Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Yhdistämme Intian menestystarina: tarjoamme edullisia ja moderneja työskentelytiloja

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yhdistämme Intian menestystarina: tarjoamme edullisia ja moderneja työskentelytiloja

Intian liikekiinteistöala on kasvanut nopeasti viime vuosina startup-yritysten nousun ja joustavien toimistotilojen kasvavan kysynnän vuoksi. Erityisesti coworking-tiloista on tullut suosittu vaihtoehto kaikenkokoisille yrityksille, jotka tarjoavat edullisia ja joustavia työtiloja, jotka edistävät yhteistyötä ja innovaatioita.

JLL:n raportin mukaan joustavan tilan segmentin Intiassa odotetaan kasvavan yli 50 % tulevina vuosina, ja coworking-tilat ovat merkittävä osa tätä kasvua. Yhä useammat yritykset etsivät joustavia toimistoratkaisuja, kilpailu coworking-alalla kiristyy ja palveluntarjoajat pyrkivät jatkuvasti tarjoamaan parhaat palvelut edullisimmalla hinnalla.

Let’s Connect India on yksi sellaisista coworking-tilan tarjoajista, joka pyrkii häiritsemään alaa tarjoamalla luotettavia ja mukavia toimistotiloja edulliseen hintaan. Let’s Connect India keskittyy yhteistyöhön perustuvan ja yhteisölähtöisen ympäristön luomiseen, ja siitä on nopeasti tulossa suosittu valinta joustavia työtilaratkaisuja etsiville startup-yrityksille, freelance-yrityksille ja pienyrityksille.

Let’s Connect India – Yrityksen kohokohdat

Aloitusnimi Let’s Connect India

Päämaja Noida, Uttar Paresh, Intia
Ala Yhteistyötila, liikekiinteistö
Perustaja Sagar Narang
Perustettu 2018
Verkkosivusto letsconnectindia.com

Yhdistäkää Intia – Tietoja
Yhdistämme Intia – teollisuus
Let’s Connect India – perustaja
Yhdistäkää Intia – Ideaatiomatka
Let’s Connect India – nimi ja logo
Yhdistetään Intia – edessä olevat haasteet
Yhdistäkää Intia – Kilpailijat
Yhdistetään Intia – tulevaisuuden suunnitelmat

Yhdistäkää Intia – Tietoja

Let’s Connect India on Noidan johtava co-working-tilan tarjoaja, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen luotettavia ja viihtyisiä toimistotiloja. Yrityksen ensisijaisena tavoitteena on tarjota kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet kohtuuhintaan, mikä helpottaa startup-yritysten, freelance-yritysten ja pienyritysten ammattimaisen työtilan perustamista ilman perinteisiin toimistovuokraan liittyviä korkeita kustannuksia.

Tarjoamalla joustavia työtiloja, jotka on täysin varustettu moderneilla mukavuuksilla ja huipputeknologialla, Let’s Connect India tarjoaa ihanteellisen ratkaisun yrityksille, jotka etsivät yhteistyökykyistä ja yhteisölähtöistä ympäristöä.

Kaiken kaikkiaan Let’s Connect Intian coworking-tilat ratkaisevat perinteisten toimistovuokrausten korkeiden kustannusten ongelman tarjoamalla edullisia, joustavia työtiloja kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun yrityksille.

Yhdistämme Intia – teollisuus

Let’s Connect India on avaintoimija coworking- ja liikekiinteistöalalla, joka on viime vuosina kokenut merkittävää kasvua startup-yritysten nousun ja joustavien toimistotilojen kasvavan kysynnän myötä. Maailmanlaajuisten työtilamarkkinoiden koon ennustetaan kasvavan 16,17 miljardista dollarista vuonna 2022 19,05 miljardiin dollariin vuonna 2023 17,8 prosentin vuosikasvulla (CAGR) Research and Marketsin raportin mukaan. Kasvun taustalla ovat muun muassa joustavien työtilojen kysynnän kasvu, kustannustehokkaiden toimistoratkaisujen tarve ja etätyön lisääntyvä trendi.

Intiassa coworking-sektorin odotetaan ylittävän 50 miljoonaa neliöjalkaa vuoden 2023 loppuun mennessä, JLL:n raportin mukaan. Kasvua vauhdittaa maan nopeasti kasvava startup-ekosysteemi, joka on luonut vahvan kysynnän joustaville toimistotiloille, jotka tarjoavat ihanteellisen ympäristön yhteistyölle ja innovaatioille. Johtavana coworking-tilan tarjoajana Let’s Connect Indialla on hyvät mahdollisuudet hyödyntää tätä kasvua ja tarjota yrityksille tilat, palvelut ja mukavuudet, joita ne tarvitsevat menestyäkseen nykypäivän dynaamisessa työympäristössä.Let’s Connect India – perustaja

Sagar Narang on Let’s Connect Indian perustaja ja toimitusjohtaja.

Sagar Narang

Sagar Narang on taitava yrittäjä, joka on kotoisin Noidasta. Hän suoritti kauppatieteen kandidaatin tutkinnon laskentatoimessa ja rahoituksessa Delhin yliopistosta ja jatkoi kauppatieteiden maisterin tutkintoa Université de Bordeaux’sta Ranskasta. Hänellä on myös oikeustieteen tutkinto Indraprastha Law Collegesta Greater Noidassa.

Ennen Let’s Connectin perustamista Sagar työskenteli markkinointijohtajana AIESEC:ssä Egyptissä. Let’s Connectin roolinsa lisäksi Sagar on myös Noida-pohjaisen vakuutusmeklarin PolicyWingsin perustaja.

Yhdistäkää Intia – Ideaatiomatka

Sagar Narang muistelee Let’s Connect Indian ideamatkaa, sanoo:

Yhdistämme Intia – kohtaamat haasteet

Puhuessaan yrityksen kohtaamista haasteista Mr. Sagar (Let’s Connect Intian perustaja ja toimitusjohtaja) huomautti, että Myynti on jäänyt isommaksi haasteeksi. Ja tiimi pyrkii saavuttamaan tämän tavoitteen.Yhdistäkää Intia – Kilpailijat

Yhdistetään Intia – tulevaisuuden suunnitelmat

Let’s Connect Indialla on tulevaisuudensuunnitelmia, mukaan lukien laajentuminen uusiin paikkoihin ja uusimman teknologian käyttöönotto asiakaskokemuksen parantamiseksi. Yhtiö pyrkii kehittymään edistyneempään, paremmin varusteltuun ja turvallisempaan ottamalla käyttöön Internet of Things (IoT) -teknologiaa, kuten älykkäitä CCTV-kameroita, biometrisiä sisään- ja poistumisjärjestelmiä sekä digitaalista maksujärjestelmää, joka tekee kaikista maksutapahtumista käteisvapaata.

Nämä muutokset erottavat Let’s Connect Indian alan muista coworking-tiloista. Optimoimalla omaisuuden käyttöastetta ja alentamalla kustannuksia tehonsäästötoimenpiteillä ja tehokkaalla energiankulutuksella, yritys pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä edullisempia hintoja. Lisäksi etäseuranta ja reaaliaikainen seuranta IoT-tekniikan avulla lisäävät työtilan turvallisuutta ja varmistavat resurssien optimaalisen käytön. Yksi tämän tekniikan merkittävimmistä eduista on sen kyky tunnistaa luotettavat ja arvokkaat jäsenet, mikä auttaa yritystä rakentamaan vahvan samanhenkisten ammattilaisten yhteisön.

UKK

Mikä on Let’s Connect India?

Let’s Connect India on Noidan johtava co-working-tilan tarjoaja, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen luotettavia ja viihtyisiä toimistotiloja.

Kuka on Let’s Connect Indian perustaja?

Sagar Narang on Let’s Connect Intian perustaja.

Milloin Let’s Connect India perustettiin?

Let’s Connect India perustettiin vuonna 2018, ja sen pääkonttori sijaitsee Noidassa, Uttar Pradeshissa, Intiassa.

🔥 Empfohlen:  refundme.in - Intian ensimmäinen lentokorvausten tarjoaja