Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Yhteistyömarkkinoinnin tapaustutkimus [How I Made $16,433 With One Product And How Can You Do the Same?]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yhteistyömarkkinoinnin tapaustutkimus [How I Made $16,433 With One Product And How Can You Do the Same?]

Äskettäin, kun Harsh Agrawal kirjoitti tytäryhtiökumppanuudestamme Bluehostin kanssa, joka on auttanut minua tienaamaan yli 16 000 dollaria tuloja, useimmat lukijat olivat todella innoissaan saadessaan tietää, miten onnistuin.

Joten olen päättänyt kirjoittaa ainutlaatuisen tytäryhtiömarkkinoinnin tapaustutkimuksen sen ympärille auttaakseni kumppanimarkkinoinnin aloittelijoita tekemään samoin. Oletko utelias tietämään siitä lisää? Mennään asiaan.

Tiedän, että suurin osa ihmisistä luo blogeja ansaitakseen rahaa.

Siinä ei ole mitään väärää. Useimmat ammattibloggaajat sanovat, että älä aloita bloggaamista, ellei sinulla ole intohimoa. Mutta todellisuudessa, jos sinulla ei ole selkeää käsitystä rahan ansaitsemisesta blogeillasi, et onnistu, vaikka olisit kuinka intohimoinen. Tämä on karu totuus rahan ansaitsemisesta verkossa.

Mitä tulee blogin ansaitsemiseen, on olemassa miljoona tapaa ansaita rahaa.

Niistä kaikista on vain kourallinen kaupallistamisstrategioita, jotka todella toimivat, kuten bannerimainosten myynti, online-konsultointipalvelut, yksitellen valmennus, verkkokurssien myynti ja mikä tärkeintä. kumppanuusmarkkinointi.

Jos haluat ansaita rahaa blogeillasi, suosittelen harkitsematta affiliate-markkinointia. Ainakin kokeile ja tulet hämmästymään saamistasi tuloksista. Se on hyvä puoli siinä, affiliate-markkinointi voi auttaa sinua ansaitsemaan rahaa jopa nukkuessasi.

Jos mietit, kuinka voit ansaita rahaa sillä, älä etsi pidemmältä, olet tullut oikeaan paikkaan. Kerron sinulle affiliate-markkinoinnin tapaustutkimukseni siitä, kuinka tienasin 16 433 dollaria myymällä YHDEN tuotteen!

Pikahuomautus: Nappaa ensiluokkainen kirjamme “Affiliate Marketing Blueprint” tänään ja nosta kumppaniyrityksesi tulot 0 dollarista 1 000 dollariin kuukaudessa.

Kiinnostaako nyt? Sukellaan todellisiin yksityiskohtiin.

Yhteistyömarkkinoinnin tapaustutkimus [How I made over $16000 by selling ONE product?]

Kumppanuus Harsh Agrawalin kanssa

Kumppanuus ShoutMeLoudin Harsh Agrawalin kanssa on yksi niistä syistä, jotka auttoivat minua tienaamaan yli 16 000 dollaria mainostamalla yhtä tuotetta eli Bluehostia.

Tässä on esimerkkikuvakaappaus Bluehost-kumppanuusmyynnistäni.

Jos haluat tietää enemmän Harsh Agrawalin näkökulmasta kumppanuudestamme, voit lukea ShoutMeLoudissa artikkelin Kuinka Affiliate Partnership auttoi Anil Agarwalia ansaitsemaan 16 433 dollaria.


3 asiaa, jotka sinun on tehtävä menestyksekkääseen kumppanuuteen

Tiedän, että useimmat teistä saattavat ihmetellä, onko todella mahdollista tehdä suuria myyntiä mainostamalla yhtä tuotetta. Se on mahdollista, ja tarvitset seuraavat 3 olennaista asiaa, jotta voit tehdä onnistuneen kumppanuuden oman markkinaraon vaikutusvaltaisten bloggaajien kanssa.

1. Ole rehellinen

Kun huomaan uusia bloggaajia, jotka kamppailevat tehdäkseen enemmän affiliate-myyntiä, huomaan yleensä yhden yhteisen asian – “rehellisyyden puutteen”.

Useimmat uskovat “fake it til you make it” -politiikkaan. Jotta he voivat saada enemmän sosiaalista näyttöä, joka voi auttaa heitä lisäämään myyntiä. He jakavat vääriä tuloraportteja, väärennettyjä myyntiä, väärennettyjä liikenneraportteja jne. vain saadakseen enemmän huomiota Facebookissa, Twitterissä tai blogeissaan.

Mutta todellisuudessa yleisösi tai verkkosivustosi vierailijat huomaavat helposti, teeskenteletkö. Ja pahinta on, että jos he havaitsevat, että teeskentelet sitä, he yksinkertaisesti lopettavat lukemasi, mitä jaat, saati sitten myynnistä.

Joten tässä on vihje, jos haluat tehdä enemmän affiliate-myyntiä, “OLE REHELINE”. Tiedän, että se kuulostaa typerältä, mutta se toimii.

🔥 Empfohlen:  Mitä ovat meta-avainsanat ja pitäisikö minun silti käyttää niitä?

Huomaa kaikki menestyneet tytäryhtiömarkkinoijat (Pat Flynn, Darren Rowse, Neil Patel, Harsh Agrawal), kaikki ovat rehellisiä lukijoilleen. He eivät väärennä mitään vain lisätäkseen myyntiään. He pitävät aina etusijalla todellisten todisteiden näyttämistä oikean rahan ansaitsemisesta. Ja silloin ne lisäävät vauhtia ja houkuttelevat enemmän ihmisiä luottamaan heihin.

Kun yleisösi alkaa luottaa sinuun, olet matkalla ansaitsemaan enemmän rahaa tytäryhtiömarkkinoinnilla (jopa nukkuessasi!).

2. Yhdistä henkilökohtaisesti

Jos pidät blogia jonkin aikaa, tiedät verkostoitumisen tärkeyden. Ilman muiden (etenkin vaikuttajien) tuntemista on lähes mahdotonta saada kestävää tuloa bloggaamisestasi.

Suosittelen, että vietät vähintään tunnin tai kaksi vain yhteydenpitoon muiden oman markkinaraon kanssa. Olipa kyseessä kommenttien jättäminen heidän blogeihinsa, juttujensa twiittailu tai heihin yhteydenpito sähköpostitse.

Mutta yksi parhaista ja nopeimmista tavoista rakentaa vahva suhde vaikutusvaltaisten bloggaajien kanssa on tavata heidät henkilökohtaisesti. Ota kuvia heidän kanssaan. Kerro mielipiteesi heistä ja anna palautetta heidän verkkosivustoistaan, jos sinulla on sellaista.

Tämä kaikki ratkaisee vahvojen suhteiden luomisessa bloggaajiin. Se auttaa myös sinua rakentamaan sidettä, joka rakentaa luottamusta.

Näin rakennan hyvän suhteen Harsh Agrawalin kanssa, me molemmat luotamme toisiimme ja uskomme aina samaan asiaan – “auta muita tienaamaan rahaa”.

Toivon, että tähän mennessä olet ymmärtänyt, kuinka tärkeää on olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa sekä online- että offline-tilassa. Mieti aina, kuinka voit auttaa muita, ennen kuin haet apua keneltäkään.

Se johtaa nyt kolmanteen kohtaan.

3. Anna työsi puhua

Parin viime vuoden aikana olen varmistanut, että käytän yli viisi tuntia jokaisen täällä BloggersPassionissa julkaisemani postauksen tekemiseen. Tiedän, että ilman sisältömarkkinointia kukaan ei voi rakentaa uskollista lukijakuntaa.

Olen myös päässyt suurimpiin markkinointiblogeihin, kuten Problogger.com, Semrush.com ja moniin muihin vierailijoihini. Avain tässä on – “Käytän paljon aikaa tutkimuksesta kirjoittamieni viestien loppuun”. Jos luot kirjanmerkin arvoisia viestejä, houkuttelet luonnollisesti linkkejä, jakoja ja myyntiä. Sitä sinun tulee tehdä – “luoda hienoa sisältöä ja tuoda lisäarvoa”.

Okei, ne ovat 3 pääpilaria täytyy rakentaa ansaitakseen menestyksekkäästi rahaa affiliate-markkinoinnilla. Nyt kysymykseni sinulle on..

Haluatko siis toistaa saman?

Jos voin tehdä $$$$$ yhdestä tuotteesta, kuvittele kuinka paljon voit ansaita myymällä toisen tuotteen tai kaksi muuta tuotetta?

Asia on tässä: affiliate-markkinointi on kultakaivos, voit kaivaa kuinka paljon haluat!

Tässä on yksinkertainen strategia, jos haluat toistaa saman (ja jos olet todella tosissaan ansaitsemassa rahaa affiliate-markkinoinnilla).


Etsi pitkähäntäisiä avainsanoja mainostamillesi tuotteille

Et voi tehdä enemmän affiliate-myyntiä saamatta liikennettä etenkään hakukoneilta. Jos kirjoitat blogia jonkin aikaa, tiedät jo, että liikenteen saaminen Googlelta vie aikaa. Tästä syystä sinun tulee harkita affiliate-markkinointia pitkän aikavälin matkana.

Jos ajattelet “nopeasta rikastumisesta”, affiliate-markkinointi EI ole sinua varten.

Affiliate-markkinointi auttaa sinua tienaamaan rahaa myös nukkuessasi, mutta sen saavuttamiseksi sinun on ensin työskenneltävä kovemmin ja saatava palkkiot myöhemmin.

Useimmat aloittelijat eivät pysty myymään affiliate-markkinoinnin kautta, koska heillä ei ole kärsivällisyyttä. He eivät käytä aikaa löytääkseen pitkähäntäisiä avainsanoja mainostamilleen tuotteille.

🔥 Empfohlen:  Tapaustutkimus siitä, kuinka intialaiset tuotemerkit joutuvat Twitter-hyökkäykseen Intian ja Kiinan välisen konfliktin jälkeen

Jos aiot tosissasi ansaita rahaa affiliate-markkinoinnilla ja olet valmis työskentelemään kovasti, autan sinua löytämään pitkän hännän avainsanoja mille tahansa mainostamallesi tuotteelle.

Kärki: Suosittelen Long Tail Prota tai Semrushia pitkän hännän avainsanojen löytämiseen. Olen käyttänyt molempia ja ne ovat todella jokaisen pennin arvoisia.

Tässä aion osoittaa, kuinka voit käyttää Long Tail Prota kannattavien avainsanojen löytämiseen, jotka auttavat sinua lisäämään liikennettä ja kasvattamaan tytäryhtiöiden myyntiä.

Pikahuomautus: Rajoitetun ajan saat Long Tail Pron vain 37 dollarilla kuukaudessa. Se on PAKOSTA, jos haluat tehdä enemmän myyntiä affiliate-tuotteista. Voit myös lukea yksityiskohtaisen arvosteluni siitä täältä.

Oletetaan, että pidät Fitness-alasta ja haluat mainostaa kuntoon liittyviä kumppanituotteita ansaitaksesi enemmän rahaa. Näin voit käyttää Long Tail Pro -avainsanatutkimustyökalua löytääksesi parempia avainsanoja.

Vaihe 1: Tutustu ensin luetteloon kaikista tytäryhtiötuotteista, joiden on todistettu tuovan sinulle enemmän tuloja.

Jos esimerkiksi pidät fitness-alasta, voit löytää kaikki tuotteet, joita mainostetaan parhaissa blogeissa. Voit käyttää hakusanoja, kuten “fitness + suosituimmat blogit”, “kunto + blogit”, “kunto + parhaat blogit” jne. löytääksesi hyviä blogeja omalta kapealtasi.

Tee luettelo kaikista tuotteista, joita he mainostavat. Se ei vie yli 10 minuuttia, joten tee se nyt. Korvaa sana “kunto” aiheellasi. Kuten “markkinointi + parhaat blogit” voi antaa sinulle luettelon kaikista linkeistä, jotka puhuvat parhaista markkinointiblogeista.

Vaihe 2: Kun olet tehnyt luettelon 3–5 kumppanituotteesta, ala etsiä niille osuvia pitkähäntäisiä avainsanoja.

Voit käyttää Long Tail Prota tai Semrushia löytääksesi parhaiten toimivat long tail -avainsanat. Näytän sinulle kuinka.

#1) Kun olet kirjautunut sisään Long Tail Pro -palveluun, kirjoita jokin mainostamiin tuotteisiin liittyvistä avainsanoista, napsauta “Etsi avainsanoja” aloittaaksesi avainsanatutkimuksen.

#2) Nyt kun napsautat “Etsi avainsanoja”, voit lisätä aloitusavainsanasi ja valita hakumäärän alle 1000 kuukausittaisella haulla sijoittuaksesi korkeammalle Google-tuloksissa mille tahansa tuotteelle, jonka haluat sijoittua.

Napsauttamalla “Luo avainsanoja ja hae tiedot” saat luettelon kaikista avainsanoista, joista voit valita.

#3) Muista valita viimeisessä vaiheessa 3–5 pitkähäntäistä avainsanaa, joita voit käyttää luonnollisesti blogiviesteissäsi. Se siitä! Aloita sisällön kirjoittaminen käyttämällä näitä avainsanoja ja luo sivuille käänteisiä linkkejä, jotta voit sijoittua korkeammalle ja lisätä myyntiäsi.

Vaihe 3: Lisää tietoisuutta mainostamistasi tuotteista

Tämä on TODELLA tärkeää ja tässä on kaikki rahat.

Jos et tee tätä osaa, et voi tehdä myyntiä. Jos onnistut luomaan tietoisuutta mainostamistasi tuotteista, olet melkein valmis muuttamaan lukijasi ostajiksi. Se on niin yksinkertaista.

Katso, et voi tehdä affiliate-myyntiä vain laittamalla liikaa linkkejä kaikkialle blogiisi tai liittämällä bannerimainoksia kaikkialle. Affiliate-markkinointi ei yksinkertaisesti toimi sillä tavalla. Sinun on koulutettava blogisi yleisöllesi mainostamistasi tuotteista saadaksesi lisää myyntiä.

Lukea: Affiliate-markkinoinnin edut: sen 8 parasta etua


3 ideaa yleisösi kouluttamiseen mainostamistasi tuotteista

Jos mietit, miten se tehdään, tässä on 3 yksinkertaista ideaa, joiden avulla voit kouluttaa yleisöäsi markkinoimistasi tuotteista.

🔥 Empfohlen:  Markkinoinnin Zen: Lululemonin tapaustutkimus

1. Kirjoita rehellisiä tuotearvosteluja

Paras tapa opettaa muille mainostamistasi tuotteista on kirjoittaa arvosteluja. Ei vain satunnaisia ​​arvosteluja, vaan aitoja arvosteluja. Useimmat aloittelijat kirjoittavat arvosteluja vain lisätäkseen myyntiään, he ovat vähiten vaivautuneita mainostamisestaan.

Jos olet yksi heistä, lopeta se! Mitä tahansa tuotetta aiot suositella, muista käyttää sitä ensin. Sitten kun olet täysin tyytyväinen siihen, kirjoita siitä yksityiskohtainen ja puolueeton arvostelu.

Jaa kaikki edut ja haitat, jotta lukijat luottavat sinuun välittömästi. Ja osta mitä suosittelet, jos he todella tarvitsevat suosittelemiasi tuotteita.

2. Luo linkkejä mainostamillesi tuotteille

Jos haluat kasvattaa affiliate-myyntiäsi, tarvitset lisää hakuliikennettä. Jotta saat sen, tarvitset lisää käänteisiä linkkejä. Suosittelen, että käytät joko pilvenpiirtäjätekniikkaa tai vierailijoiden lähettämistä luodaksesi laadukkaita käänteisiä linkkejä.

3. Näytä bannerimainoksia näkyvimmissä paikoissa

Tämä on järjetöntä. Jos blogisi yleisö haluaa tietää tuotteista, joita suosittelet, sinun on käytettävä “bannerimainoksia”. Katso blogini sivupalkki, niin löydät ylhäältä “Bluehost” -tuotebannerimainoksen. Se on näkyvin paikka, ja valtava prosenttiosuus kävijöistä napsauttaa sitä päivittäin! Tuloni kasvavat, kun he ostavat.

Suositeltavaa luettavaa: Luettelo paljon maksavista web-hosting-kumppaniohjelmista


UKK

Voinko tulla miljonääriksi affiliate-markkinoinnin kautta?

Tietysti kyllä! Maailmassa on niin monia affiliate-markkinoijia, jotka tienaavat helvetin paljon rahaa affiliate-markkinoinnilla.

Onko affiliate-markkinointi edelleen kannattavaa vuonna 2023?

Jos noudatat oikeaa lähestymistapaa, affiliate-markkinoinnin avulla voit ansaita valtavia voittoja pitkällä aikavälillä varmasti.

Kuinka paljon tytäryhtiömarkkinoijat voivat tienata?

Ei ole rajaa. Se riippuu täysin ponnisteluista, joita teet oikealla tavalla. Silti minulle voit alkaa ansaita 1000 dollaria kuukaudessa, jos se tehdään oikein (oikean markkinaraon ja tuotteiden valinta)

Mikä affiliate-verkosto on paras?

On olemassa paljon luotettavia verkkoja, kuten ShareASale, ClickBank, Amazon Associates jne.

Voinko käyttää AdSensea ja kumppania?

Ehdottomasti kyllä, molempien samanaikaista käyttöä ei rajoiteta.


Viimeiset pohdinnat affiliate-kumppanuustapaustutkimuksesta

Olen valmis tytäryritykseni tapaustutkimuksen kanssa, jossa ansaitsin yli 16 000 dollaria mainostamalla yhtä tuotetta. Ja keskustelin myös kaikista strategioista, joita käytin saadakseni sen tapahtumaan.

Selaa lisää hyödyllisiä tapaustutkimuksia:

Nyt haluan sinun toistavan saman. Jos minä pystyn siihen, sinäkin pystyt siihen. Usko vain itseesi ja ole rehellinen itsellesi. Harkitse affiliate-markkinointia “työskentele kovemmin nyt ja hyödynnä myöhemmin” -asiana “rikastu nopeasti -ohjelman sijaan”.

Jos pidit tästä postauksesta hyödyllisenä tai inspiroivana, jaa se ystäviesi kanssa Facebookissa ja muissa verkostoissa, jotta he voivat myös hyötyä.

Kerro minulle, mitä mieltä olet affiliate-markkinointimatkastani alla olevissa kommenteissa, kuuntelen sinua mielelläni.