Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

World Wide Web Definition & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: World Wide Web Definition & Merkitys

Mikä on World Wide Web?

World Wide Web, joka tunnetaan myös nimellä Web tai WWW, on tietojärjestelmä, joka sisältää toisiinsa liitettyjä asiakirjoja ja muita verkkoresursseja, joita voidaan käyttää Internetin kautta verkkoselaimen avulla.

World Wide Web käyttää sääntöjoukkoa, jota kutsutaan Hypertext Transfer Protocoliksi (HTTP), jotta käyttäjät voivat pyytää ja vastaanottaa web-sivuja ja muuta sisältöä verkkopalvelimista. Web käyttää myös Uniform Resource Locators (URL-osoitteet) -nimistä tunnistejärjestelmää, joka määrittää kullekin verkkosivulle tai resurssille yksilölliset osoitteet tiedonhakuun semanttisessa haussa.

World Wide Webin keksivät vuonna 1989 Tim Berners-Lee ja hänen kollegansa sveitsiläisessä tieteellisessä tutkimusorganisaatiossa CERNissä, ja se avattiin yleisölle vuonna 1991. Berners-Lee ja hänen kollegansa kehittivät ensimmäisen verkkoselaimen, verkkopalvelimen, ja Web-sivut, joissa käytetään kieltä nimeltä HyperText Markup Language (HTML), joka ilmaisee web-sivun tekstin, kuvien, linkkien ja muiden elementtien rakenteellisen semantiikan.

Webistä tuli suosittu 1990-luvun alussa, kun graafiset selaimet, kuten Mosaic, Netscape Navigator ja Internet Explorer, julkaisivat, mikä helpotti käyttäjien navigointia ja Web-sivujen katselua.

Webistä on sittemmin tullut globaali tietoväline, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää laajaa sisältöä ja palveluita, kuten uutisia, koulutusta, viihdettä, sosiaalista mediaa, sähköistä kaupankäyntiä jne.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Älä seuraa linkkejä SEO:ssa (täydellinen opas)