Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

WooCommerce vs. Shopify: kumpi on parempi yrityksellesi?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: WooCommerce vs. Shopify: kumpi on parempi yrityksellesi?

Oletko hämmentynyt WooCommercen ja Shopifyn välillä?

No, et ole yksin. Useimpien ihmisten, jotka haluavat perustaa verkkokauppayrityksen, on vaikea valita näiden kahden ratkaisun välillä.

Vaikka sekä Shopify että WooCommerce antavat sinun rakentaa verkkokaupan, ne ovat hyvin erilaisia ​​ominaisuuksien, hinnoittelun ja käyttökokemuksen suhteen.

Tässä viestissä teemme yksityiskohtaisen Shopify vs. WooCommerce vertailu auttaa sinua löytämään yrityksellesi parhaan vaihtoehdon.

Shopify vs. WooCommerce: Yleiskatsaus

Ennen kuin vertaamme WooCommercea ja Shopifyta keskenään eri luokissa, katsotaanpa nopea yleiskatsaus molempiin tarjouksiin.

Mikä Shopify on?

Shopify on all-in-one-verkkokaupparatkaisu, jonka avulla voit rakentaa toimivan verkkokaupan ilman kehittäjän apua.

Se on isännöity ratkaisu, mikä tarkoittaa vähemmän vaivaa – sinun ei tarvitse huolehtia verkkoisännän löytämisestä tai ohjelmiston asentamisesta. Shopify hoitaa nämä asiat puolestasi.

Pohjimmiltaan sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rekisteröityä Shopify-palveluun, valita ja ostaa verkkotunnus (tai synkronoida olemassa oleva nimi) ja käyttää teemaa kauppasi aloittamiseksi.

Ja olitpa vasta aloittamassa tai siirtämässä vähittäiskauppaa verkkoon, Shopify tarjoaa joukon työkaluja, joiden avulla verkkokauppabrändin luominen on helppoa, mukaan lukien logon luoja, videon tekijäja a yritysnimen generaattori.

Mikä on WooCommerce?

WooCommerce on ilmainen laajennus WordPress CMS:lle, jonka avulla voit muuttaa tavallisesta verkkosivustosta täysin toimivan verkkokaupan.

Se on avoimen lähdekoodin, mikä tarkoittaa, että voit mukauttaa kaikkia verkkokauppasi ominaisuuksia ja jopa lisätä mukautettuja laajennuksia.

WooCommerce-kaupan rakentaminen ei vaadi edistyneitä koodaustaitoja, mutta sinun on löydettävä verkkokauppaisäntä ja asennettava WordPress siihen.

Sinun on myös opittava asentamaan laajennuksia, jos et ole koskaan aiemmin käyttänyt WordPressiä. Lyhyesti sanottuna WooCommercella on pieni oppimiskäyrä, mutta siitä tulee helppokäyttöinen, kun olet oppinut sen.

Shopify vs. WooCommerce: kuinka ne kasaantuvat

Nyt kun sinulla on käsitys kustakin ratkaisusta, katsotaanpa niiden vertailua käytön, ominaisuuksien, hinnan ja asiakaspalvelun suhteen.

Helppokäyttöisyys


Kuten aiemmin mainitsimme, Shopify on isännöity verkkokaupparatkaisu. Tämä tarkoittaa, että se hoitaa itse verkkokauppakaupan luomisen teknisen puolen. Shopify tekee verkkokaupan aloittamisesta helppoa isännöinnin aktivoinnista ohjelmiston asentamiseen ja suojausominaisuuksien, kuten SSL:n, integrointiin.

Shopifyn ohjelmisto on myös erittäin helppokäyttöinen. Kun olet luonut tilin, käyttöönottovelho auttaa sinua valitsemaan teeman, lisäämään sisältöäsi ja tuotteitasi sekä julkaisemaan kauppasi. Shopifyn vedä ja pudota -teemaeditorin avulla voit helposti lisätä, poistaa tai siirtää elementtejä ympäriinsä.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

WooCommerce puolestaan ​​vaatii muutaman lisävaiheen, jotta asiat etenevät, kuten oman web-isännöinnin hankkiminen, ohjelmiston asentaminen ja sivuston varmuuskopioiden hallinta. Saat kuitenkin ohjatun asennustoiminnon, joka opastaa sinua verkkokaupan luomisen ja teeman valitsemisen perusteissa.

WooCommercen ohjattu asennustoiminto

Silti sinun on suoritettava kaikki nämä tehtävät itse, ja se vie aikaa – sen voisi käyttää paremmin brändistrategian kehittämiseen. Se ei ole kojelauta, jossa voit navigoida lennossa oppimatta dokumentaatiosta tai opetusohjelmista.

Joten jos etsit helppokäyttöistä verkkokaupparatkaisua, Shopify on parempi valinta.

Shopify tarjoaa myös monia ammattimaisia ​​teemoja, joista voit valita, mukaan lukien Shopifyn vahvistamat ja hyväksymät ilmaiset teemat, jotka vastaavat uusimpia verkkosuunnittelukäytäntöjä.

🔥 Empfohlen:  Valkoinen topaasi vs Moissanite: kumpi on parempi?

Vaikka WooCommerce tarjoaa suuremman kirjaston muokattavia teemoja, Shopifyn teemat ovat hienostuneempia, eikä sinun tarvitse pitää niitä ajan tasalla, kuten WooCommercen tapauksessa.

Verkkokaupan ominaisuudet

Kun kyse on tuotteiden myymisestä verkossa, pitäisikö sinun valita Shopify vai WooCommerce? Vastaus on, että molemmat alustat tarjoavat ominaisuuksia, joita tarvitset tehdäksesi ensimmäisen myyntisi ja kasvaaksesi sieltä.

Yksi Shopifyn käytön eduista on se, että se tarjoaa puhtaan pelikokemuksen useimpien kriittisten ominaisuuksien ollessa sisäänrakennettuna. Esimerkiksi jokainen Shopify-paketti sisältää:

  • Hylätyn kärryn palautus: Tämä on pakollinen verkkokauppa. Ostoskorin palautuksen avulla voit lähettää ystävällisen sähköpostimuistutuksen niille, jotka eivät ole saaneet ostoa loppuun, jotta voit palauttaa menetetyt myynnit.
  • Monikanavainen myynti: Shopifyn avulla voit myydä eri verkkokanavissa sen kojelautaan. Voit listata tuotteita Amazonissa ja eBayssa sekä harjoittaa sosiaalista myyntiä jättämällä sen Shopifylle seurataksesi saapuvia tilauksia.

monikanavainen kaupankäyntialusta: Shopify

  • Laivaus: Jos olet Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Australiassa, voit hyödyntää Shopifyn kuljetuspalvelun tilejä. Tukikelpoiset kauppiaat voivat synkronoida Shopify-tilinsä yrityksen kumppanioperaattoreiden kanssa saadakseen alennettuja hintoja lähetystarroihinsa, näyttää lasketut hinnat kiinteän hinnan sijasta kassalla ja tulostaa lähetystarrat suoraan Shopify-järjestelmänvalvojalta.

Sitä vastoin WooCommerce ei tarjoa mitään näistä ominaisuuksista heti valmiina. Sinun on käytettävä kolmannen osapuolen integraatiota tai laajennusta lisätäksesi nämä ominaisuudet verkkokauppaasi, mikä voi olla hintava.

Jos esimerkiksi haluat myydä eBayssa WooCommerce-kaupan kautta, maksat 199 dollarin vuosimaksun.

Woocommerce eBay -laajennus

Mutta WooCommercella on paremmat blogitoiminnot, koska se on rakennettu WordPressin päälle (erittäin toimiva sisällönhallintajärjestelmä). Ja WooCommerce-käyttäjät saavat myös suuremman valikoiman SEO-laajennuksia kuin Shopifyn.

Sinulle sopiva ratkaisu riippuu erityistarpeistasi ja prioriteeteistasi. Shopify on parempi valinta verkkokaupan näkökulmasta, kun taas WooCommerce saattaa toimia hyvin niille, jotka haluavat kasvaa sisällön julkaisemisen kautta.

Dropshipping

Dropshippingistä on nopeasti tulossa suosittuja yrittäjien ja kauppiaiden keskuudessa, koska se poistaa tarpeen pitää varastoa.

Luot verkkokaupan, lisäät tuotteita dropshipping-toimittajilta, otat tilauksia ja odotat, että toimittaja hankkii, pakkaa ja lähettää tavarat asiakkaillesi.

Mitä tulee WooCommerce vs. Shopify dropshipping -toimitukseen, ihmisten pitäisi luultavasti etsiä Shopifyta, koska alusta tarjoaa suoraviivaisen tavan aloittaa dropshipping-liiketoiminta.

DSers on Shopifyn suosittu dropshipping-sovellus, jonka avulla on helppo löytää upeita tuotteita myytäväksi verkossa. Sinun tarvitsee vain asentaa se Shopify App Storesta löytääksesi kohteita suosituilta osilta, kuten elektroniikasta, vaatteista, leluista, puutarhasta, koruista, urheilusta, askarteluista ja muista. Sen helpommaksi se ei tule.

DSerien lisäksi Shopify integroituu useisiin tilaustulostuspalveluihin, jotka tarjoavat myös dropshipping-ratkaisun. Ne, jotka haluavat myydä räätälöityjä t-paitoja ja muita POD-tuotteita verkossa, voivat hyödyntää näitä palveluita asiakkaiden tilausten täyttämiseen investoimatta säilytys- ja painolaitteisiin.

Verrataan nyt Shopifyn dropshippingiä WooCommerceen.

WooCommercessa dropshipping on saatavilla AliDropship-laajennuksen kautta. Vaikka laajennus on hieno, sen ostaminen maksaa 89 dollaria. DSers puolestaan ​​​​on vapaasti käytettävissä jopa 3 000 tuotteelle ja siihen mahtuu rajoittamaton kuukausitilaus. Kun lisäät yli 3000 tuotetta, alat maksaa 19,90 dollarin kuukausimaksua. Silloinkin DSersin käyttö maksaa vähemmän kuin AliDropship for WooCommerce, joten se on täydellinen aloittelijoille.

🔥 Empfohlen:  Kiinteistöjen puoleiset touhut saadaksesi seuraavan palkkasi

On myös syytä mainita, että WooCommercea ei suunniteltu optimoitavaksi AliDropship-laajennukselle, kun taas DSers on optimoitu hyvin Shopify-alustalle.

Lopulta Shopify on todennäköisesti oikea ratkaisu ihmisille, jotka haluavat päästä dropshipping-liiketoimintaan.

POS (Point-of-Sale)

Jos sinulla on kivijalkamyymälä, haluat todennäköisesti yhdistää verkko- ja myymälämyyntisi.

Shopify tarjoaa a POS jonka avulla voit integroida offline-vähittäismyyntitoimintasi Shopify-myymälään.

Shopify POS -ominaisuudet

POS-ratkaisussa on useita ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan asiakkaan kokemusta:

  • Luokittele tuotteet sesongin, tarjousten, tyyppien ja muiden mukaan
  • Näytä, onko tuote saatavilla myymälästä noudettavaksi varastosi perusteella
  • Lähetä asiakkaille sähköpostia heidän suosikkituotteistaan ​​äskettäisestä myymäläkäynnistä
  • Käytä Shopify POS -sovellusta mobiililaitteella viivakoodien skannaamiseen ja asiakkaiden nopeaan tarkistamiseen
  • Hyvitä aiemmat ostokset mistä tahansa verkossa tai fyysisestä sijainnista ja näet varaston automaattisesti mukautuvan

Voit käyttää kaikkia näitä ominaisuuksia vain Shopify POS:n Lite-versiolla, joka sisältyy kaikkiin Shopify-paketteihin.

Ja jos päivität 89 $/kk Pro-versioon, saat runsaasti lisäominaisuuksia, kuten automaattisia alennuksia, alennustuoteehdotuksia ja alhaisten varastojen raportteja.

Entä WooCommerce? Myymälässä myymistä varten WordPress-laajennus integroituu useisiin myyntipistesovelluksiin. Useimmat näistä sovelluksista maksavat kuitenkin yli 100 dollaria, ja se, että sinun on käytettävä erillistä sovellusta, tekee käyttökokemuksesta hajanaisen.

WooCommerce POS -laajennukset

Kaikki tämä tekee Shopifysta paremman vaihtoehdon kauppiaille, joilla on vähittäismyyntipisteitä. Lisäksi se, että Shopify tarjoaa omansa myyntipistelaitteisto tekee siitä vieläkin paremman vaihtoehdon myymälän POS-tarpeiden hoitamiseen.

Kassa ja maksu

Kassalla ja maksukokemuksella on yhä tärkeämpi osa verkkokauppakakkua. Onneksi sekä Shopifyn että WooCommercen avulla voit tehdä hyvän vaikutuksen asiakkaisiin, kun he saapuvat kassasivulle.

Shopifyssa voit käyttää Shopifyn omaa maksutapaa, Shop Payta, nopeuttaaksesi kassalle tallennetuilla toimitus- ja maksutiedoilla. Shopify löysi sen Shop Payta käyttävät kauppiaat näkivät korkeamman keskimääräisen tilauksen arvon kuin ne, jotka eivät aktivoineet Shop Pay -palvelua kassasivullaan.

kauppa maksaa kassalla

Lisäksi Shopify antaa sinun ottaa käyttöön nopeutetun kassan PayPalin, Apple Payn, Google Payn ja Amazon Payn avulla.

WooCommerceen siirtyvän ratkaisun avulla käyttäjät voivat integroida Stripen ja PayPalin maksutta kassalle. Se vaatii kuitenkin premium-laajennuksia muille vaihtoehdoille, kuten Authorize.net ja Braintree, jotka maksavat vähintään 79 dollaria vuodessa.

Joten jos haluat tarjota asiakkaillesi mukaansatempaavan kassakokemuksen, Shopify on luultavasti parempi valinta. Säästät ylimääräisiä maksuja hyväksyäksesi kaikki ne dollarit, joita ihmiset eivät malta odottaa saavansa heittää sinulle.

Puhumattakaan siitä, että Shopify Checkout on optimoitu myös digitaalisille lompakoille, tilauspohjaiselle myyntille ja usean valuutan maksuille.

Sivuston suorituskyky

On tärkeää, että voit luottaa verkkokaupparatkaisuusi pitääksesi verkkokauppasi aina toiminnassa.

Shopify on tässä suhteessa WooCommercea edellä. Näin:

  • Shopify suhtautuu sivuston nopeuteen melko vakavasti, ja sillä on asiantuntijatiimi, joka pyrkii ylläpitämään kaikkien Shopifyn isännöimien verkkokauppasivustojen hyvää käytettävyyttä. WooCommerce puolestaan ​​​​ei hallitse sivuston nopeutta.
  • Koska Shopify on kaiken kattava verkkokauppaalusta, se ei vaadi lisälaajennusten asentamista. Jos et tiennyt, liian monta liitännäistä saa usein aikaan sen, että verkkosivusto latautuu hitaasti. Asiakkaat vihaavat hitaita verkkosivustoja ja hakevat usein muualle muutaman sekunnin odottamisen jälkeen.
  • Shopify optimoi kuvat automaattisesti ja käyttää CDN:ää (sisällönjakeluverkkoa) varmistaakseen, että verkkokauppasi latautuu nopeasti, riippumatta siitä, mistä päin maailmaa se saa kävijöitä. WooCommercessa sinun on tehtävä nämä asiat manuaalisesti tai pyydettävä apua isännöintipalveluntarjoajalta.
🔥 Empfohlen:  Mikä on ensimmäinen askel asianajotoimiston SEO:ssa?

Pähkinänkuoressa Shopify on parempi vaihtoehto, jos haluat mielenrauhan, että sivustosi latautuu nopeasti maailmanlaajuisesti. WooCommerce sopii paremmin WordPressin jo tunteville, koska he voivat ryhtyä toimiin vähentääkseen sivustonsa latausaikaa.

WooCommerce vs. Shopify Pricing

Nyt tärkeä kysymys – kuinka paljon ratkaisujen hankkiminen ja käyttö maksaa?

Tärkein ero Shopifyn ja WooCommercen välillä on, että edellinen toimii kiinteällä hinnoittelurakenteella. Tämä tarkoittaa, että maksat kiinteän kuukausimaksun pääsystä Shopifyn ohjelmistoon, joka sisältää ilmaisen aliverkkotunnuksen, isännöinnin, verkkokauppaominaisuudet ja paljon muuta.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Shopify tarjoaa neljä hinnoittelusuunnitelmaa:

  • Käynnistin – maksaa 5 dollaria kuukaudessa.
  • Perus – maksaa 39 dollaria kuukaudessa.
  • Shopify – maksaa 105 dollaria kuukaudessa.
  • Pitkälle kehittynyt – maksaa 399 dollaria kuukaudessa.

Jokaisessa paketissa on erilaisia ​​ominaisuuksia ja luottokorttikorkoja. Hinnat ovat Advanced Shopify -paketin alhaisimmat. Kauppiaiden, jotka tarvitsevat enemmän ominaisuuksia kuin mitä Advanced Shopify -sopimuksessa tarjotaan, on kirjauduttava Shopify Plus -yritysverkkokauppaohjelmistoon, jonka hinta on 2 000 dollaria kuukaudessa.

Shopify tarjoaa myös ilmainen kokeilu joita voit käyttää alustan testaamiseen.

WooCommerce puolestaan ​​​​on ilmainen laajennus, joka on saatavilla WordPressille, mikä tarkoittaa, että sen toiminnallisuus ei ole sidottu hinnoitteluun.

Ratkaisu sisältää kuitenkin lisäkustannuksia, kuten verkkotunnuksen nimen, tietoturva-, isännöinti- ja laajennusmaksut. Tarkkoja kustannuksia voi olla vaikea laskea, ja se vaihtelee suuresti valitsemiesi vaihtoehtojen mukaan.

Voit esimerkiksi saada hyvän webhotellin hintaan 10-30 dollaria kuukaudessa. Mutta kaikki verkkoisännät eivät tarjoa verkkokaupan kasvattamiseen tarvittavia resursseja. Jotkut palveluntarjoajat rajoittavat kaistanleveyttäsi, kun taas toiset rajoittavat verkkosivustosi käyttämää levytilaa. Ylitä nämä rajat, ja sinua pyydetään maksamaan suurempi lasku kuin mitä maksat tällä hetkellä.

Sinun on myös maksettava enemmän SSL-suojauksesta, joka on välttämätöntä verkkokaupan turvaamiseksi. Lisäksi, jos palkkaat VA:n auttamaan pitämään verkkosivustosi ohjelmistot ja laajennukset ajan tasalla, kustannukset nousevat entisestään.

Joten vaikka Shopify ei ole ilmainen, se tarjoaa paremman yleiskuvan kustannuksista, joita voit odottaa syntyvän, kun kirjaudut käyttämään sen ratkaisua. WooCommercen avulla olet vähän tietämätön verkkokaupan aloituskulujen suhteen.

Shopify vs. WooCommerce: kumpi on parempi yritykselleni?

Tähän mennessä sinulla pitäisi olla hyvä ymmärrys sekä Shopifysta että WooCommercesta. Kun valitset niiden välillä, tavoitteesi, taitosi, tarpeesi, resurssit ja budjetti sanelevat sinulle sopivan alustan.