Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Yli 20 tärkeintä WordPress-laajennusta, jotka sinun on asennettava vuonna 2023 [Including The Plugins We Use At BloggersPassion]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yli 20 tärkeintä WordPress-laajennusta, jotka sinun on asennettava vuonna 2023 [Including The Plugins We Use At BloggersPassion]

Oletko koskaan miettinyt, mitä täällä BloggersPassionissa liikkuu?

No, siitä on pitkä aika, kun viimeksi jaoimme luettelon tärkeistä WordPress-laajennuksista, joita käytämme sivustomme pyörittämiseen.

Joten jos käytät WordPress-sivustoa ja olet utelias tietämään, mitä WordPressin laajennuksia tarvitaan, olet oikeassa paikassa.

Aiomme jakaa luettelon laajennuksista, jotka tukevat BloggersPassionia, sekä muutamia muita tärkeitä laajennuksia. Hyppäätään yksityiskohtiin ilman pitkiä puheita.

Yli 20 välttämätöntä WordPress-laajennusta bloggaajille

1. Akismet Anti-Spam

Akismet Anti-Spam -laajennus on yksi ladatuimmista laajennuksista, jolla on yli 5 miljoonaa latausta. Se tarkistaa kommenttisi ja yhteydenottolomakkeesi lähetykset maailmanlaajuiseen roskapostitietokantaan estääkseen sivustoasi saamasta roskapostikommentteja.

Kun blogisi suosio kasvaa, roskapostikommenttien manuaalinen hallinta on vaikeaa. Tässä kohtaa Akismetin kaltainen laajennus on hyödyllinen.

Varmista vain, että tarkistat kommenttisi roskapostikansiosi säännöllisesti, koska joissain tapauksissa Akismet-laajennus lähettää jopa aidot kommentit roskapostikansioon.

Jos näet edelleen paljon roskapostikommentteja tämän laajennuksen asentamisen jälkeenkin, voit kokeilla Antispam Bee -laajennusta, joka estää tehokkaasti roskapostikommentit ja trackbackit ilman captchea.

2. Sijoitus Math SEO Plugin

Aloitimme äskettäin Rank Math SEO -laajennuksen käytön. Aiemmin käytimme Yoast SEO premium -versiota. Joten miksi hylkäsimme Yoast SEO:n? Syy on yksinkertainen: Rank Math on täysin ilmainen käyttää ja tarjoaa runsaasti lisäominaisuuksia.

Jos käytät jo muita WordPressin SEO-laajennuksia, kuten Yoast SEO, AIO-laajennukset, SEOPressor jne., voit helposti tuoda kaikki asetuksesi Rank Mathiin yhdellä napsautuksella. Se tarjoaa myös helposti asennettavan ohjatun toiminnon, joka auttaa sinua pääsemään alkuun laajennuksen kanssa todella nopeasti.

Lukuisat ammattibloggaajat, kuten Matthew Woodward, Ryan Robinson (mukaan lukien minä), ovat alkaneet käyttää Rank Mathia sen uskomattomien ominaisuuksien vuoksi.

Se tarjoaa sinulle uskomattomia ominaisuuksia, kuten;

 • kyky optimoida sisältösi jopa viidelle avainsanalle
 • seurata avainsanasi sijoituksia hakutuloksissa
 • voit lisätä kuviisi automaattisesti ALT- ja otsikkotunnisteet
 • tarjoaa uudelleenohjaushallinnan
 • tarjoaa sinulle 404-näytön, jonka avulla voit korjata 404-virhesivusi
 • ja lista jatkuu

Kaiken kaikkiaan Rank Math SEO -laajennus on yksi tärkeimmistä WordPress-laajennuksista kaikenlaisille bloggaajille ja hakukoneoptimoijille.

3. AMP WordPress -laajennus

AMP (eli Accelerated Mobile Pages) on suunniteltu avoimeksi standardiksi kaikille julkaisijoille, jotta sivut latautuvat todella nopeasti mobiililaitteisiin.

Yksinkertaisesti sanottuna AMP nopeuttaa verkkosivustosi sivujen latausaikoja yhtä sekunnilla kokonaislatausnopeudesta ottamalla käyttöön AMP-välimuistin, ja tältä se näyttää mobiililaitteissa.

Vaikka saatavilla on paljon laajennuksia AMP-ominaisuuden mahdollistamiseksi sivustoillasi, tämä on WordPressin virallinen AMP-laajennus, joka tukee täysin integroitua AMP-julkaisua WordPress-sivustoille.

Tämä laajennus tarjoaa sinulle myös yksityiskohtaiset julkaisijan hallintaominaisuudet ja poistaa automaattisesti suurimman osan käyttämättömästä CSS:stä, jotta kokonaismäärä jää alle AMP:n 50 kt:n rajan.

Tämä laajennus ei kuitenkaan tarjoa sinulle mobiiliversiota verkkosivustollesi, vaan AMP-versiota tarjotaan vierailijoille, jotka vierailevat sivustoillasi mobiililaitteillaan, jotka käyttävät esimerkiksi Twitteriä, Google-hakua jne.

4. Broken Link Checker

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi useimmat blogit kamppailevat lisätäkseen liikennettä hakukoneista, ovat käänteiset linkit. Useimmat blogit kärsivät usein rikkinäisistä linkeistä, jotka ovat vaarallisia ja voivat vaikuttaa negatiivisesti verkkosivustosi hakukoneoptimointiin – siksi sinun on aina pidettävä silmällä niiden korjaamista.

Tässä yksinkertainen mutta tehokas laajennus, kuten Broken Link Checker, on kätevä WordPress-blogeissa.

Kun asennat ja aktivoit tämän laajennuksen, se valvoo kaikkia viesteissäsi, sivuillasi ja kommenteissasi olevia linkkejä ja havaitsee linkit, jotka eivät toimi tai puuttuvat kuvat ja uudelleenohjaukset. Se myös ilmoittaa sinulle joko WordPress-hallintapaneelin tai sähköpostitse, jotta voit korjata ne heti, kun löydät ne.

5. Klassinen editori

Jos olet tottunut edelliseen editoriin, Classic Editor -laajennus on juuri sinua varten, joka oletuksena piilottaa kaikki uudessa Block Editorissa, eli Gutenbergissä, saatavilla olevat toiminnot.

Se on myös WordPress-tiimin ylläpitämä virallinen laajennus, joka yksinkertaisesti palauttaa aiemman WordPress-editorin ja tarjoaa myös “Edit Post” -näytön, jotta voit kirjoittaa ja muokata viestejä sen sijaan, että käyttäisit uusimpia Gutenbergin lohkoja.

Siitä lähtien, kun WordPress päivitti versionsa uusimpaan Block Editoriin, olemme käyttäneet tätä klassista editorilaajennusta aiemman WordPress-editorin palauttamiseen, koska pidimme siitä eniten.

6. Asiayhteyteen liittyvät viestit

Haluatko vähentää poistumisprosenttiasi? Aloita sitten asiaankuuluvien blogitekstien näyttäminen jokaisen julkaisemasi tekstin alla.

Tämän WordPress-laajennuksen avulla voit näyttää luettelon aiheeseen liittyvistä viesteistä verkkosivustollasi, jossa luettelo perustuu otsikon sisältöön ja viestien sisältöön, joka tekee niistä osuvampia.

Tältä se näyttää;

Asiayhteyteen liittyvät viestit pyrkivät parantamaan osuvuutta yhdistämällä viestejä asiayhteyteen. Vain tekstiin liittyville viesteille se toimii heti, ja siinä on yksinkertaisempi asetussivu. Se käyttää julkaisun sisällä olevia kuvia pikkukuvana, kun esiteltyä kuvaa tai julkaisun pikkukuvaa ei löydy.

Pikkukuvien näyttämiseksi laajennuksen mukana ei tule mallia. Sen sijaan se näyttää vain pikkukuvat luettelomerkittynä luettelona. Voit lisätä oman CSS:n tyyliä varten (jos haluat).

7. WPFormsin yhteydenottolomake

Jos haluat luoda yhteydenottolomakkeen WordPress-blogiisi, tämä laajennus on juuri sinulle, joka tarjoaa WordPress-lomakkeen rakennustyökalun vetämällä ja pudottamalla. Se on myös WordPress-hakemiston ladatuin yhteydenottolomakelaajennus, jolla on yli 2 miljoonaa latausta.

Sen avulla voit luoda yhteydenottolomakkeita, mutta voit myös luoda palautelomakkeita, tilauslomakkeita ja maksulomakkeita vaivattomasti tämän laajennuksen avulla.

Hienoa tämän laajennuksen käytössä on, että se tarjoaa sinulle 100-prosenttisesti mobiiliresponsiivisen yhteydenottolomakeratkaisun, joten yhteydenottolomakkeesi toimivat erinomaisesti kaikilla laitteilla, mukaan lukien matkapuhelimet, tabletit, kannettavat tietokoneet ja pöytäkoneet.

8. Easy Affiliate Links

Suurin osa BloggersPassionin tuloista tulee affiliate-tuotteiden myynnistä, ja varmistamme, että optimoimme affiliate-linkit paremman käyttökokemuksen saavuttamiseksi. Käytämme tällä hetkellä Easy Affiliate Links -laajennusta, jonka avulla voit helposti peittää kumppanilinkit.

Tämä laajennus on yhteensopiva sekä Classic Editorin että uuden Gutenberg Block Editorin kanssa, ja voit myös lyhentää ja pienentää affiliate-linkkejäsi (jos haluat).

Toinen etu on, että voit seurata kaikkia kumppanituotteiden kuukausittaisia ​​ja elinikäisiä napsautuksia, mikä antaa sinulle paljon tietoa siitä, mitkä linkit toimivat hyvin.

9. iThemes-suojaus

Vaikka emme käytä BloggersPassion-sivustollamme mitään suojauslaajennuksia, koska käytämme jo suojattua verkkopalvelinta, kuten WPX-isännöintiä, jossa ne korjaavat sivustomme, jos ne joutuvat hakkeroitumaan.

Jos olet kiinnostunut WPX-isännöinnistä, se tarjoaa 3 hinnoittelusuunnitelmaa, jotka on lueteltu alla.

 1. Business (maksaa 24,99 dollaria kuukaudessa ja voit isännöidä jopa viittä verkkosivustoa, joiden kaistanleveys on 100 Gt ja 10 Gt levytilaa)
 2. Ammattilainen (maksaa 49,99 dollaria kuukaudessa ja voit isännöidä jopa 15 verkkosivustoa 200 Gt:n kaistanleveydellä ja 20 Gt:n levytilaa)
 3. Elite (maksaa 99 dollaria kuukaudessa ja voit isännöidä jopa 35 verkkosivustoa RAJOITTAMALLA kaistanleveydellä ja 40 Gt:n levytilalla)

Klikkaa tästä aloittaaksesi blogisi WPX-isännöinnillä (käytä BloggersPassion-kuponki, niin saat 50 % alennuksen ensimmäisestä kuukaudesta)

Mutta jos käytät muita verkkopalvelimia, joissa ei ole tällaisia ​​erittäin poikkeuksellisia suojausominaisuuksia, voit asentaa tämän uskomattoman ja laajasti käytetyn suojauslaajennuksen nimeltä iThemes Security.

Tämä on paras suojauslaajennus, joka auttaa sivustoasi yli 30 eri tavalla, mukaan lukien WordPressin lukitseminen, yleisten aukkojen korjaaminen, automaattisten hyökkäysten pysäyttäminen ja käyttäjien tunnistetietojen vahvistaminen.

10. Todella yksinkertainen SSL

Https-version tulee olla käytössä jokaisessa verkkotunnuksessa ja verkkosivustossa. Tämä laajennus käsittelee useimmat WordPressin SSL-varmenteisiin liittyvät ongelmat.

Kaikki saapuvat pyynnöt ohjataan https-osoitteeseen, ja voit myös ottaa käyttöön htaccess-uudelleenohjauksen, koska se muuttaa sivuston URL-osoitteen ja koti-URL-osoitteen https-muotoon.

Lisäksi se korvaa kaiken suojaamattoman sisältösi http://-URL-osoitteilla https://-osoitteella, paitsi hyperlinkit muihin verkkotunnuksiin. Tämä laajennus tunnistaa automaattisesti asetuksesi ja määrittää verkkosivustosi toimimaan https:n yli, jotta koko sivusto siirtyy suojattuun SSL-verkkoon eli HTTPS-versioon.

Näin se periaatteessa toimii.

 • Hanki SSL-varmenne (verkkoisännöiltä, ​​kuten Bluehost, tai voit käyttää ilmaisia ​​vaihtoehtoja, kuten Cloudflare)
 • Aktivoi tämä laajennus
 • Ota SSL käyttöön yhdellä napsautuksella

11. Schema Pro

Jos haluat luoda arvosteluja tuotteistasi ja asettaa ne paremmuusjärjestykseen hakukoneissa, kuten Googlessa, sinun on näytettävä Rich Snippet -katkelmia, kuten tähtiluokituksia.

Rich Snippets -katkelmien saamiseksi sinun on integroitava skeema, ja se lopulta parantaa yleistä orgaanista liikennettäsi lisäämällä napsautussuhdettasi orgaanisesti. Tältä se näyttää:

Käytämme tällä hetkellä Schema Pro premium WordPress -laajennusta, joka auttaa arvioimaan tuotetta, johon voit lisätä tuotteen kuvauksen, arvostelupäivämäärän, tuotteen tähtiluokituksen sekä arvioijan nimen.

Vaikka et osaa koodausta, tämän laajennuksen avulla voit helposti automatisoida skeeman merkinnät WordPress-sivustoillasi.

🔥 Empfohlen:  Virstanpylväät Jokaisen yrittäjän tulisi menestyä startup-yritystensä menestyksen eteen

Kuinka paljon se maksaa?

Kuten edellä mainittiin, tämä on premium-laajennus ja se tarjoaa 2 hinnoittelusuunnitelmaa, jotka ovat;

 • Schema Pro, joka maksaa sinulle 63 dollaria vuodessa ja jota voit käyttää rajattomasti
 • Agency Bundle, joka maksaa sinulle 199 dollaria vuodessa ja jota voit käyttää rajattomasti sivustoilla, joissa on muutama lisäominaisuus, jotka sopivat toimistoille

12. ShortPixel Image Optimizer

Käytätkö blogiteksteissäsi paljon kuvia? Jos käytät kuvia blogissasi pienentämättä niiden kuvakokoa, itse asiassa hidastat sivusi latausaikoja, mikä voi vaikuttaa negatiivisesti hakusi sijoitukseen.

Tästä syystä sinun on aina pienennettävä kuvakokoa, jotta kuvien hakukoneoptimointi olisi parempi. Vaikka siellä on paljon laajennuksia ja työkaluja, joita voit käyttää kuvien koon optimointiin, ShortPixel-kuvanoptimointityökalu on ehdottomasti yksi parhaista lisäosista kuvan optimointiin.

Käytämme samaa laajennusta kuvakokojen pienentämiseen täällä BloggersPassionissa, koska se tarjoaa sekä häviöttömän että häviöttömän kuvanpakkauksen kaikentyyppisille kuville, mukaan lukien JPG, PNG, GIF ja WebP, PDF-tiedostot ja niin edelleen.

Paitsi, että tämä laajennus tarjoaa sinulle myös toisen uskomattoman ominaisuuden, jota kutsutaan kiiltäväksi JPEG-pakkaukseksi, joka on erittäin korkealaatuinen häviöllinen optimointialgoritmi, jossa voit pakata kuvia häviöttömällä vaihtoehdolla (eli kuvanlaatua menettämättä).

13. Yksinkertaiset 301-uudelleenohjaukset

301-uudelleenohjauksia käytetään web-sivun uudelleenohjaamiseen PYSYVÄSTI toiselle. On olemassa monia tapoja tehdä 301-uudelleenohjauksia, kuten muokata sivustosi htaccess-tiedostoa, mutta useimmat niistä ovat monimutkaisia ​​aloittelijoille (ilman teknisiä taitoja).

Tässä tulee käyttöön laajennus, kuten Simple 301 Redirects. Se on tehokkain mutta helppokäyttöinen laajennus WordPress-blogeille, koska sen avulla voit helposti ohjata sivun tai URL-osoitteen uudelleen sivustollasi tai muualla verkossa.

Tämä laajennus on hengenpelastaja varsinkin, kun siirrät sivustosi WordPressiin etkä voi säilyttää URL-rakennettasi.

Kun määrität 301-uudelleenohjaukset vanhoilta sivuiltasi uusille sivuillesi, kaikki saapuvat linkit välitetään vaivattomasti (linkin mehua tinkimättä).

14. Sisällysluettelo Plus

Jos luot yksityiskohtaisia ​​artikkeleita, tämä laajennus on välttämätön sinulle, koska se luo automaattisesti sisällysluettelon. Se voi myös tulostaa sivustokartan, joka sisältää koko sivustosi sivut ja luokat. Voit luoda oman mukautetun tyylisi sisällysluetteloruudullesi.

Oletuksena tämä laajennus luo sisällysluettelon, jos sivulla tai viestissä on vähintään neljä otsikkotunnistetta, jotka ovat

,

,

jne.

Tältä se näyttää:

Kuten yllä näet, olemme käyttäneet yhtä H2-tunnistetta ja useita H3-tunnisteita, jotka näkyvät kauniisti “Sisällysluettelo”-osiossa, ja olemme mukauttaneet hieman koodausta näyttämään nuolimerkit, jotta se olisi ainutlaatuinen.

15. TablePress

TablePress on luultavasti WordPress-sivustojen ladatuin taulukkolaajennus. Jos olet henkilö, joka kirjoittaa paljon tuotearvosteluja, tarvitset taulukoita tarjotaksesi paremman käyttökokemuksen ja nopean pääsyn tuotteisiin verkkosivustosi vierailijoille.

Tässä yksinkertainen mutta tehokkain laajennus, kuten TablePress, on hyödyllinen. Tämä on sama laajennus, jota käytämme BloggersPassionissa, ja sen avulla voit luoda ja hallita sivustosi taulukoita vaivattomasti.

Et tarvitse HTML-osaamista, sillä se tarjoaa sinulle helppokäyttöisen käyttöliittymän, jossa voit muokata taulukon tietoja ja upottaa taulukot viesteihin, sivuihin tai tekstiwidgetteihin. Se tarjoaa sinulle yksinkertaisen lyhytkoodin, jota voit käyttää missä tahansa haluat näyttää taulukoita.

16. VaultPress

VaultPress on sama ensiluokkainen WordPress-laajennus, jota olemme käyttäneet BloggersPassionissa jo yli 3 vuotta, ja se on upea laajennus, joka tarjoaa reaaliaikaisen varmuuskopiointi- ja suojausskannauspalvelun.

Hienoa tässä varmuuskopiolaajennuksessa on, että se varmuuskopioi kaikki viestit, kommentit, mediatiedostot ja versiot, mukaan lukien sivustosi kojelautaasetukset. Kaikki nämä varmuuskopiotiedostot ja tiedot tallennetaan heidän palvelimilleen, joten voit palauttaa ne milloin tahansa.

Tämän laajennuksen on suunnitellut ja rakentanut Automattic, joka on sama yritys, joka ylläpitää miljoonia sivustoja WordPressissä. Ennen kaikkea se suojaa sinua myös kaikenlaisilta hakkereilta, haittaohjelmilta, vahingossa tapahtuvilta vaurioilta ja isäntäkatkoksista.

Kaiken kaikkiaan loistava varmuuskopiolaajennus, joka on jokaisen maksamasi pennin arvoinen. Henkilökohtainen suunnitelma maksaa sinulle vain 39 dollaria vuodessa, ja saat seuraavat ominaisuudet.

 • Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot rajoittamattomalla tallennustilalla
 • Brute force -hyökkäyssuojaus ja käytettävyyden valvonta
 • 30 päivän varmuuskopiointi
 • Roskapostisuojaus kommenteille ja takaisinpingotuksille
 • Helppo sivuston siirto ja yhden napsautuksen automaattiset palautukset

17. WP Review Pro

Jos kaupallistat sivustosi tuotearvosteluilla, sinun on asennettava tämä laajennus.

Se on My Theme Shopin premium-laajennus, joka maksaa 67 dollaria yhdestä sivustosta ja se on sama laajennus, jota käytämme sivustollamme.

Tämän laajennuksen avulla voit tehdä monia asioita, mukaan lukien:

 • 14 tyypin Rich Snippet -katkelmien käyttöönotto (kirjoista elokuviin peleihin ja niin edelleen)
 • Useita tähtiluokituksia, mukaan lukien tähti, piste, prosenttiosuus
 • Käyttäjien kommentin arvosana
 • Google Places -arvosteluintegraatio
 • Auttaa luomaan tuotevertailutaulukon
 • Ja lista jatkuu

Tältä se näyttää;

Kaiken kaikkiaan tämä on loistava laajennus, varsinkin jos aiot kasvattaa kumppanituotteiden myyntiä luomalla tuotearvioita.

Paljonko se maksaa?

Vaikka tälle laajennukselle on ladattavissa ilmainen versio, se tarjoaa perusominaisuudet. Jos haluat kaikki laajennuksen äärimmäiset ominaisuudet, tässä on 3 niiden tällä hetkellä tarjoamaa hinnoittelusuunnitelmaa.

 • 67 dollaria, jos haluat lisenssin yhdelle sivustolle, josta saat 1 vuoden päivitykset tuen kanssa
 • 87 dollaria, jos haluat lisenssin 3 sivustolle, joissa saat 1 vuoden päivitykset tuen kanssa
 • 97 dollaria, jos haluat lisenssin rajoittamattomille sivustoille, joissa saat 1 vuoden päivitykset tuen kanssa

Se tarjoaa myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, jotta voit pyytää hyvitystä, jos se ei toimi sinulle hyvin tai jos et ole tyytyväinen heidän tuotteeseensa tai ominaisuuksiisi.

18. WP-raketti

Jos etsit ensiluokkaista välimuistilaajennusta, joka nopeuttaa sivustosi nopeutta ja suorituskykyä, WP Rocket on juuri sinua varten.

Käytämme tällä hetkellä tätä BloggersPassionin suosituinta välimuistilaajennusta yli vuoden ajan ja olemme erittäin tyytyväisiä tuloksiin, sillä se tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten kuvien laiska lataus, JavaScriptin viivästetty lataus, HTML-koodin pienentäminen ja pienentäminen. CSS- ja JavaScript-tiedostoista ja niin edelleen.

WP Rocket EI ole ilmainen liitännäinen, koska se tulee 3 hinnoittelusuunnitelmassa, jotka on lueteltu alla.

 1. Yksittäinen paketti, joka maksaa sinulle 49 dollaria, ja saat yhden vuoden tuen ja päivitykset yhdelle verkkosivustolle
 2. Plus-paketti maksaa sinulle 99 dollaria, ja saat yhden vuoden tuen ja päivitykset kolmelle verkkosivustolle
 3. Infinite-sopimus maksaa sinulle 249 dollaria, ja saat 1 vuoden tuen ja päivityksiä rajoittamattomille verkkosivustoille

Se tarjoaa myös 14 päivän palautuskäytännön, joten jos et ole tyytyväinen, voit pyytää hyvitystä 14 päivän kuluessa.

Napsauta tästä ladataksesi WP Rocket -laajennuksen

Pikahuomautus: Olemme myös kirjoittaneet yksityiskohtaisen arvion WP Rocketista, josta löydät kaikki tarvitsemasi tiedot ja sen ominaisuudet.

Tärkeää: Jos etsit ilmaisia ​​vaihtoehtoja WP Rocketille, voit harkita muita välimuistilaajennuksia, kuten W3 Total cache ja WP Super Cache, jotka ovat täysin ilmaisia ​​käyttää ja myös laajalti käytettyjä (mutta ne eivät tarjoa yhtä paljon ominaisuuksia kuin WP Rakettitarjoukset nopeuden optimointiin).

19. WP-Optimize

Nopeammat verkkosivustot ovat kaikki kaikessa. Verkkosivustosi nopeus voi tehdä tai rikkoa blogisi menestyksen. Jos haluat parantaa sivustosi nopeutta, sinun on optimoitava ja puhdistettava tietokannat säännöllisesti.

WP Optimize on sama laajennus, jota käytämme tällä hetkellä sivustollamme tietokantojemme puhdistamiseen ja aktivoimme laajennuksen vain tarvittaessa. Tätä voidaan pitää all-in-one-laajennuksena, koska se ei vain puhdista tietokantojasi, vaan auttaa myös pakkaamaan kuvat ja tallentamaan sivustosi välimuistiin.

Tämä laajennus poistaa kaikki tarpeettomat tiedot, mukaan lukien roskakoriin siirretyt, hyväksymättömät ja roskapostikommentit, mukaan lukien pingbackit, trackbackit ja vanhentuneet ohimenevät vaihtoehdot (joita ei tarvita) helposti.

20. Yoast SEO Premium

Käsi alaspäin, Yoastin WordPress SEO on pakollinen laajennus jokaiseen WordPress-blogiin.

Se on täydellinen SEO-laajennus, jonka avulla voit helposti optimoida blogitekstisi ja -sivusi kohdeavainsanoillesi. Vaikka niiden ilmainen versio riittää useimmille WordPress-käyttäjille, mutta täällä BloggersPassionissa olemme käyttäneet heidän premium-versiotaan viimeisten 2 vuoden jälkeen ja olemme erittäin tyytyväisiä niiden ominaisuuksiin.

Yoast SEO Premium -laajennuksella voit kohdistaa 5 kohdeavainsanaan, jolloin ilmaisessa versiossa voit kohdistaa vain yhteen kohdeavainsanaan. Se tarjoaa myös sosiaalisen median esikatseluita, joissa voit nähdä, kuinka viestisi näkyy Facebookin ja Twitterin kaltaisilla sivustoilla.

Voit optimoida verkkosivustosi jokaisen postauksen tai sivun, koska Yoast SEO sisältää tehokkaan sisällönanalyysityökalun. Löydät Yoast SEO -metalaatikon katkelman esikatselulla, kohdistetulla avainsanakentällä ja sisältöanalyysillä aivan tekstieditorin alta.

Katkelman esikatselu näyttää, miltä sivustosi otsikko ja kuvaus näyttävät hakukoneissa. Yoast SEO käyttää automaattisesti viestisi otsikkoa otsikkona ja ote kuvauksena, mutta voit muuttaa sitä napsauttamalla Muokkaa katkelmaa -painiketta.

Kirjoita vain kohdeavainsanasi Yoast SEO:hon, niin laajennus voi analysoida sisältöäsi kyseisellä avainsanalla. Voit myös analysoida kirjoittamasi kopion luettavuuden ja laskea Flesch Reading Ease -pisteet.

21. Social Snap

Jos pidät blogia, sinun on alettava näyttää sosiaalisen median painikkeita viesteissäsi lisätäksesi osuuksiasi sosiaalisessa mediassa (koska se auttaa myös sinua saamaan paremmat sijoitukset).

Vuosien varrella olemme kokeilleet ja testanneet monia sosiaalisen jakamisen laajennuksia. Itse asiassa ostimme äskettäin jopa premium-laajennuksen nimeltä Social Warfare, mutta siinä oli paljon tietoturva-aukkoja, joten päätimme siirtyä toiseen hienoon sosiaalisen jakamisen laajennukseen nimeltä Social Snap.

Social Snap on WordPress-blogien paras sosiaalisen jakamisen laajennus, joka sisältää yli 30 sosiaalista verkostoa ja sovellusta, joista valita, mukaan lukien Facebook, Twitter, Telegram, WhatsApp ja niin edelleen.

Ennen kaikkea, jos olet vaarassa menettää sosiaalisen jakamisen määrät pysyvien linkkien, verkkotunnuspäivitysten, http:stä https-muutosten ja niin edelleen vaihtamisen jälkeen, tämä laajennus voi palauttaa arvokkaat osuutesi muutamalla napsautuksella.

Tästä huolimatta tämä on premium-laajennus, jonka hinnoittelu alkaa 39 dollarista vuodessa ja jota voit käyttää yhdessä sivustossa yhden vuoden tuen ja päivitysten kanssa.

22. Ultimate Blocks – Gutenberg Blocks Plugin

Käytätkö uusinta WordPress-lohkoeditoria, joka on Gutenberg? Etsitkö parhaita Gutenberg-lohkolaajennuksia WordPress-sivustollesi? Muista sitten kokeilla Ultimate Blocks -laajennusta, jonka on kehittänyt ystäväni Istiak Rayhan Road To Bloggingista.

Tältä lohko (sisältösuodatin) näyttää;

Tässä on joitain hyödyllisiä oletusarvoisia WordPress Gutenberg -lohkoja, joita voit käyttää tämän laajennuksen avulla.

 • Sisällysluettelo: Jos haluat luoda sisällysluettelon otsikoistasi, kuten h2, h3 ja niin edelleen, tämä lohko on hyödyllinen sinulle (ja siinä täytyy olla lohko niille, jotka luovat yksityiskohtaisia ​​artikkeleita).
 • Klikkaa twiittaaksesi: Jos haluat luoda lisää uudelleentwiittauksia, tämä on sinulle, jossa voit helposti lisätä twiitattavaa sisältöä viesteihisi ja sivuihisi.
 • Sisältösuodatin: Tämä on uskomaton lohko, jonka avulla verkkosivustosi lukijat voivat helposti suodattaa sisältöä eri suodattimien perusteella, jotta he voivat selata ja käydä sisältösi läpi vaivattomasti.
 • Sosiaalisen jaon esto: Voit helposti lisätä sosiaalisen jakamisen painikkeita viesteihisi ja sivuillesi tällä lohkolla, ja se tarjoaa myös runsaasti mukautusvaihtoehtoja, eikä sinun tarvitse asentaa muita sosiaalisen jakamisen laajennuksia, jos käytät tätä lohkoa.
 • Tarkista lohko: Tämä on toinen poikkeuksellinen ominaisuus, johon voit lisätä arvostelulohkon, jossa on tuotteen nimi, ominaisuudet, yhteenveto, painike ja tähtiluokitus, ja se tarjoaa Schema Markupin, joka auttaa sinua kasvattamaan orgaanista napsautussuhdettasi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä blogeihin asennettavista välttämättömistä WordPress-laajennuksista

Tässä on luettelo mielenkiintoisista kysymyksistä, joihin liittyy WordPress-blogien laajennuksia, jotka voidaan asentaa vuonna 2023 ja sen jälkeen.

Kuinka monta laajennusta minun tulee asentaa WordPress-sivustolleni?

Sinun on rajoitettava laajennuksien käyttö alle 15–20. Vaikka meillä on valtava sivusto, joka on lähes 10 vuotta vanha, rajoitamme edelleen laajennustemme käyttöä hieman alle 20:een, koska tiedämme, että liian monet liitännäiset voivat vaikuttaa sivuston latausajat.

Mikä on paras suojauslaajennus WordPressille?

Mitä widgetit ovat WordPressissä?

WordPressin laajennuksilla ja widgeteillä on ero. Pohjimmiltaan laajennukset ovat laajennuksia, jotka sinun on asennettava ja aktivoitava, jos haluat käyttää niitä, kun taas widgetit ovat vedä ja pudota -sisältöalueita, jotka voit lisätä sivustollesi, kun niitä vastaavat laajennukset aktivoidaan.

Mitkä ovat parhaat WordPress-laajennukset verkkokauppaan?

Tässä on luettelo parhaista laajennuksista, jotka voit asentaa verkkokauppojen sujuvaan toimintaan.

→ WooCommerce
→ Cart66 Cloud
→ WP eCommerce
→ Ecwid-verkkokaupan ostoskori
→ Helpot digitaaliset lataukset

Voinko asentaa laajennuksia WordPress.comiin?

Ei, et voi asentaa laajennuksia WordPress.comiin, ellet päivitä liiketoimintasuunnitelmaan.

Viimeisiä ajatuksia tärkeistä WordPress-laajennuksista

Vaikka WordPress-hakemistossa on paljon laajennuksia, suurinta osaa niistä EI tarvita. Tästä huolimatta, jotta voit ylläpitää tehokkaan WordPress-sivuston, sinun on asennettava yllä jaetut olennaiset WordPress-laajennukset.

Mitä laajennuksia käytät tällä hetkellä? Puuttuiko jokin suosikkilaajennuksistasi luettelosta? Jaa ajatuksesi kommenteissa.

Table of Contents