Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

WWDC 2023: Mitä odottaa Applen kehittäjätapahtumalta

Seuraava artikkeli auttaa sinua: WWDC 2023: Mitä odottaa Applen kehittäjätapahtumalta

Apple ilmoitti juuri tämän vuoden Worldwide Developers’ Conferencen (WWDC), joka on tarkoitus pitää 5. kesäkuuta. Ainoa Piilaakson yritys, joka on viime aikoina onnistunut vastustamaan sanan “AI” tai “pilvi” liiallista käyttöä, on kaikki innostunut mitä se tarjoaa meille tällä kertaa. Visuaalisen spektaakkelin lisäksi Apple aikoo ottaa WWDC:n avulla vahvan askeleen eteenpäin lanseeraamalla tuotevalikoimaa, sovelluksia ja ohjelmistotukea.

Katsotaanpa, mitä voimme odottaa tältä viiden päivän virtuaalitapahtumalta:

Käyttöjärjestelmän edistysaskel

Apple julkaisee todennäköisesti uusimmat iOS-, iPadOS-, macOS-, watchOS- ja tvOS-ominaisuudet. Bloombergin Mark Gurmanin mukaan iOS 17 sisältää päivitetyt terveys- ja viestisovellukset sekä merkittäviä käyttäjäkokemuksen parannuksia, vaikka yksityiskohdat ovat niukkoja. Gurman paljasti myös, että Apple aikoo uudistaa ilmoituksia sekä iOS:ssä että iPadOS:ssä.

Lisäksi äskettäin julkaistussa Applen blogiviestissä paljastettiin iOS:n tulevat esteettömyysominaisuudet, mukaan lukien innovatiiviset koneoppimiseen perustuvat ominaisuudet, kuten näkövammaisten käyttäjien oventunnistus ja FaceTime-puheluiden suorat tekstitykset. Applen odotetaan paljastavan lisää esteettömyysominaisuuksia ja laajennuksia kaikille käyttöjärjestelmille.

Lisäksi voimme odottaa, että uusi iOS sisältää AR/VR-kuulokkeiden yhteensopivuuden, ja huhut vahvistuvat, että yritys julkaisee ne vihdoin tänä kesäkuussa.

WatchOS-rintamalla uskotaan, että uusi päivitys tulee olemaan melko laaja ja uuteen käyttöliittymään tulee merkittäviä muutoksia. Gurman huomauttaa, että watchOS:llä on tänä vuonna melko suuri vuosi, kun Apple Watch -laitteistoon tulee uusia ja suurempia päivityksiä.

Sillä välin Bloombergin raportit viittaavat siihen, että Apple uudistaa iPadin moniajoa tehdäkseen siitä enemmän kannettavan tietokoneen kokemuksen muistuttavan ikkunoiden kokoa muutettavalla.

AR/VR ja rOS

AR/VR-kuulokkeita pidetään Applen salaisimpana projektina tähän mennessä. Vuodesta 2015 alkaen tuote on käynyt läpi useita iteraatioita, ja se on vihdoin valmistumassa. Vaikka reality-kuulokkeiden julkistamisen odotetaan kestävän vielä kaksi kuukautta, näemme todennäköisesti Applen paljastavan joitain yksityiskohtia uudesta käyttöjärjestelmästään, rOS:stä, joka tukee näitä kuulokkeita.

🔥 Empfohlen:  Mitä on muunnostekstien kirjoittaminen ja kuinka hallita se 8 helpossa vaiheessa

Object Capture ja RealityKit tuovat todellisen maailman esineitä lisättyyn todellisuuteen. Yksi esimerkki siitä nähtiin myös WWDC 2022:ssa. ARkit 6:lla Apple on jo avannut useita mahdollisuuksia, kuten 4K-videon, 3D-objektien kaappauksen, kasvojen seurannan, liikkeen kaappauksen, kohtauksen geometrian ja paljon muuta. Luonnollisesti on lähes varmaa, että näemme lisää lisäyksiä ARkitiin WWDC 2023:ssa.

Laitteistopäivitykset

Raporttien mukaan Apple valmistautuu tuomaan markkinoille uudistetun version Mac Prosta Applen silikonisirulla. Vaikka uudelleensuunnittelun ei odoteta olevan merkittävää, päivitykset kiertävät pääasiassa siirtymistä Applen silikoniin. Äskettäisessä blogikirjoituksessa Apple korosti, että Intel-prosessoreilla varustetuissa Mac-tietokoneissa Tietoja tästä Macista -osiossa näkyy tietoja prosessoreista, mukaan lukien Intel-sirun nimi.

Apple Watchin laitteistopäivitysten odotetaan olevan valtavia, ja huhujen mukaan muutokset sisältävät mikro-LED-näytön ja isomman Apple Watch Ultra -näytön 2,1 tuumalla.

Sirille uusi ilme

Apple julkaisi äskettäin Transformers-arkkitehtuurin, joka on optimoitu Apple Siliconille – nykyisen LLM- ja GPT-tekniikan taustalla olevalle teknologialle. GenerativeAI:n nousu saa kaikki miettimään, mitä Sirille tapahtuu. Nyt kun Apple on edistynyt tähän suuntaan lanseeraamalla omat suojatut ja yksityiset LLM-yritykset, jotka toimivat laitteen sisällä, yritys aikoo ehdottomasti antaa Sirille virran generatiivisilla tekoälyominaisuuksilla.

Lisäksi on odotettavissa, että Sirin uusin iteraatio pystyy käsittelemään multimodaalisia syötteitä. Tämä tarkoittaa, että virtuaaliassistentti ei voi vain vastaanottaa tekstipohjaisia ​​tuloja, vaan myös käsitellä kuvia, videoita ja äänituloja.

Maps ja Safari

Jos kysymme sinulta kahta aluetta, joilla Apple on jäänyt pahasti Googlesta jäljessä, sanoisit todennäköisesti kartta ja selain. Apple pyrkii saamaan etua molemmilla näillä alueilla, kun otetaan huomioon, kuinka suuren markkinaosuuden Googlella on täällä. Apple julkaisi äskettäin uusia päivityksiä, jotka sisältävät teräväpiirtoisia ja ajantasaisia ​​kuvia. Uusi “Katso ympärilleen” -perspektiivi muuttuu karttaa liikutettaessa, jolloin se näyttää elävämmältä ja kattaa paljon enemmän yksityiskohtia. Odotamme Applen paljastavan lisätietoja siitä, mihin nämä uudet ominaisuudet pystyvät.

🔥 Empfohlen:  Chatbotit ja tekoäly: Asiakaspalvelun tulevaisuus

Safari on toinen tuskakohta Applelle. On mielenkiintoista nähdä, onko Applella jotain, joka antaa paremman kokemuksen Safarille.

Herkkua kehittäjille

Apple auttaa kehittäjiä luomaan innovatiivisia sovelluksia antamalla heille ainutlaatuisen pääsyn Applen insinööreille ja esittelemällä samalla uusia teknologioita ja työkaluja tämän mahdollistamiseksi. Yritys avaa myös kehittäjille kentän osallistua Swift Student Challenge -kilpailuun luomalla sovellusleikkikentän haluamastaan ​​aiheesta. Lisätietoja tästä löytyy täältä.

Table of Contents