Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Yli 50 ChatGPT-kehotetta ansioluettelon kirjoittamiseen ja työnhakuun (Bard AI -yhteensopiva)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yli 50 ChatGPT-kehotetta ansioluettelon kirjoittamiseen ja työnhakuun (Bard AI -yhteensopiva)

Edellisessä artikkelissa opimme yli 50 Chatgpt-kehotteesta Midjourney – Generatiivinen AI-taide. Tässä blogiviestissä tarkastelemme tehokkaita ChatGPT-kehotteita ansioluettelon kirjoittamiseen ja työnhakuun.

Kun etsit uutta työpaikkaa, ansioluettelosi on usein ensivaikutelma, jonka potentiaaliset työnantajat saavat sinusta. On tärkeää varmistaa, että ansioluettelosi esittelee taitosi, kokemuksesi ja saavutuksesi tavalla, joka erottuu joukosta. Mutta mistä tiedät, mistä aloittaa tai mitä sisällyttää ansioluetteloosi? Siinä ChatGPT tulee mukaan.

ChatGPT on OpenAI:n kouluttama tekoälymalli, joka voi luoda luonnollisen kielen vastauksia kehotteihisi. Pyydä ChatGPT:ltä apua ansioluettelosi kanssa, voit saada henkilökohtaisia ​​ja toteutettavissa olevia ehdotuksia, jotka auttavat sinua saamaan unelmatyösi. ChatGPT:n lisäksi Google ilmoitti äskettäin julkaisevansa pian Bard AI:n ChatGPT:n kaltaisena kokeellisena chatbotina. Koska molemmat chatbotit toimivat samalla tavalla, voit käyttää näitä kehotteita kummassakin näistä työkaluista.

Tässä viestissä jaamme yli 50 ChatGPT-kehotetta, joita voit käyttää ansioluettelon kirjoittamiseen ja työnhakuun.

Aloitetaan.

Paras tapa käyttää ChatGPT:tä ansioluettelossa ja työnhaussa on olla hyvin tarkka kunkin ansioluettelon osan osalta. Jos katsot tyypillistä ansioluetteloa, sisällytämme siihen erilaisia ​​osia

 1. Otsikko: Sisältää nimesi, yhteystietosi ja ammattinimikkeesi
 2. Yhteenveto/tavoite: Lyhyt lausunto, joka korostaa uratavoitteitasi ja pätevyyttäsi
 3. Koulutus: luettelee akateemiset valtakirjasi, kuten tutkinnot ja todistukset
 4. Työkokemus: Yksityiskohtaiset työhistoriasi, mukaan lukien työnimikkeet, yritykset, työsuhteen päivämäärät sekä työtehtävät ja saavutukset
 5. Taidot: Luettelo asiaankuuluvista taidoistasi, kuten teknisistä taidoista, kielitaidosta tai pehmeistä taidoistasi
 6. Palkinnot/saavutukset: Korostaa työstäsi saamiasi tunnustuksia tai tunnustuksia
 7. Viitteet: Valinnainen osio, jossa luetellaan ammatillisia referenssejä, jotka voivat taata pätevyyden ja työmoraalisi.

Huomaa, että jotkin näistä osioista voivat olla enemmän tai vähemmän tärkeitä riippuen yksilön urasta, toimialasta ja työtavoitteista.

Nyt voimme pyytää ChatGPT:tä / Bardia luomaan yleisen kehotteen ansioluettelon luomiseksi tai voimme mennä perusteellisesti pyytämällä ChatGPT:tä luomaan ideoita jokaiselle yksittäiselle osalle. Aloitetaan ensin yksinkertaisimmalla menetelmällä.

Yksinkertainen Chatgpt- tai Bard AI -kehote jatkaaksesi

Yksinkertaisin ja nopein kehote, jonka voit pyytää ChatGPT:tä tai Bardia luomaan ansioluettelosi kunnollisin tuloksin on

Kirjoita toimiva ansioluettelo a [position] kanssa [skills] joilla on [experience] ja [education].

Esimerkki: Kirjoita toimiva ansioluettelo ohjelmistosuunnittelijalle, jolla on Java, hajautetut järjestelmät, jolla on 2 vuoden kokemus Googlesta ja 1 vuosi TipSeasonista ja valmistui Harvardin maisteriksi

ChatGPT-vastaus:

Lisäksi voit pyytää ChatGPT:tä mukauttamaan ansioluettelosi tietyn työnkuvan mukaan liittämällä kuvauksen sisällön tai URL-osoitteen. Voit tehdä tämän käyttämällä alla olevaa kehotetta:

Suunnittele ansioluettelo, joka erottuu tietystä työstä kuvauksella: [content]

Nosta ansioluetteloasi perusteellisilla kehotteilla ChatGPT:n / Bard AI:n avulla

Seuraavaksi paras tapa luoda ansioluettelo ChatGPT:n tai Bard AI:n avulla on esittää kysymyksiä yksittäisistä osioista. Lisäksi käytettävissä on lukuisia ChatGPT-kehoteideoita, joista voit valita alla olevan luettelon mukaisesti. Jos käytät kaikki vaihtoehdot loppuun, voit aina pyytää ChatGPT:tä tarjoamaan asiaankuuluvia ideoita.

🔥 Empfohlen:  Kuinka havaita botteja käyttävät Instagram-kasvupalvelut

Tässä on joitain tarkempia ohjeita.

 1. Anna minulle 3 luovaa tapaa kirjoittaa otsikko ansioluetteloon

  ChatGPT pyytää jatkamaan otsikkoa - TipSeason

 2. Luo yhteenveto/tavoite korostaa sinun [career goals] ja [qualifications]
 3. Kirjoita luettelopisteitä varten [Education] osio minulle [academic credentials]kuten [degrees or certifications]
 4. Luo toimivia luettelopisteitä korostaaksesi työkokemustani ansioluettelossani [work history, including job titles, companies, dates of employment, and job duties and accomplishments]
 5. Mitä taitoja minun pitäisi sisällyttää profiiliini? Luettelo asiaankuuluvista taidoistasi, kuten tekniset taidot, kielitaito tai pehmeät taidot [some sample list]
 6. Kirjoita Palkinnot/saavutukset-osioni uudelleen kohtaan Highlight [your achievements]
 7. Mitä referenssejä minun tulisi sisällyttää ansioluettelooni? Voitko kirjoittaa valinnaisen osion, jossa luetellaan ammatillisia referenssejä, jotka voivat taata pätevyyden ja työmoraalisi.

  Kun sinulla on perus-ansioluettelo, voit tarkentaa kehotteitasi sisältämään oikolukua, malleja ja paljon muuta. Tutustu tähän kehotteiden luetteloon.

 8. Voitko oikolukea ansioluetteloni varmistaaksesi, että se on kieliopillisesti oikein, ja antaa palautetta. Kerro minulle myös muita taitoja/avainsanoja, jotka minun on lisättävä, jotta se kiinnostaisi rekrytoijaa.
 9. Luo luettelo viidestä eri ansioluettelomallista, joita voin käyttää ansioluetteloni kirjoittamiseen

  Tässä on luettelo 5 eri mallista, joita voit käyttää. Voit pyytää ChatGPT:tä tai Bardia puolestaan ​​luomaan ansioluettelon alla olevien mallien avulla.

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 1. Kronologinen ansioluettelomalli: – Alkaa viimeisimmästä työkokemuksestasi ja toimii taaksepäin – Korostaa työhistoriaasi ja urakehitystäsi – Paras henkilöille, joilla on vankka työhistoria ja selkeä urapolku 2. Toiminnallinen ansioluettelomalli: – Keskittyy taitoosi ja saavutuksia työhistoriasi sijaan – Korostaa siirrettäviä taitojasi ja saavutuksiasi – Paras henkilöille, joilla on puutteita työhistoriassaan tai niille, jotka muuttavat uraa 3. Yhdistelmäansioluettelomalli: – Yhdistää elementtejä sekä kronologisista että toiminnallisista ansioluetteloista – Korostaa taitojasi ja saavutuksiasi samalla tarjoaa myös kronologisen työhistorian – Paras henkilöille, joilla on vahva työhistoria ja erityiset taidot esiteltäviksi 4. Kohdennettu ansioluettelomalli: – Räätälöity erityisesti työpaikkailmoitukselle tai tietylle yritykselle – Vastaa työpaikkailmoituksessa lueteltuja vaatimuksia ja pätevyyksiä – Paras henkilöille, jotka hakevat tiettyä työtä tai toimialaa 5. Luova ansioluettelomalli: – Sisältää luovia elementtejä, kuten värejä, grafiikkaa ja ainutlaatuista muotoilua – Auttaa ansioluettelosi erottumaan perinteisistä ansioluetteloista – Paras henkilöille luovilla aloilla, kuten graafinen suunnittelu, markkinointia tai mainontaa
 10. Luo ansioluettelo, joka osoittaa, kuinka aiemmat kokemuksesi ja pätevyytesi voivat siirtyä a [specific job or industry], vaikka sinulla ei olisikaan suoraa kokemusta tältä alalta. Käytä kieltä, joka korostaa siirrettäviä taitojasi, ja korosta erityisiä kokemuksia, jotka osoittavat, kuinka menestyisit uudessa tehtävässä.
 11. Kirjoita ansioluettelo a [job] joka viestii tehokkaasti arvostasi ja potentiaalistasi mahdolliselle työnantajalle. Keskity asiaankuuluvien taitosi ja kokemuksesi korostamiseen ja muista sisällyttää kaikki saavutukset tai palkinnot, jotka osoittavat kykysi ja onnistumisesi. Käytä selkeää ja tiivistä kieltä ja räätälöi ansioluettelosi erityisvaatimusten ja odotusten mukaan [position].
 12. Kirjoita ansioluettelo a [job] joka erottaa sinut muista ehdokkaista ja esittelee ainutlaatuisia kykyjäsi ja pätevyyksiäsi. Käytä vahvaa ja kuvailevaa kieltä korostaaksesi taitojani ja saavutuksiani, ja muista sisällyttää asiaan liittyvä koulutus tai todistukset. Muista räätälöidä ansioluettelosi erityisvaatimusten mukaan [position]ja harkitse luettelomerkkien tai muiden muotoilutekniikoiden käyttämistä visuaalisesti houkuttelevamman ja helppolukuisemman tekemiseksi.
 13. Kirjoita ansioluettelo a [job] joka esittelee asiaankuuluvia taitojasi ja kokemustasi ja korostaa, kuinka sopisit vahvasti tähän [position]. Muista räätälöidä ansioluettelosi kieli ja sisältö ansioluettelosi erityisvaatimusten ja odotusten mukaan [job]ja sisällytä konkreettisia esimerkkejä saavutuksistasi ja onnistumisistasi.
 14. Kirjoita ansioluettelo a [job] in [industry] joka esittelee asiaankuuluvat taitosi ja kokemuksesi ja osoittaa sopivuutesi tähän [position]. Käytä alakohtaista kieltä ja terminologiaa ja korosta kaikki asiaankuuluvat koulutuksesi tai sertifikaatit. Räätälöi ansioluettelosi erityisvaatimusten ja odotusten mukaan [position]ja harkitse konkreettisten esimerkkejä työstäsi tai projekteistasi, jotka esittelevät kykyjäsi ja onnistumisia.
 15. Haluan sinun toimivan ansioluettelon kirjoittajana ja luovan ammattimaisen ja tehokkaan ansioluettelon työnhakijalle. Käytä asianmukaista muotoilua, kieltä ja sisältöä korostaaksesi ehdokkaan taitoja, saavutuksia ja sopivuutta kohdetehtävään. Harkitse toimialaa, työn vaatimuksia ja ehdokkaan uratavoitteita ja kokemusta ansioluetteloa kirjoittaessasi. Muista tarkistaa ja tarkistaa ansioluetteloa tarvittaessa varmistaaksesi, että se on virheetön ja vakuuttava.
 16. Kuinka voin räätälöidä ansioluetteloni tietyn työpaikkailmoituksen mukaan?
 17. Mitkä ovat yleisiä virheitä, joita ihmiset tekevät ansioluetteloissaan?
 18. Kuinka voin esitellä saavutukseni ansioluettelossani?
 19. Millä tavoilla voin osoittaa ongelmanratkaisutaitoni ansioluettelossani?
 20. Kuinka voin osoittaa ansioluettelossani, että olen nopea oppija?
 21. Millä tavoilla voin osoittaa ansioluettelossani, että olen sopeutunut muutoksiin?
 22. Voitko auttaa minua löytämään ainutlaatuisia taitoja ansioluettelooni lisäämiseksi?
🔥 Empfohlen:  Yli 15 parasta kädenlämmitintä 2023: Asiantuntijoiden mukaan

Nyt kun osaamme kirjoittaa tehokkaan ansioluettelon, katsotaanpa joitain ohjeita, joita voit käyttää työnhakuun.

Keskustellaan siitä, kuinka ChatGPT voi olla hyödyllinen myös työnhaussasi. ChatGPT:n laaja tietokanta ja luonnolliset kielenkäsittelyominaisuudet voivat auttaa sinua löytämään työmahdollisuuksia, parantamaan LinkedIn-profiiliasi ja jopa valmistautumaan työhaastatteluihin. Tässä osiossa tutkimme, kuinka voit käyttää ChatGPT-kehotteita työnhakuprosessisi tehostamiseen ja mahdollisuuksiasi saada unelmatyösi. Tässä on luettelo aloittaaksesi.

 1. Luo työlle 30 sekunnin hissiväli.
 2. Kirjoita seurantasähköposti haastattelun jälkeen.
 3. Voitteko ehdottaa tehokkaimpia työnhakusivustoja?
 4. Voitko auttaa minua parantamaan LinkedIn-profiilia työnhakua varten?
 5. Mikä on paras tapa valmistautua työhaastatteluun?
 6. Kuinka voin verkostoitua tehokkaasti toimialallani?
 7. Voitteko ehdottaa ammatillisia järjestöjä, jotka liittyisivät verkostoitumista varten?
 8. Millä tavoilla voin osoittaa ansioluettelossani, että olen joukkuepelaaja?
 9. Kuinka voin osoittaa ansioluettelossani, että olen motivoitunut?
 10. Voitteko ehdottaa tehokkaita tapoja muuttaa uraa?
 11. Voitko ehdottaa joitain haastattelukysymyksiä haastattelun lopussa?
 12. Mitä tehokkaita tapoja seurata työhaastattelun jälkeen?
 13. Kirjoita minuutin esittely työhaastatteluun.
 14. Laadi luettelo kysymyksistä, joita voit esittää haastattelijalle.
 15. Kirjoita saatekirje työhakemukseen.
 16. Kirjoita luettelo saavutuksista, jotka haluat korostaa haastattelussa.
 17. Luo portfolio näyttääksesi taitosi.
 18. Kirjoita käsikirjoitus valehaastatteluun.
 19. Suunnittele viiteluettelo työhakemukseen.
 20. Miten voin hyödyntää sosiaalista mediaa työnhakuun?
 21. Voitko ehdottaa työnhakustrategioita niille, jotka etsivät osa-aikaista tai freelance-työtä?
 22. Voitko antaa minulle vinkkejä työnhaun hylkäämiseen?
 23. Mitkä ovat tehokkaita tapoja valmistautua virtuaaliseen työhaastatteluun?
 24. Voitko antaa minulle vinkkejä joukosta erottumiseen ruuhkaisilla työmarkkinoilla?
 25. Mitkä ovat tehokkaita tapoja lähestyä työnhakua uran siirtymisen aikana?
 26. Kuinka voin käyttää työnhaun avainsanoja tehokkaasti ansioluettelossani ja saatekirjeessäni?
 27. Mitkä ovat tehokkaita tapoja parantaa henkilökohtaista brändiäni työnhakuun?
 28. Voitteko ehdottaa resursseja taitojeni ja pätevyyden parantamiseen työnhakuun?
 29. Mitä yleisiä virheitä tulee välttää työnhaun aikana?
 30. Voitko antaa minulle vinkkejä työnhakuun ollessasi työssä?

Johtopäätös

Nämä ovat joitain kehotteita, joita voit käyttää ChatGPT:n tai Bard AI:n kanssa tehokkaan ansioluettelon kirjoittamiseen ja työnhakuun. Yhteenvetona voidaan todeta, että työmarkkinoilla voi olla kova kilpailu, ja on tärkeää, että sinulla on erottuva ansioluettelo, jotta voit saada haluamasi työpaikan. ChatGPT-kehotteiden ja Bard AI:n avulla voit luoda ansioluettelon, joka korostaa taitojasi ja kokemustasi ainutlaatuisella ja potentiaalisten työnantajien silmiinpistävällä tavalla. Käyttämällä näitä kehotteita voit räätälöidä ansioluettelosi sopimaan hakemaasi työhön, esitellä saavutuksiasi ja taitojasi ja erottua joukosta. Oletpa sitten vastavalmistunut tai kokenut ammattilainen, näiden ohjeiden sisällyttäminen ansioluettelosi kirjoitusprosessiin voi auttaa sinua saamaan unelmiesi työpaikan. Joten, mitä sinä odotat? Aloita ChatGPT:n ja Bard AI:n käyttö parantaaksesi ansioluettelosi kirjoittamista jo tänään!

🔥 Empfohlen:  7 vinkkiä loistavan tuotekopion kirjoittamiseen

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi viikoittaisia ​​ChatGPT-kehotteita ja tekoälytyökaluja pysyäksesi muiden edellä.

Toivomme, että pidät tästä postauksesta. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia tai tarvitset muita lisätietoja, kommentoi alle.