Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Yli 15 parasta Micro SD -korttia vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yli 15 parasta Micro SD -korttia vuonna 2023

Jos etsit hienoimpia micro SD -kortteja, olet tullut oikeaan paikkaan.

Micro SD -korttien avulla voit helposti laajentaa monien laitteiden kapasiteettia. Mutta se ei ole niin yksinkertaista kuin vain gigatavun pakkaaminen pieneen muistikorttiin.

Parhaiden micro SD -korttien on myös tarjottava suuria nopeuksia ja luotettavuutta. Nämä ovat välttämättömiä siirrettäessä suuria tiedostoja kortille ja kortilta. Mutta koska käytettävissä on niin monia vaihtoehtoja, markkinoiden parhaiden micro SD -korttien tunnistaminen ei ole helppoa.

Ne laajenevat nopeasti tavallisista päivittäin käyttämistämme laitteista, kuten tietokoneista, älypuhelimista ja kameroista, moniin muihin sovelluksiin. On niin paljon erilaisia ​​kortteja. Jokaisella on erityisiä ominaisuuksia, jotka on tehty eri sovelluksiin ja vaihtelevalla kapasiteetilla.

Parhaat Micro SD -kortit 2023:

Tässä on Parhaat Micro SD -kortit voit ostaa 2022 ja 2023.

Laajan tutkimuksen ja testauksen avulla olemme koonneet listan vaihtoehdoista, jotka vastaavat erilaisten ostajien tarpeita. Joten, olipa kyse hinnoittelusta tai tietystä sovelluksesta, meiltä saat lisätietoa tuotteesta.

 1. Lexar Professional 100x
 2. SanDisk Ultra
 3. Samsung Pro Plus
 4. SanDisk Extreme Plus 265 Gt
 5. Samsung Evo Plus 265GB
 6. Samsung Pro Endurance 128GB
 7. Silicon Power Superior PRO Micro SDXC
 8. Samsung EVO Select
 9. Transcend Premium Micro SDXC 64 Gt
 10. PNY ELITE MicroSDXC
 11. Kingston Canvas Select Micro SDxc
 12. Transcend Premium Compact Flash 800
 13. Lexar Professional 633x SDHC
 14. Strontium Nitro A1 Micro SD -kortti
 15. Kingstonin microSD-toimintakamera

Yksinkertainen Yksityiskohdat

 • Brändi: Lexar
 • Tuotteen mallinumero: LSD128CRBNA1000
 • Laitteistoalusta: ‎PC, Mac
 • Käyttöjärjestelmä: PC
 • Tuotteen paino: 0,32 unssia
 • Väri:Musta
 • Jännite: 1 voltti
 • Valmistaja: Lexar International
 • ASIN: B00PLENZPC
 • Päivämäärä, kun ensimmäinen saatavilla: 28. marraskuuta 2014

Se on paras saatavilla oleva premium-micro SD -kortti vuonna 2022. Yrityksen micro SD -ammattikorttivalikoima on huippuluokkaa. Se tarjoaa suurimmat luku- ja kirjoitusnopeudet. Tässä tapauksessa puhumme 1000X micro SD:stä tai jopa 150 megatavua sekunnissa.

Tällä siirtonopeudella katat jopa GoPro hero8 blackin ja kaikkien muiden mallien tarpeet. Kortteja on saatavana 32 gigatavuina, 64 gigatavuina, 128 gigatavuina ja 265 gigatavuina.

Tämä laite tarjoaa todella erittäin nopean suorituskyvyn. Jos olet intohimoinen elokuva ja erilaisten videoiden kuvaaminen, tämä muistikortti on sinua varten. Se tarjoaa monipuolisuutta nykyaikaiselle käyttäjälle ja voit säästää aikaa niin paljon kuin mahdollista.

Koska muistikortti on varustettu uhs-nopeusluokan 3 tekniikalla, joka varmistaa jopa 1000-kertaisen lukunopeuden uusimmalla kuvanpelastusohjelmiston versiolla, laite voi palauttaa useimmat valokuvat ja videotiedostot.

Vaikka ne poistetaan tai jos tämän muistikortin mukana toimitetaan vaurioitunut kortti, voit olla täysin varma mallin säilytyksestä ja turvallisuudesta. Tämä on myös loistava vaihtoehto älypuhelimille, tableteille ja urheilukameroihin, jotta saat parhaan mahdollisen yhteensopivuuden ja käytät iCard-kortteja.

Tämä tuote on myös yhteensopiva kaikkien laitteiden kanssa työskennellessäsi luokan 10 nopeuksilla. Tämän kortin avulla voit luoda kilpailuetua ja säästää samanaikaisesti aikaa, mikä epäilemättä nopeuttaa koko työprosessia.

Lexar Professional 1000x micro SD -kortin tuotteen paino on 0,84 unssia.

Yksinkertaiset yksityiskohdat

 • Brändi: SanDisk
 • Tuotteen mallinumero: SDSDUNC-032G-GN6IN
 • Tuotteen paino: 0,176 unssia
 • Väri: HARMAA
 • Jännite: 10 volttia
 • Valmistaja: SanDisk
 • ASIN: B0143RT8OY
 • Valmistaja on lopettanut: Ei
 • Päivämäärä, kun ensimmäinen saatavilla: 25. syyskuuta 2015

Jos etsit puhelimellesi micro SD -korttia, etsi SanDisk Ultra Micro SD -korttia, joka tunnetaan myös markkinoiden parhaana puhelimen micro SD -korttina vuonna 2022.

Tämä malli on voittolippusi, jos haluat suuren tallennuskapasiteetin mobiililaitteilla. Tämä laite on listattu luokan a1 ja luokan 10 muistimalleiksi, joten voit helposti hallita sisältöäsi Full HD -laatuisena.

Lisäksi se on googlen yhteensopivuusstandardien mukainen. Se on yhteensopiva micro SDXC -standardia tukevien laitteiden kanssa. Siirtonopeudet ovat erittäin korkeat, joten jopa 1000 valokuvaa voidaan siirtää epäoikeudenmukaisesti yhdessä minuutissa.

Tämä tuote on erityisesti muistioptimoitu sovelluksille, koska se tarjoaa korkean suorituskyvyn ja muuttuu optiseksi kokemukseksi mobiililaitteissa. Sen mukana tulee sovitin ja suuri kapasiteetti, jonka avulla voit saavuttaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Tämä SanDisk-tuote on saanut erittäin hyviä arvosteluja sertifioiduilta käyttäjiltä, ​​mikä varmistaa, että se toimii poikkeuksellisen hyvin niin kauan kuin voit käyttää muistikortin sovitinta suurten siirtonopeuksien saavuttamiseen. Tämä laite toimii sujuvasti Nintendo-kytkimen kanssa, joka tarjoaa suuren kapasiteetin konsoleille. Se on kuitenkin alustettava fat-32:een ja 128 gigatavua muistia.

Tällä SD-kortilla saat kaiken irti kaikista asentamistasi sovelluksista, mutta se ei lopu tähän, koska luokan 10 ominaisuuden avulla käyttäjät voivat tallentaa ja toistaa videoita Full HD:nä ja kuvata 1920 x 1080 pikselin resoluutiolla ilman menettää laatua.

Käyttäjät ovat yleensä tyytyväisiä tähän ostokseen, mutta muutamat huomauttavat, että kortit voivat aiheuttaa suuria lukuvirheitä, jos niihin kohdistuu paljon työtä.

Lopuksi SanDisk Ultra micro SD -kortti painaa 0,16 unssia ja sen mitat ovat 0,03 x 0,59 x 0,043 tuumaa.

Yksinkertaiset yksityiskohdat

 • Brändi: SAMSUNG
 • Sarja: PRO Plus
 • Tuotteen mallinumero: MB-MD128KB/AM
 • Tuotteen paino: 0,704 unssia
 • Flash-muistin koko: ‎128 Gt
 • Valmistaja: ‎Samsung
 • ASIN: B09B1GNFNT
 • Alkuperämaa: Filippiinit
 • Päivämäärä, kun ensimmäinen saatavilla: 7. syyskuuta 2021
🔥 Empfohlen:  Kuinka löytää jonkun IP-osoite Snapchatista vuonna 2023

Samsung Pro Plus micro sd -kortti voitti ansaitusti parhaan saatavilla olevan video-micro sd -kortin tittelin vuonna 2022. Samsung on harmonisoinut nykyisen muistikorttivalikoimansa muiden tiedontallennustuotteidensa kanssa, joten jos olet hieman perehtynyt Samsungin lähetysten segmenttiin , löydät nopeasti tiesi Samsungin SD-korttien alalle.

Yhtiö tarjoaa uutta pro plus micro sd -korttiaan kolmessa eri kapasiteettiversiossa 128 gigatavua, 256 gigatavua ja 512 gigatavua. 128-malli käyttää tietysti uhs-1-protokollaa. Korttia voidaan käyttää laitteissa, joissa on vain liitäntä, joka tukee, mutta jossa suorituskyky on heikentynyt siinä tapauksessa ja suorituskyvystä puheen ollen.

Samsung toteaa, että tämä malli voi tuottaa jopa 160 megatavua sekunnissa käytettäessä uhs-1-laitetta pitkäikäisyyden kannalta. Samsung tarjoaa 10 000 kirjoitusjaksoa suurella tiedonsiirtonopeudella. Pro plus micro sd soveltuu ensisijaisesti sovelluksiin, jotka toimivat suuremmilla tiedonsiirtonopeuksilla.

Muistikortti on siksi ihanteellinen käytettäväksi esimerkiksi nykyisissä älypuhelimissa tai toimintakameroissa, joissa on 4k-yhteensopivat kameratunnistimet, mikä tekee siitä huippuratkaisun videoihisi. Samsung ymmärsi, kuinka ärsyttävää on menettää e128 gigatavua henkilökohtaisia ​​tietoja ulkoisten vaikutusten vuoksi, ja siksi sille annetaan Pro plus MicroSD -kortille lukuisia suojamekanismeja.

Muistikortin pitäisi kestää merivedessä jopa 72 tuntia ilman lisäsuojaa. Laaja käyttölämpötila-alue negatiivisesta 25 celsiusastetta plus 85 celsiusasteeseen tekee kortista kiinnostavan myös erilaisiin sovelluksiin. Tuote kestää myös röntgensäteitä ja magneettikenttiä.

Samsung pro plus -muistikortin Micro sd -versioissa on micro sd sovittimeen. Samsung pro plus micro sd 120 gigatavua sovittimella puhuen suorituskyvystä. SD tarjoaa sen, mitä valmistaja lupaa. Jopa satunnaisella pääsyllä eri lohkokokoihin, kortti on nopea tien päällä. Tämä on laadukas tuote, ja voimme vain suositella sitä.

Yksinkertaiset yksityiskohdat

 • Brändi: SanDisk
 • Tuotteen mallinumero: SDSDXW5-128G-ANCIN
 • Tuotteen paino: ‎0,634 unssia
 • Valmistaja: ‎SanDisk
 • ASIN: ‎B07V7H3QXX
 • Päivämäärä, kun ensimmäinen saatavilla: 15. heinäkuuta 2019

Oletetaan, että etsit microSD-korttia, jonka tärkein etu on valtava tallennustila. Olemme erityisesti valinneet sinulle Sandisk extreme plus micro SD:n. Voimme vapaasti sanoa, että etsimme koko markkinoiden parasta kapasiteetista micro SD -korttia vuonna 2022.

Sandisk extreme plus micro SD -kortissa on vaikuttava 265 gigatavua muistia, jotta siinä on tarpeeksi tilaa toiveillesi ja vaatimuksillesi, jos etsit pikanäppäimiä refleksikameroille, 4k-kameroille, videokameroille, toimintakameroille ja huippuluokan älypuhelimille.

Valmistajan mukaan tarkastelimme U3-sertifioitua tuotetta jopa 10 kertaa nopeammin kuin muut muistikortit, joiden nopeus on 170 megatavua sekunnissa – 90 megatavua sekunnissa.

Kirjoitusnopeuden suhteen laite kestää 25 – 85 celsiusasteen lämpötiloja. Vesitiivis, iskunkestävä, kuuluu luokan 10 uhs nopeusluokan 3 kortteihin ja on suunniteltu erityisesti 4k-kuvaukseen. Mukana on myös kätevä kotelo kortin säilyttämiseen, kun se ei ole käytössä.

Seokseen heitettiin myös kätevä SD-sovitin, joka suojaa sitä kulumiselta ja kulumiselta micro SD -kohteita varten. Voimme kasvattaa micro SD:n kokoa menettämättä nopeutta, mikä on hyödyllistä käytettäessä micro SD:tä jopa laitteissa, jotka vaativat tavallista SD:tä, ei niin, että micro SD -kohtaus on aina läsnä laitteessa, joka tarvitsee lisämuistia. Sovitin sopii hyvin, kun kytket pienen kortin tietokoneeseen.

Toimintakameroiden lisäksi tämä micro SD -kortti on myös hyödyllinen käyttäjille, joilla on droneja ja Android-älypuhelimia. Kuluttajat pitävät myös siitä, että he saavat tuotteen mukana rajoitetun elinikäisen takuun.

Kaiken kaikkiaan hinta-laatusuhde on epäilemättä erinomainen, ja Sandisk on takuu muistikorttiensa laadun ja kestävyyden suhteen. SanDisk Extreme Plus, Micro SD -kortti, painaa 0,81 unssia hyvää tavaraa.

Yksinkertaiset yksityiskohdat

 • Tuotteen paino: 0,16 unssia
 • Valmistaja: Samsung
 • ASIN: B01JNGCWHU
 • Tuotteen mallinumero: MB-MC256DA/AM
 • Valmistaja on lopettanut: Ei
 • Brändi: SAMSUNG
 • Flash-muistin tyyppi: SD, SDXC
 • Laitteiston käyttöliittymä: MicroSDXC

Kiitos erinomaisen suorituskyvyn ja poikkeuksellisten ominaisuuksien sekä erinomaisen hinta-laatusuhteen. Voimme päätellä, että Samsung EVO Plus micro SD -kortti on paras saatavilla oleva vuonna 2022.

Arvosimme tämän SD-kortin parhaaksi mm. Olemme syvästi vaikuttuneita käytettävissä olevasta 128 gigatavun tilan määrästä. Erilaisten laitteiden, kuten älypuhelimien, tablettien ja digikameroiden, arkiston määrää voidaan lisätä merkittävästi.

Jotkut käyttäjät ostivat sen ja seurasivat sitä Nintendo Switch -konsolilla yli positiivisilla tuloksilla, joiden ansiosta he voivat asentaa upeita pelejä ilman nopeuden suhteen. Se on noin 100 megatavua sekunnissa lukemiseen ja noin 90 megatavua sekunnissa kirjoittamiseen.

Sen suojajärjestelmä takaa korkean suojan korkeissa lämpötiloissa, röntgensäteissä ja skannereissa. Lisäksi iPx7 vedenpitävä sertifikaatti antaa tuotteelle kestävyyden.

Vaikka Samsung on upotettu veteen yli 72 tunniksi, se on epäilemättä yksi parhaista teknologiayrityksistä, joten vedonlyönti yhdestä sen mikro-SD-korteista vaikuttaa hyvältä idealta, varsinkin jos sinulla on myös Samsung-älypuhelin useimmille käyttäjille.

EVO Plus on enemmän kuin tarpeeksi. Nämä muistikortit ovat riittävän nopeita GoPro hero 7:lle ja hero 8:lle. Tämä saattaa kuitenkin olla reilua 100 megabitin hero8 black -tilassa. Toinen etu, jonka käyttäjät huomauttavat, on, että mukana toimitettu SD-sovitin SD sopii useimpiin minkä tahansa merkkisten laitteisiin tinkimättä nopeudesta ja suorituskyvystä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka moni pelaa mobiilipelejä vuonna 2023?

Lisäksi laite mahdollistaa 4k UHD -videoiden yksityiskohtaisen tallennuksen.

Yksinkertaiset yksityiskohdat

 • Brändi: SAMSUNG
 • Laitteiston käyttöliittymä: MicroSDXC
 • Muistin tallennuskapasiteetti: 128 Gt
 • Tuotteen mallinumero: MB-MJ128GA/AM
 • Tuotteen paino: 0,48 unssia
 • Valmistaja: Samsung Electronics DAV
 • ASIN: B07B984HJ5
 • Päivämäärä, kun ensimmäinen saatavilla: 1. huhtikuuta 2018

Pro endurance -sarjan Micro SD -korttien käyttöikä on 25-kertainen. Verrattuna nopeussuuntautuneisiin pro-Evo-kortteihin, pro endurance -sarja täyttää myös luotettavan valvontatallennustilan kriteerit.

Käytettävissä on kolmen kokoisia micro SD -kortteja: 32 gigatavua, 64 gigatavua ja 128 gigatavua. Jokaisella kolmesta versiosta on erilainen kestävyystaso. 128 Gt:n malli voi tallentaa jopa 43 800 tuntia videota ja kestää äärimmäisiä ulkoolosuhteita vankan suunnittelunsa ansiosta.

Lämpötila vaihtelee miinus 25 ja plus 85 celsiusasteen välillä (miinus 13 – 185 Fahrenheit-astetta). Sillä on myös pitkä käyttöikä, iPx7-sertifioitu ja röntgensäteitä ja magnetointia kestävä.

Sinun ei tarvitse huolehtia pitkien ja jatkuvien valokuvien ottamisesta. Sen avulla voit vangita kriittisiä hetkiä ja sillä on vertaansa vailla oleva kestävyys jatkuvaan, korkealaatuiseen videokuvaukseen.

Se on ihanteellinen turvakameroihin, koska sen käyttöikä on jopa 43 800 tuntia. Pro endurance ominaisuuksien kaappaamisen lisäksi helpottaa suurten tiedostojen käsittelyä.

Yksinkertaiset yksityiskohdat

 • Tuotteen paino: 1,58 unssia
 • Valmistaja: SP Silicon Power
 • ASIN: B07ZD8JZZT
 • Brändi: SP Silicon Power
 • Flash-muistin tyyppi: Micro SDXC
 • Väri: 64GB x2
 • Laitteiston käyttöliittymä: USB 3.0
 • Päivämäärä, kun ensimmäinen saatavilla: 21. lokakuuta 2019

Tämä voi olla se, jos etsit micro SD -korttia, joka toimii useiden laitteiden kanssa. Se sisältää älypuhelimia, tabletteja, droneja, kameroita, videokameroita ja monia muita laitteita.

Lisäksi se on yhteensopiva Nintendo Switchin kanssa, joten se on kustannustehokas valinta lisäämään tallennustilaa. Tämä laite tarjoaa uskomattomia luku- ja kirjoitusnopeuksia, mikä tekee siitä erittäin hyödyllisen ja tehokkaan.

UHS-1-liitäntä mahdollistaa jopa 80 Mt/s lukunopeuden. Tietojen siirtäminen kortilta mihin tahansa muuhun gadgetiin on helpompaa. Vedenkestäviä, iskunkestäviä, lämpötilankestäviä ja röntgensäteitä kestäviä kortteja voidaan käyttää myös epäsuotuisissa sääolosuhteissa.

Siinä on myös viiden vuoden takuu, joten voit tuntea olosi turvalliseksi käyttäessäsi sitä.

Yksinkertaiset yksityiskohdat

 • Brändi: SAMSUNG
 • Sarja: Samsung EVO Select
 • Tuotteen mallinumero: MB-ME128HA/AM
 • Tuotteen paino: 0,48 unssia
 • Valmistaja: ‎Samsung
 • ASIN: B0887GP791
 • Päivämäärä, kun ensimmäinen saatavilla: 24. toukokuuta 2020

Samsung on helpottanut “nopeutesi tyydyttämistä”, sillä tämän laitteen avulla voit tallentaa ja pelata erittäin nopeilla luku- ja kirjoitusnopeuksilla.

Voit kaapata ja toistaa 4k UHD -videota ja -kuvia sillä. Sen avulla voit myös jakaa ne välittömästi. Se on yksi parhaista vaihtoehdoista eri merkkien säilytystilaa varten, sillä se sopii erinomaisesti monenlaisiin vempaimiin.

Sen kapasiteettiin mahtuu 17 tuntia Full HD -videota, lähes 11 000 musiikkia ja noin 28 000 valokuvaa. Muistosi tallennetaan ja säilytetään oikein ja turvallisesti micro SD -kortin neljän suojan ansiosta.

Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä, vaikka sää olisi todella huono. Tämä kortti on oikea valinta ostajille, koska se tarjoaa koko universumin tilaa ja maksimaalisen nopeuden.

Yksinkertaiset yksityiskohdat

 • Tuotteen paino: 0,32 unssia
 • Valmistaja: YLITTÄÄ
 • ASIN: B00C18I3FS
 • Tuotteen mallinumero: TS64GUSDU1
 • Valmistaja on lopettanut: Ei
 • Päivämäärä, kun ensimmäinen saatavilla: 6. lokakuuta 2017

Kortti, joka on suunniteltu parantamaan käyttökokemusta, tarjoaa laadukkaimman suorituskyvyn, kun se on yhdistetty mihin tahansa gadgetiin. Uuden sukupolven UHS Class 1 -standardin ja innovatiivisen käyttöliittymän ansiosta se tarjoaa virheetöntä kuvausta ja toistoa.

Korttia on saatavana eri kokoisina, jotta se soveltuu niin moneen eri tarkoitukseen kuin mahdollista. Tämä laite tuo yli 16 000 kappaletta tai 28 tuntia videota käteesi, olipa kyse sitten musiikista tai videosta.

Tämä tehokas työkalu tallentaa peräkkäisiä kuvia ja tasoittaa Full HD -tallennusta nopeilla luku- ja kirjoitusnopeuksilla. Lisäksi se käynnistää älypuhelinsovelluksia huomattavasti nopeammin.

Se mahdollistaa nopean ja helpon tiedonsiirron. Tässä kortissa on myös sisäänrakennettu ECC, joka tunnistaa ja korjaa automaattisesti mahdolliset lähetysongelmat.

Lisäksi RecoverX-ohjelmisto on saatavana ilmaiseksi asennettavaksi. Käyttäjäystävällisen työkalun avulla voit tutkia tallennuslaitettasi yksityiskohtaisesti löytääksesi todisteita poistetuista kohteista, jotka voidaan palauttaa.

Yksinkertaiset yksityiskohdat

 • Brändi: PNY
 • Sarja: P-SDU64U390EX-GE
 • Tuotteen mallinumero: P-SDU64U390EX-GE
 • Tuotteen paino: 0,01 unssia
 • Valmistaja: ‎PNY
 • ASIN: B01G26R652
 • Valmistaja on lopettanut: Ei
 • Päivämäärä, kun ensimmäinen saatavilla: ‎23. toukokuuta 2016

Tämä gadget toimii useiden laitteiden (tabletit, älypuhelimet, toimintakamerat, droonit ja muut) kanssa, joten se sopii erinomaisesti eri käyttäjille.

Sen mukana tulee myös SD-muunnin, jos haluat käyttää sitä DSLR-kameroiden kanssa. Tämän kortin V30-videon suorituskykyluokka tekee siitä erinomaisen 4K-videon tallentamiseen ja suoratoistoon.

Se myös saa ohjelmat toimimaan nopeammin ja tehokkaammin teknologiansa ansiosta. Kortin mukana tulee kokeilutarjouksen palautustyökalu, jonka avulla voit palauttaa vahingossa poistetut tiedostot.

Suuret siirtonopeudet ja tallennustila ovat tärkeitä, jotta voit kantaa suosikkikappaleitasi ja -elokuviasi kaikkialla. Koska nämä kortit tarjoavat, voit kerätä ja lähettää kaiken materiaalisi puskuroimatta tai viivyttelemättä.

🔥 Empfohlen:  Yli 10 parasta kirjanpidon kumppaniohjelmaa rahan ansaitsemiseen

Yksinkertainen yksityiskohta

 • Brändi: Kingston
 • Tuotteen mallinumero: SDCS2/32GB
 • Tuotteen paino: 0,3 unssia
 • Väri:MicroSD-kortti
 • Jännite: 3,3 volttia
 • Valmistaja: Kingston
 • ASIN: B07YGZ7FY7
 • Päivämäärä, kun ensimmäinen saatavilla: 21. lokakuuta 2019

Pidätkö erinomaisesta lintuperspektiivifilmistä ja -valokuvauksesta? Tämä tunnettu Kingston MicroSD saattaa olla juuri sitä mitä etsit. Kojekamerat, droonit ja toimintakamerat hyötyvät siitä.

Sen lukunopeus on kohtuullinen jopa 90 Mt/s ja kirjoitusnopeus noin 45 Mt/s. Se on tarkoitettu seikkailunhaluiseen elämäntyyliin, joka on kuvattu 1080p- tai jopa 4k-tarkkuudella, ja se on erinomainen tien päällä.

Nämä autot ovat kuuluisia kestävyydestään, mikä tarkoittaa, että tietosi ovat turvassa äärimmäisissäkin tilanteissa. Loppujen lopuksi se luotiin droneja ajatellen.

Yksinkertaiset yksityiskohdat

 • Brändi: Ylittää
 • Flash-muistin tyyppi: MLC NAND salama
 • Laitteiston käyttöliittymä: PCMCIA
 • Muistin tallennuskapasiteetti: 32 Gt
 • Valmistaja: SIIRRY
 • ASIN: B00KSLLR12
 • Alkuperämaa: Taiwan
 • Valmistaja on lopettanut: ‎Ei
 • Päivämäärä, kun ensimmäinen saatavilla: 9. heinäkuuta 2014

Jos haluat käyttää suuren kapasiteetin SD-korttia edulliseen hintaan, tämä taiwanilaisen Company Transcendin luoma SD-kortti on oikea sinulle.

Se sopii erinomaisesti laadukkaiden valokuvien tallentamiseen ja HD-videoiden tallentamiseen, joten et jää paitsi viehättävien maisemien vangitsemisesta matkaseikkailusi aikana. Se on kestävä ja luotettava, ja sillä on nopea ja erittäin nopea 120 megatavun tiedonlukuluokitus.

60 megatavun tiedonkirjoitusnopeus mahdollistaa nopean tiedostojen siirron kortilta tietokoneelle. Tärkeimmät ominaisuudet ovat:

 • Siinä on 32 gigatavun tallennuskapasiteetti.
 • Se käyttää monitasoisia solu- tai MLC-flash-siruja takaamaan suorituskyvyn ja kestävyyden.
 • ETC-tekniikka soveltuu virheiden havaitsemiseen ja korjaamiseen sisäänrakennetun laitteiston virheenkorjauskoodin avulla.
 • Pieni virrankulutus ja nopea kirjoitusnopeus maksimoivat akun käyttöajan.
 • Se sisältää ainutlaatuisen RecoverRx-ohjelmiston, jonka avulla voidaan jäljittää yksityiskohtaisesti poistetut tiedostot, kuten musiikki, valokuvat ja videot.
 • Se tukee Video Performance Guarantee -takuuta tai jpg-20 fe ammattitason videokaappausta.
 • Se auttaa parantamaan kameran vastetta nopeassa kuvauksessa sarjakuvaustilassa.
 • Se tallentaa suuret kuvat nopeammin RAW-muodossa.

Yksinkertaiset yksityiskohdat

 • Brändi: Lexar
 • Flash-muistin tyyppi: SDHC
 • Väri: Punainen
 • Laitteiston käyttöliittymä: SDHC
 • Osasto: miesten
 • Valmistaja: Lexar International
 • ASIN: ‎B012PL8RRE
 • Päivämäärä, kun ensimmäinen saatavilla: 27. heinäkuuta 2015

Se on suunniteltu keskitason DSLR-, HD-videokameroihin ja 3D-kameroihin. Sen avulla voit nopeasti kaapata ja siirtää korkealaatuisia valokuvia ja 1080p-, 3D- tai 4K-videoita.

Kapasiteetin suhteen tämä huippuluokan SD-kortti on sadon kerma. Tärkeimmät ominaisuudet ovat:

 • Sen digitaalinen tallennuskapasiteetti on jopa 512 gigatavua.
 • Nopea tiedostojen siirto kortilta tietokoneeseen.
 • Luokan 10 suorituskyky vahvistaa UHS-1 U1 -tekniikkaa ja tarjoaa jopa 633x tai 95 megatavun lukunopeudet ja jopa 45 megatavun kirjoitusnopeudet.
 • Lexar tarjoaa elinikäisen rajoitetun takuun.
 • Sitä tukee asiantunteva tekninen tuki.
 • Nopeutat työnkulkuasi nopean tiedonsiirron ansiosta.

Se on kalliimpaa kuin muut tuotteet, eikä sitä ole laajalti saatavilla, varsinkin jos olet ammattivalokuvaaja tai videokuvaaja, joka tarvitsee SD-kortin, jossa on bittitallennuskapasiteetti.

Yksinkertaiset yksityiskohdat

 • Brändi: Strontium
 • Flash-muistin tyyppi: Micro SDXC
 • Laitteiston käyttöliittymä: MicroSDXC
 • Secure Digital Association -nopeusluokka: Luokka 10
 • Muistin tallennuskapasiteetti: 64 Gt
 • ASIN: B07CHNNHF5
 • Alkuperämaa: Taiwan
 • Valmistaja on lopettanut: Ei
 • Päivämäärä, kun ensimmäinen saatavilla: 15. huhtikuuta 2018

Se on ihanteellinen tallennuslaite Android-älypuhelimille, tableteille, kameroille, toimintakamereille, kojelautakamerille, droneille ja pelikonsoleille.

Strontiumin 4-proof-tekniikan ansiosta Nitro A1 micro SD SD SDHC- ja SDXC-muistikortti on suunniteltu kestämään vettä, iskuja, magneetteja ja röntgensäteilyä.

Strontium Nitro käyttää A1-luokiteltua tekniikkaa nopeampaan suorituskykyyn. Se on monipuolinen micro SD -kortti, joka voidaan muuntaa täysikokoiseksi SD-kortiksi mukana tulevalla SD-sovittimella.

Se tarjoaa myös elinikäisen takuun, joten se on luotettava vaihtoehto. Sen pääominaisuudet ovat

 • Siirtonopeus jopa 100 megatavua sekunnissa UHS-1 U1 Class 10 -spesifikaatiolla.
 • Se käyttää neljää proof-tekniikkaa työskentelyyn.
 • A1-luokiteltu tekniikka.
 • Siinä on SD-sovitin.
 • Sen mukana tulee elinikäinen takuu.
 • Se varmistaa myös nopeamman sovelluksen suorituskyvyn lyhyemmällä latausajalla.
 • Se on ihanteellinen HD-videon tallentamiseen ja korkearesoluutioisiin valokuvauksiin.

Joskus siinä on kuitenkin lukuongelmia. Mutta muuten tämä kortti on täydellinen, varsinkin niille, jotka haluavat seikkailuja sen upeilla ominaisuuksilla.

Yksinkertaiset yksityiskohdat

 • Tuotteen paino: 0,81 unssia
 • Valmistaja: Kingston & Kaikki paitsi Stromboli
 • ASIN: B07T2N1WNX
 • Tuotteen mallinumero: SDCG2/128GB R6
 • Brändi: Kingston
 • Flash-muistin tyyppi: SDHC
 • Väri: Luokka 10 128GB
 • Päivämäärä, kun ensimmäinen saatavilla: 14. kesäkuuta 2019

Jos etsit microSD-korttia videokamerasta, kuten GoProsta, tarvitset sellaisen tallentaaksesi materiaalia nopeasti ja selviäksesi putouksista, iskuista ja lätäköistä. Tässä on Kingstonin microSD-toimintakamera, joka on kehitetty erityisesti toimintakameroita varten.

Tämä osoittaa, että sillä on erittäin tukeva rakenne ja nopea luku- ja kirjoitusnopeus. Jos aiot käyttää sitä vain matkapuhelimellasi, yksi listallamme olevista microSD-korteista voisi vastata paremmin tarpeitasi.