Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Xiaomi 12 Ultra -vuoto näyttää toisen naurettavan kameran kolhua

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Xiaomi 12 Ultra -vuoto näyttää toisen naurettavan kameran kolhua

Xiaomin tulevan 12 Ultran renderöinnit ovat vuotaneet verkkoon, ja ne esittelevät lippulaivan liian suuren kameran. Steve Hemmerstofferin (alias OnLeaks) jakamat kuvat osoittavat myös yhden ensimmäisistä puhelimista, jotka ovat seurausta yhtiön yhteistyöstä Leican kanssa.

Vuoto esittelee tyypillistä Xiaomi-designia: lasista ja metallista valmistettu sandwich koko näytön näytöllä, jonka rikkoo vain kameran aukko. Ultran tapauksessa puhelin erottuu joukosta valtavalla takakamerajärjestelmällään. Mustaa lasipaneelia vasten pyöreän kameranystyön odotetaan sisältävän neljä korkearesoluutioista kameraa. Näitä ovat 50 megapikselin pääkamera, 48 megapikselin ultralaajakulmaobjektiivi ja 48 megapikselin periskooppiobjektiivi, jossa on tuntematon neljäs.

Xiaomin 12 Ultra ei kuitenkaan ole vain kamerapuhelin. Sen odotetaan saapuvan huippuluokan teknisin ominaisuuksin, kuten Snapdragon 8 Plus Gen 1 -piirisarjan, 6,6 tuuman 1440p-näytön 120 Hz:n virkistystaajuudella ja suhteellisen vankan tuntuisen rungon 234 grammalla. Vertailun vuoksi iPhone 13 Pro Max painaa 240 grammaa. Materiaalien suhteen kyllä, lasia ja metallia on paljon, kuten olemme maininneet, mutta takaosan oletetaan olevan keraaminen erottaakseen sen muista puhelimista.

Xiaomin 11 Ultra oli yksi viime vuoden parhaista kamerapuhelimista, vaikkakin sillä oli vakavasti hyödyntämätöntä potentiaalia, joka johtui tarkennusongelmista. Mutta Xiaomi on työntänyt eteenpäin. 12 Pro on herättänyt kriitikoiden suosiota, ja 12 Ultra seuraa varmasti näitä linjoja. Viimeaikainen kumppanuus Leican kanssa voi tuottaa samanlaisia ​​​​hedelmiä, kuten Zeiss ja Vivo sekä Hasselblad ja OnePlus.

”Olemme vakuuttuneita siitä, että ensimmäinen yhdessä kehitetty kuvantamisen lippulaivaälypuhelin tekee molempien yritysten uraauurtavan edistyksen näkyväksi. Tarjoamme mobiilivalokuvauksen kuluttajille poikkeuksellisen kuvanlaadun, klassisen Leican estetiikan, rajattoman luovuuden ja avaamme uuden aikakauden mobiilikuvauksessa”, Leica Camera AG:n toimitusjohtaja Matthias Harsch sanoi viime kuussa.

Xiaomilla on ollut melko hyviä kameroita parin viime vuoden ajan, mutta 12 Ultra on yksi lupaavimmista vielä. Yhtiö ei ole vielä julkistanut siitä mitään, mutta uuden puhelimen odotetaan debytoivan kesällä. Kun näin tapahtuu, kameran isku vaikeuttaa sen huomaamatta jättämistä.

🔥 Empfohlen:  Tuleva Nvidia RTX 4090 näyttää olevan nopein koskaan testattu GPU