Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

WPForms-katsaus: Helppokäyttöinen lomakkeiden rakennustyökalu, jossa on paljon lisätoimintoja

Seuraava artikkeli auttaa sinua: WPForms-katsaus: Helppokäyttöinen lomakkeiden rakennustyökalu, jossa on paljon lisätoimintoja

WordPress-lomakerakentajien saatavilla olevien laajennusten lukumäärän vuoksi saatat miettiä, onko tilaa vielä toiselle kilpailijalle.

Olen kokeillut ja käyttänyt monia suosittuja laajennuksia useissa eri projekteissa, ja voin epäröimättä sanoa, että jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa.

Yhteydenottolomake 7, Ninja Forms ja Gravity Forms ovat kaikki suosittuja valintoja. Mutta markkinoiden uusin pelaaja on WPForms.

Jos tunnet Syed Balkhin, Jared Atchisonin, WPBeginnerin tai OptinMonsterin, tunnet jo WPFormsin takana olevan tiimin. Se on yhdistelmä, jonka pitäisi johtaa voittavaan tuotteeseen riippumatta siitä, kuinka viipaloit sen.

Jos etsit tällä hetkellä WordPress-lomakkeen rakennuslaajennusta, WPForms saattaa olla etsimäsi ratkaisu. Se on suunniteltu helppokäyttöiseksi, mutta samalla se tarjoaa tärkeitä toimintoja, kuten sähköpostimarkkinoinnin ja maksuprosessorin integroinnin sekä muita edistyneempiä ominaisuuksia.

WPForms yleiskatsaus

Ennen kuin hyppäämme yksityiskohtiin, mielestäni kannattaa käydä läpi joitakin yleisiä ominaisuuksia, jotka tekevät WPFormsista niin loistavan laajennuksen. Sanomalla, että se on loistava liitännäinen aloituskappaleissa, saatan kaataa papuja hieman etuajassa, mutta voimme yhtä hyvin puuttua asiaan. Kyllä, WPForms on vakaa.

Vaikka tämä arvostelu kattaa WPFormsin maksullisen version, WordPress.org:sta on saatavilla myös Lite-versio. Se sisältää kaikki ominaisuudet, joita tarvitaan perusyhteyslomakkeen määrittämiseen verkkosivustollesi.

Vaikka WPForms on suunniteltu aloittelijaystävälliseksi, älä pidä sitä yksinkertaisena. Joo, laajennus on erittäin helppokäyttöinen, mutta se on myös hyvin laajennettavissa ja pystyy suorittamaan monia edistyneemmiltä muodoilta vaadittavia tehtäviä. Tämä sisältää:

 • Monisivuiset lomakkeet
 • Tiedostojen lataukset
 • Mailchimp, Aweber ja GetResponse Integration
 • PayPal- ja Stripe-integraatio
 • Ehdollinen logiikka
 • Kehittyneet kentät
 • Listan hallinta
 • HTML-lohkot
 • Koukut & suodattimet

Kaikki tarvittavat ominaisuudet ovat saatavilla helppokäyttöisessä käyttöliittymässä, joka perustuu vetämällä ja pudottamalla. WPForms on 100 % reagoiva, hyvin muokattavissa, ja jos sinulla on kiire, löydät 7 valmiiksi rakennettua mallia, joiden avulla pääset käyntiin muutamassa minuutissa.

Asennus & asennus

WPFormsin asennus sujui ongelmitta. Kuten useimmat laajennukset, siirryt vain kohtaan Plugins ja “Add New”. Heti kun laajennus on asennettu, näet esittelysivun, joka korostaa, miten voit tehdä ensimmäisen lomakkeesi, sekä mahdollisuuden tarkastella kaikkia ominaisuuksia.

Sieltä voit joko tarkastella esitettyjä tietoja tai siirtyä sivulle asetussivu ja anna lisenssiavaimesi. Asetussivulta löydät myös kolme välilehteä:

 • Kenraali – Täällä voit kirjoittaa lisenssisi, valita sähköpostimallin ja tyylin (mukaan lukien mahdollisuus ladata mukautettu otsikkokuva) ja kirjoittaa reCAPTCHA-tietosi.
 • Maksut – Välilehti on käytettävissä vain, jos käytät jotakin PayPalin tai Stripen saatavilla olevista lisäosista. Jos olet asentanut ja aktivoinut jonkin näistä vaihtoehdoista, voit valita valuutan ja syöttää Stripe-asetukset. Stripen testitila on myös saatavilla, mikä tekee maksulomakkeiden testaamisesta erittäin kätevää.
 • Integraatiot – Jos olet integroimassa johonkin saatavilla olevista sähköpostimarkkinoinnin lisäosista, saat kaiken konfiguroitua tästä. Asennus on erittäin yksinkertaista, ja sitä käsitellään seuraavassa osiossa.
🔥 Empfohlen:  5 parasta tekoälyn kirjoitustyökalua paremman sisällön luomiseen lyhyemmässä ajassa

Lisäykset

Kun sain alun perin kopion laajennuksesta, se saapui kuuden pakatun lisäosan kanssa. Vaikka lisäosien asentaminen zip-tiedostoista vie vain hetken, käytettävyyden kannalta toivoin prosessin olevan enemmän “asennus napsauttamalla”. Kuten kävi ilmi, en tarvinnut pakattuista tiedostoista ollenkaan.

WPFormissa on lisänäyttö, josta löydät kaikki saatavilla olevat integraatiot. Jokaisen asentaminen on yksinkertaista kahdella napsautuksella – yksi asentaaksesi ja kerran aktivoidaksesi. Jokainen valitsemistani lisäosista asennettiin saumattomasti.

Saatavilla olevat lisäosat sisältävät useita hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta niiden käyttö riippuu tilaustasosta. Tässä on täydellinen luettelo kirjoitushetkellä:

 • Aweber
 • GetResponse
 • MailChimp
 • PayPal-standardi
 • Raita
 • Ehdollinen logiikka
 • käyttäjän rekisteröinti
 • sisäänkirjautumislomake

Vaikka saatavilla olevien lisäosien määrä ei todellakaan kilpaile Ninja Formsin tai Gravity Formsin kaltaisten lisäosien kanssa, useimmille käyttäjille on enemmän kuin tarpeeksi rakentaa erittäin toimivia lomakkeita.

Olisi mukavaa, jos lisättäisiin joitain muita sähköpostimarkkinointialustoja, jotka tekisivät laajennuksesta houkuttelevan kokeneille käyttäjille. Drip, ConvertKit ja Infusionsoft ovat kolme, jotka tulevat mieleen.

Rakennuslomakkeet

Saatamme myös päästä tämän katsauksen tärkeimpään osaan ja se on WordPress-sivustosi lomakkeiden rakentaminen. Olen käyttänyt paljon aikaa lomakkeiden luomiseen muiden lisäosien kanssa, joten olin todella kiinnostunut näkemään, kuinka yksinkertainen tämä prosessi olisi.

Klikkaamalla Lisää uusi WPForms-valikon vaihtoehto tuo päänäytön. Kuten alla olevasta kuvasta huomaa, WPForms tekee paljon yksinkertaistaakseen prosessia, mukaan lukien mahdollisten häiriötekijöiden poistaminen.

Alkuasetusnäyttöön tulee syöttää lomakkeen nimi ja sitten voit valita jonkin kuudesta valmiista mallista tai aloittaa tyhjästä kankaasta. Saatavilla olevat mallit sisältävät:

 • Yksinkertainen yhteydenottolomake
 • Pyydä tarjouslomake
 • Lahjoituslomake
 • Laskutus/tilauslomake
 • Uutiskirjeen ilmoittautumislomake
 • Ehdotuslomake

Jos päätät käyttää jotakin valmiista malleista, lyhennät lomakkeen rakennusaikaa muutamalla minuutilla. Rehellisesti sanottuna mallit näyttävät melkein tarpeettomilta, koska mukautetun lomakkeen rakentaminen on niin nopeaa ja helppoa. Alla on esimerkki “Tarjouspyyntölomakkeen” mallista.

Kentät

Lomakkeen rakennustyökalun tärkein osa on kyky luoda mukautettuja lomakkeita. Prosessi täyttää lupauksensa olla aloittelijaystävällinen lähes kaikin tavoin.

Aloita napsauttamalla kenttiä, jotka haluat nähdä lomakkeessasi, ja ne sijoitetaan vedä ja pudota lomakkeiden rakennustyökaluun. Sieltä voit järjestää ne uudelleen tarpeen mukaan ja muokata jokaista kenttää.

🔥 Empfohlen:  Pesulayrityksen perustaminen: kustannukset, markkinointi ja paljon muuta

Sen lisäksi, että voit siirtää lomakekenttiäsi, voit myös napsauttaa yksittäistä kenttää muokataksesi niitä haluamallasi tavalla. Kenttävaihtoehdot sisältävät mahdollisuuden muuttaa seuraavia (kentän tyypistä riippuen):

 • Tarrat
 • Muoto
 • Kuvaus
 • Valitse pakolliset kentät
 • Kentän koko
 • Paikkamerkkiteksti
 • Piilota etiketti
 • Oletusarvo
 • CSS-luokat
 • Käytä ehdollista logiikkaa
 • Sivunvaihto

Mahdollisuus soveltaa yksittäisiä CSS-luokkia kuhunkin lomakekenttään tarkoittaa, että pienellä CSS-tiedolla voit mukauttaa lomakkeesi yleisilmeen vastaamaan verkkosivustoasi tai korostaa tiettyjä elementtejä.

Yllä olevan luettelon yksi “ei-kenttä” on “sivunvaihto” -vaihtoehto. Napsauttamalla tätä lomakettasi luodessasi voit luoda monisivuisia lomakkeita, jotka ovat loistava tapa yksinkertaistaa monimutkaisia ​​lomakkeita ja parantaa käyttökokemustasi.

Lomakkeen asetukset

The Asetukset Valinnat antaa sinulle hallinnan laajasta valikoimasta jokaiselle yksittäiselle lomakkeelle ominaisia ​​elementtejä. Alla kenraali, voit muuttaa lomakkeen otsikkoa ja kuvausta (tai piilottaa ne näkyvistä). Voit myös muuttaa “Lähetä”-painikkeen tekstiä tai määrittää mukautetun CSS-luokan sekä ottaa käyttöön roskapostin eston.

Seuraavaksi ovat Ilmoitusasetukset. Nämä asetukset antavat sinulle täydellisen hallinnan siihen, mihin ja kenelle ilmoitukset lähetetään, sekä kaikkia vastaavia Lähettäjä-kenttiä.

Älä ole liian nopea ohittaa nämä asetukset, koska täällä on todella hienoja toimintoja. Käyttämällä jompaakumpaa monivalintakentistä (pudotusvalikot tai valintanapit) voit lähettää ilmoituksia tiettyyn sähköpostiosoitteeseen, kun se yhdistetään älytunnisteisiin Asetukset Valinnat.

Jos joku esimerkiksi valitsee “asiakaspalvelu” täyttäessään lomakettasi, voit lähettää ilmoituksen haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Myös lähettäminen useisiin osoitteisiin on mahdollista.

Asetusten viimeinen vaihtoehto on paikka, jossa voit määrittää Vahvistusvaihtoehdot. Tässä on kolme vaihtoehtoa, jotka sisältävät:

 1. Yksinkertaisen viestin näyttäminen, kun lomake on lähetetty
 2. Tietyn sivun näyttäminen verkkosivustollasi lähettämisen jälkeen
 3. Uudelleenohjaus määritettyyn URL-osoitteeseen lähetyksen yhteydessä

Markkinointi

Lomakkeiden integrointi sähköpostimarkkinoinnin tarjoajan kanssa kestää vain minuutin tai kaksi. Kun sinulla on API-avain ja vahvistettu yhteys, sinun on vain määritettävä asetukset.

Markkinointiasetuksista voit syöttää vastaavat luettelosi tiedot ja käyttää oikeat kentät. Ehdollinen logiikka löytyy myös täältä.

Tämä tarkoittaa, että voit valita lomakkeen käsittelyn vain, jos tietyt ehdot täyttyvät (eli käyttäjä valitsee tietyn monivalintakohteen). Voit myös päättää, haluatko ottaa tervetulosähköpostit käyttöön tai poistaa ne käytöstä ja ottaa käyttöön kaksinkertaisen osallistumisen.

Maksut

Kuten aiemmin mainittiin, kaksi nykyistä maksuvaihtoehtoa ovat PayPal Standard ja Stripe. Näiden pitäisi riittää useimmille käyttäjille. Jälleen, käyttöönotto kesti vain muutaman minuutin sekä Stripelle että PayPalille. Muista vain, että sinun on otettava käyttöön SSL ja HTTPS, jotta voit käsitellä luottokorttimaksuja suoraan verkkosivustoltasi.

🔥 Empfohlen:  Apple AirPods Max 2: mitä tiedämme, mitä haluamme ja kuinka paljon se maksaa

Lomakkeiden upottaminen

Varsinainen lomakkeiden upotusprosessi on tyypillinen useimmille laajennuksille. Lomakkeen rakennustyökalun yläosassa on painike, joka näyttää lyhytkoodin. Voit sitten kopioida ja liittää lyhytkoodin viesteihin, sivuihin tai widgeteihin.

Tekstieditorin yläpuolella on myös yksinkertainen “Lisää lomake” -painike, joka on luultavasti kätevin tapa lisätä lomake. Jos sijoitat lomakkeesi sivupalkkiin tai alatunnisteeseen, voit käyttää mukautettua widgetiä.

Sivupalkkiin sijoitetut lomakkeet ovat usein päänsärkyä, koska ne eivät näy kovin hyvin – tämä ei ole ongelma WPFormsissa. Alla olevasta vertailukuvasta näet, että oletusasettelu näyttää hyvältä molemmissa tilanteissa.

Hinnoittelu, tuki ja dokumentaatio

Lite-version lisäksi, joka on saatavilla WordPress-laajennusten arkistosta, WPForms tarjoaa 4 hinnoittelusuunnitelmaa, jotka vaihtelevat “Perus” – “Elite”.

Tutustumishinnat puoleen hintaan, uusiminen täydellä hinnalla:

 • Perus – 49,50 dollaria/vuosi
 • Plus – 99,50 dollaria / vuosi
 • Pro – 199,50 dollaria/vuosi
 • Elite – 299,50 dollaria/vuosi

Mitä tulee tukeen, minulla ei ollut erityistä tarvetta lähettää tukipyyntöä, ja se on suuri positiivinen asia. Käytin jonkin aikaa dokumenttien tarkastelussa, joka oli sekä perusteellinen että selkeä.

WPForms plussat ja miinukset

Plussat

 • ERITTÄIN helppo asentaa ja käyttää
 • Loistava dokumentaatio
 • Elinikäinen hinnoitteluvaihtoehto on tällä hetkellä loistava
 • Helposti räätälöitävissä pienellä CSS-tiedolla
 • Saatavilla on kohtuullinen määrä lisäosia lisäämään toimintoja
 • Päivitetään usein ja hyvin tuettu

Haittoja

 • Rajoitettu määrä sähköpostimarkkinoinnin lisäosia

Lopulliset ajatukset

Yleisvaikutelmani WPForms-laajennuksesta oli erittäin positiivinen. Mitä tulee helppokäyttöisen lomakkeenrakennuslaajennuksen luomiseen, uskon, että he osuivat ehdottomasti jälkensä. Prosessin jokainen osa oli niin vaivatonta kuin voit odottaa – asennuksesta mukauttamiseen upottamiseen.

WPFormsia oli huomattavasti helpompi käyttää kuin joitain muita saatavilla olevia vaihtoehtoja (kuten yhteydenottolomake 7). Lomakkeita rakennettaessa lisäosia oli vähemmän kuin joidenkin kilpailijoiden kanssa, mutta en näe tätä haittana. Todella helppokäyttöisen laajennuksen luominen vaatii valikoivaa tarjontaa. Mielestäni WPForms on onnistunut löytämään oikean tasapainon tässä.

Lopputulos on tämä: Jos etsit aloittelijaystävällistä WordPress-yhteystietolomakelaajennusta, joka tarjoaa myös edistyneempiä toimintoja sitä tarvitseville, WPForms on loistava vaihtoehto ja sitä kannattaa ehdottomasti tarkastella lähemmin.