Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Yli 29 parasta WordPress-teemaa vuodelle 2023 (ilmainen + Premium)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yli 29 parasta WordPress-teemaa vuodelle 2023 (ilmainen + Premium)

Kaikilla menee minimiin näinä päivinä.

Vähennä sotkua, päästä eroon häiriötekijöistä ja luo puhdas kangas, jolla voit suunnitella elämäsi.

Mutta entä digitaalinen elämäsi?

Pitäisikö meidän bloggaajina ryhtyä minimoimaan sivustojemme sotkua? Ja mitä tulee suunnitteluun, pitäisikö meidän valita minimaalinen WordPress-teema runsaiden ominaisuuksien ja näyttävien vaihtoehtojen sijaan?

Miksi harkita blogiteeman ottamista minimiin?

Asia on, että minimaalisen WordPress-teeman valitseminen on enemmän kuin vain sitä, että blogisi näyttää sotkumattomalta. Minimaalinen web-suunnittelu:

 • Siinä on nopeammat latausajat
 • On helpompi ylläpitää
 • Auttaa keskittymään sisältöösi
 • Muuntaa paremmin
 • On helpompi navigoida
 • Käyttää vähemmän palvelinresursseja

Onko järkevää, että haluat hyödyntää sitä?

Vaikka sellaisen teeman etsiminen, jonka oletetaan olevan virtaviivaistettu, saattaa tuntua intuitiiviselta, muista, ettet maksa vain suunnittelusta. Maksat myös asiantuntemuksesta, joka tekee minimaalisesta teemasta kevyen ja sotkuttoman.

Premium-teemat sisältävät paljon ominaisuuksia ja tarjoavat yleensä parempaa tukea, mutta jos tämä on ensimmäinen verkkosivustosi, se voi olla hieman ylivoimainen, tässä ilmaiset teemat tulevat esiin.

Vaikka niiden toiminnallisuus ja tukitarjonta ovat yleensä rajallisia, niissä on jokaisen verkkosivuston tarvitsemat perusominaisuudet, ja joskus se on kaikki mitä tarvitset sisältösi esittelyyn.

Tätä silmällä pitäen olemme koonneet kattavan luettelon parhaista WordPress-teemoista bloggaajille – sekä maksullisista että ilmaisista.

1. Thrive Theme Builder

Thrive Theme Builder eroaa jonkin verran muista tämän luettelon minimaalisista WordPress-teemoista.

Tavallisen WordPress-teeman sijaan saat visuaalisen teeman rakennustyökalun, jonka avulla voit mukauttaa teemasi kaikkia osa-alueita – samalla kun se on melko yksinkertainen käyttää ohjatun sivustotoiminnon ansiosta.

Erinomaiset varastoteemat (Shapeshift + Bookwise + Omni + Kwik) tarjoavat valikoiman erilaisia ​​malleja, joita voit käyttää. Jokainen niistä sisältää useita erilaisia.

Voit esimerkiksi valita tarkalleen, miltä kotisivusi, ylä-, alatunniste, blogitekstisi ja sivusi näyttävät.

Haluatko tehdä jostakin sivustosi osasta vieläkin minimaalisemman? Käytä editoria poistaaksesi elementtejä, joita et halua. Tämä tarkoittaa, että saat täydellisen tasapainon sisällön ja tyhjän tilan välillä.

Thrive Theme Builder sopii parhaiten bloggaajille, sisällöntuottajille, yksinyrittäjille ja henkilöbrändeille, jotka haluavat rakentaa konversiokeskeisen verkkosivuston.

Hinta: 99 $/vuosi (uusitaan sen jälkeen hintaan 199 $/vuosi) erilliselle tuotteelle tai 299 $/vuosi (uusitaan 599 $/vuosi sen jälkeen) osana Thrive Suite (sisältää kaikki Thrive-tuotteet).

Haluatko oppia lisää? Tutustu Thrive Theme Builder -arvosteluomme.

2. Kadence-teema

Jos etsit minimaalista WordPress-teemaa, joka on loistava ja Gutenberg on valmis, katso, mitä Kadencella on tarjota.

Kadence on ilmainen WordPress-teema, jossa on joukko aloitusmalleja, joiden avulla voit luoda täydellisen minisivuston yrityksellesi tai vain huvin vuoksi.

Voit muokata tekstiä, värejä ja kuvia ja käyttää myös vedä ja pudota -toimintoa ylä- ja alatunnisteen luomiseen.

Premium-versiossa on lisävaihtoehtoja mukauttamiseen, kuten täydelliset valikot, WooCommerce ja 20 otsikkolisäystä.

Hinta: Ilmainen ydinteemaan. Pro-versio osa Essentialsia ja Full Bundle alkaen 149 dollaria/vuosi.

3. GeneratePress Pro

GeneratePress on suorituskykyyn keskittyvä WordPress-teema, jossa painotetaan minimalistista suunnittelua. Alle 30 kt painava se on myös erittäin kevyt.

Asettelun hallinnan avulla voit määrittää sivustosi asettelun sekä pöytäkoneella että mobiililaitteella. Ja jos et ole kooditaito, voit suunnitella täydellisen sivuston suosikkisivujen rakennustyökalullasi.

Todelliset edut ovat siellä, missä mennään ammattilaiseksi. Premium GeneratePress -käyttäjät voivat nauttia täydestä kirjastosta valmiita sivustopohjia, joissa on virtaviivaiset mallit. Saat myös WooCommerce-yhteensopivuuden ja hallita taustoja, sivun elementtejä ja jopa sammuttaa joitakin elementtejä.

Hinta: 59 dollaria käytettäväksi rajoittamattomilla verkkosivustoilla ja yhden vuoden päivityksillä ja tuella.

4. Typologia

Typology on upea minimaalinen WordPress-teema, jossa keskitytään voimakkaasti typografiaan. Siinä on useita kotisivun mukautuksia sekä materiaali- tai litteä muotoilu.

Erilaisten viestiasettelujen avulla voit muuttaa sisältösi näyttötapaa. Haluatko esittelykuvan? Aktivoi tämä vaihtoehto, muussa tapauksessa jatka tyylikkäällä tekstikeskeisellä asettelulla.

Typology on yhteensopiva kaikkien suosittujen WordPress-laajennusten kanssa, mukaan lukien JetPack, WPForms ja Yoast. Se on myös GDPR-yhteensopiva, ja siinä on rajattomasti fontti- ja väriyhdistelmiä.

Hinta: 59 dollaria

5. Gutentim

Jos olet WordPressin uuden Gutenberg-editorin tuttu tai fani, Gutentim on yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Se on moderni ja puhdas WordPress-teema, joka perustuu Gutenbergin sivunrakennustyökaluun.

Siinä on live-tyylieditori, jossa voit muokata mitä tahansa teeman osaa, kuten tekstin tyyliä ja väriä, sekä ylätunnistetta, alatunnistetta ja widgetejä. Tai jos haluat rakentaa verkkosivuston helposti, voit käyttää jotakin heidän esivalmistetuista demoista.

Hinta: 39 dollaria

6. GutenBlog

Kiinnostaako ruokablogin luominen? Tai kenties blogi luovasta taiteesta? Tai ehkä etsit terävää ja puhdasta modernin näköistä minimalistista teemaa. GutenBlogilla on kaikki kolme.

Tarjolla on laaja valikoima valmiita malleja, kuten 7+ blogin asetteluvaihtoehtoa, 4+ otsikkotyyppiä ja 13+ tyyppiä suositeltuja postauksia, joten vaikka et käyttäisikään yhtä kolmesta esittelysivustosta, voit helposti koota omasi.

Siinä on yksinkertainen ja helppokäyttöinen sisäänrakennettu mukautustoiminto, ja se on jo valmiiksi optimoitu nopeaa latausta varten.

Hinta: 24 dollaria yhdestä sivustosta ja 6 kuukauden päivitykset

7. Monochrome Pro

Suosittu teema tyylikkääseen ja minimalistiseen ilmeeseen on StudioPressin Monochrome Pro. Sen automaattisen asennuksen avulla voit asentaa teeman ja aloittaa sen demosisällön.

Räätälöintimahdollisuudet ovat rajalliset nopean latausajan varmistamiseksi. Teema on myös mobiiliresponsiivinen ja tyylitelty, jotta voit helposti perustaa verkkokaupan. Teema myös asentaa ja aktivoi Atomic Blocks -laajennuksen ja WP Formsin, mikä mahdollistaa enemmän Gutenberg-lohkovaihtoehtoja sekä yhteydenottolomakkeita.

🔥 Empfohlen:  Intian 8 parasta generatiivista tekoälyä

Hinta: Saatavilla Genesis Pro -jäsenyyden kautta – 360 dollaria/vuosi

8. Typografi

Typograph on suunniteltu erityisesti sisältökeskeiseksi WordPress-teemaksi, se näyttää jopa hyvältä ilman kuvia.

Se on Gutenberg-optimoitu, joten voit hyödyntää tätä uutta editoria täysimääräisesti. Sillä on myös A-suorituskykyluokka latausajoille, mikä on hienoa, koska kukaan ei pidä hitaista verkkosivustoista.

Teema tukee myös kaiken sisältösi kielikäännöksiä, siellä on useita mainospaikkoja, seuraavan artikkelin automaattinen lataustoiminto, artikkelien otsikot ja paljon muuta.

Hinta: 49 dollaria yhdestä sivustosta ja 6 kuukauden tuki

9. Astra Pro

Astra Pro on paljon enemmän kuin keskimääräinen WordPress-teema. Se on tehokas teema, jonka avulla voit suunnitella oman WordPress-teeman ilman, että sinun tarvitsee oppia koodaamisesta tai palkkaamatta web-suunnittelijaa.

Siinä on ominaisuuksia, kuten yli 800 Google-fonttia, 4 erilaista sivustoasettelua, minkä tahansa verkkosivustosi alueen mukauttaminen, useita blogiasetteluja ja useita ylä- ja alatunnistemalleja.

Siinä on integraatio WooCommerce-, LifterLMS- ja LearnDash-sovelluksiin, jos haluat isännöidä kursseja ja tuotteita verkkosivustollasi.

Tai jos haluat jotain valmiista, Astra Prolla on yli 20 aloitussivustoa, joita voit ladata ja käyttää.

Hinta: 59 dollaria (rajoitettu ilmainen versio saatavilla)

Lue Astra-arvostelumme.

10. Älykäs teema

Smart on minimaalisen portfolion WordPress-teema. Teemaa voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin, erityisesti niille markkinarakoille, jotka keskittyvät voimakkaasti visuaalisiin elementteihin, kuten valokuvaukseen tai matkustamiseen.

Siinä on vedä ja pudota -rakennustyökalu, mikä tekee sivun luomisesta yksinkertaista ja helppoa.

Sinulla on mahdollisuus yhden napsautuksen esittelyn maahantuojaan, josta voit muokata demoa brändillesi sopivaksi tai aloittaa alusta vedä ja pudota -editorin avulla.

WordPress-teema on mobiiliresponsiivinen, ja siinä on yli 600 Google-fonttia.

Hinta: 89 dollaria yhdestä sivustosta ja 6 kuukauden tuki

11. Tyhjä

Tyylikkäällä, minimalistisella ja erittäin puhtaalla muotoilullaan Blank tekee sisällöstäsi verkkosivustosi pääpainon.

Se on mobiiliresponsiivinen, käännösvalmis useille kielille, muokattavissa yli 500 Google-fontilla.

Koodi on optimoitu hakukoneoptimoinnille ja nopeudelle, jotta käyttäjillä olisi hyvä käyttökokemus verkkosivustollasi.

Siinä on monia ominaisuuksia, kuten: hyödyllisiä lyhytkoodeja TinyMCE-integraatiolla, 4 portfoliota, vaihtoehdot kuvien ulkoasun muuttamiseen, 2 otsikotyyliä, JetPack-yhteensopivuus ja paljon muuta…

Hinta: 39 dollaria yhdestä sivustosta ja 6 kuukauden tuki

12. Hei + Elementor Pro

Hei WordPress-teema on yksinkertainen, kevyt teema, joka on suunniteltu erityisesti muokattavaksi Elementor-sivunrakennustyökalulla.

Siinä on puhdas ja tehokas koodi, joka auttaa sivujesi latautumaan nopeammin ja parantaa tuloksiasi. Koska teema on kevyt ja siinä on vähän tyyliä ja skriptejä, se tukee kaikkia suosittuja WordPress-laajennuksia.

Ajatuksena on, että luotat Elementor Pron Theme Builder -toimintoon rakentaaksesi verkkosivuston, joka näyttää siltä, ​​miltä haluat sen näyttävän.

Ilmeisen vedä ja pudota -sivunrakennustoiminnon lisäksi Elementor Prossa on ominaisuuksia, kuten popover builder, responsive design, WooCommerce builder ja RTL tuettu (monikielisille sivustoille).

Hinta: Teema ilmaiseksi, Elementor Pro $49/vuosi yhdelle sivustolle tai $99/vuosi 3 sivustolle

Lue Elementor-arvostelumme.

13. Hestia Pro

Hestia Pro on tyylikäs yksisivuinen teema, joka sopii kaikenlaiseen markkinarakoon.

Tämä WordPress-teema on erittäin muokattavissa, ja sitä voidaan käyttää minimaalisen tai monimutkaisemman verkkosivuston suunnitteluun. Se integroituu saumattomasti useisiin sivunrakennusohjelmiin, kuten Elementor, Beaver Builder ja Divi, mikä tekee verkkosivustosi mukauttamisesta uskomattoman helppoa.

Suunnitteletko verkkokaupan perustamista? Hestia Prossa on 2 erilaista mallia verkkokauppaasi varten, jotka tekevät asennusprosessista paljon sujuvampaa.

Hieman laiska olo ja mikä sivusto on valmiiksi rakennettu, jossa sinun tarvitsee vain muuttaa tuotemerkkiä? No, Hestia Prolla on 8 aloitussivustoa, jotka voidaan ladata yhdellä napsautuksella.

Hinta: 69 puntaa yhdestä sivustosta ja 1 vuoden tuki

14. Doris

Doris on moderni lehtiteema, joka on puhdas, yksinkertainen ja minimalistinen.

Sillä on oma BKNinja Composer Plugin -laajennuksella toimiva vedä ja pudota sivunrakennusohjelma, jonka avulla voit luoda ihanteellisen sivuasettelun. Tai jos etsit jotain nopeaa ja helppoa, teemassa on 5 demoa, jotka voidaan tuoda yhdellä napsautuksella.

Doriksessa on myös seuraavat ominaisuudet: Ajax Load Posts, joka lataa viestejä jatkuvasti, tahmea sivupalkki, mobiiliresponsiivinen, edistynyt postausvaihtoehto, käännösvalmis ja paljon muuta…

Hinta: 59 dollaria yhdestä sivustosta ja 6 kuukauden tuki

15. Revolution Pro

Revolution Pro on suosittu WordPress-miniteema, joka sopii täydellisesti kuviesi ja kirjoitetun sisällön esittelyyn.

Siinä on kauniisti esitelty valkoinen tila, jotta teema näyttää tyylikkäältä ja puhtaalta. Teema sopii kaikille henkilöille tai yrityksille valokuvaajista toimistoihin.

Verkkosivustosi käynnistäminen on helppoa automaattisen asennuksen ja suositeltujen lisäosien lataamisen avulla, joten sivustosi on valmis hetkessä.

Jos suunnittelet verkkokaupan perustamista, Revolution Pro on valmiiksi suunniteltu vastaamaan tähän tarpeeseen, jotta voit helposti perustaa myymäläsi.

Kuten muutkin Genesis Frameworkin lapsiteemat, Revolution Pro on kevyt nopean latausajan takaamiseksi.

Hinta: 129,95 dollaria (sisältää Genesis Frameworkin)

16. Ongelma

The Issue on monipuolinen aikakauslehden WordPress-teema, jossa on yli 9 valmiiksi rakennettua demoa, joista jokainen on ainutlaatuinen ja sopii erilaisiin markkinaraon.

Yksi hieno ominaisuus on kyky sekoittaa osioita mallien välillä WordPress-postieditorissa. Se on niin yksinkertaista kuin selata erityyppisiä osioita, kuten kotisivuja, sivupalkkia, postikarusellia jne., ja valita malli, josta pidät eniten, ja tuoda se napsauttamalla. Siksi sinulla on mahdollisuus luoda yli 8000 viestiasettelua niiden malleilla.

Muita ominaisuuksia ovat: sosiaaliset integraatiot, 10 otsikotyyliä, yli 10 mukautettua widgetiä, lightbox-galleriat ja paljon muuta…

🔥 Empfohlen:  Täydellinen Magento 2 -reitityksen opetusohjelma

Hinta: 59 dollaria yhdestä sivustosta ja 6 kuukauden tuki

17. Kirjoitin

Typer on blogi- ja usean kirjoittajan julkaisuteema. Tätä WordPress-teemaa on helppo käyttää yhden napsautuksen asennuksella, ja siinä on ainutlaatuiset viestiasettelut sekä rajattomasti värejä.

Tämä erittäin kevyt teema on optimoitu hyvin nopeaa suorituskykyä varten, ja Lazy Image -lataus on jo sisäänrakennettu. Se on mobiiliresponsiivinen ja siinä on sisäänrakennettuja elementtejä Elementorille.

Muita ominaisuuksia ovat: Stax header builder, Google-fontit, valmiiksi muotoillut käyttöliittymän käyttäjäprofiilit ja paljon muuta.

Hinta: 59 dollaria yhdestä sivustosta ja 6 kuukauden tuki

18. Venissa

Jos etsit minimaalista, mutta visuaalista WordPress-teemaa, tutustu Venissa. Tyylikkäällä typografialla ja tilavalla ulkoasulla voit luoda upean verkkosivuston.

Teema on erittäin toimiva joustavilla sivu- ja viestityyleillä sekä mahdollisuus lisätä widgetejä, jos tarvitset niitä.

Instagramin kasvavan käytön myötä tämä teema integroituu sosiaalisen median alustaan, joten voit esitellä julkaisemiasi kuvia suoraan verkkosivustollasi.

Venissan avulla voit myös sijoittaa trendaavia ja niihin liittyviä viestejä eri paikkoihin verkkosivustollasi.

Muita ominaisuuksia ovat demon tuonti yhdellä napsautuksella, WooCommerce-integraatio ja mahdollisuus kääntää verkkosivustosi useille kielille.

Hinta: 24 dollaria vuodessa yli 60 Theme Junkie -teeman käyttöösi tai 49 dollaria käyttöiän ajan

19. Helen

Hellen on tyylikäs ja minimaalinen WordPress-teema, joka keskittyy visuaaliseen kuviin ja sopii hyvin kaikkiin markkinaraon, erityisesti valokuvaukseen. Olitpa bloggaaja, jälleenmyyjä, aikakauslehti tai ravintola, voit esitellä työtäsi WPBakery Page Builderin avulla, jonka avulla voit luoda rajattomasti asetteluja sisällöllesi.

Jos haluat käynnistää verkkosivustosi mahdollisimman pian, Hellenillä on 11 valmiiksi suunniteltua kotisivua, jotka voit valita tai katsoa, ​​mitä voit luoda.

Voit valita yli 800 Google-kirjasimesta, määrittää WooCommercen, käyttää rajoittamatonta värimaailmaa ja paljon muuta tällä teemalla.

Hinta: 58 dollaria yhdestä sivustosta ja 6 kuukauden tuki

20. Boston Pro

Boston Pro on ihanteellinen teemavalinta bloggaajille, jotka etsivät puhdasta ja järjestettyä verkkosivustoa. Aikakauslehtityylinen muotoilu pitää kotisivusi kiinnostavana ilman, että se häiritsee sisältöäsi.

Esitellyn sisällön liukusäätimen avulla voit esitellä viimeisimmät blogikirjoitukset otsikkoalueella. Artikkeleidesi neljä eri asettelua tarjoavat lisähallintaa sisältösi ulkoasuun.

Boston Prolla on yli 600 Google-fonttia, joista voit valita kirjoituksesi erottuvan. Yhdistä se Instagram-widgetiin ja sosiaalisen median kuvakkeisiin, niin blogisi on heti käyttövalmis.

Hinta: 59 dollaria

21. Lähetetty

Jos etsit minimaalista teemaa, jolla on täydellinen yhteensopivuus, tutustu Lähetetty.

Siinä on integroitu sosiaalisen median jakaminen ja widgetit, sähköisen kaupankäynnin tuki ja Elementor-yhteensopivuus. Tämä tarkoittaa, että voit mukauttaa minkä tahansa sivun tai postauksen juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Suunnittelussa on laaja valikoima teema-asetuksia ja vaihtoehtoja, ja se on erittäin reagoiva, ja se voidaan kääntää useille kielille.

Mutta jos etsit jotain valmiiksi tehtyä, voit valita yhden napsautuksen esittelytuonnin ja saada verkkosivuston toimimaan nopeasti.

Hinta: 24 dollaria vuodessa yli 60 Theme Junkie -teeman käyttöösi tai 49 dollaria käyttöiän ajan

22. OceanWP

OceanWP on ilmainen monikäyttöinen WordPress-teema, jonka avulla voit hallita paljon sitä, miltä verkkosivustosi näyttää ja tuntuu. Se toimii samalla tavalla kuin GeneratePress vedä ja pudota -toiminnolla blogin rakentamiseksi.

Pienin puoli tulee esiin sen premium-sivupohjien avulla. Ne voidaan tuoda verkkosivustollesi yhdellä napsautuksella, ja niissä on upeita, minimalistisia malleja, jotka näyttävät ja toimivat kauniisti.

Nopeat sivunopeudet tekevät blogisi lataamisesta salamannopeaa, ja premium-päivityksen mukana toimitettujen ydinlaajennusten avulla voit ottaa käyttöön Elementor-widgetejä, tarraelementtejä, liukusäätimiä, huomiotekstejä ja paljon muuta.

Hinta: Ydin laajennuspaketti alkaen 39 $ yhdelle sivustolle.

23. Muisti

Muisti on tyylikäs, mobiiliystävällinen WordPress-blogiteema, jota voidaan käyttää myös verkkokauppasivustona.

Siinä on visuaalinen vedä ja pudota sivunrakennustyökalu, joka tekee sivujen luomisesta yksinkertaista ja helppoa, 8 viestimuotoa ja yli 600 Google-fonttia.

Jos haluat tehdä prosessista vieläkin helpompaa, voit valita 12 kotisivudemoa ja sisäänrakennetun mega-valikon, jotta voit saada verkkosivustosi näyttämään mahdollisimman puhtaalta ja minimaaliselta.

Muistissa on myös 39 lyhytkoodia, joita voit käyttää, kuten painikkeet, lainausmerkit, Google-kartat, edistymispalkit ja sosiaalisen median kuvakkeet.

Hinta: 49 dollaria yhdestä sivustosta ja 6 kuukauden tuki

24. Wisdom Pro

Haluatko minimaalisen WordPress-teeman, jonka voit vain tuoda ja aloittaa? Tarkista Wisdom Pro nähdäksesi, auttaako se sinua.

Wisdomilla on 3 ylätunnisteasettelua, 2 alatunnisteasettelua, 4 arkistosivun asettelua ja 2 yhden sivun asettelua sekä yli 600 Google-fonttia.

Wisdomilla on optimoitu ja reagoiva muotoilu, joka sopii iPhonesta pöytätietokoneeseen, ja se on yhteensopiva WooCommercen kanssa. Siinä on myös rajoittamaton väripaletti, siinä on käännösvalmiita ominaisuuksia, vaihtoehtoja sisällyttää tai jättää pois sivupalkit ja erilaisia ​​sivuasetteluja.

Hinta: 59 dollaria

25. Vartija

Jos olet Genesis Frameworkin fani ja olet jo ostanut tämän, niin Maalivahti on erinomainen lapsiteema lisättäväksi siihen.

Se on joustava, minimaalinen WordPress-teema, joka on integroitu WooCommerceen.

Sen puhtaan ja yksinkertaisen koodin ansiosta voit odottaa nopeita latausaikoja, ja se on mobiiliresponsiivinen. Sivustollasi on useita widget-alueita sekä useita asetteluvaihtoehtoja sisällöllesi.

Hinta: 39,95 dollaria

26. Kale Pro

Kale Pro Kuten nimestä voi päätellä, on omistettu ruokaharrastajille, jotka haluavat luoda ruokablogin, joka on kauniisti muotoiltu ja suunniteltu erityisesti valokuviesi esittelyyn.

Siinä on laaja valikoima ominaisuuksia, kuten reseptikortit, jotka on koodattu Google-ystävällisiksi, sisäänrakennettu reseptihakemisto, sisäänrakennettu mainostila, jolla voit ansaita rahaa blogistasi, vastaavat sosiaalisen median jakamiskuvakkeet ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  Semrush-kuponkikoodi 2023: Kokeile Pro- tai Guru-tilejä ilmaiseksi 350 dollarin arvosta ja 17 %:n alennus vuosisopimuksista (sekä ILMAINEN e-kirja!)

Voit määrittää sivustosi alle 30 minuutissa, ja se on optimoitu SEO-optimoimalla, joten sivusto on automaattisesti kevyt ja nopea latautua.

Hinta: 35 dollaria ja 7,99 dollaria kuukaudessa jatkuvasta tuesta ja päivityksistä

27. Luettavissa

Tämä seuraava teema on loistava valinta bloggaajille, jotka haluavat korostaa kirjoittamistaan ​​ja intohimoisesti luettavuutta. Kirjasintyyppiin, välityksiin ja rakenteeseen kiinnitetty erityishuomio tekee siitä todella minimaalisen vaihtoehdon.

Luettavissa sisältää SiteOriginin vedä ja pudota -sivujen rakennustyökalun, valmiit asettelut ja yli 40 widgetiä. Hyödyt myös yhden napsautuksen esittelyn tuonnista, joka auttaa pääsemään alkuun nopeasti.

Yhdistä tämä selaimien väliseen yhteensopivuuteen ja SEO-optimointiin saadaksesi todella hälyttömän blogikokemuksen.

Hinta: 79 dollaria yhden vuoden päivityksestä ja tuesta.

28. Davis

Davis on hyvin yksinkertainen ja kevyt minimaalinen WordPress-teema. Siinä on perusotsikko, jossa on pudotusvalintoja, esitelty banneri, joka voi näyttää kuvan tai tekstin, ja sen jälkeen luettelo viimeisimmistä blogikirjoituksista, jotka voivat näyttää otteen päivämäärän ja kommenttien kera.

Se on ihanteellinen blogimaailmassa vasta aloittavalle henkilölle, joka haluaa vaivattoman ja helppokäyttöisen suunnittelun.

Hinta: Vapaa

29. Kaksikymmentä Kaksikymmentä

Kaksikymmentä Kaksikymmentä on WordPressin oletusteema vuodelle 2020 ja se on minimaalinen mestariteos. Se on ensimmäinen uusi oletusteema sen jälkeen, kun Gutenberg liitettiin WordPressin ytimeen.

Sen pääpaino on yrityssivustoissa, mutta se toimii hyvin yksityishenkilöille, kuten freelancereille ja bloggaajille.

Se on yllättävän joustava ilmaiselle teemalle, ja siinä on melko ainutlaatuinen ominaisuus. Kunkin elementin värit on laskettu tarjoamaan paras kontrasti. Jos esimerkiksi vaihdat taustavärin tummanharmaaksi, tekstisi muuttuu valkoiseksi, joten sitä on helppo lukea.

Hinta: Vapaa

30. Lovecraft

Lovecraft on kaunis ja minimaalinen teema, joka on ihanteellinen bloggaajille heidän markkinaraosta riippumatta.

Siinä on tyylikäs typografia ja se reagoi mobiiliin.

Siinä on pudotusvalikkovaihtoehto, täysleveä sivumalli ja sivupalkki, joka sisältää hakupalkin, minusta -widgetin ja luokka-widgetin. Alatunniste sisältää vaihtoehdot uusille viesteille ja kommenteille sekä tunnistepilven.

Hinta: Vapaa

Pitäisikö sinun valita ilmainen vai premium-minimaalinen WordPress-teema?

Teemavarastosta on saatavilla valtava määrä ilmaisia ​​WordPress-teemoja. Ja monissa niistä on minimaalinen muotoilu.

Mutta ilmaisten teemojen käytössä on muutamia haittoja:

 • Niitä ei aina ylläpidetä, ja ne voidaan usein noutaa teemavarastosta ilman mahdollisuutta tuleviin päivityksiin – Jotkut teemat ovat hyvin ylläpidettyjä, mutta joskus kehittäjä ei ehkä pysty jatkamaan teeman ylläpitoa, ja se poistetaan.
 • Useimmilla ilmaisilla WordPress-teemoilla on ominaisuusrajoituksia – Jotkut teemat ovat premium-teeman supistettuja versioita, ja saatat joutua maksamaan saadaksesi haluamasi toiminnot.
 • Odota, että kehittäjä ei tarjoa tukea – Jotkut kehittäjät tekevät hienoa työtä ja tarjoavat tukea teemoille, joista he eivät ansaitse rahaa. Mutta meidän ei koskaan pitäisi odottaa sitä. Teknisen tuen tarjoaminen on kallista.
 • WordPress-verkkosivustosi ei välttämättä erotu joukosta – Jos 100 000 ihmistä käyttää samaa teemaa, sivustosi ei näytä kovin ainutlaatuiselta.

Jos olet vasta perustamassa blogia, ilmaisen WordPress-teeman valitseminen on loistava tapa aloittaa, kun olet budjetissa.

Joten jos olet tässä tilanteessa – valitse ehdottomasti ilmainen teema. Voit kokeilla useita teemoja maksamatta ja pysyä sen kanssa, josta pidät eniten.

Voit aina vaihtaa premium-teemaan, kun olet valmis.

Parhaan WordPress-teeman valitseminen sinulle

Minkä tahansa WordPress-teeman valitseminen on erittäin subjektiivinen valinta.

Päätä ensin, onko ilmainen vai premium-reitti paras reitti verkkosivustollesi.

Mieti sieltä, mitä ominaisuuksia tarvitset ja miltä haluat verkkosivuston näyttävän.

Tässä on muutamia ehdotuksia, joiden avulla pääset alkuun:

 • Jos haluat joustavan mutta kevyen teeman, joka näyttää hyvältä ja jota tukee suuri tuki – GeneratePress on paras vaihtoehto täällä ja se on myös uskomattoman edullinen.
 • Haluat huippuluokan minimalistisen muotoilun – Tällä listalla on aika monta aihetta, jotka sopisivat. Typer on hyvä esimerkki. Useimmat StudioPress-teemat olisivat myös sopivia. Meillä on oma artikkeli teemoista, jotka toimivat StudioPressin Genesis Frameworkissa, mutta olemme suuri Monochrome Pro -teeman fani.
 • Tarvitsetko sivunrakennusystävällisen teeman? GeneratePress on kevyt ja toimii hyvin sivunrakentajien, kuten Elementor ja Beaver Builder, kanssa.
 • Haluat vapauden muokata verkkosivustosi kaikkia osa-alueita – Harkitse superperusteeman, kuten Hello, valitsemista ja käytä sitten Elementor Pron Theme Builder -ominaisuutta suunnitteluun vedä ja pudota -editorilla. Oppimiskäyrä on merkittävämpi, joten sivustosi käynnistäminen kestää kauemmin. Jälleen GeneratePress toimisi hyvin myös tässä tilanteessa.

Nyt on aika hankkia uusi teemasi ja asentaa se.

Tarvitsetko lisää WordPress-teemaehdotuksia? Näistä teemakokoelmista voi olla hyötyä:

Table of Contents