Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Xbox Series X vs Xbox Series S – Valitse parempi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Xbox Series X vs Xbox Series S – Valitse parempi

Xbox Series X ja Xbox Series S ovat Microsoft Corporationin kehittämiä videopelikonsoleita. Ne ovat neljännen sukupolven Microsoft Xbox. Molemmilla on samanlaiset pelinimikkeet. Vaikka X box Series X:ssä on CD-asema, Xbox Series S on yksinomaan digitaalinen, joten sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ladata pelejä sen kiintolevylle tai pelata verkossa Game Passin kautta. Tämän valossa tämä artikkeli auttaa sinua päättämään, minkä Xbox-pelikonsolin ostat.

Xbox Series X vs Xbox Series S – mikä ero on?

Hinta

Xbox Series X maksaa 500 dollaria, kun taas Xbox Series S:n hinta on pienempi, 300 dollaria. Ostopäätöksesi on todennäköisesti vaikea, koska kyseessä on Xbox-konsolien uusin sukupolvi. Voit kuitenkin saada monia samoja kokemuksia valitsetko Xbox Series X:n tai Series S:n.

Pelien nimikkeet ja levyasema

Molemmat pelikonsolit ovat taaksepäin yhteensopivia, joten voit pelata kaikkia aiemmissa Xbox-konsoleissa saatavilla olevia pelejä, mukaan lukien Xbox One ja Xbox 360. Molemmat voivat pelata samoja uusia pelejä. Mutta koska S-sarjasta puuttuu levyasema, se ei voi pelata fyysisiä pelejä.

Näytön resoluutio

Sarjat X ja S voivat lähettää 4K-videosignaalia, joten videoiden katselun 4K-televisiolla tulisi olla sama kummallakin konsolilla. Xbox Series S:ssä on kuitenkin vähemmän tehokas GPU, jonka ansiosta se pelaa pelejä vain 1080p-tarkkuudella ja videoita 4K-tarkkuudella.

Grafiikkalaadun tuki

Monet pelit eivät tarjoa säteenseurantaa, jos pelaat Series S:llä. Päinvastoin, useimmat Xbox Series X:n pelit tukevat säteenseurantaa, joka tukee vaihtelevaa virkistystaajuutta ja vaihtelevan taajuuden varjostusta.

Aiheeseen liittyvä: Xiaomi 13 Pro vs iPhone 13 – Valitse viisaasti.

Pohjavarasto

Sarja S siinä on 512 Gt:n asema, jossa on noin 360 Gt käytettävissä olevaa kapasiteettia, verrattuna Series X:n 1 Tt:n tallennusasemaan, joka antaa noin 800 Gt käyttötilaa.

🔥 Empfohlen:  11 parasta kirjaa budjetista

Koko

Xbox Series X:n pohja on noin 6 x 6 tuumaa ja se on noin 12 tuumaa korkea. S-sarjan koko on puolestaan ​​11 x 5,9 x 2,6 tuumaa. Se on kaikkien aikojen pienin Xbox-konsoli, ja se voi seistä pysty- tai vaaka-asennossa.

Johtopäätös – Xbox Series X vs Xbox Series S

Molemmat Xbox-pelikonsolit ovat hyviä valintoja, joten sinun pitäisi ostaa se riippuu tarpeistasi. Xbox Series S on edullinen vaihtoehto, sillä sillä voi pelata kaikkia Series X -pelejä, mutta ei 4K-laatuisena.

Mutta jos haluat pelata 4K-pelejä ja haluat pelikonsolin kiintolevyasemalla. sinun pitäisi valita Xbox Series X.

Lue seuraavaksi: Amazon vs Jumia – kumpi on parempi?