Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Yksilöllisten sivun katselujen määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yksilöllisten sivun katselujen määritelmä & Merkitys

Mitä ovat ainutlaatuiset sivun katselut?

Yksilöidyt sivun katselut ovat Google Analyticsin mittari, joka raportoi verkkosivun eri käyttäjiltä tietyn ajanjakson aikana keräämien näyttökertojen kokonaismäärän. Yksilölliset sivun katselut eroavat sivun katselujen kokonaismäärästä, joka raportoi, kuinka monta näyttökertaa on luotu ilman, että saman käyttäjän saman istunnon aikana on koottu sivun katseluja.

Yksi käyttäjä voi luoda verkkosivulle yhden ainutlaatuisen sivun katselun, mutta useita sivun katseluja yhteensä, jos hän päivittää sivun tai vierailee sillä useammin kuin kerran.

Yksilölliset sivun katselut sekoitetaan usein käyttäjien istuntoihin. Yksilölliset sivun katselut tarkoittavat aikaa, jonka käyttäjä viettää yhdellä verkkosivulla riippumatta siitä, kuinka monta kertaa hän poistuu ja palaa samalle sivulle. Istunto on koko aika, jonka käyttäjä viettää verkkosivustolla ja joka voi sisältää useita sivun katseluja.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

🔥 Empfohlen:  Ilmoittaa Meetanshin kumppanuudesta Beehexan kanssa