Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Yli 10 rikkaimman kryptoomaisuuden omistajan joukkoa kesäkuussa 2023 Magic Rankin mukaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yli 10 rikkaimman kryptoomaisuuden omistajan joukkoa kesäkuussa 2023 Magic Rankin mukaan

On sekä yksinkertaista että monimutkaista puhua kryptovaluuttojen markkinavolyymista, kierrosta ja pääoman koosta. Yksinkertaista, sillä yksi blockchainin keskeisistä periaatteista on läpinäkyvyys: lompakkoosoitteet ovat julkisia ja avoimia katseltavaksi, ja niille tallennettujen summien lisäksi on mahdollista seurata myös tapahtumia. Toisaalta tekniikan toinen keskeinen periaate on nimettömyys, joten tietyn lompakon yhdistäminen tiettyyn henkilöön on useimmissa tapauksissa erittäin vaikeaa – johtopäätösten tekemiseksi on tyytyä julkisista lähteistä peräisin olevaan hajanaiseen tietoon, analysoida ja kerätä ne yhteen.

Volatiliteetti luo lisäongelman – jopa materiaalin valmisteluvaiheessa tarjoukset voivat muuttua merkittävästi, mikä vaikeuttaa kokonaisluokituksen saattamista yhteiselle nimittäjälle. Kuitenkin mitä vaikeampi tehtävä on, sitä mielenkiintoisempi ja arvaamattomampi lopputulos voi olla.

Magic Rank -asiantuntijat ovat tarttuneet tähän työhön innostuneesti, ja tänään esittelemme sinulle kryptovaluuttaomaisuuden rikkaimpien omistajien sijoituksen.

Eri alojen ja alueiden rikkaimmista ihmisistä on monia luokituksia. Kuitenkin pääsääntöisesti jopa kryptovaluuttaliikemiesten erikoistuneet sijoitukset ottavat huomioon kokonaisvarallisuuden laskemalla yhteen kaikki varat. Lähdimme tunnistamaan ihmisiä Siten luokitusmme ei näytä henkilön kokonaisvarallisuutta, vaan luottamuksen astetta lohkoketjuteknologiaan ja heidän varallisuutensa tasoa

Ihmisen kokonaisvarallisuutta arvioitaessa yritimme ottaa huomioon kaiken tyyppiset kryptovaluutat, ei vain bitcoin, vaan mediatilassa päävaluuttatietojen yleisyys on merkittävä, joten tutkimuksessa tehtiin monia vertailuja bitcoinin perusta.

Kryptomarkkinoiden maailmanlaajuinen pääoma on tutkimuksen aikaan noin 1 biljoona dollaria. Bitcoinin osuus tästä määrästä on noin 47 %, ja sen kokonaistarjonta (liikkeessä olevien kolikoiden määrä) on yli 19 miljoonaa BTC.

Bitinfochart-portaalin mukaan suurin määrä omaisuutta (noin 4,6 miljoonaa bitcoinia) on lompakoissa, joiden määrät vaihtelevat 1 000 – 10 000 BTC. Tässä tutkimuksessa olemme kuitenkin kiinnostuneempia lompakoista, joiden summat alkavat 10 000 bitcoinista. Tällaisia ​​tilejä on yhteensä 114.

Luokituksen tiedot valittiin julkisista lähteistä – mediasta, sosiaalisista verkostoista ja julkisista raporteista. Tämän tiedon osat ovat hajallaan ja usein ristiriitaisia. Siksi otimme perusteellisen lähestymistavan näiden tietojen etsimiseen, analysointiin ja vertailuun. Ilmeisistä syistä tutkimuksen tuloksia ei voida pitää ehdottoman luotettavina, tämä luokitus on analyyttisen tiimimme yksityinen asiantuntijalausunto, eikä Magic Rank voi olla vastuussa mistään tämän tutkimuksen tulosten perusteella tekemistäsi sijoitus- ja taloudellisista päätöksistäsi.

Jotkut eri tutkimuksissa ilmeisiltä näyttävät markkinatoimijat jäivät objektiivisista syistä huomiotta luokitukseen. Esimerkiksi Hongkongin yrittäjä Li Ka-shingjoka esiintyy useissa kryptovaluuttaluokissa, yksi planeetan rikkaimmista ihmisistä, ei sisällytetty luokituksemme, koska huolimatta hänen sitoutumisestaan ​​uusiin teknologioihin ja erityisesti lohkoketjuun, hänen sijoituksensa tälle sektorille rajoittuvat infrastruktuuriyrityksiin, eikä liittyvät suoraan kryptovaluuttasijoituksiin.

Toinen perinteinen kryptovaluuttasijoittaja, Charlie Shrem, kutsutaan yleensä bitcoin-harrastajaksi, joka on sekaantunut konfliktiin Winklevossin veljien kanssa ja kiistaan ​​5 000 BTC:stä. Ja keskivertolukijalle tarina jää epämääräiseksi – varastiko hän vai varastettiinko hän häneltä, mutta jäännös jää…. Joka tapauksessa, ne 5k BTC, jos koskaan Shrem oli, tuskin jäänyt hänen hallussaan, varsinkin kun hän itse kielsi aina tällaiset summat lompakoissaan, minkä vuoksi pidimme virheellisenä sisällyttää hänet luokitukseen. Toinen “suosikki” erilaisista krypto-luokituksista – Jered Kenna ei myöskään sisällytetty arvioomme. Syy on yksinkertainen: kuten hän itse on toistuvasti todennut, hän oli pettynyt kryptovaluuttoihin ja nosti lähes kaikki rahansa fiatiin.

🔥 Empfohlen:  Roblox Statistics 2023: Tulot, kasvu ja markkinaosuus

Ja tietysti salausmaailman ikoninen hahmo, jota ei voida jättää huomiotta: Elon Musk. Elon on yksi vaikutusvaltaisimmista ihmisistä kryptomarkkinoilla, ehkä vaikutusvaltaisin toimija. Hänen twiittinsä kaatuvat ja nostavat kolikoiden hintoja, hän keskustelee kryptosta paljon ja mielellään aiheuttaen näin markkinoiden myllerrystä. Hänen määräysvallassaan olevat yritykset omistavat merkittäviä määriä kryptoomaisuutta, mutta sen mukaan Myski itse, hän omistaa henkilökohtaisesti vain 0,25 BTC, kaikki muu – epäsuorasti. Ja koska pidämme vain henkilökohtaisia krypto– rikkaus tässä sijoituksessa, Elon Musk ei kuulunut siihen.

Yleisesti ottaen yksi tutkimuksen peruspäätelmistä on, että huolimatta tämän aiheen yleisestä suosiosta ja “isojen rahan”, rahoituslaitosten ja vaikutusvaltaisten henkilöiden lisääntyneestä kiinnostuksesta kryptoa kohtaan, luottamus kryptovaroihin ei ole vielä yhtä korkea kuin yksi. odottaisi. Tätä tilannetta ruokkivat luonnollisesti edelleen kryptomarkkinoiden jatkuvat sääntely- ja rahoitukselliset muutokset. Monien innokkaasti web3:a ja lohkoketjua kehittävien keskeisten markkinatoimijoiden omaisuus muodostuu edelleen pääosin fiatin ja osakeomaisuuden kustannuksella, eikä krypton ”paino” näissä omaisuuksissa ole hallitseva. Ehkä tämä johtuu kryptotsyymistä, ja kun markkinat kääntyvät nousuun, tilanne muuttuu. Siksi luokitusmme eroaa huomattavasti useimmista julkaistuista kryptomiljardööriluetteloista – se sisältää ne, jotka eivät pelkää luottaa varojaan uusiin teknologioihin ja käyttävät kryptovaluuttaa henkilökohtaisen omaisuutensa perustana.

Tässä luokituksessa kryptovaluuttojen kurssit ovat kiinteät tämän kirjoitushetkellä – 15.6.2023:

Joten, sijoituksemme kryptovaluuttavarojen rikkaimmista omistajista:


#1 Satoshi Nakamoto

Arvioitu nettovarallisuus: $27,34 B (≈ 1100000 BTC)

Satoshi on bitcoinin ja yleensä kryptovaluuttojen perustaja, isä, poika ja pyhä henki. Kukaan ei tiedä kuka se on, kukaan ei tiedä onko se mies vai nainen, kukaan ei tiedä kuinka monta ihmistä piileskelee sen nimen alla tai onko se henkilö ollenkaan. Satoshista tiedetään vain, että vuoden 2009 alussa hän julkaisi ensimmäisen bitcoinia käyttävän virtuaalisen lompakon version ja käynnisti Bitcoin-verkon. Ei tiedetä varmasti, kuinka monta bitcoinia Nakamoton lompakoissa on, mutta useimmat tutkijat ovat yhtä mieltä siitä, että määrä on hieman yli miljoona kolikkoa, mikä on ranking-hetkellä 27,34 miljardia dollaria.


#2 Changpeng Zhao

Arvioitu nettovarallisuus: 10 B dollaria

Suurimman kryptovaluuttapörssin, Binancen, perustaja ja toimitusjohtaja on yksi kirkkaimmista kryptovaluuttojen harrastajista ja edistäjistä. Hänen omien sanojensa mukaan hän on “noin 100 prosenttia” omaisuudestaan ​​sijoittanut kryptovaluuttaan. Arviot Changpeng Zhaon (CZ) omaisuudesta vaihtelevat suuresti ja ovat eri lähteiden mukaan 96 miljardia dollaria, kun otetaan huomioon hänen osuutensa Binancesta (70-90 prosenttia). CZ:tä on kuitenkin viime aikoina kummitellut yksi ongelma toisensa jälkeen, mikä ei voinut muuta kuin vaikuttaa hänen henkilökohtaiseen hyvinvointiinsa. Esimerkiksi vain kaksi päivää sen jälkeen, kun SEC nosti kanteen Binancea ja CZ:tä vastaan ​​henkilökohtaisesti, hänen omaisuutensa uskotaan laskeneen 1,4 miljardilla dollarilla. www.forbes.com/real-time-millionaires arvioi, että CZ:n henkilökohtainen varallisuus on tällä hetkellä 10,5 miljardia dollaria. Mitä tulee henkilökohtaisiin kryptovaluuttavaroihin, niistä ei ole tarkkaa tietoa. Julkisesti saatavilla olevien tietojen perusteella oletamme, että Zhaon henkilökohtainen varallisuus (josta 100 % on sijoitettu kryptovaluuttoihin, kuten yllä mainittiin) on tällä hetkellä noin 10 miljardia dollaria.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää ChatGPT:tä?

#3 Tyler ja Cameron Winklevoss

Arvioitu nettovarallisuus: 2,98 miljardia dollaria (≈ 120 000 BTC)

Kaksoisveljekset Tyler ja Cameron Winklevoss ovat amerikkalaisia ​​yrittäjiä ja miljardöörejä, jotka tulivat kuuluisaksi haastamalla Mark Zuckerbergin oikeuteen 65 miljoonalla dollarilla väittäen, että tämä “varasti heiltä sosiaalisen verkoston idean. Vuonna 2013 kaksoset sijoittivat noin 11 miljoonaa dollaria bitcoineihin ja ostivat noin 1 % kryptovaluutan volyymista tuolloin, ja joulukuussa 2017 heistä tuli maailman ensimmäiset (julkisesti tunnetut) bitcoin-miljardöörit. Veljesten yhteenlaskettu omaisuus ranking-hetkellä on 4,4 miljardia dollaria ja heidän kryptovaluuttaomaisuuden arvo on 2,98 miljardia dollaria (120 000 BTC).


#4 Chris Larsen

Arvioitu nettovarallisuus: 2,43 miljardia dollaria ( 5 B XRP)

Lohkoketjuyhtiö Ripplen toinen perustaja ja toimitusjohtaja. Tämä on maksujärjestelmien kryptovaluuttaalusta, joka keskittyy valuutanvaihtotapahtumiin ilman takaisinveloitusta avoimeen hajautettuun tietokantaan. Pohjimmiltaan Ripple on SWIFTin kilpailija ja todennäköisesti korvaa sen tulevaisuudessa. Eri aikoina Larsen oli yksi viiden rikkaimman ihmisen joukossa maailmassa ja ykkönen Forbesin kryptomiljardöörien luokituksessa. Huipussaan hänen omaisuutensa oli 59 miljardia dollaria (NYT:n mukaan). Larsenin nettovarallisuuden arvioidaan nyt olevan 3,2 miljardia dollaria ja hänen kryptovaluuttaomistuksensa ovat 2,43 miljardia dollaria (5,19 miljardia XRP-tokenia).


#5 Michael Novogratz

Arvioitu nettovarallisuus: 2 B dollaria

Amerikkalainen yrittäjä ja sijoittaja, hedge-rahastonhoitaja, Fortress Investment Groupin entinen omistaja. Galaxy Investment Partnersin toimitusjohtaja, keskittyi Bitcoin- ja Etherium-sijoituksiin. Hän oli Forbesin dollarimiljardööri vuosien 2007-2008 finanssikriisiin asti, minkä jälkeen hän palasi menetetyn asemansa onnistuneiden kryptoomaisuussijoitusten seurauksena. Vuonna 2017 hän totesi, että 20 prosenttia hänen pääomastaan ​​oli Bitcoinissa ja eetterissä. Tuolloin se oli 250 miljoonaa dollaria. Nykyään arvioimme, että Novogratzin kryptovaluuttaomaisuus on noin 2 miljardia dollaria, kun otetaan huomioon kurssin muutokset ja taatut lisäsijoitukset.


#6 Barry Silbert

Arvioitu nettovarallisuus: 1,24 miljardia dollaria ( 50 000 BTC)

Barry Silbert on amerikkalainen sijoittaja ja yrittäjä, Digital Currency Groupin luoja. Silbert oli yksi ensimmäisistä kryptoalan sijoittajista, ja aloitti toimintansa jo vuonna 2012. Eri lähteet eroavat arviostaan ​​Silbertin kryptovaluuttavarallisuudesta, mutta luotettavin tieto on, että hän omistaa 50 000 BTC:tä.


#7 Roger Keith Ver

Arvioitu nettovarallisuus: 1,1 B dollaria

Roger Keith Ver tunnetaan varhaisena kryptovaluuttojen sijoittajana. Veriä kutsutaan joskus “bitcoin-jesukseksi”, kuten hän haluaa kutsua itseään, mutta monet markkinaosapuolet kutsuvat häntä “bitcoin-juudaksi”, koska hän mainosti aktiivisesti bitcoineja vahingoittavia haarukoita, joista menestynein oli Bitcoin Cash (BCH). Verin kokonaisnettovarallisuus vaihtelee suuresti 1 miljardista 8 miljardiin dollariin eri arvioiden mukaan. Magic Rank arvioi kryptovaluuttaomaisuutensa arvoksi 1,1 miljardia dollaria.


#8 Matthew Roszak

Arvioitu nettovarallisuus: 1,1 B dollaria

Matthew Roszak on amerikkalainen miljardööri pääomasijoittaja ja kryptovaluuttasijoittaja. Roszak on yksi lohkoketjuyhtiö Bloqin perustajista ja puheenjohtaja. Matthew on ollut pitkään ja laajasti erilaisten kolikoiden ostaja, ja hän on Satoshi Nakamoton filosofian ajatusseuraaja. Roszakin kokonaisnettovarallisuuden arvioidaan nyt olevan 1,2 miljardia dollaria, ja tiedotusvälineiden mukaan lähes kaikki rahastot ovat kryptovaroja. Arviomme on 1,1 miljardia dollaria.


#9 Brian Armstrong

Arvioitu nettovarallisuus: $1 B

Kryptovaluuttapörssin Coinbase perustaja ja toimitusjohtaja. Kalifornialainen yrittäjä käyttää kultakuumeen ajoista tunnettua periaatetta pääomansa moninkertaistamiseen: kultaa pesevät eivät rikastu, vaan ne, jotka myyvät heille lapioita: hänen perustamansa kryptovaluuttapörssi on Yhdysvaltojen suurin ja toiseksi suurin Binancen jälkeen. maailman kaupankäynnin volyymin mukaan. Armstrongin kokonaisvarallisuuden arvioidaan tällä hetkellä olevan 2,3 miljardia dollaria. Mitä tulee hänen henkilökohtaiseen kryptovaluutta-omaisuuteensa, tiedetään vain, että Armstrongin säästöt eteriumissa ovat pienemmät kuin bitcoinissa. Voidaan varovasti olettaa, että Brian Armstrongin kryptovaluuttavarallisuuden määrä on noin miljardi dollaria.

🔥 Empfohlen:  Yli 10 SMS-markkinointiesimerkkiä yrityksellesi tänä vuonna

#10 Joseph Lubin

Arvioitu nettovarallisuus: $1 B

Joseph Lubin on Ethereumin toinen perustaja ja kumppani, ja hän on myös ConsenSysin perustaja, joka toimii Ethereum-ekosysteemin “riskipääomaohjelmistojen tuotantostudiona”. Lubin aloitti uransa robotiikassa ja konenäköohjelmistoissa, ja työskenteli myöhemmin rahoituksen, kauppajärjestelmien rakentamisen ja hedge-rahastojen hallinnan parissa. Monipuolisena ihmisenä hän omisti tietyn ajanjakson elämästään osallistumiseen musiikkiprojektiin Jamaikalla. Lubin pitää kryptosfääriä vähemmän turvallisena kuin perinteinen pankkijärjestelmä (tosin paljon lupaavampi), joten hän ei halua mainostaa omaisuuttaan. Magic Rank arvioi varovasti kryptovaluuttaomaisuutensa olevan noin miljardi dollaria.


#11 Tony Gallippi

Arvioitu nettovarallisuus: 919 miljoonaa dollaria (≈ 37 000 BTC)

Tony Gallippi on BitPayn, Paypalin kryptomaailman vastineen, perustaja ja toimitusjohtaja. Hän osti 34 000 BTC:tä vuonna 2011 ja siitä lähtien hän on kasvattanut varojaan kryptovaluutoissa. Arvioimme hänen nykyisen kryptovarallisuutensa vastaavan 919 miljoonaa dollaria (≈37 000 BTC).


#12 Vitalik Buterin

Arvioitu nettovarallisuus: 782 miljoonaa dollaria ( 480800 ETH)

Vitalik on yksi kryptomaailman vaikutusvaltaisimmista ja ikonisimmista ihmisistä, Ethereumin, planeetan toiseksi tärkeimmän kryptovaluutan, perustaja. Vitalik on syntynyt Venäjällä, hänellä on Kanadan ja Montenegron kansalaisuudet. Hän on Bitcoin Magazinen toinen perustaja ja entinen toimittaja. Vuonna 2014 hän voitti World Technology Award -palkinnon Ethereumin ideasta, päihittäen Facebookin perustajan Mark Zuckerbergin ja muut kilpailijat. Vitalikin kerrotaan omistavan noin 0,4 prosenttia liikkeessä olevista rahakkeista. Tähän mennessä se on 480 800 ETH, mikä vastaa noin 782 miljoonaa dollaria.


#13 Tim Draper

Arvioitu nettovarallisuus: 720 miljoonaa dollaria (≈ 29 000 BTC)

Yksi yhdysvaltalaisen pääomasijoitustoiminnan pioneereista, yksi Draper Fisher Jurvetsonin (DFJ) perustajista. Tim Draper on pitkään sijoittanut kryptovaluuttoihin, ja hänestä tuli erityisesti yksi suurimmista sijoittajista Tezos-projektissa, joka keräsi heinäkuussa 2017 ennätykselliset 232 miljoonaa dollaria Bitcoinilla ja Ethereumilla. Sittemmin kerätyn kryptovaluutan arvo on kasvanut merkittävästi, mutta kaikki varat ovat jääneet projektitiimin sisäisen konfliktin seurauksena. Vuonna 2014 Draper osti 29 000 bitcoinia, jotka Yhdysvaltain marsalkat takavarikoivat FBI:n suljetulta Silk Roadin verkkomarkkinapaikalta.


#14 Michael J. Saylor

Arvioitu nettovarallisuus: 440 miljoonaa dollaria ( 17732 BTC)

Yhdysvaltalainen yrittäjä, liiketoimintatiedon, mobiiliohjelmistojen ja pilvipalveluyritysten MicroStrategyn toimitusjohtaja ja perustaja. Yhtiö sijoittaa aktiivisesti bitcoiniin ja omistaa tällä hetkellä vähintään 130 000 BTC:tä. Michael Saylorin omien sanojen mukaan hän omistaa henkilökohtaisesti 17 732 BTC:tä.

Lue lisää aiheeseen liittyviä viestejä:

Table of Contents