Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Yli 17 parasta valokuvasivustoa vuodelle 2023 (useimmat ovat ilmaisia)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yli 17 parasta valokuvasivustoa vuodelle 2023 (useimmat ovat ilmaisia)

WordPress-verkkosivustollasi olevat kuvat ovat kuitenkin tuhannen sanan arvoisia vain, jos ne ovat korkealaatuisia kuvia, jotka liittyvät sivustosi sisältöön. Muuten ne ovat vain juustomaisia, tylsiä ja visuaalisesti epämiellyttäviä.

Jos liityt joukkoihin ja käytät samoja kuvia, joita kaikki muut verkkosivuston omistajat käyttävät, sivustosi vierailijat huomaavat sen. Ja viimeinen asia, jonka haluat, on sulautua muuhun joukkoon.

Onneksi voit löytää kauniita arkistokuvia WordPress-verkkosivustollesi kaikkialta Internetistä, jos tiedät mistä etsiä. Ja mikä parasta, monet niistä ovat ilmaisia!

Jos olet valmis viemään verkkosivustosi uudelle tasolle ja tekemään siitä visuaalisesti houkuttelevamman kuin koskaan, katso tämä yhteenveto parhaat paikat arkistokuvien hankkimiseen ja pidä sivustosi vierailijat sitoutuneina heidän saapumisestaan.

Parhaat valokuvaussivustot

1. Envato Elements

Envato Elements on rajoittamaton tilauspalvelu, joka palvelee toimistojen, markkinoijien ja muiden paljon tavaraa tarvitsevien ammattilaisten digitaalisia tarpeita – .

Kuukausitilauksella sinulla ei ole vain pääsyä rajoittamaton määrä valokuvalatauksiavoit myös ladata teemoja, laajennuksia, videoita, musiikkia, grafiikkaa, kirjasimia ja paljon muuta.

Puhumattakaan siitä, että tilaajat saavat yli 1 200 EnvatoTuts+ -videokurssia ja e-kirjaa, jotka auttavat sinua ottamaan kaiken irti lataamastasi digitaalisesta sisällöstä.

Hinta: 16,50 €/kk.

2. Shutterstock

Shutterstock on yksi tunnetuimmista kuvien keräyssivustoista, joka tarjoaa käyttäjille yli 250 miljoonaa korkealaatuista, lisensoitua valokuvaa ja lisää vaikuttavat 200 000 lisää päivässä.

Arkistokuvien lisäksi Shutterstock tarjoaa pääsyn vektorikuviin, toimituksellisiin kappaleisiin, musiikkiin, videomateriaaliin ja muuhun.

Lisäksi voit luoda ja jakaa kokoelmia, käyttää Shutterstockia suosittujen sovellusten, kuten Adoben ja PowerPointin, kautta ja jopa luoda kiinnostavia julkaisuja sosiaalisessa mediassa sisäänrakennetuilla muokkaustyökaluilla.

Shutterstockilla on suunnitelmat täyttää kaikki budjetit, olitpa sitten yksinyrittäjä tai suuri yritys, joten se kattaa kuvatarpeesi.

Hinta: Kuukausimaksut alkavat 29 dollarista kuukaudessa 10 kuvalle, ja hinta nousee latausten määrän kasvaessa. Voit myös ostaa ennakkoon maksettuja valokuvapaketteja yksittäisiin projekteihin. Ilmainen kokeiluversio on saatavilla tietyillä alueilla ja tarjoaa 10 kuvaa ilmaiseksi.

3. Vecteezy

Vecteezy tarjoaa miljoonia ilmaisia, korkealaatuisia arkistokuvia. Heidän kokoelmansa sisältää myös vektoreita, piirroksia ja 4K-arkistovideoita. Vaikka suurin osa resursseista on ladattavissa ilmaiseksi, Vecteezy tarjoaa myös kokoelman Pro-resursseja tilauksen kautta.

Pro-tilaajat voivat ladata rajattomasti koko kuvakokoelmaa (vektorit ja arkistokuvat).

Rajoittamattomilla latauksilla ja budjettiystävällisellä hinnoittelulla Vecteezy Pro -tilaus on täydellinen suunnittelijoille, freelancereille ja harrastajille, jotka tarvitsevat usein kaunista sisältöä edullisimpaan hintaan.

Hinta: Ilmaiset tai Pro-tilaukset alkaen 9 dollaria/kk yksinoikeudella vektoreille, valokuville ja videoille. Vecteezy tarjoaa myös pay-as-you-go-hyvityksiä Pro-resurssien latauksiin alkaen 10 dollarista yhdestä kuvasta.

4. StockSnap.io

StockSnap.io sisältää tuhansia korkealaatuisia arkistokuvia kaikkiin verkkosivustosi tarpeisiin, jotka on järjestetty käteviin luokkiin, jotta niitä on helppo käyttää.

Helppokäyttöisen hakutoiminnon avulla löydät nopeasti etsimäsi kuvan tarkan tyypin, jos näkemäsi luokat eivät sovi sinulle.

Ja jos haluat kuvan, joka ei ole niin suosittu, niin et päädy käyttämään kuvia kaikki muut käyttävät, voit tarkistaa kunkin kuvan katselukerrat, tykkäykset ja lataukset. Kaiken lisäksi StockSnap lisää aina satoja uusia kuvia viikoittain.

🔥 Empfohlen:  150 B2B-markkinointitilastoa vuodelle 2023: mikä muokkaa strategiaasi?

Hinta: VAPAA

5. Fancycrave

Fancycrave on kokoelma arkistokuvia, jotka väittävät olevansa ainutlaatuisia, taiteellisia ja täynnä tunteita, joten ne sopivat täydellisesti luoville tekijöille, jotka haluavat erottua joukosta.

Selaa luokkien mukaan, esikatsele valokuvapaketteja ennen niiden ostamista ja opi jopa hieman joistakin kuvasarjoista, jotta voit saada niistä kontekstin ja antaa niille niiden ansaitseman arvon.

Jos löydät itsesi a rajoitettu budjettivalittavana on myös runsaasti ilmaisia ​​kuvia.

Tutustu blogiin, joka on jaettu luokkiin, kuten sovellukset ja resurssit, valokuvaus, hakukoneoptimointi ja sosiaalinen media.

Hinta: ILMAISEKSI tai rekisteröidy jäseneksi saadaksesi käyttöösi 41 premium-kokoelmaa (ja yli 2 050 valokuvaa) hintaan 9,99 $/kk (79,99 $/vuosi 33 % säästöllä).

6. Pexelit

Pexelit tarkoituksena on antaa sisällöntuottajille mahdollisuus käyttää satoja tuhansia ilmaisia ​​arkistokuvia tarpeen mukaan.

Jokainen kuva on kätevästi merkitty ja haettavissamikä helpottaa elämääsi paljon täydellisen kuvan löytämisessä.

Ne on myös poimittu käsin käyttäjien lataamista tai ilmaisista kuvasivustoista, kuten Little Visuals, Gratisography ja Pixabay, hankituista valokuvista, joten voit luottaa niihin parhaiksi.

Kun löydät valokuvan, josta pidät, valitse latauksen aikana useista kokovaihtoehdoista, mukaan lukien mukautettu koko. Ja jos todella pidät näkemästäsi kuvasta, voit aina pitää siitä muiden nähtävänä.

Hinta: VAPAA

7. Poista roiskeet

Poista roiskeet on ainutlaatuinen arkistovalokuvasivusto, joka tarjoaa ihmisille kuvia, joita ei todennäköisesti löydy muualta. Ja jotta asiat olisivat vielä parempia, nämä kuvat ovat ilmaiset tee mitä haluat -kuvat anteliaiden valokuvaajien ottamia, jotka ovat valmiita antamaan sinun käyttää töitään.

Kymmenen päivän välein, kymmenen uutta kuvaa julkaistaan, jotta tiedät, että sinulla on aina uusimmat valokuvat saatavillasi. Ja koska jokainen valokuva julkaistaan ​​Creative Commons Zero -lisenssillä, voit vapaasti kopioida, muokata, jakaa ja käyttää kaikkia kuvia ilman tekijänoikeuksia.

Hinta: VAPAA

8. Kuvaa uudelleen

Kuvaa uudelleen on arkistovalokuvaresurssi, joka on täynnä käsin valittuja kuvia, joita jokainen freelancer, startup-yrityksen omistaja tai markkinoija voi käyttää lisää visuaalista vetovoimaa heidän verkkosivustolleen ja pitää sivuston kävijät sitoutuneina.

Yksi asia, jonka Reshot yrittää tehdä, on tarjota nouseville valokuvaajille foorumi, jolla he voivat jakaa parhaita töitään, ja samalla kauniita valokuvauksia tarvitseville luoville tekijöille helppo ja edullinen tapa hankkia niitä projekteihinsa.

Tällä ilmaisella vaihtokuvausalustalla ei ehkä ole niin paljon kuvia kuin joillain muilla valokuvasivustoilla, mutta sinun on parempi uskoa laatu on siellä.

Hinta: VAPAA

9. Pixabay

Pixabay sisältää yli 1,6 miljoonaa valokuvaa, joista voit valita, mikä antaa sinulle mahdollisuuden löytää jotain todella ainutlaatuista verkkosivustollesi.

Käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja siinä on helppo navigoida, joten älä anna valinnanmahdollisuuksien pelottaa sinua. Ja jos tarvitset apua kuvien kahlaamisessa, voit rajata tuloksia suodattamalla valokuvien, kuvien tai vektorien perusteella.

Lopuksi, hyödynnä sitä, että Pixabay tarjoaa myös ilmaista videosisältöä ihmisille, jonka voit sisällyttää verkkosivustollesi lisäbonuksena sivuston vierailijoille.

🔥 Empfohlen:  15 parasta sosiaalisen median markkinointityökalua

Hinta: VAPAA

10. Foodiesfeed

Foodiesfeed on täydellinen arkistovalokuvasivusto kuka tahansa, jolla on ruokablogi. Täältä löytämäsi herkulliset kuvat ovat niin yksityiskohtaisia, että saatat unohtaa, etteivät ne ole todellisia, kun katsot niitä.

Valitse yli 1 300 valokuvasta, suodata ruokatyyppien mukaan () ja tutustu myös suosituimpiin tunnisteisiin, kuten katsotuin, terveellinen ja vegaani.

Kun selaat haluamiasi kuvia, sinulle näytetään myös aiheeseen liittyviä kuvia, jotka auttavat sinua viimeistelemään projektisi. Luota meihin, riippumatta siitä, millaista ruokablogia pidät, nämä herkulliset kuvat ovat vain parantaa käyttökokemusta.

Hinta: VAPAA

11. Getty Images

Getty Images on korkean profiilin valokuvasivusto, jolla on yli 200 miljoonaa luovaa, toimituksellista, video- ja musiikkisisältöä mainoksia, graafista suunnittelua, painatusta, sisäistä suunnittelua, markkinointia ja verkkokäyttöä varten.

Etsi vain haluamasi kuva ja napsauta sitä. Näet sitten useita kuvakokoja (), jotka voit ostaa. Jokaisen hinta vaihtelee koon mukaan.

Saatavilla on myös laaja valikoima työkaluja, sisältöä ja palveluita auttaa sinua projektissasi ja tee se oikein.

Hinta: Yksittäisten kuvien hinta on 375 dollaria tai 499 dollaria/lataus, ja valokuvapakkausten ostosta saa alennuksia. Jos sinulla on tiimi, joka tarvitsee kuvia, on olemassa ratkaisuja, jotka eivät sisällä latausrajoituksia ja yhteistyötyökaluja.

12. Gratisografia

Gratisografia on toinen hämmästyttävä arkistovalokuvasivusto, joka tarjoaa uusia korkearesoluutioisia kuvia joka viikko, jotka kaikki kuuluvat Creative Commons Zero -lisenssin piiriin.

Kaikki kuvat on ottanut kokenut valokuvaaja Ryan McGuire. Hän ylpeilee omistavansa “omituisin kokoelma ilmaisia ​​korkearesoluutioisia kuvia” jota et vain löydä mistään muualta.

Itse asiassa, jos etsit status quoa, Gratisograhy ei ole sinua varten. Jos etsit hienostunutta kokoelmaa kauniita ja ainutlaatuisia kuvia, tämä on kuitenkin oikea paikka. Hae kuvia haun avulla, selaa luokkia tai kurkista kotisivulle ja katso, mikä on trendikkäitä.

Hinta: VAPAA

13. Uusi vanha varasto

Uusi vanha varasto koostuu vanhoja vintage-valokuvia jotka tulevat julkisesta arkistosta Flickr Commonsin kautta.

Jotkut näistä kuvista ovat vanhaa koulua, jotkut mustavalkoisia, ja jotkut ovat vain takaiskuja aikaisemmista ajoista, joiden tarkoituksena on herättää nostalgian tunne.

Jos haluat lisätä vähän historiaa sivustosi sisältöön ja haluat saada sivustosi vierailijoiden sydämeen, hyppää New Old Stockiin ja katso, mitä sinulle on tänään luvassa.

Hinta: VAPAA

14. Kaboompics

Kaboompicslahjakkaan Karolinan luoma, on rojaltivapaa arkistokuvapalvelu elämäntapa-, sisustus- ja erikoisblogisivustot. Sivustolla on yli 12 000 valokuvaa ja niitä tulee lisää.

Ja jotta asiat olisivat vielä parempia, kaikissa kuvissa on useita kokovaihtoehtoja, a ladattava väripaletti täydentämään jokaista valokuvaa ja lisää kuvia, jotka vastaavat kuvausta, joita voit myös katsella ja ladata, jotta sinulla on kauniimpia kuvia, joista valita verkkosivustosi sisältöön.

Hinta: VAPAA

15. Death to Stock

Kuolema Stockille tekijät tietävät, kuinka monimutkaista voi olla löytää oikeita kuvia projekteihin, jotka eivät ole samoja vanhoja tylsiä arkistokuvia. Siksi he loivat a valokuvakirjaston jäsenyys täynnä huolellisesti kuratoituja valokuvia.

🔥 Empfohlen:  11 parasta sähköpostin hakutyökalua sähköpostien löytämiseen sekunneissa

Jokainen sivuston kuva on huolellisesti valittu ja merkitty, jotta sinun kaltaiset käyttäjät löytävät etsimäsi helposti.

Sinun tarvitsee vain tilata Death to Stock nähdäksesi yli 3 500 valokuvaa ja tuntia videosisältöä. Ja pitääkseen asiat tuoreena, he julkaisevat joka kuukausi uuden mediapaketin, jota tilaajat voivat hyödyntää.

Hinta: 12 $/kk pienyrityksille, 21 $/kk toimistoille ja 399 $/vuosi kumppaneille.

16. NegativeSpace

Negatiivinen Space on loistava verkkosivusto, joka tarjoaa joka viikko uusia ja ilmaisia ​​arkistokuvia käytettäväksi henkilökohtaisissa tai kaupallisissa projekteissa.

NegativeSpace pyrkii luomaan yhteisön, joka koostuu valokuvaajista, jotka haluavat jakaa työnsä, ja luovista henkilöistä, jotka etsivät upeita kuvia ilman rajoituksia. NegativeSpace haluaa kaikkien loistavan.

Yksi NegativeSpacen suodatusjärjestelmän hienoimmista asioista on se, että voit suodattaa kuvia värin perusteella, mikä sopii täydellisesti niille, jotka tarvitsevat brändiään vastaavia kuvia. Ja jos haluat uusimmat kuvat suoraan postilaatikkoosisinun tarvitsee vain rekisteröityä heidän sähköpostilistalleen.

Hinta: VAPAA

17. Pikografia

Pikografia on tyylikäs arkistovalokuvasivusto, joka tekee täydellisen valokuvan rahoittamisesta verkkosivustollesi helppoa, joten voit keskittyä verkkosivustosi tai verkkoliiketoimintasi muihin osiin.

Tutustu päivän suosituimmat hakutermitkirjoita oma hakukyselysi tai jopa katso yksi monista luokista, jotka järjestävät valokuvia puolestasi, jotta sinun ei tarvitse tehdä kaikkea työtä.

Ja tarkentaaksesi hakuasi lisää, napsauta vain käytettävissä olevia tunnisteita, jotta tiedät, kun lataat valitsemasi kuvan, se on oikea.

Hinta: VAPAA

18. StockUnlimited

Varasto rajoittamaton käytössäsi on yli miljoonan valokuvan, vektorin, kuvakkeen, fontin ja mallin portfolio tilaussuunnitelman kanssa.

Jaettu yli 25 luokkaan, kuten villieläimiä, kauneutta ja retroa, löydät jotain sopivaa markkinaraostasi riippumatta.

Tilaajilla on rajoittamaton rojaltivapaa pääsy portfolioon sekä rajoittamattomat lataukset. Lisäksi StockUnlimited lisää joka viikko tuhansia ylimääräisiä kuvia portfolioonsa.

Hinta: $19/kk, $79/vuosi tai $169/3 vuotta. Heillä on myös Download Pack -paketti, josta voit ladata tietyn määrän omaisuutta kiinteää maksua vastaan. Tämä alkaa 9 dollarista 10 omaisuutta kohden.

Arkistokuvasivustot: kunniamaininnat

Olisi mahdotonta linkittää jokainen hämmästyttävä arkistovalokuvasivusto internetissä. Tästä huolimatta sekoitukseen kannattaa lisätä muutama lisää, jos yllä olevat eivät ole aivan sitä, mitä etsit:

Käärimistä

Ja siinä se on! Yli 17 parasta valokuvaussivustoa Internetissä tänään.

Älä anna verkkosivustosi, sosiaalisen median julkaisujen, markkinointikampanjoiden tai sähköpostiuutiskirjeiden joutua töykeiden, tylsien kuvien uhreiksi.

Sen sijaan etsi itsellesi täydelliset valokuvat, jotka vastaavat brändiäsi, houkuttelevat kävijöitä ja rohkaisevat sivustoon tutustumista tai myyntiä.

Etsitkö lisää suunnitteluresursseja? Muista tutustua artikkeliimme parhaista ilmaisista vektorikuvitussivustoista.

Ja jos haluat ansaita rahaa valokuvillasi, tutustu artikkeliimme kuvien myymisestä verkossa.


Table of Contents