Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Yhteystiedot: Onko se Googlen sijoitustekijä?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yhteystiedot: Onko se Googlen sijoitustekijä?

Asiakkaiden ja mahdollisten asiakkaiden tavoittaminen puhelimitse tai sähköpostitse on vain hyvää liiketoimintaa.

Sen avulla ihmiset voivat ottaa yhteyttä ja esittää kysymyksiä, ottaa esille mahdolliset huolenaiheensa, tehdä tilauksen ja paljon muuta.

Tästä huolimatta henkilöllä tai organisaatiolla voi olla oikeutettuja syitä olla julkaisematta yhteystietojaan.

Kysymys kuuluu, vaikuttavatko yhteystiedot – tai niiden puute – Google-hakusi sijoitukseen?

Väite: Yhteystiedot ovat Googlen sijoitustekijä

Tässä on kaksi erilaista näkökohtaa:

  1. Yhteystiedot GMB-tiedoissasi (jotka korvasivat Google Places for Businessin ja Google+ -sivut, minkä vuoksi näet alla viittauksen paikkasivuihin).
  2. Yhteystiedot verkkosivustollasi.

Todisteet yhteystiedoista sijoitustekijänä

Yhteystietojesi – erityisesti yrityksesi nimen, osoitteen ja puhelinnumeron – esiintymistä eri paikoissa verkossa kutsutaan lainaukseksi.

Tiedämme, että lainaukset ovat paikallishaun sijoitustekijä ja ovat olleet jo yli vuosikymmenen ajan (todennäköisesti jopa ennen Googlea käynnistää oman paikkansa sivuja vuonna 2009).

David Mihmin viides Local Search Ranking Factors -kyselyraportti, julkaistu vuonna 2012tarjoaa tilannekuvan tavanomaisesta viisaudesta, joka liittyy yhteystietoihin tuolloin paikallisena sijoitustekijänä.

SEO ammattilainen Nyagoslav Zhekov (nyt WhiteSparkin paikallishaun johtaja) sanotaan seuraavaa paikallisen suuntanumeron tärkeydestä paikkasivullasi:

“Vaikka se on melko vähäinen sijoitustekijä, se voi vaikuttaa merkittävästi soita napsauttamalla -prosenttiin ja yleiseen tulokseen, sillä kun ihmiset etsivät paikallisia yrityksiä, he haluavat löytää juuri tämän.”

James SvobodaWebRankingin kumppani, sanoi:

“Yrityksen nimen, luokat, puhelinnumeron ja osoitteen paikkasivutekijät ovat erittäin tärkeitä luotaessa tarkka ja luotettava profiili, joka sijoittuu hyvin paikallisilla markkinoillasi liittyvien avainsanojen suhteen.”

Voit oppia lisää sitaateista sijoitustekijänä täältä.

Se muuttuu hieman hankalammaksi, kun yritämme määrittää, onko yhteystietojen lisääminen verkkosivustollesi sijoitustekijä.

Siitä on todisteita.

The Googlen laatuarvioijien ohjeet (s. 15) ilmoittaa, että:

🔥 Empfohlen:  Vimmy.com Review 2023 – onko se tehokas mainosverkosto?

”Tarvittavien yhteystietojen tyypit ja määrä riippuvat verkkosivuston tyypistä. Yhteystiedot ja asiakaspalvelutiedot ovat erittäin tärkeitä rahaa käsitteleville verkkosivustoille, kuten kaupoille, pankeille, luottokorttiyhtiöille jne. Käyttäjät tarvitsevat tavan kysyä kysymyksiä tai saada apua ongelmatilanteissa.”

Se ei tarkoita, että se olisi osa algoritmia. Nämä ovat ohjeet ihmisille laadun arvioijille, joilla ei ole kykyä vaikuttaa haun sijoitukseen.

Mutta se kertoo meille, että Google pitää yhteystietoja tärkeänä osana hakukokemusta, etenkin kun on kyse Your Money Your Life (YMYL) -verkkosivuista.

Sivu 35 toistaa yhteystietojen tärkeyden verkkosivun luotettavuuden arvioinnissa YMYL:n ollessa pelissä:

“Tärkeää: YMYL-sivuille ja muille sivuille, jotka vaativat korkeaa käyttäjien luottamusta, epätyydyttävä määrä jokin seuraavista on syy antaa sivulle huono laatuluokitus: asiakaspalvelutiedot, yhteystiedottiedot siitä, kuka on vastuussa verkkosivustosta tai tiedot sisällön luomisesta.”

Ja taas sivulla 42:

“…oletamme useimmilla verkkosivustoilla tietoa siitä, kuka (esim. mikä henkilö, yritys, yritys, säätiö jne.) on vastuussa verkkosivustosta ja kuka loi MC:n, sekä joitain yhteystietoja, ellei ole olemassa hyvää syy nimettömyyteen.”

Todisteet yhteystietoja vastaan ​​sijoitustekijänä

Vuoden 2016 Google Webmaster Central -hangoutissa John Muellerilta kysyttiin: “Voivatko uutislehden yhteystiedot huonontaa sijoitusta Google-uutisissa tai Google-uutiskatkelmassa maksuttomassa haussa?

Mueller vastasi:

“En tiedä Google-uutisista, joten en voi kommentoida sitä. Mitä tulee normaaliin verkkohakuun, en usko, että tarkastelemme asioita, kuten verkkosivujen yhteystietoja. Emme siis todennäköisesti keskity siihen verkkohaun sijoituksissa.”

Hän lisäsi, että henkilökohtaisesti hän arvostaa sitä, että verkkosivustolla näytetään yhteystietoja, koska sen avulla Google voi ottaa suoraan yhteyttä, jos he havaitsevat suuren sivustovirheen, kuten noindexin, jota sovelletaan koko sivustolla.

Hän huomautti myös, että varsinkin uutissivustojen kohdalla se, ettei vierailijoille anneta mahdollisuutta ottaa yhteyttä yritykseen, vaikuttaa huonolta käyttäjäkokemukselta.

Yhteystiedot sijoitustekijänä: Tuomiomme

🔥 Empfohlen:  Richard Potter, Peak - Interview Seriesin perustaja ja toimitusjohtaja

Google käyttää ehdottomasti paikallisten listausten yhteystietoja (sitaatteja) paikallisena sijoitustekijänä.

Ja vaikka Mueller ilmaisi epäilyksensä siitä, että verkkosivuston yhteystietoja käytettiin verkkohaun (orgaanisten) sijoituksissa, se tapahtui vuonna 2016.

EAT-teemat ja YMYL:n korkeammat standardit olivat näkyvästi esillä vuoden 2015 Quality Raters Guidelines -julkaisussa.

Olin lukenut ja kirjoittanut aiemmin vuotaneesta ohjeiden painoksesta vuonna 2011, ja keskittyminen YMYL:ään vuoden 2015 versiossa näyttää olevan Googlen aiemmassa versiossa käyttämän verkkosivun luokitusasteikon jalostus. Se pyysi arvioijia antamaan “täsmälleen yhden” seuraavista arvioista:

  • Vital.
  • Hyödyllinen.
  • Olennainen.
  • Hieman relevantti.
  • Off-topic tai hyödytön.
  • Luokittelematon.

Näyttää siltä, ​​että vuoteen 2015 mennessä Googlen lähestymistapa verkkosivustojen laatuun oli kypsynyt siinä määrin, että se havaitsi tarpeen arvioida erityyppisiä sivustoja eri tavoin.

Googlen Danny Sullivan ehdotti vuonna 2018, että avain parempaan suoriutumiseen laajoissa ydinalgoritmipäivityksissä on laadunarvioijan ohjeiden hyvä hyödyntäminen.

Kaikista näistä syistä todisteet viittaavat verkkosivustosi yhteystietoihin sijoitustekijänä kyselyille, jotka voivat vaikuttaa henkilön terveyteen tai toimeentuloon.

Googlen hakusijoitusjärjestelmät koostuvat monista erilaisista algoritmeista. Sivustot, jotka julkaisevat tärkeitä, mahdollisesti vaikuttavia tietoja, pidetään korkeammalla tasolla, ja tämä sisältää lukijoille/asiakkaille mahdollisuuden ottaa heihin yhteyttä.


Table of Contents