Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Yli 10 parasta blogisovellusta 2023 – Muutetaanko blogipeli sinulle?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yli 10 parasta blogisovellusta 2023 – Muutetaanko blogipeli sinulle?

Aina kun kerron jollekulle olevani kirjailija, he yleensä kysyvät blogistani.

Blogi tai verkkosivusto on kuin kirjoittaisi omaan Internetin osioonsa – mutta tyypillisesti siinä on paljon vähemmän monisanaisuutta ja paljon enemmän vuorovaikutusta lukijoiden/kirjoittajien välillä.

Jokaisella on oma tyylinsä verkkotilan luomisessa; toiset pitävät Photoshopista, toiset blogisovelluksista… joten tässä on parhaat blogisovellukset!

Nämä sovellukset ovat kuin käteviä työkaluja, jotka auttavat kirjoittajia, luojia ja bloggaajia jakamaan ideoitaan maailman kanssa.

Käytätpä puhelinta tai tietokonetta, nämä sovellukset tarjoavat ominaisuuksia, jotka tekevät bloggaamisesta sujuvampaa.

Sukellaan parhaiden blogisovellusten maailmaan ja katsotaan, kuinka ne muuttavat tapaamme luoda ja jakaa sisältöä verkossa.

1. Tumblr

Tumblr, pelin muuttanut blogisovellus, on edelleen yksi parhaista. Etsitpä sitten yleisöä tai haluat vain julkaista ajatuksesi jonnekin ilman suurta hälinää – Tumblr auttaa sinua.

Tämän sovelluksen avulla ihmiset voivat seurata blogiasi “tykkäämällä” viesteistä (mikä yleensä johtaa enemmän vuorovaikutukseen), ja se mahdollistaa nopean jakamisen sosiaalisen median, kuten Twitterin ja Facebookin, kautta… mikä on hienoa, jos haluat saada pitoa muilla verkkosivustoilla nopeasti!

Käyttöliittymä saattaa olla hieman vanhanaikainen verrattuna kilpailijoihinsa, mutta älä anna ulkonäön hämätä sinua – Tumblr on ehdottomasti tutustumisen arvoinen (erittäin suositeltavaa)!

2. BlogStomp

BlogStomp on täydellinen blogiratkaisu yhdessä paikassa! Kaikista tuntemistani bloggaajista suurin osa käyttää WordPressiä blogiensa rakentamiseen.

BlogStomp tekee prosessista entistä helpomman tarjoamalla käyttäjille kaiken, mitä he tarvitsevat nykyaikaisen blogin luomiseen.

Voit muokata teemaasi, integroida sovelluksia muilta alustoilta, säästää aikaa viestien muotoilussa ja lyhentää URL-osoitteita käyttämällä Vähänseuraa liikennettä Google Analyticsin avulla…luettelo jatkuu ja jatkuu.

Periaatteessa, jos olet koskaan halunnut tehdä verkkosivuston, mutta et ole tiennyt mistä aloittaa – olet juuri löytänyt kultakaivoksen.

3. BlogPress

Mikä on tärkeämpää kuin hakukoneoptimointi bloggaamisessa?

No tietysti se riippuu siitä, keneltä kysyt; mutta johdonmukaisuus on ehdottomasti viiden parhaan joukossa. Valitettavasti verkkosivustojen rakentaminen ei ole aina helppoa… mutta onneksi on BlogPress!

BlogPressin avulla bloggaajat voivat luoda sovelluksen verkkosivustolleen vain muutamalla napsautuksella – ilman koodia.

Tarvitset vain verkkotunnuksen tiedot, ja voit aloittaa perinnön rakentamisen muutamassa minuutissa.

Käyttöliittymä on erittäin käyttäjäystävällinen; valitse vain, miten haluat valikkopalkin näkyvän, valitse teemoja, julkaise… ja siinä kaikki! Olet rakentanut itsellesi sovelluksen.

Varmista nyt, että kaikki tietävät siitä!

4. Boho Berry

Etsitkö tapaa julkaista blogisi pysyen terveenä? Se on Boho Berry!

Tämä blogisovellus on suunniteltu auttamaan bloggaajia luomaan terveellisiä elämäntapoja ja pitämään samalla blogiaan, ja se todella toimii!

Käyttöliittymän avulla voit seurata vedenottoasi, seurata harjoituksiasi, ladata kuvia jooga-istunnoista ja saada ilmoituksia, kun joku ystäväsi kommentoi julkaisujasi.

Boho Berry tekee blogin pitämisestä helppoa – kukapa ei haluaisi sitä?

🔥 Empfohlen:  10 parasta kirjanpitotyökalua yrityksellesi vuonna 2023

5. Blogsy

Blogsy on loistava sovellus bloggaajille, jotka haluavat käyttää WordPressiä. Bloggaajat voivat yhdistää tilinsä, joten sinun ei tarvitse huolehtia tiedostojen siirtämisestä tai muusta – kirjaudu vain sisään ja mene!

Käyttöliittymä itsessään on erittäin käyttäjäystävällinen; kaikki toiminnot on suunniteltu helppokäyttöisiksi, mikä mahdollistaa yksinkertaisen julkaisun ilman suurta vaivaa.

Voit kommentoida muita blogeja puhelimellasi (iso juttu maineesi ylläpitämisessä), muokata viestejä yli 200 fontilla, ladata useita kuvia kerralla ja muokata ulkoasuasi widgetien avulla.

6. Blog.com

Joten sinulla on loistava idea blogiksi… mutta et voi isännöidä sitä? Onneksi siellä on Blog.com, jossa on kaikki ainekset, joita tarvitset unelmiesi verkkosivuston tai verkkopäiväkirjan käynnistämiseen nopeasti!

Blog.com tekee bloggaamisesta yksinkertaista käsittelemällä ongelmia, kuten verkkotunnuksen rekisteröintiä ja levytilan rajoituksia alusta alkaen, joten voit keskittyä kirjoittamiseen teknisistä seikoista huolehtimisen sijaan.

Käyttöliittymä on myös erittäin käyttäjäystävällinen, joten ihmiset voivat muokata teemojaan ilman suuria ongelmia, vain yksi tai kaksi napsautusta tarvitaan blogitekstien tekemiseen, yleisösi seuraamiseen toimintalokin avulla ja sähköposti-ilmoitusten asettamiseen.

Täydellinen aloittelijoille, jotka haluavat aloittaa bloggaamisen välittömästi – Blog.com on täällä auttamassa!

7. Blogger

Olet kuullut TripAdvisorista ja Yelpistä… mutta oletko kuullut MyBlogGuestista?

Tällä yrityksellä on sovellus, joka tarjoaa käyttäjille kaiken, mitä he tarvitsevat rakentaakseen unelmasivustonsa – sen nimi on Blogger!

Tämän sovelluksen avulla bloggaajat voivat mukauttaa verkkonäkyvyytensä valitsemalla yli miljoonasta ulkoasusta ja teemasta (joissa on valokuvia), julkaista viestejä aina kun inspiraatio iskee käyttämällä “pikaartikkeli” -ominaisuutta, seurata bloginsa liikennettä kolmannen osapuolen työkaluilla ja paljon muuta. lisää.

Blogger on välttämätön kaikille bloggaajille, jotka haluavat päästä pelin edellä – tämän sovelluksen avulla on helppo pysyä kilpailussa samalla, kun tunnet olosi omaksi.

8. WordPress

Koska internetistä on tullut niin olennainen osa jokapäiväistä elämäämme, bloggaaminen on saanut aivan uuden merkityksen – mikä tarkoittaa myös sitä, että ihmiset yrittävät jatkuvasti yhdistää toisiaan verkossa ollessaan, eikö niin?

Joten mikä olisikaan parempi tapa varmistaa, että et jää jälkeen, kuin omalla verkkosivustollasi?

Hyvä uutinen on, että sen ei tarvitse olla vaikeaa tai ylivoimaista… ja siinä WordPress tulee peliin.

WordPress tekee oman sivuston rakentamisesta erittäin helppoa, olitpa kuinka aloittelija tahansa.

Voit muokata online-näkyvyyttäsi helposti valitsemalla tuhansien asettelujen joukosta, näyttämällä viestejä staattisessa tai dynaamisessa muodossa, seuraamalla yksittäisiä julkaisuja toimintalokin avulla ja paljon muuta.

WP on todella yhden luukun ostospaikka ihmisille, jotka haluavat pitää oman bloginsa ilman, että heidän tarvitsee huolehtia kaikista teknisistä seikoista – mikä tarkoittaa, että kaikkien pitäisi olla mukana toiminnassa!

9. Weebly

Kun se tulee osoittamaan, että olet tosissaan bloggaamisessa, mikään ei sano “liiketoimintaa” niin kuin oma verkkosivusto.

Vaikka et halua pitää blogia itse sivustolla, voit käyttää sitä verkkokauppana ja myydä tuotteitasi – mikä tarkoittaa enemmän mahdollisuuksia ansaita ylimääräistä rahaa, eikö niin?

🔥 Empfohlen:  Mitä ovat vaikuttajat? Määritelmä, tyypit & amp; Kuinka löytää ne

No, kiitos Weeblyn, ei ole syytä huoleen.

Tässä helppokäyttöisessä sovelluksessa on kaikki mitä tarvitset ammattimaisen verkkosivuston tai blogin luomiseen käytännössä hetkessä

Kaikki sen ominaisuudet ovat 100% ilmaisia!

Käyttäjät voivat esimerkiksi ylpeänä näyttää julkaisunsa käyttämällä “teemojen rakennustyökalua”, jonka avulla on helppo luoda mukautettuja asetteluja vastaavilla värimalleilla.

He voivat myös vaihtaa fontteja, lisätä linkkejä sosiaalisen median tileille, hallita sivutusasetuksia, myydä tuotteita sivustoillaan PayPal-integroinnin avulla… ja jopa käyttää sivuston HTML-lähdekoodia. Se on niin yksinkertaista!

Lopuksi totean, että jos haluat olla ammattimaisesti läsnä verkossa, tarvitset korkealaatuisen verkkosivuston – ja Weeblyn kanssa tämä ei ole ongelma.

10. Snappa

Nyt kun sinulla on verkkosivusto, on aika todella tehostaa kuvien käyttöä – eikä ole parempaa tapaa tehdä tämä kuin käyttää bloggaajille tarkoitettua kuvankäsittelysovellusta.

Tarvitset työhön oikean työkalun…mutta jos haluat käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, edistyneitä muokkausominaisuuksia ja ensiluokkaisen tukitiimin yhdeksi siistiksi paketiksi, niin miksi et mene verkkoon katsomaan Snappaa?

Tämä ilmainen palvelu auttaa kaikentasoisia verkkovastaavia luomaan upeita grafiikoita sivustoilleen ilman, että heidän tarvitsee maksaa turhaan tai tuhlata tunteja yrittäessään selvittää, miten kaikki toimii.

Loppujen lopuksi bloggaamisen pitäisi olla ideoiden jakamista, ei teknisten seikkojen kamppailua, joilla ei ole edes väliä!

Valitse vain malli, lähetä omat valokuvasi tai käytä Snappan arkistokuvia ja lisää sitten tekstiä – se on yhtä helppoa! Voit myös valita useista eri muodoista ja suodattimista, jotta kuvasta tulee todella ainutlaatuinen.

Tämän sovelluksen avulla “jakaminen on välittämistä” saa kokonaan uuden merkityksen bloggaajille, jotka haluavat laajentaa yleisöään jakamalla mahtavia visuaaleja verkossa.

Lopuksi, jos haluat viedä blogikirjoituksesi uudelle tasolle, tarvitset vain Snappan – se ei voisi olla yksinkertaisempaa!

11. Google-dokumenttien kuvien transkriptio

Luo upeaa sisältöä missä tahansa Google-dokumenttien avulla! Takana ovat ajat, jolloin sinun piti olla ketjutettuna pöytään, jos halusit luoda upean kirjoitusteoksen.

Google-dokumenttien ansiosta käyttäjät voivat nykyään työskennellä helposti mistä tahansa, kunhan heillä on Internet-yhteys puhelimessa tai tabletissa – ja tämä uskomaton sovellus sopii täydellisesti bloggaajille, jotka haluavat ammattimaisia ​​tuloksia ilman monimutkaisten ominaisuuksien vaivaa.

Itse asiassa tässä työkalussa on kaikki mitä tarvitset varmistaaksesi, että blogiviestisi loistaa – kirjoita vain tekstiä, lisää valokuvia ja kaavioita, valitse asettelu… ja VOILA!

Sinulla on itsellesi hiottu artikkeli, joka saa muut vihertämään kateudesta! Ja kiitos Googlen tehokkaan pilvitallennus Docs online -ominaisuuden käyttäminen on helpompaa kuin koskaan ennen.

Käyttäjät voivat tehdä yhteistyötä projekteissa suoraan tästä upeasta sovelluksesta sijainnistaan ​​riippumatta – ja jopa nauttia asiakirjan “mitä näet, se on mitä saat” -näkymästä, kun heillä on se auki.

🔥 Empfohlen:  Mitä eroa mobiilihakukoneoptimoinnilla ja työpöytäkoneoptimoinnilla on?

Yhteenvetona totean, että jos haluat säästää aikaa ja pitää ideasi käden ulottuvilla missä ja milloin tahansa, Google-dokumenttien pitäisi olla blogityökalupakkisi kärjessä!

12. Bantr

Bantr pyrkii ratkaisemaan yhden asian, jota useimmat ihmiset vihaavat blogisovelluksissa: tarpeen vaihtaa sovellusten välillä jatkuvasti.

Tämän ongelman ratkaisivat kerran aiemmin Facebookiin tai Twitteriin integroidut blogit – mutta entä jos sinulla olisi enemmän sovelluksia?

Bantr on blogisovellus, joka muodostaa yhteyden muihin sosiaalisen median sivustoihin, joten bloggaajien ei enää tarvitse vaihtaa jatkuvasti sovellusten välillä.

Bloggaajat voivat julkaista sisältöään Facebookissa tai Twitterissä samaan aikaan kun julkaisevat sen Bantrissa – vain napsauttamalla yhtä painiketta! Tämä helpottaa yleisön jakamista ja kasvattamista, ja se on ehdottomasti tutustumisen arvoinen asia.

UKK parhaista blogisovelluksista

Miksi minun pitäisi käyttää blogisovelluksia?

Blogisovellukset tarjoavat mukavuutta ja tehokkuutta blogisisällön luomisessa ja hallinnassa. Ne tarjoavat työkaluja kirjoittamiseen, muokkaamiseen, muotoiluun ja julkaisuun, mikä helpottaa johdonmukaisen online-näkyvyyden ylläpitämistä.

Onko ilmaisia ​​blogisovelluksia saatavilla?

Kyllä, monet blogisovellukset tarjoavat ilmaisia ​​versioita perusominaisuuksilla. Jotkut lisäominaisuudet saattavat kuitenkin vaatia maksullisen tilauksen tai päivityksen.

Voinko käyttää blogisovelluksia mobiililaitteissa?

Kyllä, monet blogisovellukset ovat saatavilla sekä mobiililaitteille (älypuhelimille ja tableteille) että pöytätietokoneille. Mobiilisovellukset tarjoavat joustavuutta sisällön kirjoittamiseen ja julkaisemiseen tien päällä.

Voinko tehdä yhteistyötä muiden kanssa käyttämällä blogisovelluksia?

Kyllä, jotkin blogisovellukset tarjoavat yhteistyöominaisuuksia, joiden avulla useat kirjoittajat tai tiimin jäsenet voivat työskennellä saman sisällön parissa. Nämä ominaisuudet ovat erityisen hyödyllisiä yrityksille ja ryhmäblogeille.

Onko blogisovellusten käytössä turvallisuusongelmia?

Vaikka hyvämaineiset blogisovellukset asettavat turvallisuuden etusijalle, on tärkeää varmistaa, että valitsemassasi sovelluksessa on salaus- ja suojatut kirjautumisvaihtoehdot. Käytä aina vahvoja salasanoja ja pidä sovelluksesi ajan tasalla turvallisuusriskien minimoimiseksi.

Pikalinkit:

Viimeisiä ajatuksia parhaista ilmaisista blogisovelluksista bloggaajille

Joten kun mietin matkaamme läpi parhaiden blogisovellusten maailman, on ilmeistä, että näillä työkaluilla on ollut merkittävä vaikutus siihen, miten jaan ajatuksiani ja tarinoitani verkossa.

Ominaisuuksiensa ja käyttäjäystävällisten käyttöliittymiensä ansiosta he ovat tehneet blogin pitämisestä helppoa, olen sitten liikkeellä tai työpöydälläni.

Näistä sovelluksista on tullut luotettavia kumppaneitani, mikä yksinkertaistaa sisällön luomis- ja julkaisuprosessia.

Kun digitaalinen maisema muuttuu jatkuvasti, nämä blogisovellukset erottuvat liittolaisistani jättäessäni jälkeni verkkomaailmaan.

Onko olemassa sovellusta, jota jokaisen bloggaajan tulisi käyttää ja josta pidät? Mitkä ovat suosikki ilmaiset blogisovelluksesi? Kerro meille kommenteissa.