Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Yli 21 parasta WordPress-aloitussivuteemaa: Tehosta konversioita helposti

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yli 21 parasta WordPress-aloitussivuteemaa: Tehosta konversioita helposti

Etsitkö parhaita WordPress-aloitussivuteemoja?

Ei hätää – tässä viestissä olemme koonneet yhteen markkinoiden parhaat teemat.

Kaikki suunniteltu auttamaan verkkosivustosi muuntamisessa.

Aloitetaan:

Suosituimmat WordPress-aloitussivuteemojamme

Aloitetaan WordPress-aloitussivuteemoistamme.

Nämä neljä ovat kaikki monipuolisia teemoja, joiden avulla voit luoda upeita aloitussivuja.

Thrive Theme Builder

Thrive Theme Builder on erilainen kuin mikään muu tämän luettelon WordPress-teema. Se on täydellinen visuaalinen teemanrakennus, joka tarjoaa täydellisen tasapainon käytön helppouden ja toimivuuden välillä.

Voit käyttää mukana toimitettua ohjattua sivustotoimintoa saadaksesi verkkosivustosi valmiiksi nopeasti. Voit valita joukosta erilaisia ​​ylä-, alatunnisteita, viesti- ja sivuasetteluja saadaksesi juuri haluamasi ulkoasun.

Voit myös asettaa erilaisia ​​asetteluja ääni- ja videopostauksille – ihanteellinen, jos olet YouTube-käyttäjä tai podcaster.

Mukauta sitten mitä tahansa haluamaasi pisteellä ja napsauta visuaalista editoria.

Entä aloitussivun toiminnallisuus?

Thrive Theme Builder on suunniteltu liidien luomiseen. Ja mukana tulevat mallit on suunniteltu muunnettavaksi.

Voit esimerkiksi valita joukosta konversioihin keskittyviä etusivuja:

Malleissa on tyypillisesti osallistumislomakkeet tai jonkinlainen toimintakehotus.

Voit integroida osallistumislomakkeet melkein minkä tahansa sähköpostipalveluntarjoajan kanssa. Useimpien sähköpostimarkkinointipalvelujen kanssa on suoria integraatioita ja mukautettu HTML-elementti kaikille muille.

Ja se paranee: voit valita eri sähköpostipalveluntarjoajia (tai luetteloita/tunnisteita) jokaiselle osallistumislomakkeelle.

Hinta: 99 $/vuosi (uusiutuu sen jälkeen hintaan 199 $/vuosi) erillisestä tuotteesta tai käytä kaikkia Thrive Themes -tuotteita hintaan 299 $/vuosi (uusituu sen jälkeen hintaan 599 $/vuosi) Thrive Suite -jäsenyys.

Lue lisää Thrive Theme Builder -katsauksesta.

Divi

Kun valitset Divi-teeman, saat myös visuaalisen vedä ja pudota Divi Page Builderin. Tämän tehokkaan yhdistelmän avulla voit luoda kaikenlaisia ​​aloitussivuja.

Elegant Themes -yhtiön Divi toimittaa yli 20 valmiiksi tehtyä sivuasettelua, jotka sisältävät mallit Yhteystieto-, Portfolio- ja Jäsenyyssivuille. Nämä tarjoavat nopean tavan päästä alkuun, sillä voit käyttää hyväksi havaittuja malleja ja vaihtaa esittelytekstin sisältöösi. Kaikki tekemäsi muutokset voidaan tallentaa Divi-kirjastoosi säästääksesi aikaasi tulevaisuudessa.

Mutta et rajoitu valmiisiin asetteluihin, koska Divin menestys piilee sen monipuolisuudessa.

Voit luoda minkä tahansa aloitussivun käyttämällä suunnitteluelementtejä, kuten suosituksia, toimintakehotuksia, ajastimia ja hinnoittelutaulukoita.

WYSIWYG-editorin avulla voit vetää ja pudottaa minkä tahansa elementin sivullesi ja muokata sitä sitten mieleiseksesi. Voit säätää fontteja, värejä, kokoa ja väliä ja jopa käyttää mukautettua CSS:ää.

Aloitussivun rakentaminen on yksi asia. testata kuinka tehokas se on toinen. Siinä Divi Leads tulee mukaan.

Divi johtaa voit jakaa eri sisältö- ja suunnitteluvaihtoehtoja, jotta näet, mikä tuottaa parhaiten määrittämiesi tavoitteidesi mukaisesti. Näiden oivallusten avulla voit kasvattaa napsautussuhdetta ja vähentää aloitussivujesi välitöntä poistumisprosenttia.

Hinta: 89 $/vuosi tai 249 $/elinikäinen pääsy

Lue Divi-arvostelumme.

ylimääräistä

Extra käyttää myös Divi Page Builder -ohjelmaa, mutta se sopii paremmin aikakauslehtityyppisten blogien ja verkkojulkaisujen luomiseen.

Lyhyesti:

Mutta tarvitset silti aloitussivut, vaikka ylläpitäisit blogia. Divi Builderin avulla voit luoda minkä tahansa aloitussivun. Plus Extrassa on kolme ainutlaatuista sivunrakennusvaihtoehtoa.

Extran kategorioiden rakentaja antaa sinulle täydellisen hallinnan koti- ja luokkasivuihisi. Voit rakentaa ainutlaatuisia sivuja luokkakohtaisesti lisäämällä sivullesi elementtejä:

ylimääräistä sisältää myös kaksi muuta hyödyllistä sivunrakennusvaihtoehtoa. Projektit on ihanteellinen suunnittelijoille ja kirjoittajille portfoliosi esittelemiseen samalla Tuotteet (sisäänrakennetulla WooCommerce-integraatiolla) on täydellinen tuotteiden myymiseen lukijoillesi.

Hinta: 89 $/vuosi tai 249 $/elinikäinen pääsy

Lue lisäarvostelumme.

Teemat aloitussivumalleilla

Tässä osiossa meillä on kokoelma teemoja, joilla on omat aloitussivumallinsa.

Sydäme

Jos olet naispuolinen yritysvalmentaja, Athenan Hearten-teema sopii sinulle maan tasalle.

Hearten on suunniteltu ammattimaisille naisvalmentajille, jotka haluavat saada verkkoliiketoimintansa vauhtiin mahdollisimman pian.

Tyylikäs, naisellinen muotoilu sisältää sosiaalisen median painikkeita yleisön kasvattamiseksi, valintalomakkeet luettelon rakentamiseksi ja bannerit, joilla mainostetaan tuotteitasi ja palveluitasi.

Voit valita kahdesta sisäänrakennetusta Lead Page -mallista, joko ylä- ja alatunnisteen kanssa tai ilman. Lisäksi voit rakentaa upeita sivuja ilman koodaustietoa Elementor sivun rakentaja.

Hinta: 119 dollaria

StudioPress-teemat

Kaikki StudioPress-teemat sisältävät aloitussivumallin – se on perussivu, jolla ei ole mitään. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä teeman kanssa tai käyttää erityistä laajennusta aloitussivujesi luomiseen.

🔥 Empfohlen:  28 parasta huonekalujen myyntipaikkaa

StudioPress-teemoilla on rajoitetut mukautusmahdollisuudet, jotta ne eivät turvota ja heikennä suorituskykyä. “StudioPress Way” on koodinpätkien lisääminen. Mutta jos haluat mieluummin käyttää laajennuksia koodin käytön sijaan, kokeile ilmaista Elementor-sivunrakennusohjelmaa.

Yksivärinen Pro

StudioPressin Monochrome Pro Theme korostaa valkoisen tilan ja typografian merkitystä. Jos etsit mutkatonta minimalistista muotoilua, tämä teema on sinua varten.

Monochrome Pro on esimerkki häiriöttömästä sisällöstä, mutta aloitussivun malli poistaa myös ylä- ja alatunnisteen, jolloin sisällöllesi jää tyhjä kangas.

Myös Tekijä-, Yhteystiedot- ja Hinnoittelu-sivuille on malleja. Ja widget-alueille on olemassa tavalliset StudioPress-vaihtoehdot

Tuotteiden myyntiä Monochrome Prossa (ja muissa StudioPress-teemoissa) helpottaa sisäänrakennettu verkkokauppa, joka on valmiiksi muotoiltu WooCommercea varten:

Käytä Monochrome Prota viestisi välittämiseen selkeästi ja suoraan.

Hinta: Saatavilla Genesis Pro -jäsenyyden kautta – 360 dollaria/vuosi

Infinity Pro

Infinity Pro on tyylikäs ja reagoiva teema, joka on suunniteltu sijoittamaan online-brändisi. Mukautusvaihtoehtoja on runsaasti, mukaan lukien 13 widget-aluetta, mikä tekee siitä yhden StudioPressin joustavimmista teemoista.

Normaalin aloitussivumallin lisäksi on olemassa myös malleja tekijä-, yhteystieto- ja viittaussivuille.

Infinity Pro sisältää myös suojatun sisällön sivun, jota voit käyttää sivustosi rajoitetuilla jäsenalueilla:

Hinta: Saatavilla Genesis Pro -jäsenyyden kautta – 360 dollaria/vuosi

Aspire Pro

Aspire Pro on suosittu Appfiniten suunnittelema kolmannen osapuolen StudioPress-teema. Voit rakentaa sivustosi muokattavissa olevien etusivu- ja alatunniste-widget-alueiden avulla.

Teeman mukana on valikoima valmiita sivumalleja: Oletus, Arkistot, Luokat ja Blogi.

Yksi merkittävä ero on, että Aspire Pro käyttää leveämpää aloitussivumallia (1200px vs 800px) verrattuna muihin StudioPress-teemoihin, mutta säilyttää silti yksinkertaisen tyylin.

Aspire Pro sisältää myös Portfolio Page -mallin, jonka avulla voit linkittää julkaistuun sisältöösi muualla verkossa:

Jos olet tosissaan yrityksesi suhteen, Aspire Pro -teema on oikea tapa edetä.

Hinta: 74 dollaria (sisältää Genesis Frameworkin)

Agent Focused Pro

Agent Focused Pro on ensiluokkainen WordPress-teema, joka on suunniteltu sekä kiinteistöalan ammattilaisille että heidän asiakkailleen.

Se on täydellinen persoonallisuutesi, brändisi ja kiinteistötietojesi esittelyyn. Kotisivulla on hakupalkki aivan esillä olevan kuvan alla, joten asiakkaasi voivat rajata asuntovalikoimaansa.

Vakiosivumallien lisäksi Agent Focused Prossa on kokoelma kiinteistösivuja: Suositellut listaukset, yksittäiset tiedot, yhteisöt, yksi yhteisö ja yhteisötyyppi:

Tuo itsesi ja kiinteistösi markkinoille Agent Focused Pro -teemalla.

Hinta: 79 dollaria (sisältää Genesis Frameworkin)

Monikäyttöisiä teemoja

Monikäyttöisiä teemoja on käsiteltävä varoen. Joskus ne ovat ylivoimaisia.

No, aluksi heillä on yleensä niin paljon vaihtoehtoja, että oppimiskäyrä on jyrkkä. Lisäksi useimpia ominaisuuksia ei käytetä, ja se voi vaikuttaa sivun latausaikoihin.

Sitä vastoin StudioPressin kaltaiset kevyemmät teemat ovat nopeampia ja helpompia käyttää.

Toinen näkökohta on teeman lukitseminen.

Monissa näistä monikäyttöisistä teemoista on sisäänrakennetut sivunrakennusohjelmat, mikä on hyvä aloitussivujen nopeaan suunnitteluun, mutta ei niin hyvä, kun päätät vaihtaa teemaasi tulevaisuudessa. Useimmat jättävät jälkeensä lyhytkoodeja.

Jälleen vaihtoehtoinen vaihtoehto on käyttää kevyempää teemaa ulkoisen sivunrakennuslaajennuksen kanssa, kuten Beaver Builder, Elementor tai Thrive Architect.

Tämä on siis ongelma monikäyttöisten teemojen liioittamisessa. Ne ovat erinomaisia ​​joissakin suhteissa, mutta ne on rakennettu tavoitteena miellyttää mahdollisimman monia ihmisiä, mikä voi sisältää haittoja.

Tarpeeksi sanottu. Katsotaanpa joitain monikäyttöisiä teemoja.

Lyijyinjektio

Leadinjection on WordPress-aloitussivuteema, joka on suunniteltu ammattimaisille markkinoijille, yritysten omistajille ja tytäryhtiöille käynnistämään aloitussivut muutamassa minuutissa.

Esivalmistettuja on useita aloitussivun malleja vakuutukset, hakukoneoptimointipalvelu, e-kirja, verkkokurssi, hakemus, konferenssi ja lääketiede, lisää tulossa pian:

Teeman mukana tulee myös Visuaalinen säveltäjä vedä ja pudota sivunrakennuslaajennus sekä leadModal liitännäinen johtojen sieppaamiseen.

Hinta: 39 dollaria

Saapuva

Inbound on konversioihin keskittyvä aloitussivuteema WordPressille.

Siinä on vedä ja pudota visuaalinen sivunrakennusohjelma, jonka avulla voit suunnitella sivuja ilman koodaustaitoja. Lisäksi kiinteitä asetteluja tai sarakekokoja ei ole, joten voit luoda minkä tahansa suunnittelun.

Inboundin mukana tulee kasvava kokoelma valmiita aloitussivumalleja. On esimerkiksi malleja SEO-toimiston ylläpitämiseen tai sähköisten kirjojen tai sovellusten myyntiin. Lisäksi voit käyttää useita aloitussivumalleja yhdellä sivustolla.

Hinta: 29 dollaria

X | Teema

Themecon X-Theme laskutetaan nimellä . Se on jonkinlainen väite, mutta se on varmasti täynnä EXtra ominaisuudet.

🔥 Empfohlen:  SEO & PPC-avainsanastrategiat tehokkaampaan sijoitetun pääoman tuottoprosenttiin

Aluksi, X-teema sisältää neljä ainutlaatuista mallia yhden WordPress-teeman sisällä, joita kutsutaan nimellä “Stacks”. Ne ovat kuin teemoja teemassa:

 • Rehellisyys toimii hyvin luoville ja ammattilaisille.
 • Uusia esittelee sisältösi selkeästi ja ytimekkäästi.
 • Kuvake tarjoaa modernin ja minimalistisen muotoilun.
 • Ethos on erityisesti aikakaus- ja sanomalehtisivustoille.

X-teema on myös kehittänyt kokonaisia ​​demosivustoja eri markkinarakoille. Heillä on esimerkiksi kirkko, bändi, häät, virasto ja ruoka-auto. Näillä täysin suunnitelluilla sivustoilla on kaikki sivut, kuvat ja tekstisisältö, jotta pääset alkuun.

 • Valitse pino, valitse demo, ja olet valmis:

Demosivustoa ei tietenkään tarvitse käyttää.

X-teema sisältää useita tyhjiä sivumalleja, joten voit valita haluamasi yhdistelmän luodessasi erilaisia ​​aloitussivuja. Esimerkiksi:

 • Otsikko, alatunniste;
 • Otsikko, Ei alatunnistetta;
 • Ei otsikkoa, ei alatunnistetta.

Auttaaksesi sivujesi luomisessa X-teema sisältää pari sivunrakennuslaajennusta. Voit valita Kulmakivi100 % käyttöliittymän sivujen rakennustyökalu tai Visuaalinen säveltäjä.

X-teema mukana tulee myös kymmeniä premium-laajennuksia ilman lisämaksua, mukaan lukien Snippet (Schema Tool), Typekit Integration ja Convert Plug.

Hinta: 59 dollaria

Marketing Pro

Marketing Pro on monikäyttöinen WordPress-teema, joka on suunniteltu erityisesti digitaalisille markkinoijille, SEO-asiantuntijoille ja yritysten omistajille.

Teeman mukana tulee yhdeksän erittäin muuntautuvaa valmista mallia:

Teema sisältää myös vedä ja pudota -sivunrakennuslaajennuksen Visuaalinen säveltäjä auttaa sinua luomaan sivustosi.

Aloitussivulla on joustava asettelu, joiden avulla pääset alkuun, ja lisäksi on neljä valinnaista mallia, jotka tehostavat tuloksiasi: Hero, Shortcode, Sivupalkki-widget ja After Blog Post.

Hinta: 59 dollaria

Digitaalinen virasto

Digital Agency on monikäyttöinen WordPress-teema, joka on rakennettu Bootstrap 3 Frameworkille.

Valittavana on kolme ainutlaatuista esittelykotisivumuunnelmaa, jotka kaikki on suunnattu SEO- ja markkinointitoimistoille.

Teemaa on helppo käyttää ja muokata, olitpa sitten WordPress-ammattilainen tai aloittelija. Se sisältää vedä ja pudota Visual Composer -sivunrakennuslaajennuksen, joten et tarvitse koodaustaitoja.

Digitaalisen toimiston mukana tulee valikoima valmiita sivumalleja, joiden avulla voit luoda sivuja, kuten Tietoja, Palvelut ja UKK. Asenna malli, muuta valesisältöä ja olet valmis.

Teemassa on myös joitain sivuasetteluja tapaustutkimuksia ja portfoliosivuja varten. Näihin voidaan määrittää 2, 3 tai 4 saraketta.

Hinta: 39 dollaria

Stratus

Stratus on joustava WordPress-teema, joka on suunniteltu erityisesti sovellus- ja SaaS-yrityksille. Se sopii myös startup- ja tuotekehitysyrityksille, jotka haluavat esitellä tuotteitaan ja palveluitaan

Sivut on helppo suunnitella sisäänrakennetulla sivunrakennustyökalulla. Voit valita 20 eri tyypistä Sisältölohkot luodaksesi sivun asettelun. Esimerkiksi:

 • Brändit – luodaksesi rivin logoja:
 • Call to Action – lisätäksesi toimintakehotuksen painikkeella:

Kun olet luonut sisältösi, voit valita sivujesi ulkoasun ja tuntuman laatikoitulla tai täyden asettelun tehosteella:

Hinta: 59 dollaria

Leadx

Leadx on responsiivinen aloitussivu- ja Lead Marketing -teema WordPressille.

Leadxin avulla voit rakentaa tuotteen aloitussivun tai palvelun aloitussivun muutamassa minuutissa.

Se toimii myös hyvin sairaanhoito-, vakuutus-, ohjelmisto-, sovellus-, käynnistys-, matkailu-, markkinointi- ja toimistojen aloitussivuilla.

Leadx on luonut useita demo-aloitussivuja eri yrityksille:

Saat myös valmiiksi suunniteltuja liidien luontilomakkeita, jotka integroituvat Contact Form 7- ja Gravity Form -laajennuksiin. Voit kerätä tilauksia ja tilaajia heti.

Leadx-teemaa, kuten monet muutkin teemat, käyttää Visual Composer. Ja tehdäkseen siitä vielä tehokkaamman, Leadx on lisännyt joitain mukautettuja ominaisuuksia ja lyhytkoodeja.

Hinta: 46 dollaria

Urip

Urip on monikäyttöinen WordPressin aloitussivuteema, jonka moderni, puhdas ja ammattimainen muotoilu sopii monille yrityksille.

Kehittäjät, Ninetheme, ovat luoneet viisi demo-asettelua:

 • Hero Subscribe – sivun yläpuolella, joka integroituu MailChimpiin
 • Hero Form – moderni, huomiota herättävä opt-in-muoto
 • Portfolio – portfoliosi esittelyyn
 • Sovellus – täydellinen sovellusten mainostamiseen
 • Tapahtuma – tapahtumasi tai konferenssisi mainostamiseksi

Jokaisella asettelulla on erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka voit valita ja mukauttaa oman mukautetun suunnittelusi mukaan. Jälleen Visual Composer sisältyy teemaan, joka auttaa sinua luomaan sivusi.

Hinta: 39 dollaria

Tulossa pian aloitussivuteemoja

Coming Soon -sivu on loistava esimerkki aloitussivusta. Joskus emme ole aivan valmiita paljastamaan uutta tuotettamme tai palveluamme. Mutta voit silti saada vierailijat toimimaan liittymällä jonotuslistalle tai seuraamalla sinua sosiaalisessa mediassa saadaksesi päivityksiä.

🔥 Empfohlen:  Hakukoneoptimoinnin avainsanatutkimuksen tekeminen (7 parasta käytäntöä)

Tässä on pari aloitussivuteemaa, joista voi olla apua.

Lasku

Laskeutuminen tekee täsmälleen sen, mitä etiketissä lukee – se on Themifyn WordPress-teema aloitussivujen tekemiseen.

Teeman mukana tulee yli 25 valmiiksi tehtyä aloitussivun asettelua, mukaan lukien a Tulossa sivu:

Muita valmiita asetteluja ovat toimistojen, sovellusten, tapahtumien, e-kirjojen, tuotteiden, häiden, portfolioiden, kauppojen ja markkinoijien aloitussivut.

Aloitussivun suunnittelu on nopeaa ja helppoa valmiiksi suunniteltujen asettelujen ansiosta. Sinun tarvitsee vain

lataa valitsemasi asettelu, muokkaa tekstiä ja kuvia ja olet valmis.

Mutta Themifyn vedä ja pudota -rakennustyökalun avulla voit suunnitella minkä tahansa aloitussivun. Divi Builderin tapaan voit rakentaa sivuja tausta- tai käyttöliittymässä. Näet suunnittelumuutoksesi Live Preview -ominaisuuden avulla.

Builder-lisäosat ovat moduulit, jotka laajentavat Themify Builder -sovellusta. Esimerkiksi Coming Soon -sivu käyttää Contact Addonia. Ne voidaan ostaa yksittäin tai pakettina.

Hinta: 59 dollaria tai 89 dollaria Themify Clubille

CMP Fifty

CMP Fifty on aloitussivuteema, joka toimii ilmaisen CMP:n rinnalla – Tulossa pian ja ylläpitolaajennus.

Meidän kaikkien on suoritettava verkkosivustoillemme ajoittain huoltotoimenpiteitä; esimerkiksi teemojen ja lisäosien päivittäminen tai uuden kotisivun suunnittelun kehittäminen.

Sen sijaan, että näyttäisit tavallisen “Ei tilapäisesti käytettävissä huollon vuoksi” -viestin, CMP Fifty antaa sinun määrittää ja näyttää mukautetun aloitussivun verkkosivustosi vierailijoille.

Aloitussivulla on kaksi puolta.

Puolessa voit lisätä viestisi sekä vaihtoehtoja vierailijoille, jotta he voivat ottaa yhteyttä sosiaalisen median kautta ja/tai tilata päivityksiä.

Toisella puolella voit käyttää kuvia ja valokuvia omasta kirjastostasi tai Poista roiskeet jotka pyörivät liukusäätimellä.

Kun olet suorittanut työsi, voit paljastaa päivitetyn sivustosi manuaalisesti tai ajastimen avulla.

Hinta: 15 dollaria

Ilmaisia ​​teemoja

Tässä viimeisessä osiossa olemme pyöristäneet viisi ilmaista teemaa WordPress-hakemistosta, jotka sopivat täydellisesti aloitussivuille.

OnePress

OnePress on FameThemesin luova ja joustava yksisivuinen WordPress-teema.

Tyylikäs teema sopii hyvin yrityksille, freelancereille ja digitaalisille toimistoille. Se sopii erinomaisesti galleriaportfolioihin ja tuoteesittelyihin:

Rakennat aloitussivusi sisältölohkojen avulla. Sinulla voi olla osiot tiimillesi, palveluille, blogillesi, yhteyshenkilöllesi jne.

Ja se on yhteensopiva WooCommercen uusimman version kanssa, joten voit rakentaa myymäläsi.

Hinta: Vapaa

Bento

Bento on ilmainen monikäyttöinen WordPress-teema, joka sopii monenlaisiin projekteihin.

Ilmaiseksi teemaksi se huokuu korkealaatuista muotoilua ja ominaisuuksia. Se on mobiiliystävällinen, verkkokalvovalmis, optimoitu nopeuteen ja toteuttaa SEO (hakukoneoptimoinnin) parhaat käytännöt.

Joitakin pienempiä ominaisuuksia ovat natiivi ääretön vieritys, kiinteät valikkovaihtoehdot ja erityiset asetukset kunkin sivun ulkoasun mukauttamiseen.

Benton mukana tulee myös linkki ilmaisen visuaalisen sisällön rakennustyökalun asentamiseen, jonka avulla voit luoda ammattimaisia ​​ulkoasuja ilman koodaustietoa.

Voit jakaa sisältösi riveihin ja sarakkeisiin tarpeen mukaan. Lisää sitten lohkoja – yksinkertaisesta tekstistä kuvan liukusäätimiin, karttoihin, videoihin ja toimintopainikkeisiin sekä sivupalkin widgettejä – rakentaaksesi sivusi.

Bento sisältää myös yhden sivun asettelun, joten voit luoda osiopohjaisen aloitussivun.

Hinta: Vapaa

Optimoija

Optimoija on helposti muokattava monikäyttöinen WordPress-teema.

Se sopii monentyyppisille verkkosivustoille – pienille yrityksille, portfolioille, valokuvaus-, yritys-, henkilökohtaisille, verkkokauppa- ja jopa yksittäisille aloitussivuille.

Voit luoda sivusi livenä koskematta mihinkään koodiin. Vedä ja pudota -widgetien avulla voit lisätä tekstilohkon, videolohkon, liukusäätimen, toimintakehotuksen, karttoja ja paljon muuta muutamalla napsautuksella.

Teeman mukana on valittavissa sivuston asettelu: täysleveä tai laatikollinen. Muita suunnitteluvaihtoehtoja ovat kuvan liukusäädin, logon lataus, 600+ fonttia, teemavaihtoehdot, mukautettu CSS-kenttä ja värivaihtoehdot.

Optimizer on verkkokalvovalmis, käännösvalmis ja WooCommerce-valmis. Lisäksi se on optimoitu hakukoneille ja mobiililaitteille.

Hinta: Vapaa

Johtopäätös

Olemme jakaneet joukon erittäin toimivia aloitussivuteemoja, jotka näyttävät hyvältä.

Nyt on aika arvioida tarpeitasi ja valita WordPress-teema, joka sopii niihin täydellisesti.

Etkö löytänyt teemaa, josta pidät? Tässä on muutamia muita teemoja, joissa voi olla mitä tarvitset: