Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Yli 11 parasta avainsanan sijoituksen seurantaohjelmistoa vuodelle 2023 (vertailu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yli 11 parasta avainsanan sijoituksen seurantaohjelmistoa vuodelle 2023 (vertailu)

Parhaan sijoituksen seurantaohjelmiston avulla voit seurata SEO-kampanjasi edistymistä ja antaa sinulle käsityksen siitä, mitä pitäisi parantaa, jotta voit menestyä kilpailijoita paremmin.

Mutta kun markkinoilla on niin monia sijoitusseurantaohjelmistoja, mitä sinun pitäisi käyttää?

Anna meidän auttaa.

Alla on paras SEO-sijoituksen seurantaohjelmisto niille, jotka haluavat viedä liiketoimintansa seuraavalle tasolle. Puhumme siitä, mitä nämä sijoitusten seurantatyökalut voivat auttaa sinua, kuinka paljon ne maksavat ja kenelle ne ovat tarkoitettu.

Paras sijoitusseurantaohjelmisto avainsanojesi sijoituksen seuraamiseen – yhteenveto

Tässä ovat suosituimmat seurantatyökalumme. Käytä hetki nähdäksesi, mikä näistä saattaa sopia sinulle. Kaikista näistä työkaluista keskustellaan pitkään seuraavassa osiossa.

 • SE-sijoitus — Paras sijoitusseurantatyökalu kaiken kaikkiaan. Sisältää käänteisen linkin analyysin, avainsanatutkimuksen, sivuston tarkastajan ja paljon muuta.
 • Mangoolsin SERPWatcher – Paras avainsanasijoituksen seuranta aloittelijoille.
 • Yövahti — Monipuolinen ja edullinen avainsanaseuranta sekä yksinyrittäjille että toimistoille.
 • SEMrush — Paras avainsanaseurantatyökalu sisältömarkkinoinnin ammattilaisille.
 • Wincher – Paras online-sijoitusseuranta edulliseen hintaan.
 • SEO PowerSuite – Paras avainsanasijoituksen seurantaohjelmisto (ladattava).
 • Advanced Web Ranking – Toinen hieno omistettu arvontarkistustyökalu.
 • AccuRanker — Paras avainsanaseurantatyökalu on-demand-sijoituksiin.
 • Authority Labs – Paras avainsanaseuranta markkinointitoimistoille.
 • Serpstat — Edullinen all-in-one SEO-työkalu, jossa on vankat hakusijoituksen seurantaominaisuudet.
 • Labrika — Paras työkalu seurantaan ja sivuston tarkastukseen.
 • Google Search Console – Paras ilmainen avainsanasijoitustyökalu.
 • Whitespark – Paras seurantatyökalu paikallishakuun.

Tarkastellaanpa kaikkia näitä sijoituksenseurantatyökaluja tarkemmin nähdäksesi, mistä niissä on kyse.


1. SE-sijoitus

SE-sijoitus on paras valintamme parhaaksi työkaluksi avainsanojen sijoituksen seurantaan. Se tasapainottaa edullisuuden, toimivuuden ja helppokäyttöisyyden.

Se on all-in-one SEO-työkalu, joten saat paljon enemmän kuin hakukonesijoitusten seurantalaitteen, kun luot tilin. Käytössäsi on myös verkkosivuston tarkastustyökalu, sivun tarkistustyökalu, käänteislinkkityökalu, sisällön optimointi, avainsanatutkimus, ajoitettu raportointi ja muita ominaisuuksia, jotka auttavat sinua parantamaan hakukoneoptimoinnin yleistä suorituskykyä ja automatisoimaan prosessejasi.

Mutta mitä tulee itse avainsanasijoitusseurantaan, ominaisuuden avulla voit seurata tuloksia Googlesta, Yahoosta, Bingistä ja YouTubesta päivittäin. Voit määrittää maan, kaupungin tai postinumeron, jonka tuloksia haluat nähdä. Ja voit seurata käyttäjiä joko pöytäkoneilla tai mobiililaitteilla.

Google-hakutulosten lisäksi SE Ranking tarkastelee myös Google Maps -tuloksia ja Google Ads -sijoituksia. Se voi jopa mennä SERP-ominaisuuksien, kuten katkelmien ja videoiden, suorituskyvyn tarkistamiseen.

Voit lisätä enintään viisi kilpailijaa, nähdä heidän tehokkuutensa Google-haussa ja verrata heidän tuloksiaan sinun tuloksiisi.

Entä jos et tiedä keitä kilpailijasi ovat?

Käytä sitten samaa työkalua saadaksesi käsityksen 100 suosituimmasta hakutuloksesta. Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, ketä vastaan ​​olet tällä hetkellä.

Voit helposti jakaa sijoitustietoja asiakkaiden kanssa käyttämällä vieraslinkkiä. Tai voit määrittää automaattisia raportointimalleja, jotka voivat sisältää liikennettä, tuloksia ja muita tärkeitä mittareita sijoitustietojen rinnalla. Lopuksi, jos olet aktiivinen Looker Studion käyttäjä, voit toimittaa SE Ranking -sijaintitiedot kojelaudoillesi.

SE Rankingilla on 14 päivän ilmainen kokeilu kaikille kiinnostuneille (korttia ei vaadita).

Hinnoittelu:

SE Ranking tarjoaa joustavia ja oikeudenmukaisia ​​tilaussuunnitelmia. Halvin suunnitelma, Essentials, alkaa 39,2 dollarista / kuukausi maksetaan vuosittain. Pro- ja Business-suunnitelmat tarjoavat 7 muunnelmaa datarajoituksista, joten voit valita itsellesi sopivan.

Pro- ja Business-suunnitelmat sisältävät 3 ja 30 käyttäjäpaikkaa, mikä on uskomatonta vastinetta rahalle.

Lue lisää SE Ranking -arvostelustamme.


2. Mangoolsin SERPWatcher

SERPWatcher on osa Mangoolsin SEO-työkalusarjaa, johon kuuluvat KWFinder, SERPChecker, LinkMiner ja SiteProfiler. Yhdessä ne auttavat käyttäjiä pysymään verkkomarkkinointikampanjansa kärjessä.

Tämä työkalu on uskomattoman yksinkertainen ja helppo asentaa. Se sopii erinomaisesti aloittelijoille, joiden mielestä muut hakukoneen sijoituksen tarkistustyökalut ovat liian pelottavia. Mangools väittää, että voit siirtyä alkuasetuksista avainsanojen sijoituksen tarkistamiseen vain 30 sekunnissa.

Löydät muita siistejä pieniä ominaisuuksia SERPWatcherista. Esimerkiksi tehokkuusindeksi kertoo verkkosivustosi orgaanisen liikenteen potentiaalin nykyisten avainsanojen sijaintien ja niiden hakumäärien perusteella.

SERPWatcherin avulla voit myös tarkistaa sijoitukset päivittäin ja näyttää sinulle SERP-esikatselut. Ja jos se pystyy seuraamaan merkittäviä muutoksia, saat ilmoituksen sähköpostitse.

Käytä tarkkaa sijoitusseurantaa nähdäksesi tulokset osavaltion, läänin, kaupungin tai DMA-alueen mukaan sekä mobiili- että työpöytähakutuloksissa. Voit sitten jakaa tulokset asiakkaille tai muille tiimin jäsenille käyttämällä interaktiivista raporttia, jonka voit lähettää linkin kautta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka perustaa markkinointitoimisto ja saada ensimmäinen asiakkaasi nopeasti

Hinnoittelu: Ilmainen suunnitelma saatavilla. Maksulliset suunnitelmat alkaen 29 €/kk, säästät 35 % vuositilauksella. Mangools tarjoaa 48 tunnin täyden hyvityskäytännön.


3. Yökello

Yövahti on yksi tämän luettelon edullisimmista sijoitusten seurantatyökaluista. Se on edullinen yksinyrittäjille ja pienille yrityksille, mutta se on myös täynnä ominaisuuksia toimistoille, joilla on useita asiakkaita.

Haluatpa seurata sijoitustasi paikallisesti tai maailmanlaajuisesti, Nightwatchin avulla voit segmentoida avainsanasi (kuten brändätyt, suuren volyymin, kohdistetut jne.) nähdäksesi, kuinka kukin niistä toimii.

Avainsanoja seurataan päivittäin paitsi Googlessa, myös muissa hakukoneissa, kuten YouTubessa, DuckDuckGossa ja Bingissä, mobiililaitteilla ja työpöytäkoneilla. Nightwatch kerää tietoja kaikista SEO-lähteistä, kuten Google Analyticsista, Search Consolesta ja avainsanojen suunnittelijasta.

Ymmärrä, kuinka voit tehdä sivustostasi näkyvämmän seuraamalla SERP-sijoitteluasi maksuttomassa haussa, esitellyssä katkelmassa, paikallispaketissa ja tietopaneelissa.

Nightwatchilla on myös raportointityökalu, joka voi tuottaa white-label-raportteja (Optimize & Agency-suunnitelmat) ja sivuston tarkastuksen, joka auttaa sinua seuraamaan ja optimoimaan sivun hakukoneoptimointiasi.

Hinnoittelu: Saatavilla kolme suunnitelmaa: Starter $39/kk, Optimize $99/kk ja Agency $369/kk. Säästä jopa 40 %, kun ostat vuositilauksia. Kaikissa suunnitelmissa on 14 päivän ilmainen kokeilujakso.


4. SEMrush

SEMrush on epäilemättä paras digitaalisen markkinoinnin työkalu SEO-ammattilaisille. Se on johtava SEO-sisältömarkkinointityökalu, joka sisältää erinomaisen sijoitusten seurantatyökalun hakukoneille.

Ainoa haittapuoli on, että sillä on ensiluokkainen hinnoittelurakenne, mikä tekee tästä vaihtoehdosta ihanteellisen keskikokoisille ja suurille organisaatioille.

Kuten mikä tahansa sijoituksen tarkistustyökalu, voit seurata verkkotunnuksesi tehokkuutta kohdeavainsanoillesi. Voit kuitenkin myös suorittaa kilpailija-analyysin. Ja voit myös käyttää rank tracker -työkalua kannibalisoinnin havaitsemiseen ja korjaamiseen.

Voit myös seurata Baidun ja Googlen SERP:iden volatiliteettia päivittäisten sijoitusmuutosten perusteella. Tämän pitäisi antaa sinulle käsitys, jos Googlen algoritmiin tulee muutoksia. Näet myös kaikki verkkotunnukset, joilla on paras orgaaninen näkyvyys. Voit myös käyttää tätä ominaisuutta nähdäksesi, millä kilpailijoillasi on eniten avainsanoja ja maksettua liikennettä.

Ja muista, että saat kaikki nämä ominaisuudet parhaiden saatavilla olevien verkkomarkkinointityökalujen lisäksi. Joten vaikka suunnitelmat ovat kalliita, saat rahoillesi vastinetta.

Hinnoittelu: Pro (129,95 dollaria kuukaudessa), Guru (249,95 dollaria kuukaudessa) ja Business (499,95 dollaria kuukaudessa). Säästä vuosittain laskuttamalla. Mukautettu hinnoittelu on saatavilla yrityksille, jotka tarvitsevat joustavan suunnitelman.


5. Vinssi

Wincher on yksi edullisimmista sijoituksenseurantaohjelmistoista nykyään. Mutta älä anna sen hinnoittelun hämätä sinua. Se on täynnä ominaisuuksia, joiden avulla voit seurata avainsanojasi yhtä tehokkaasti kuin muut työkalut.

Siinä on puhdas käyttöliittymä, jonka avulla voit seurata edistymistäsi. Näet kaikki sijoittumasi avainsanat, niiden sijainnin SERP:ssä, liikenteen, määrän ja muita asiaankuuluvia tietoja.

Sen avulla voit myös seurata kilpailijoiden tietoja. Tämä auttaa sinua pitämään silmällä muita oman markkinaraon sivustoja.

Avainsanatutkimustyökalu auttaa sinua löytämään uusia sanoja ja lauseita kohdistettavaksi, jotta sinulla on parempi mahdollisuus menestyä.

Jos paikalliset sijoitukset ovat etusijalla, olet iloinen siitä, että Wincher tukee yli 100 000 sijaintia yli 40 000 kaupungissa. Voit saada sijoituksia 180 maassa.

Sinulla on myös täysi API-käyttöoikeus, jotta voit rakentaa omia integraatioita. Wincherin avulla voit luoda omia raportteja, yksityiskohtaisia ​​kojetauluja ja dokumentaatiota. Voit myös yhdistää tilisi Google Data Studioon.

Muita ominaisuuksia ovat mahdollisuus seurata useita laitteita, järjestää ja tehdä yhteistyötä sekä tuottaa PDF-raportteja.

Hinnoittelu: Starter (24 € kuukaudessa; laskutetaan vuosittain), yritys (49 € kuukaudessa; laskutetaan vuosittain), yritys (199 € kuukaudessa; laskutetaan vuosittain)

Lue lisää Wincher-arvostelustamme.


6. SEO PowerSuite

SEO PowerSuite on ainutlaatuinen, koska se on ohjelmisto, jonka voit ladata ja asentaa tietokoneellesi. Vaikka tarvitset internetyhteyden tiedon saamiseksi, voit tarkastella raportteja offline-tilassa, mikä tekee siitä ihanteellisen ihmisille, jotka eivät voi muodostaa verkkoa liikkeellä ollessasi.

Se on uskomattoman edullinen, joten se on oikea valinta organisaatiolle, jolla on paljon asiakkaita. Se voi seurata rajattomasti avainsanoja, mutta sinun on käytettävä välityspalvelinta tehdäksesi niin.

🔥 Empfohlen:  Luettelo 11 sijoitusrahastosta, joilla on nolla poistumiskuorma

SEO PowerSuite myy neljä työkalua: SEO Spyglass, Website Auditor, LinkAssistant ja Rank Tracker. Keskitymme viimeiseen.

Rank Tracker on helppokäyttöinen. Kun se on määritetty, sinun tarvitsee vain painaa painiketta, jolloin Google tarkistaa, ovatko sivusi siirtyneet ylös vai alas hakutuloksissa. Siellä on jopa kaavio, joka näyttää sivustosi edistymisen ajan myötä.

Se tarkistaa 327 hakukoneen tulokset; voit analysoida jopa 10 kilpailijaa; ja näyttää sijoituksesi muissa toimialoissa, kuten kuvissa, videoissa ja uutisissa. Voit myös tarkistaa sijoituksesi eri puolilla maailmaa.

Mukana on myös valkoinen etikettiominaisuus, jonka avulla voit lähettää asiakkaille ammattimaisia ​​sijoitusraportteja.

Hinnoittelu: Ilmainen, ammattimainen (299 dollaria vuodessa) ja yritys (499 dollaria vuodessa)


7. Advanced Web Ranking (AWR)

Advanced Web Ranking on paras sijoitusratkaisu joillekin ihmisille, koska se on sen ainoa painopiste. Toki siinä on SEO-raportointi- ja kilpailija-analyysiominaisuudet. Mutta ei voida kiistää, että AWR:n leipä ja voita seuraa avainsanojen sijoituksia hakukoneissa.

AWR voi saada tietoja yli 4 000 hakukoneesta, mukaan lukien Google, Yandex, Baidu, DuckDuckGo, YouTube ja Amazon. Ja tämä koskee sekä mobiili- että pöytätietokoneiden sijoituksia.

Jos yrityksesi on paikallinen, voit käyttää paikallisen sijoituksen seurantaominaisuutta rajataksesi hakutuloksia maahan, kaupunkiin tai osavaltioon. Voit jopa asettaa GPS-koordinaatit, joita haluat seurata.

Mikä parasta, voit saada tuloksia milloin haluat. Jos tarvitset sitä heti, ei hätää. Voit myös asettaa raportteja saapumaan säännöllisin väliajoin: päivittäin, viikoittain, kahden viikon välein tai kuukausittain.

Se sisältää myös Google Adsin, Analyticsin ja Search Consolen integraatiot. Näin on helpompi pysyä edistymisesi kärjessä. Pystyt myös saamaan käsityksen siitä, mikä saa sinut menemään orgaanisten SERP:ien käyttöön, ja voit korjata nämä ongelmat.

Hinnoittelu: Starter (49 dollaria kuukaudessa), Pro (99 dollaria kuukaudessa), Agency (199 dollaria kuukaudessa) ja Enterprise (499 dollaria kuukaudessa). Säästä 10 % maksamalla vuosittain. Se tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilujakson. Luottokorttia ei vaadita.


8. AccuRanker

AccuRanker väittää olevansa maailman nopein ja tarkin sijoitusseuranta. Olipa tämä totta tai ei, on vaikuttavaa, että se tarjoaa sinulle välittömiä, on-demand-sijoituspäivityksiä, kun tarvitset niitä. Kuten olet ehkä huomannut tähän mennessä, se ei ole ominaisuus, jota kaikki sijoitusseurantatyökalut tarjoavat.

Mutta AccuRanker voi tehdä enemmän.

SERP-historiatyökalu kertoo sinulle, mitkä SERP-ominaisuudet ohjaavat liikennettä sivustollesi, jotta voit miettiä seuraavaa siirtoasi. Perusteellisen analyysin avulla voit segmentoida ja suodattaa tietojasi, jotka voit sitten jakaa joukkuetovereidesi kanssa.

AccuRanker tukee kolmannen osapuolen integraatiota digitaalisen markkinoinnin työkaluihin, kuten Google Search Console, Google Analytics, Google Sheets, Adobe Analytics, Google Data Studio ja Databox.

Voit lisätä ja hallita rajattomasti verkkotunnuksia. Voit merkitä aloitussivut ja järjestää suuria avainsanatietoja. Korkeampien suunnitelmien avulla voit lisätä niin monta käyttäjää (tai asiakkaita) kuin tarvitset.

AccuRankerin hinnoittelu on myös todella yksinkertainen. On vain yksi suunnitelma. Voit määrittää, kuinka monta avainsanaa haluat seurata, ja kuukausihinta joko nousee tai laskee. Voit päivittää, alentaa tai peruuttaa tilauksesi milloin tahansa.

Hinnoittelu: 1 000 avainsanaa (109 dollaria kuukaudessa). Hinta muuttuu, kun lisäät avainsanoja. Säästät 10 %, jos maksat vuosittain.


9. Authority Labs

Authority Labs on sijoitusten seurantaohjelmisto, jossa on white label -ominaisuudet, mikä tekee siitä vankan valinnan digitaalisen markkinoinnin toimistoille.

Tämä työkalu voi automatisoida paikallisen ja mobiilisijoituksen seurannan päivittäisellä raportoinnilla. Se voi myös palauttaa ne “(ei toimiteta)” tiedot, jotka tavallisesti kohtaat muissa arvontarkistustyökaluissa. Sinun tarvitsee vain antaa verkkotunnukset, avainsanat ja sijainnit, jotka haluat Authority Labsin tarkistavan, ja se hoitaa kaiken muun.

Muita etuja ovat kilpailijoiden seuranta, joka antaa sinulle kaivatun etulyöntiaseman muihin verkkotunnuksiin verrattuna. Voit myös lisätä rajattomasti käyttäjiä. Voit siis luoda tilejä tiimikavereillesi tai asiakkaillesi.

Authority Labs toimii myös Google Data Studion (GDS) kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit ottaa Authority Labsin luomat raportit ja käyttää niitä Data Studio -raporteissasi.

🔥 Empfohlen:  10 parasta pilvitallennuspalvelua ja -sovellusta yrityksellesi

Voit merkitä raportit lisäämällä yrityksesi logon, värit ja tuotemerkin. On myös mahdollisuus lisätä hakukonesijoituksia, hakumäärää ja Rich Snippets -katkelmia GDS-raportteihin. Tietojesi yhdistäminen muihin Google-ominaisuuksiin, kuten Search Consoleen ja Google Adsiin, on myös helpompaa.

Hinnoittelu: Plus (49 dollaria kuukaudessa), Pro (99 dollaria kuukaudessa), Pro Plus (225 dollaria kuukaudessa) ja Enterprise (450 dollaria kuukaudessa). Tarjolla on 14 päivän ilmainen kokeilu. Luottokorttia ei vaadita.


10. Serpstat

Serpstat on toinen all-in-one SEO-työkalu, jolla sattuu olemaan avainsanojen seurantaominaisuus. Joten jos tarvitset lisäominaisuuksia, kuten avainsanatutkimusta, sivuston tarkastusta, kilpailijoiden analyysiä ja käänteislinkkianalyysiä sijoitustyökalun lisäksi, SERPstat ei ole huono valinta.

Mutta keskitytään itse SERPstat Rank Tracking Tooliin.

Tämä voi auttaa sinua verkkotunnuksesi tai kilpailijoidesi maksuttomissa ja maksullisissa hakutuloksissa. Jos olet iso brändi, tiedä, että voit tarkistaa sijoituksesi maailmanlaajuisesti. Jos olet kuitenkin pieni paikallinen yritys, voit myös tarkistaa tietyn määrittämäsi alueen hakusijoitukset.

Voit seurata markkinaosuuttasi analysoitujen avainsanojen avulla ja määrittää aikataulun päivittäisille, viikoittaisille tai kuukausittaisille raporteille.

Hinnoittelu: Lite (69 dollaria kuukaudessa), Standard (149 dollaria kuukaudessa), Advanced (299 dollaria kuukaudessa) ja Enterprise (499 dollaria kuukaudessa). Säästä 20 %, kun rekisteröidyt vuosilaskutukseen. Suuret yritykset voivat laatia mukautetun suunnitelman.


11. Labrika

Labrika on enemmän sivuston tarkastustyökalu. Voit tehdä täydellisen SEO-tarkastuksen, teknisen auditoinnin, sivun hakukoneoptimoinnin, avainsanatutkimuksen ja kilpailija-analyysin.

Sillä on kuitenkin hyvä avainsanaseurantatyökalu. Voit tarkistaa sivustosi sijainnin missä tahansa sijainnissa ja kielessä. Voit tehdä sen maan, kaupungin tai alueen mukaan. Voit jopa vertailla hakupaikkoja useilla alueilla samanaikaisesti.

Voit ladata raportteja XLS-muodossa jaettavaksi muiden tiimisi jäsenten kanssa. Ja voit saada tuloksia sekä mobiili- että työpöytäsijoituksista.

Hanki rajattomasti projekteja mille tahansa valitsemallesi suunnitelmalle.

Hinnoittelu: Lite (19 dollaria kuukaudessa), Business (29 dollaria kuukaudessa), verkkokauppa (73 dollaria kuukaudessa) ja agentuuri (140 dollaria kuukaudessa). Säästä 20 %, kun tilaat vuositilauksen.


12. Google Search Console

Google Search Console on tosin rajoitettu, mutta se on täysin ilmainen, joten se on hyvä valinta vasta aloittaville.

Sen avulla voit nähdä, mitkä hakukyselyt tuovat käyttäjiä sivustollesi. Voit myös analysoida verkkotunnuksesi napsautuksia, näyttökertoja ja – mikä tärkeintä – sijaintiasi SERP:issä.

Saat myös hälytyksiä, jos Google löytää ongelmia sivustossasi. Voit myös optimoida sivustosi AMP:lle. mobiilikäytettävyyttä ja monipuolisia tuloksia.

Hinnoittelu: Vapaa


13. Whitespark’s Local Rank Tracker

The Whitespark Local Rank Tracker on oma työkalu paikalliseen hakusijoituksen seurantaan. Se on hienoa yrityksille, jotka haluavat nähdä, kuinka ne menestyvät tietyllä alueella tai yhteisössä.

Voit seurata paikallisia paketteja, paikallista Finderia, karttoja ja orgaanisia hakutuloksia. Voit jopa seurata tiettyjä postinumeroita useista paikoista.

Siinä on myös ominaisuus, jonka avulla voit verrata hakutulostietojasi kilpailijasi tietoihin. Näin saat paremman käsityksen siitä, missä he ovat sinua parempia, jotta voit tehdä tietoihin perustuvia muutoksia strategiaasi.

Hinnoittelu: Pienyritys (25 dollaria kuukaudessa), asiantuntija (50 dollaria kuukaudessa), toimisto (100 dollaria kuukaudessa) ja yritys (200 dollaria kuukaudessa). Säästä enemmän vaihtamalla viikoittaiseen seurantaan päivittäisen sijaan ja rekisteröitymällä vuosilaskutukseen.


Johtopäätös

Kanssa 67,6 % kaikista napsautuksista johtaa viiteen ensimmäiseen maksuttomaan tulokseenon tärkeää tarkistaa jatkuvasti, missä SERP:issä sivusi ovat.

Kaikki tässä luettelossa mainitsemamme arvontarkistustyökalut ovat enemmän kuin valmiita tehtävään. Mitä työkalua sinun pitäisi käyttää, riippuu nykyisestä tilanteestasi. Arvioi tarvitsemasi ominaisuudet ja budjettisi. Tämä tekee selväksi, mikä näistä avainsanasijoituksen tarkistustyökaluista sopii sinulle.

Hyvä uutinen on, että useimmat näistä työkaluista tarjoavat ilmaisen kokeilujakson, jotta voit nähdä, vastaako tietty työkalu tarpeitasi.

Aiheeseen liittyviä SEO-työkalujen vertailuja: