Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Workato Success Story – johtajuus automaatiossa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Workato Success Story – johtajuus automaatiossa

Uskomaton innovaatioaalto, kaikkialla esiintyvä verkostoituminen, kyky käyttää big dataa, edistyneen analytiikan vahvuus ja kannettavan teknologian tulevaisuuden mahdollisuudet vaikuttavat kaikki merkittävästi jokaiseen liiketoimintaympäristöön. Puhumme yritysautomaatiosta, joka tekee valtavan läpimurron monissa organisaatioissa. Automaatiosta riippuvaisten yritysten määrä kertoo itse tekniikasta.

Yritysten omistajille monimutkaisista tiedoista ja muusta epäsysteemisestä tiedosta ei ole apua. Siinä yritysautomaatio tulee kuvaan. Tämän nerokkaan teknologian ansiosta yritykset voivat toimia systemaattisesti ja analysoida toimintastrategioita huippusuorituskyvyn takaamiseksi etsiessään manuaalisia toimenpiteitä, jotka voidaan korvata digitaalisilla korvikkeilla.

Yksi tällainen yritys, jota pidetään yhtenä johtavista yritysautomaatioalustoista, on Workato. Yritys on perustettu vuonna 2013 ja sen pääkonttori sijaitsee Mountain View, Kalifornia. Vuonna 2023 Workato on tunnustettu johtajaksi Gartner Magic Quadrant for Integration Platform -palvelussa viiden peräkkäisen vuoden ajan. Yritys sai myös 4,9 arviota / 5 on Gartner Peer Insights asiakaskokemuksestaan, 450 julkaisua viimeisten 12 kuukauden aikana.

Katsotaanpa Workaton liiketoiminta- ja tulomallia, sen rahoitusta ja sijoittajia sekä sen yleistä matkaa tässä artikkelissa.

Workato – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi
Workato
Päämaja Mountain View, Kalifornia
Ala Ohjelmistokehitys
Perustajat Vijay Tella, Gautham Viswanathan, Harish Shetty
Perustettu 2013
Verkkosivusto workato.com

Workato – Tietoja
Workato – Teollisuus
Workato – perustajat ja tiimi
Workato – Startup Story
Workato – Missio ja Visio
Workato – nimi, tunnuslause ja logo
Workato – Liiketoimintamalli
Workato – tulomalli
Workato – Rahoitus ja sijoittajat
Workato – Fuusiot ja yritysostot
Workato – Kasvu
Workato – Mainokset
Workato – Palkinnot ja saavutukset
Workato – Kilpailijat
Workato – Tulevaisuuden suunnitelmat

Workato – Tietoja

Turvallisuudesta ja hallinnosta tinkimättä Workato antaa IT- ja yritystiimille mahdollisuuden integroida sovelluksensa ja automatisoida liiketoiminnan työnkulkuja. Sen avulla yritykset voivat tuottaa tuloksia liiketapahtumista reaaliajassa. Yli 11 000 maailman suurinta tuotemerkkiä, mukaan lukien Broadcom, Intuit, Box, Autodesk ja HubSpot, luottavat Workatoon, koska se on suunniteltu yritys- ja IT-käyttäjille.

Workaton avulla sekä yritys- että IT-käyttäjät voivat luoda työnkulun automaatiota nopeasti yhdistämällä yritystason työnkulun automaatioalustan kuluttajasovelluksilta odotettuun käyttäjäystävällisyyteen.

Workato – Teollisuus

Workato kuuluu ohjelmistokehitysteollisuuteen. Tämä toimiala on noussut siunaukseksi monille maille, kuten Intialle, Yhdysvalloille jne. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että maailmanlaajuiset ohjelmistokehitysmarkkinat ovat laajentuneet merkittävästi, ja niiden arvo nousi 260,79 miljardista dollarista vuonna 2022 334,86 miljardiin dollariin vuonna 2023. yhdistetty vuotuinen kasvuvauhti 28,4 %.

Kun uusia trendejä tulee tälle tietylle toimialalle, se vain kasvaa. Lisäksi globaalin ohjelmistokehitysteollisuuden odotetaan saavuttavan 1159,2 miljardia dollaria vuoteen 2031 mennessä.

Workato – perustajat ja tiimi

Workaton perusti kolme ystävää, Vijay Tella, Gautham Viswanathan ja Harish Shetty vuonna 2013.

🔥 Empfohlen:  Instagram Story Viewer: 12 parasta katsottavaa tarinaa nimettömästi vuonna 2023

Vijay Tella

Vijay Tella suoritti kandidaatin tutkinnon insinöörinä Intian teknologiainstituutista Madrasista. Valmistuttuaan valmistumisestaan ​​hän suoritti tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkinnon Kalifornian yliopistosta Los Angelesista. Hän on yli 25 vuoden ajan valvonut markkinoiden johtavien integraatioteknologioiden kehitystä.

Vijay Tellan ura alkoi Teknekron Software Systemsistä (nykyisen Reutersin ostama), jossa hän työskenteli yhdeksän vuotta. Hän toimi Skypen ostaman kuluttajavideoviestintäyrityksen Qikin toimitusjohtajana ennen siirtymistään Workatoon. Tämän lisäksi hän auttoi luomaan kaksi monen miljardin dollarin integraatiotuotetta ennen Qikia.

Vijay oli myös perustajatiimin jäsen ja toimi tekniikan johtajana, kunnes TIBCO tuli julkisuuteen. Sitten hän osallistui Oraclen Fusion Middleware -alustan lanseeraukseen vuonna 2005 sen strategiajohtajana.

Harish Shetty

Harish Shetty on yksi perustajista ja toimii myös Workaton tekniikan johtajana. Ennen Workaton perustamista hän toimi suunnittelujohtajana kahdessa SaaS-liiketoiminnassa. Aiemmin hän toimi TIBCO:n BusinessWorks-, ActiveMatrix- ja Tibbr-tuotteiden johtavana arkkitehtina ja suunnittelujohtajana. Harishilla on tekniikan, elektroniikan ja viestinnän tutkinto Mysoren yliopistosta.

Gautham Viswanathan

Workaton perustamisen lisäksi Gautham toimii myös Workaton tuotepäällikkönä. TIBCO-tiimin perustajajäsenenä Gautham toimi useissa johtotehtävissä yhtiön suunnittelu-, tuotemarkkinointi- ja johtamisosastoilla sekä yrityskehitysosastoilla yli 12 vuoden ajan. TIBCO:n jälkeen Gautham oli yksi Blink Interactiven perustajista ja toimi iProfilen toimitusjohtajana.

Workato – Startup Story

Workaton kolme perustajaa perustivat yrityksen tarkoituksenaan tuoda automatisointia liiketoiminnan työnkulkuihin. Idea tuli Vijay Tellalle Teknekronin varhaisena työntekijänä, missä hän oli mukana kehittämässä ensimmäistä ohjelmistopohjaista integraatioväliohjelmistoa nimeltä The Information Bus (TIB). Hän tapasi Gauthamin ensimmäisen kerran TIBCO:ssa, jossa hän kehitti alan standardin mukaisen yritysintegraatioohjelmiston BusinessWorks, joka toimii edelleen mallina suurimmalle osalle nykyisistä iPaaS-alustoista.

Käsiteltyään henkilökohtaisia ​​urakokemuksiaan Vijay ja Gautham ottivat yhteyttä uudelleen. Yksi perustajista Gautham korosti, että kun kyse oli nykypäivän sovelluksista ja pilvipohjaisista palveluista, integraatioongelmaa, jonka he olivat luulleet sen asiantuntevasti ratkaissevan TIBCO:ssa, ei todellakaan käsitelty.

Ymmärrettyään syvällisesti integraatioongelmia perustajat kokosivat vuoteen 2012 mennessä integraatiounelmatiimin, jota ohjasivat kaksi pääperiaatetta: Ensinnäkin digitaalisen transformaation aloitteita johtavien yrityskäyttäjien ei pitäisi joutua uhraamaan alustansa laatua, ominaisuuksia ja tehoa. valitse; ja toiseksi, suuria yrityksiä, edes Fortune 500 -yrityksiä, ei pitäisi pakottaa käsittelemään monimutkaisia, aikaa vieviä ja kalliita ohjelmistoja.

Workato – Missio ja Visio

Workaton missiona on auttaa yrityksiä integroimaan ja automatisoimaan vähintään 10 kertaa nopeammin kuin perinteisillä työkaluilla ja kymmenesosalla kustannuksista.

Workato noudattaa mottoa “automatisoi työ kaikesta”

Heidän tunnuslauseensa kertoo heidän päätehtävästään, mitä he tekevät ja keitä he ovat. Tarkemmin sanottuna heidän tunnuslauseensa kertoo, mitä he tarjoavat ja heidän palveluistaan.

Yrityksen logon on suunnitellut yksi heidän tiiminsä UX-suunnittelijoista, Xiuying Zhang. Workaton logo erottuu tuoreena, nykyaikaisena W:n tulkinnana, joka näyttää virtauksen suurten, kulmikas käyrien läpi ja päätepisteet pallon läpi aivan lopussa.

🔥 Empfohlen:  29 Viimeisimmät liidien sukupolven tilastot vuodelta 2023

Workato – Liiketoimintamalli

Workato on B2B SaaS -pohjainen yritys. Workaton liiketoimintamallissa on kyse tehokkaan automaation ja työnkulkujen luomisesta.

Workaton tärkein osa on Workato Recipes, joka on tehokas mutta yksinkertainen lähestymistapa, joka auttaa automatisoimaan monimutkaisia ​​tietoja. Resepti on joukko ohjeita, jotka käyttäjä kehittää kahden tai useamman sovelluksen välisen työn viimeistelemiseksi. Nämä rakennuspalikat voivat toimia useiden sovellusten ja sovellusesiintymien kanssa, havaita ja poistaa päällekkäisiä tietueita, havaita virheet automaattisesti, peruuttaa tapahtumia ja varmistaa, että jokainen tapahtuma toimitetaan riippumatta siitä, mitä. Pohjimmiltaan Workato-resepti voi olla niin yksinkertainen tai monimutkainen kuin asiakkaat haluavat sen olevan, ja siinä on useita vaiheita, tietojen käsittely, työnkulku ja liiketoimintalogiikka, käyttäjien syötteisiin liittyvien haasteiden käsittely ja paljon muuta.

Yritys on myös lainannut sivun GitHubilta tarjotakseen asiakkailleen alustan, jossa he voivat helposti jakaa ongelmansa. Se on vankka yhteisö käyttäjistä, kumppaneista, kansalaiskehittäjistä ja integraatioasiantuntijoista, jotka jakavat säännöllisesti reseptiään. Nykyään yrityksellä on yli 100 000 julkista reseptiä, ja se on myös todistamassa teorian heräävän henkiin, kun suurin osa heidän asiakkaistaan ​​löytää reseptejä, jotka vastaavat heidän tarpeitaan yhteisössä, kopioivat niitä, muokkaavat niitä hieman mieltymyksiensä mukaan ja jakavat ne sitten muu yhteisö.

Workato tarjoaa palvelujaan HR-, markkinointi-, myynti-, talous-, tuki-, IT-, tuote- ja Revenue Operations -sektoreille.

Workaton erikoisuuksia ovat mm.

 • Liittäminen
 • Työnkulun automaatio
 • Automaatio
 • Älykäs automaatio
 • Liiketoimintaprosessien automatisointi
 • Sovellusten integrointi
 • Pilvisovellusten integrointi
 • Maasovellusten integrointi
 • Yritysintegraatio
 • Kansalaiskehitys
 • Ei koodiintegraatiota
 • Yritysverkko
 • Tietotekniikka
 • Tekoäly

Workato – tulomalli

Workato ansaitsee rahaa eri hinnoitteluvälineillä, jotka se asettaa kullekin yritykselle tai IT-yritykselle niiden vaatimusten mukaisesti. Alan johtavana automaatioalustan valmistajana Workaton kokonaisarvo oli 5,7 miljardia dollaria vuonna 2021.

Workato – Rahoitus ja sijoittajat

Tähän mennessä (maaliskuu 2023) Workato on kerännyt yhteensä 415 miljoonan dollarin rahoituksen. Yksityiskohdat on annettu alla:

Päivämäärä
Rahoituskierros
Korotettu määrä
Johtavat sijoittajat
10. marraskuuta 2021 Sarja E 200 miljoonaa dollaria Battery Ventures
12. tammikuuta 2021 Sarja D 110 miljoonaa dollaria Altimeter Capital, Insight Partners
7. marraskuuta 2019 Sarja C 70 miljoonaa dollaria Redpoint
5. joulukuuta 2018 Sarja B 25 miljoonaa dollaria Battery Ventures
17. heinäkuuta 2017 Sarja A 10 miljoonaa dollaria Storm Ventures

Workatoa rahoittaa myös kaksi muuta sijoittajaa: Tiger Global Management ja Geodesic Capital.

Workato – Fuusiot ja yritysostot

Workato on ostanut RailsDatan 10.11.2021. RailsData on intialainen Ruby on rails ja big data -kehitysyritys julkistamattomalla hinnalla.

Workato – Kasvu

Perustamisestaan ​​lähtien Workato on noussut johtavaksi yritysautomaatioalustaksi. Vuonna 2021 Workato paljasti sijoituksensa 27. vuosittaisessa Deloitte Technology Fast 500 -listalla, joka on 500 nopeimmin kasvavaa teknologia-, media-, televiestintä-, biotieteiden ja energiateknologiayritystä Pohjois-Amerikassa. Yritys sijoittui kokonaistilanteessa sijalle 153 ja Bay Area -alueella sijalle 43. Lisäksi Workato kasvoi 739 % vuodesta 2018 vuoteen 2021.

🔥 Empfohlen:  Google Plus -widget

Workato – Mainokset

Vuonna 2019 Workato julkaisi automaatiopalveluihinsa perustuvan ilmoituksen. Mainoksessa kerrottiin, kuinka heidän automaatioalustansa voi auttaa asiakkaita käsittelemään monimutkaisia ​​ja kriittisiä integraatioita tuhansien sovellusten kautta ja käsittelemään monimutkaisia ​​työnkulkuja helposti säilyttäen samalla turvallisuuden ja hallinnan.

Workato – Palkinnot ja saavutukset

Workato on saavuttanut seuraavat palkinnot ja tunnustukset:

 • Workato tunnustettiin johtajaksi vuoden 2023 Gartner Magic Quadrant for Integration Platform as a Service -ohjelmassa
 • Workato tunnustettiin CNBC Disruptoriksi, joka käynnisti ensimmäisen Automate World Tour -kiertueen
 • Workato on listattu Deloitte Technology Fast 500 -listalla vuonna 2021
 • Listattu Forbes Cloud 100 -listalla

Workato – Kilpailijat

Jotkut Workaton parhaista kilpailijoista tai vaihtoehdoista ovat:

 • MAHLA
 • Zapier
 • Taivaansininen
 • Boomi
 • MuleSoftin Anypoint-alusta
 • Celigo
 • TIBCO-pilviintegraatio
 • SnapLogic Intelligent Integration Platform


Workato – Tulevaisuuden suunnitelmat

Workato on juuri julkaissut uudistetun ja parannetun version yhteisöalustastaan. Uusi Systematic Community sisältää raikkaan, eloisan ilmeen, päivitetyn ohjelmoinnin, moderaattorin vastauksia teknisiin kysymyksiin, työpaikkataulukon, yksityisen toimittajan arviointikeskuksen ja paljon muuta. Siinä on myös uusi käyttöliittymä tulostaulukoilla ja merkeillä. Uuden lanseerauksen myötä Workato pyrkii lisäämään liikkuvuutta yhteisön, Workato-tuotteen ja koulutusalustan, Automaatioinstituutin, välillä saman katon alla.

Workato – UKK

Mitä Workato tekee?

Workaton avulla sekä yritys- että IT-käyttäjät voivat luoda työnkulun automaatiota nopeasti yhdistämällä yritystason työnkulun automaatioalustan kuluttajasovelluksilta odotettuun käyttäjäystävällisyyteen.

Milloin Workato perustettiin?

Workato, jonka pääkonttori sijaitsee Mountain View’ssa, Kaliforniassa, perustettiin vuonna 2013.

Kuka perusti Workaton?

Workaton perustivat Vijay Tella, Gautham Viswanathan ja Harish Shetty.

Ketkä ovat Workaton suurimmat kilpailijat?

Joitakin Workaton huippukilpailijoita ovat Zapier, SAP, Azure, Boomi, MuleSoftin Anypoint Platform, Celigo, TIBCO Cloud Integration ja SnapLogic Intelligent Integration Platform.

Table of Contents