voisi olla “Edullisia, laadukkaita lemmikkitarvikkeita – [Your Store Name]” ja sisällönkuvaus voi kuulua “Etsi parhaat tarjoukset suosituimmista lemmikkitarviketarvikkeista osoitteessa [Your Store Name]. Osta nyt nopea toimitus!”.

Wixin työkalujen avulla näiden tunnisteiden optimointi on yksinkertaista ja voi merkittävästi parantaa verkkosivustosi hakukoneoptimointia.

Älykäs tapa parantaa hakukoneoptimointia Wix-verkkosivustollasi on luoda SEO-malleja tuotesivuillesi.

Wix antaa sinulle mahdollisuuden määritä malleja hakukoneoptimoinnin otsikoille, kuvauksille ja URL-osoitteillejoka päivittyy välittömästi kaikilla tuotesivuillasi varmistaen yhtenäisen ja SEO-ystävällisen rakenteen.

Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on useita tuotteita, koska se säästää aikaa ja varmistaa johdonmukaisuuden.

Kun määrität näitä kuvioita, muista se sisältää osuvia avainsanojakäytä laukaisevia sanoja ja pidä kielesi selkeänä ja houkuttelevana.

Hyödyntämällä tätä ominaisuutta et vain tee sivustostasi houkuttelevampaa hakukoneille, vaan myös tarjoaa paremman selauskokemuksen vierailijoillesi.

Googlen monipuoliset katkelmat – tehostetut hakutulokset – ovat orgaanisen liikenteen kultakaivos.

Googlen rich-tulosten kuvakaappaus Wix SEO -aiheesta

Wix antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää tätä potentiaalia strukturoiduilla tietomerkinnöillä, jotka lisätään automaattisesti dynaamisille sivuille, kuten tuoteluetteloihin, tapahtumatietoihin ja blogikirjoituksiin.

Tämä yhdenmukaistaa sivustosi Googlen suositusten kanssa, mikä tekee sivuistasi kelvollisia Rich Snippets -katkelmiin.

Esimerkiksi verkkokauppakaupan tuotesivulla voidaan näyttää hinta, saatavuus ja arvostelut suoraan hakutuloksissa, mikä parantaa sen näkyvyyttä.

wix-hallintapaneeli, joka näyttää SEO-asetukset

Voit muokata Wixin esiasetuksia muuttujien avulla, lisätä merkintöjä useille sivuille kerralla ja jopa kirjoittaa omia merkintöjäsi, jolloin voit hallita ja joustaa SEO-strategiaasi.

strukturoidut merkintäasetukset wixissä

On syytä huomata, että sivuilla, kuten Wix Stores -tuotesivuilla, Wix Bookings -palveluilla, Wix-blogiviesteillä, Wix-foorumin viesteillä ja Wix Events -sivuilla, on esiasetettuja merkintöjä.

Näitä esiasetuksia voidaan mukauttaa SEO-asetuksissa. Lisäksi voit lisää muuttujia merkintöihisi dynaamisen koodin luomiseen.

Muista, että voit ottaa enintään 5 merkintää hakukoneoptimointiasetusta kohti, mukaan lukien esiasetettu merkintä.

Sosiaalinen media voi lisätä verkkosivustosi kattavuutta ja näkyvyyttä, ja Wixillä on helppo optimoida sivusi jakamista varten.

🔥 Empfohlen:  Top 10 Whatsapp API -palveluntarjoajaa yrityksille vuonna 2023

wixin sosiaalisen median hallinta hallintapaneelissaan

Kauppasivusi tietojen personointi tarkoittaa, että kun joku jakaa linkin kauppaasi sellaisilla alustoilla kuin Facebook tai Instagram, näytettävät tiedot (kuten otsikko, kuvaus ja kuva) voidaan räätälöidä sitoutumisen maksimoimiseksi.

wix sosiaalisen median mallit

Lisäksi Wixin avulla voit esitellä kaikki omaisuutesi yhden linkin alla, jolloin voit luoda upea merkkisivukäynnistää alle 5 minuutissa ja muunna yleisösi tehokkaasti ja ansaitse sen kaupallistamisen.

Wixissä jakaminen ei ole vain linkin pudottamista – se on houkuttelevan, brändin luomista sivustollesi.

Wixin integraatio Google Business Profilen kanssa on muutoksen lähde yrityksille, jotka haluavat lisätä näkyvyyttään verkossa.

Tämän ominaisuuden avulla voit hallita Google-yritysprofiiliasi suoraan Wix-hallintapaneelista, mikä virtaviivaistaa työnkulkuasi ja säästää arvokasta aikaa.

wix-integraatio Google-liiketoiminnan kanssa

Voit vaivattomasti päivittää yritystietosi, vastata arvosteluihin ja jopa julkaista päivityksiäkaikki kätevästi Wix-kojelautastasi.

Tämä integrointi tehostaa online-näkyvyytesi hallintaa, mutta myös lisää näkyvyyttäsi Googlessa, mikä lisää potentiaalisten asiakkaiden houkuttelemisen todennäköisyyttä.

Jokainen Wix-sivusto on varustettu sivustokarttahakemistolla, lähinnä etenemissuunnitelmalla, joka ohjaa hakukoneet sivustosi eri sivuille.

Se on XML-tiedosto, joka sisältää sivujesi URL-osoitteiden lisäksi arvokasta tietoa, kuten sivusuhteita ja päivitysaikoja.

wix-sivustokartan asetus

Ajattele verkkosivustosi sivustokarttaa sen mallina, joka näyttää, kuinka eri sivut liittyvät toisiinsa.

Miksi se on välttämätöntä? Sivustokartta parantaa sivustosi indeksoitavuutta hakukoneiden toimesta, mikä saattaa parantaa yleistä hakukoneoptimointiasi.

sivustokartta wixissä

Wix yksinkertaistaa tätä prosessia integroimalla sivustokartan lähettämisen suoraan alustaansa. Premium-käyttäjänä, kun olet linkittänyt verkkotunnuksesi Wixin Google Search Console -integraatioon, voit lähettää sivustokarttasi yhdellä napsautuksella.

Siten jokaisesta verkkosivustosi osasta – yleisistä sivuista erityisiin ominaisuuksiin, kuten Wix Stores – tulee hakukoneiden helpompi löytää, ymmärtää ja indeksoida, mikä parantaa verkkonäkyvyyttäsi.

Wixin sisäänrakennettu Site Inspection -työkalu on kätevä ominaisuus, jonka avulla voit seurata verkkosivustosi teknistä tilaa suoraan kojelautastasi.

Se tarjoaa käsityksiä useista tärkeistä tekijöistä, kuten sivujesi hakemistotilasta, mobiilikäytettävyydestä ja kelpoisuudesta rich-tuloksiin.

paikantarkastus wixissä

Nämä tiedot ovat tärkeitä, koska indeksoimattomat URL-osoitteet eivät voi näkyä Googlen hakutuloksissa, mikä saattaa vaikuttaa sivustosi näkyvyyteen.

Pääset sivuston tarkastustyökaluun siirtymällä kohtaan “Markkinointi & SEO” -osio Wix-hallintapaneelissasi ja valitse sitten “SEO-työkalut” ja “Paikan tarkastus.”

Kun yhdistät sivustosi Google Search Consoleen, voit tarkistaa ja optimoida sivustosi kunnon ja suorituskyvyn ja varmistaa, että sisältösi on aina valmis löydettäväksi verkossa.

Kun kohdistat kansainvälisille markkinoille, on erittäin tärkeää mukauttaa hakukoneoptimointistrategiasi jokaiselle kielelle.

Wix Multilingual mahdollistaa sen optimoida hakukoneoptimointiasetukset kohdekielen mukaanmikä parantaa maailmanlaajuista läsnäoloasi verkossa.

Oletuksena Wix sisällyttää hreflang- ja x-default-tunnisteet monikielisten sivujesi koodiin.

wix-monikielinen mainos päällä

Nämä HTML-attribuutit ohjaavat hakukoneita, kuten Googlea, ymmärtämään sivun kielen ja maantieteellisen kohdistuksen. Joten kun käyttäjä tekee haun, nämä tunnisteet auttavat näyttämään sivustosi sijaintinsa perusteella sopivimman kieliversion.

Jotta saat kaiken irti, harkitse näitä nopeita vinkkejä:

  • Aina tarjota käännöksiä jotka ovat tarkkoja ja kulttuurisesti sopivia.

  • Optimoi sisällönkuvauskentät ja kuvaukset jokaiselle kieliversiolle.

  • Hyödynnä hreflang-tageja varmistaaksesi, että hakukoneet näyttävät oikeankielisen version.

🔥 Empfohlen:  Päällekkäiset sisältöongelmat: Lopullinen opas niiden löytämiseen ja korjaamiseen helposti vuonna 2023

Räätälöimällä hakukoneoptimointisi kullekin kielelle kommunikoit tehokkaasti erilaisten yleisöjen kanssa, mikä lisää näkyvyyttäsi ja kattavuuttasi.

Avainsanatutkimus on minkä tahansa onnistuneen SEO-strategian kulmakivi, ja Wix vie sen edistyksellisyyteen saumattomalla integraatiollaan Semrushiin.

Tämän yhteistyön avulla voit hyödyntää Semrushin laajaa yli 24 miljardin avainsanan tietokantaa suoraan Wix-käyttöliittymästä, jalostaa sisältöäsi ja parantaa sen näkyvyyttä.

wix semrush -integraatio

Navigointi tässä ominaisuudessa on yhtä helppoa kuin:

  • Siirry kohtaan SEO-asetusten tarkistuslista Markkinointi ja hakukoneoptimointi -osiossa.

  • Käyttää Semrushin työkalu tutkia useita avainsanavaihtoehtoja.

  • Analysoi tärkeimmät mittarit kuten hakujen määrä, trendianalyysi, sijoituksen vaikeus ja etsijän tarkoitus.

Haluatko päästä kilpailijoidesi edelle?

Yritä keskittyä tarkempiin avainsanoihin integroimalla markkinarako tai sijaintisi, kuten “luomukahvi New Yorkissa”.

Mitä kohdistetummin avainsanasi on, sitä todennäköisemmin houkuttelet oikean yleisön ja parannat hakutulosten napsautussuhteita.

Riippumatta siitä, kuinka teknisesti optimoitu Wix-sivustosi on, perimmäinen avain SEO-menestykseen ja Googlen ensimmäiselle sivulle arvoa tarjoava lukijoillesi.

On ratkaisevan tärkeää ymmärtää heidän hakutarkoituksensa ja vastata siihen. mitä he todella etsivät? Kaivaudu syvälle löytääksesi vastauksia heidän kysymyksiinsä ja räätälöi sisältösi vastaamaan näitä tarpeita.

Muista, että vaikka hakukoneilla ja roboteilla on tärkeä rooli sivustosi indeksoinnissa, se on sitä ihmisen kosketus se tekee eron.

Kiinnostava, arvokas sisältö ei vain tyydytä lukijoitasi, vaan myös varmistaa, että sivustosi toimii tulevaisuudenkestävä Googlen kehittyviä algoritmeja vastaan.

Pysy aktiivisena. Hyödynnä erilaisia ​​SEO-työkaluja ja pidä sormesi alan trendien tahdissa.

Lopulta kyse on noin uskollisen lukijakunnan rakentaminen joka palaa aina lisää.

Loppujen lopuksi tyytyväiset lukijat ovat paras todiste verkkosivuston arvosta, jota Googlen hakualgoritmit on suunniteltu palkitsemaan.

Wix SEO -tulokset alkavat yleensä näkyä muutamassa viikossa tai useissa kuukausissa riippuen useista tekijöistä, kuten sivuston sisällöstä, avainsanojen kilpailukyvystä ja hakukoneoptimointikäytäntöjen johdonmukaisuudesta.

Älä kuitenkaan unohda sitä SEO on pitkän aikavälin strategia ja vaatii jatkuvaa ponnistelua kestävän menestyksen saavuttamiseksi.

hakupalkki ja käsi kaaviolla

Tämän päätteeksi muista vain, että matka SEO-hallintaan Wixin avulla on tasaista nousua, ei nopeaa harppausta.

Omistaudu ymmärtämään yleisöäsi, käyttämään käytettävissäsi olevia työkaluja ja mukautumaan SEO-trendeihin.

Jatka ennen kaikkea arvokkaan sisällön luomista vierailijoillesi.

Sinnikkyyden ja kärsivällisyyden ansiosta Wix-verkkosivustosi nousee Googlen SERP:ien joukkoon.

repeytynyt paperi, johon on kirjoitettu kirjoitukset Q ja A

Joo, Wix-sivustot voivat sijoittua tehokkaasti korkealle Google SERP:ssä. Hakukoneoptimointiystävälliset ominaisuudet, kuten muokattavat sisällönkuvauskentät, hakukoneoptimointimallit ja sivustokartan lähetys, auttavat parantamaan Wix-sivustojen näkyvyyttä Googlessa.

Wix tarjoaa SEO-malleja päivittyvät automaattisesti myymäläsi tuotesivuillaoptimoimalla ne hakukoneita varten ja säästäen aikaa manuaaliseen säätöön.

Wix tarjoaa helpon tavan lähettää sivustokarttasi. Yksinkertaisesti yhdistä verkkotunnuksesi Wixin Google Search Consoleen integrointi ja lähetä sivustokarttasi yhdellä napsautuksella, mikä nopeuttaa verkkosivustosi indeksointiprosessia.

Ehdottomasti! Wix Multilingualin avulla voit optimoida hakukoneoptimointiasetuksesi kullekin kohdekielelle, mikä auttaa räätälöimään strategiaasi eri kielille ja tehostamaan maailmanlaajuista verkkonäkyvyyttäsi.

Tässä on myös joitain osuvampia aiheita, jotka saattavat herättää kiinnostuksesi: