Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Yli 15 parasta pelituolia 2023: Pelaajien mukaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yli 15 parasta pelituolia 2023: Pelaajien mukaan

Mitä ovat pelituolit?

Pelituolit ovat mielestäni tavallisia tuoleja parempia, kun ne auttavat sinua pelien voittamisessa. Koska pelituolit auttavat sinua säilyttämään hyvän asennon istuessasi, pelituolissa on paljon säätömahdollisuuksia, joten voit asettaa sen haluamaasi asentoon.

Parhaat peliistuimet voivat näyttää ylellisiltä, ​​jos etsit jokapäiväistä mukavuutta.

On vaikea keskittyä siihen, kehitytkö nopeasti säilyttääksesi sopivan asennon. Vaikka saatat pystyä rentoutumaan olohuoneessa sohvallasi tai lepotuolissa, pelituoli voi tarjota sinulle mukavan istuimen, jonka voit siirtää huoneesta toiseen.

Jotkut pelituolit ovat kalliita, mutta ne ovat korkealaatuisia materiaaleja, kuten kiinteät teräsrungot ja tiiviisti pehmustetut tyynyt. Vaihtoehtoisesti monet edulliset pelituolit tarjoavat odottamatonta mukavuutta. Tämän seurauksena oikean tuolin valinta tiivistyy sen tarkistamiseen, onko suosituin tuotteesi hyvin suojattu. En puhu uudesta grafiikkasuorittimestasi; Puhun heikosta lihapussirungostasi. Ellet ole investoinut suuria summia huippuluokan pelitietokoneeseen, on vain oikein, että olet yhtä varovainen pelituolisi kanssa.

Parhaat pelituolit 2023:

Tässä on luettelo 15+ parasta pelituolia sisään 2023

 1. Secretlab Titan Evo
 2. Cougar Explore S
 3. nolotuolit Epic Real Leather
 4. OFM Essentials Racing Chair ESS-3085
 5. Secretlab Omega
 6. Logitech G x Herman Miller Embody
 7. NeueChair
 8. AndaSeat Kaiser 2
 9. Corsair T3 Rush
 10. DXRacer Master
 11. Cougar Argo
 12. Razer Iskur
 13. Corsair TC60
 14. Respawn 205

Cougar Explore S paras peli on ihanteellinen, kun sinulla on budjetti, mutta haluat rentoutua tyylillä, kuten heidän parhaimmistonsa. Siinä on monia ominaisuuksia, joita voit löytää kalliimmista pelituoleista vain 270 dollarilla, ja siinä on jopa muotoilu, joka pysyy kilpailun tahdissa. Cougar Explore S:ssä on erittäin pehmeä PVC-nahkapäällyste metallirungon päällä, mikä antaa pääosan 264,55 paunalle.

Tuoli on pehmustettu korotetulla vaahtomuovilla ja siinä on helposti siirrettävä tyyny sekä niskatyyny lisäämään mukavuutta. Voit nousta istumaan ja muokata 3D-käsinojaa haluamallasi tavalla pelaamisen aikana. Voit makaa takaisin syvälle makuuasentoon, kun haluat rentoutua. Jos löydät sen, voit jopa lukita sen makean paikan lepotuoliin. COUGAR Explore S tarjoaa sinulle maksimaalisen mukavuuden, jota tarvitset pitkissä pelisessioissa.

Tämä pelituoli on täysin säädettävä, ja se koostuu korkealaatuisista materiaaleista ja tiheästi muovaavasta vaahdosta. Siinä on myös erottuva COUGAR-muotoilu, josta on tullut pelirakkauden symboli. Se sisältää kosteutta ja hikeä siirtäviä ominaisuuksia, jotka pitävät sinut viileänä ja mukavana.

Noblechairs-pelituoli on vahva ehdokas parhaan pelituolin titteliin. Jos etsit tinkimätöntä pelivaltaistuinta, tämä on se, ristikattoisesta tikkauksesta sen nimen aitoon nahkaan. Se on myös hämmästyttävän nopea ja helppo koota. On unelma istua, kun olet lopettanut. Sinulla on täydellinen hallinta siihen, kuinka muutat asemaasi. Muista vain lukea ohjeet, kun kokoat sitä.

Jos haluat säästää rahaa, synteettinen nahka on myös vaihtoehto. Se on tukeva ja tukeva sekä melko pitkäikäinen. Se on raskas, joten jos haluat pehmeämmän tuolin, joka ei ole yhtä hyvä lannerangalle, se ei ehkä ole sinun tuolisi. Sen lisäksi se tarjoaa rentouttavan makuuasennon, kestää jopa 330 puntaa ja siinä on portaattomasti säädettävät käsinojat. Se on raskas, mutta sen mukana tulevat pyörät auttavat sujumaan sujuvasti. Se näyttää hyvältä sekä toimistossa että peliympäristössä, joten saat tuolin, joka pystyy tekemään kaiken.

OFM Essential Racing Chair voi auttaa sinua riippumatta siitä, pelaatko pienellä budjetilla tai haluat pitää asiat yksinkertaisina. Tämä istuin ei ole ominaisuuksiltaan äärimmäisen monimutkainen, ja se pitää asiat perusasioissa, jotta hinta pysyy edullisena. Joskus pelituolin kasti maksaa vain 75 dollaria. OFM Essentials Racing Chair osuu useisiin tyylielementteihin, kuten muihin kilpaistuimiin, erityisesti sen selkänojan muotoon.

Se kuitenkin eliminoi yhden kilpatuolien erimielisimmistä puolista: ämpäriistuimen. Sinulla on enemmän vapautta liikuttaa jalkojasi istuessasi ilman pieniä siipiä tuolin sivulla. Ne eivät ole 4D-säädettävissä, mutta ne voidaan kääntää ylös ja pois tieltä, kun et tarvitse niitä tai haluat liu’uttaa tuolin työpöytäsi alle.

Olet luultavasti kuullut Herman Millerin ruumiista. Se oli paras työtuoli valikoimassamme pitkään, mutta se ei yleensä ole normi. Siitä lähtien, kun legendaarinen tuolin suunnittelija on tehnyt yhteistyötä Logitechin kanssa rakentaakseen mitä tahansa yksinomaan pelitappejamme varten, ei mukavuuden tai suosion puutteen vuoksi. Logitech G x Herman Miller Embody näyttää kaupalliselta vastineelta. Se tuskin on kuitenkaan kritiikkiä.

🔥 Empfohlen:  Mikä on SEO-ennuste ja miten se toimii vuonna 2023?

Se oli paras oThe Embodyn peräkkäinen takaosa tukee suunnittelua ja naurettavan korkealaatuista paluuta ilman koristeita pelaajille. Ylimääräinen jäähdytysmateriaali, joka mahdollistaa aktiivisemman peliasennon. Päivitykset eivät tee Embodysta erottumaan yhtenä markkinoiden erinomaisista pelituoleista. Elementit, jotka eivät ole vielä muuttuneet, ovat ominaisuuksia, jotka eivät ole muuttuneet. Tämä kokeiltu Embody-design on yksi parhaista istuimista liike- tai pelikäyttöön. Se on helppo mukauttaa runkoon ja on poikkeuksellisen pitkäkestoinen. Se tukee myös istuvuutta ja tuottavaa asentoa.

Takuu on huomionarvoinen ominaisuus. 12 vuoden takuulla, joka kattaa työn ja joka on suunniteltu 24 tunnin käyttöön, se oli tuoli, joka kestää ainakin seuraavan vuosikymmenen, ellei kauemmin. Joten vaikka alkuinvestointi saattaa tuntua liialliselta, saat sijoituksesi varmasti takaisin pitkällä aikavälillä.

Jos pidät edellä mainituista toiminnoista, NeueChair on loistava vaihtoehto. Tämä ei tarkoita, että NeueChair ei olisi tyylikäs; se on saatavana tyylikkäänä, hienovaraisena obsidiaaniviimeistelynä tai loistavana kromipohjaisena viimeistelynä, jossa on rohkeat, upeat selkänojapilarit ja tyylikäs musta verkko. Mutta mikä tärkeintä, NeueChair on tehty kestämään sen tukevan valmistuksen ansiosta. Todellakin tuolin massa laatikossa osoittaa, että se on hyvin tehty taideteos: se on vankka ja painava.

Se on kahdessa osassa, ja sinun tulee vain asentaa akselit ja puristaa 2 osaa yhteen. Lähes jokainen istuinelementti on säädettävissä ranteista lantion tukiverkkoon, mikä muuttaa selkänojan korkeutta. Se on yksi parhaista tuoleista ja pöydistä, joissa olen koskaan istunut, ja jos kestät suhteellisen suuren hintalapun, se on rahan arvoinen. NeueChairin akseliväli ja selkänoja on rakennettu ADC12-alumiiniseoksesta, joka on tukeva ja kestävä materiaali, jota käytetään nykyisessä valmistuksessa.

Jos olet huippupelaaja, olet luultavasti tajunnut, että sinulle sopivia pelituoleja ei ole liikaa. Oikean tuolin löytäminen voi olla vaikeaa, varsinkin jos sen painokapasiteetti on pieni, se on vain liian lyhyt tai näyttää siltä, ​​​​että se rikkoutuu heti, kun istut siihen. AndaSeat Kaiser 2 säteilee voimaa ja dominanssia, jonka painokapasiteetti ylittää 397 paunaa ja 7 jalkaa. Massiivinen teräsrakenne vahvoilla terästankoilla tukee Kaiser 2:ta. Jos olet korkeapainoinen pelaaja, olet todennäköisesti huomannut, että pelituoleja ei ole paljon. Kaiser 2 on kannattaja.

Kaiser 2 näyttää melko aikuisten pelituolilta pääasiassa paremman PVC-nahan ja vaahtomuovipehmusteensa ansiosta. Sinun ei tarvitse jumiutua vinkuvaan pelisohvaan ja rukoilla parasta. Hyvän PVC-nahan ja erityisen paksun muistivaahtopehmusteen ansiosta Kaiser 2 näyttää paremmalta pelituolilta aikuisille. Kaiser 2 täyttää toiminnallisuutesi, mukavuutesi ja esteettiset tarpeesi premium-pelituolissa. Kallistuva työtuoli kallistuu 90 – 160 astetta viidellä säädettävällä kulmalla.

Korkean suorituskyvyn luokan 4 hydraulisia typpimäntiä voidaan käyttää korkeuden vaihtamiseen. Jotta pelituoli kestäisi pitkään, käytä vain parasta 2 mm paksua saumatonta terästä. 5-pisteinen alumiinijalusta lisää vakautta ja lujuutta, ja 60 mm:n äänettömät ja tasaiset pyörät sopivat kaikille pinnoille.

T3 Rush, Corsairin uusin premium-pelituoli, on saanut kaivatun päivityksen. Muistivaahtomuovityynyn ansiosta T3 Rush on melko mukava, mutta se on vielä parempi, koska se koostuu pehmeästä, huokoisesta kankaasta nahkapäällisten sijaan. Se säilyttää enemmän lämpöä ja pitää kaikki mukavana sen sijaan, että hikoisit äänekkäässä naarmussasi.

Jos haluat ottaa rauhoittavat kissanunet ennen kuin kohtaat uuden pitkän Apex Legends- tai CS: GO -suoratoistoistunnon, Rush voi kallistua naurettavan 180 asteen kulmaan. T3 on epämukava, jos tarvitset hieman pidemmän istuimen. Corsair tunnetaan suosituista ja huippuluokan PC-komponenteista ja pelien oheislaitteista, ja se on nyt luomassa itselleen nimeä PC-peliistuinten maailmassa.

Tämän seurauksena meillä on nyt yksi parhaista pelituoleista, joita olemme koskaan kokeneet. Corsair T3 Road Warriorin hengittävällä PU-nahalla ja mikrokuitupäällysteisillä niska- ja lannetyynyillä voit pelata peliä sekä mukavasti että tyylikkäästi. Ja sen rullaluistyylisten pyörien ansiosta voit liikuttaa sitä millä tahansa pinnalla vahingoittamatta lattiaasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka mainostaa OnlyFans -profiilia vuonna 2023 (parhaat tavat!)

DXRacer Master on rikkaiden tuoli, mutta se on sen arvoinen, koska se on erittäin runsas ja mukava. DXRacer Masteriin voidaan lisätä modulaarisia osia, kuten kankaiset istuimet ja selkänojat, jalkatuet ja pyörivä varsi, joka kiinnittyy alustaan ​​ja voi siten pitää sen tietokoneesta puhelimeesi (lisämaksusta). Kuitenkin, koska DXRacer teki kaiken ominaisuuksistaan, näiden lisäosien puuttuminen ei vaikuta tuolin toimivuuteen.

Näiden lisäelementtien väliin jättäminen ei kuitenkaan vaaranna tuolin toimivuutta, sillä DXRacer teki kaiken ominaisuuksistaan. Sisäänrakennettu selkätuki ja säädettävä, kiskoon kiinnitetty niskatuki ja 4D-käsinojat ovat hyviä ominaisuuksia. Synteettinen kangas on erinomainen, samoin kuin tuoli on pääasiassa valmistettu metallista, mikä antaa sille tukevan tuntuisen. DXRacer Master on rakennettu kestämään, ja sen hillitty tyyli sopii erinomaisesti niille, jotka eivät pidä useimpien muiden pelituolien näyttävistä malleista.

Kaikesta tästä ylellisyydestä tulee kuitenkin hintansa. Mutta poika, kaikella tällä ylellisyydellä on hintansa. Se on kuitenkin tutustumisen arvoinen, jos haluat ostaa sen kaikkien kellojen ja pillien kanssa.

Cougar Argo on pelituoli, joka keskittyy vähemmän siihen, kuinka hyvin se voi muistuttaa kilpa-auton istuinta, vaan enemmän siihen, kuinka hyvin se voi tarjota hyvän ergonomian ja pitkän aikavälin mukavuuden pelaamisen aikana. Tässä pelituolissa on metallipohja ja verkko, joka on kestävä ja hengittävä pitääkseen sinut viileänä pelatessasi kuumassa. Kuinka kestävä se verkko on? Toisaalta istuin voi tukea jopa 330 puntaa.

Cougar Argon 3D-säädettävät käsinojat auttavat sinua valitsemaan oikeat korkeudet ergonomiseen työpöytäkokoonpanoon. Istuin voi liikkua eteenpäin ja taaksepäin tarjotakseen oikean määrän tukea ilman, että alasääriin kohdistuu painetta. Mukana on myös pehmustetut ristiselän- ja päätuet sekä 130 asteen kallistuskulma, jotta voit rentoutua otteluiden välillä.

Sen voi myös tilata hätkähdyttävänä mustan ja kuuman oranssin yhdistelmänä, vaikka sillä ei olekaan yhtä paljon pelin näköistä kuin jotkin muut istuimet. Tuolin selkänoja ja istuin mahdollistavat ilman liikkumisen, mikä luo tuuletusvaikutuksen, ja tuolin sydän on tukeva metallirunko, jotka kaikki auttavat säilyttämään oikean asennon.

Razer Iskur on kilpa-tyylinen pelituoli, joka auttaa sinua saavuttamaan tämän sulavan ammattipelaajan ilmeen. Tämä pelituoli on suunniteltu asiakkaille, joiden pituus vaihtelee 5,6–6,2 jalkaa, ja se kestää jopa 299 puntaa, joten se sopii monenlaisille pelaajille.

Kun olet asettunut Razer Iskuriin, arvostat tuolin koko rakennuksessa käytetyn tiheästi muotoillun vaahtomuovin mukavuutta ja muotoiltua ristiselän pehmustetta, joka voi tukea selkääsi hieman enemmän kuin tavalliset tyynyt. kilpa-tyyliset tuolit. Istuin on päällystetty kauniilla PVC-nahalla, jossa on käärmemäiset suomut, ja Razer on jopa laittanut siihen käärmetyylinsä. Mukana on myös 4D-säädettävät käsinojat, joita voit säätää toiveidesi mukaan.

Ainoa asia, joka tuntuu siltä, ​​​​että siitä puuttuu RGB-valaistus, on se, että Razer on tunnettu sisällyttäessään sen tuotteisiinsa. Razerille pelilaitteet eivät ole vieraita, mutta tämä on yrityksen ensimmäinen hyökkäys pelituolimarkkinoille, ja meidän on sanottava, että se on hyvä alku. Razer Iskur on korkealaatuinen pelivaltaistuin, joka täydentää täydellisesti Razerilla täytettyä kokoonpanoasi.

Vaikka PU-nahka näyttää hyvältä ja helppohoitoiselta, se ei välttämättä tunnu mukavalta yhdistettynä ihoon. Tunnet olosi huomattavasti mukavammaksi kankaisessa pelituolissa, jos pelaat shortseissa, tankkipaidoissa tai satunnaisissa syntymäpäiväpukuissa, ja Corsair TC60 tarjoaa sen. Tämä pelituoli on markkinoiden halvalla puolella 270 dollarilla, mutta se on vahva valtaistuin.

Corsair TC60:ssä on mukava istuin, jolla on hyvä korkeusalue. Tuoli ja mäntä kestävät jopa 264,5 puntaa, joten isompien pelaajien ei tarvitse olla huolissaan. Voit nojata ja levätä tuolissa, ja voit jopa saada koordinoidun kallistuksen, jotta pakarat eivät luisu ulos, kun nojaat taaksepäin. Saat myös ergonomisia etuja säädettävistä 3D-käsinojasta ja sisäänrakennetusta ristiseläntuesta.

105° kallistuvan selkänojan ja säädettävän kireyden säädön ansiosta voit rentoutua ja nauttia kovalla työllä saavutetusta voitosta. Valmistaudu ja istu mahdollisimman pian. Liuku useimpien pintojen yli helposti. Liikuta sitä ylös ja alas, vasemmalle ja oikealle, eteenpäin ja taaksepäin löytääksesi käsillesi parhaan asennon. Kolmenkymmenen päivän palautusaika alkaa laskun päivämäärästä. Tietyt tuotteet eivät ole oikeutettuja palautukseen milloin tahansa, ja Dellin tavanomaiseen palautuskäytäntöön sovelletaan edelleen poikkeuksia.

🔥 Empfohlen:  10 parasta vaikuttajamarkkinointialustaa

Respawn ei halua sinun kuumenevan liian kuumaksi pelatessasi, joten Respawn 205 -pelituolissa on verkkoselkänoja, joka parantaa ilmanvaihtoa. Tämä tuoli on rakennettu teräsrunkoon ja kestää jopa 275 puntaa, joten verkko ei tarkoita, että se ei olisi kestävä. Mukavuuden lisäämiseksi runko on päällystetty muovatulla vaahtomuovilla. Mukana on leveä istuin, jossa on hyvä korkeussäätöalue, mikä tekee tästä toteuttamiskelpoisen vaihtoehdon pitkille ja lyhyille pelaajille.

Korkeuden lisäksi Respawn 205 -pelituolissa on muutama yksinkertainen säätö. Voit säätää käsinojat asettamaan käsivarsi paremmin ergonomisen näppäimistön ja hiiren käyttöä varten. Siinä on myös kolme lukitusasentoa ja se voi kallistua 130 astetta. Kiinnitettyjen lanne- ja niskapehmusteiden ansiosta voit myös laittaa tyynyn sinne, missä sitä tarvitset. Kaikki tämä paketissa, joka maksaa alle 200 dollaria, on todella hyvä tarjous.

Siirrettävät kallo- ja korostustyynyt antavat sinun mukauttaa asentoasi mukavuuden takaamiseksi.RESPAWN luo pelikalusteita, jotka ovat sekä kestäviä että miellyttäviä perustuen 25 vuoden ergonomiseen työpaikan kalustekokemukseen. RESPAWN on palkittu brändi, joka on omistautunut onnellesi ja tarjoaa 5 vuoden rajoitetun takuun tälle työasemalle. Tämä tärkeä ergonominen pelituoli auttaa sinua aseistautumaan, koska verkkopelit voivat käydä intensiivisiksi.

13. Secretlab Titan Evo:

Hienointa pelituolia on parannettu. Secretlab Titan Evo 2022 -sarja jalostaa sitä, mistä pidimme Titan-sarjassa. Siinä on edelleen muhkea leveä istuin ja vankka selkänoja säädettävällä alaosalla. Voit silti lukita itsesi syvään rentoutuneeseen tapaan. Niskatuki ja käsinojat ovat kohta, jossa uusi malli tekee eron. Secretlab on valinnut magneetit hihnojen sijasta pitämään niskatyynyn paikoillaan, antaen sille hienostuneen ulkonäön ja tarkemman säädön hallinnan.

4D-selkänojan yläosat on lisäksi pehmustettu magneettikiinnityksellä paikoilleen, joten sinulla ei ole vaikeuksia irrottaa niitä, jos haluat vaihtaa ne johonkin Secretlabin muihin päällisiin. Secretlab Titanissa on ainutlaatuinen pohja, joka mahdollistaa istuinkaukalon ja selkänojan kallistamisen.

Mukana tulee mukava memory foam -niskatyyny. Et tarvitse toista häiritsevää vaahtomuovilisäosaa pitääksesi ryhtisi kurissa, koska ristiselän tuki on sisäänrakennettu ja muokattavissa. Secretlab TITAN Evo 2022 yhdistää useita ainutlaatuisia teknologioita ja suunnittelun edistysaskeleita räätälöidyn avun ja suorituskyvyn uudelle tasolle. Se on mukavuus, joka on voittanut palkintoja.

Nyt se on edennyt. Secretlab-tuolit ovat tunnettuja poikkeuksellisesta mukavuudestaan ​​ja ammattitaitostaan. Ensiluokkaisia ​​materiaaleja käytetään kaikkialla niskatuesta pyöriin. Istuimet ovat äärimmäisen mukavia, tehty kestämään ja niillä on järjettömän upea ulkonäkö ja tuntu.

14. Secretlab Omega:

Secretlab Omega on yksi parhaiten rakennettuja nojatuoleja, joita olemme koskaan tavaneet. Vaikka Titan Evo 2022 on suurelta osin korvannut sen, Omegan premium-hintalappu voi olla hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat säästää vähän rahaa. Secretlab on käyttänyt parhaita saatavilla olevia materiaaleja pyöristä pohjaan, nostomekanismiin, käsinojiin ja selkänojaan.

Omega sai Secretlabin vuoden 2020 parannukset, mukaan lukien parannetun alumiinin käsinojamekanismissa, mikä tekee siitä silkkisen, helposti muokattavan ja vieläkin vankemman, sekä sen uskomattoman kestävän PU Leather 2.0:n. Tuoli on valmistettu laadukkaasta, kylmäkovettuvasta vaahdosta tukemaan sinua. Se tuntuu aluksi kevyeltä kiinteältä, mutta siitä tulee mukavampaa. Omega erottuu muista samettisella memory foam -selkänojalla ja päätyynyillä.

Nämä tuolit ovat niin pehmeitä, että voimme helposti rentoutua ja nukkua niissä, vaikka se ei olisikaan ammattimaisimman näköinen. Jos haluamme tehdä kehostamme tuolin, joka kestää pitkään, Secretlab Omega on rahan arvoinen. Käsinojan metallituki antaa Secretlab Omega 2020:lle vankan tuntuman. Joten pitkän pelipäivän jälkeen saatat odottaa nukkuvasi muutaman tunnin liikuttamatta lihasta – ja ilman, että tuoli kaatuisi päällesi.