Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Yli 50 parasta Chatgpt-kehotetta kirjoittamiseen, bloggaamiseen tai tekijänoikeuksien suojaamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yli 50 parasta Chatgpt-kehotetta kirjoittamiseen, bloggaamiseen tai tekijänoikeuksien suojaamiseen

Todettakoon, että kirjoittaminen voi olla haastavaa!

Kirjoittaminen on luovan viestinnän taidetta. Ei ole aina helppoa tietää, mistä aloittaa tai miten pitää ideat tulossa. Joskus voi tuntua, että meiltä on loppunut sanottava. Mutta yli 50 ChatGPT-kehotteen luettelomme ansiosta et enää koskaan menetä sanojasi. Olitpa bloggaaja, tekstinkirjoittaja tai vain joku, joka haluaa parantaa kirjoitustaitojaan, meiltä löydät kaiken.

Tässä opetusohjelmassa tutkimme yli 50 chatgpt-kehotetta kirjoittamista, bloggaamista tai tekijänoikeuksia varten. Nämä kehotteet on kuratoitu erilaisiin käyttötarkoituksiin, kuten hakukoneoptimointiin, kaupallistamiseen, sähköpostikanaviin, vierasbloggaamiseen ja moniin muihin.

Jos unohdat sen, voit tarkistaa muut chatgpt-kehotteet täältä:

Yli 50 Chatgpt-kehotetta Midjourneylle

Yli 50 ChatGPT-kehotetta ansioluettelon kirjoittamiseen ja työnhakuun

Yli 75 ChatGPT-kehotetta datatieteeseen

Selvä, aloitetaan.

Yli 50 Chatgpt-kehotetta kirjoittamista, bloggaamista tai tekijänoikeuksien suojaamista varten

Kirjoita {blogiviesti, tuotteen kuvaus, sähköposti, aloitussivu}, joka vakuuttaa yleisösi {toimiin} käyttämällä vakuuttavaa kieltä ja psykologisia laukaisimia.

Kirjoita {3, 5, 10} huomiota herättävää otsikkoa {blogiviestillesi, artikkelillesi, tuotesivullesi}, jotka saavat lukijasi haluamaan klikata ja lukea lisää.

Kehitä {blogillesi tai verkkosivustollesi} kaupallistamisstrategia, joka sisältää kumppanimarkkinoinnin, sponsoroidun sisällön tai digitaalisten tuotteiden myynnin tulojen saamiseksi.

Suunnittele {toimialaasi tai markkinarakoasi} liittyvä blogiviesti, joka järjestää ideasi, tutkimuksesi ja tietosi selkeään ja jäsenneltyyn muotoon.

Kirjoita {tuotteellesi tai palvelullesi vakuuttava tuotekuvaus, joka korostaa sen tärkeimpiä ominaisuuksia, etuja ja käyttötapauksia sekä esittelee sen ainutlaatuisen myyntiehdotuksen (USP).

Suunnittele {tuotteellesi tai palvelullesi 30 sekunnin hissipuhe, joka korostaa sen ainutlaatuista arvolupausta ja jättää pysyvän vaikutuksen.

Ennen kuin kokeilet seuraavia kehotteita, älä missaa tätä rajoitetun ajan alennusmyyntiä

Kirjoita {blogipostaus, sosiaalisen median viesti, tuotteen kuvaus}, joka kertoo vaikuttavan tarinan {tuotteestasi, brändistäsi tai henkilökohtaisesta kokemuksestasi} ja innostaa yleisöäsi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka nähdä, kuka seuraa Instagramiasi? (2023 koko opas)

Luo blogillesi tai sosiaalisen median kanaville kattava sisältökalenteri, joka hahmottelee aiheet, muodot ja julkaisupäivät seuraaville 3-6 kuukaudelle.

Kirjoita {tuotteellesi tai palvelullesi} kolmiosainen sähköpostikanavasarja, joka kasvattaa tehokkaasti liidejä, rakentaa luottamusta ja muuntaa mahdollisista asiakkaista.

Kirjoita {blogipostaus, artikkeli, tuotekuvaus}, joka on optimoitu hakukoneoptimoinnille sisällyttämällä asiaankuuluvia avainsanoja, metakuvauksia ja sisäisiä linkkejä.

Optimoi {blogi, verkkosivustosi, aloitussivusi} toimintakehotuspainikkeesi testaamalla eri sanamuotoja, värejä ja sijoitteluja tulosprosenttisi parantamiseksi.

Mainosta {blogiasi, tuotettasi, palveluasi} luomalla promootiosuunnitelma, joka sisältää sähköpostimarkkinoinnin, mainonnan sosiaalisessa mediassa ja vaikuttajien tavoittamisen.

Luo {blogillesi, e-kirjallesi, verkkokurssillesi} sisältöpäivityksiä, kuten cheatsheet, tarkistuslistoja, malleja tai laskentataulukoita, jotta voit tarjota lisäarvoa ja kannustaa yleisöäsi tilaamaan tai ostamaan.

Suorita A/B-testejä {blogillesi, verkkosivustollesi, sähköpostillesi} kokeilemalla erilaisia ​​otsikoita, kuvia ja asetteluja parantaaksesi käyttökokemustasi ja sitoutumistasi.

Kerro brändisi tarinasi {videon, podcastin, sosiaalisen median} kautta jakamalla missiosi, visiosi ja arvosi, jotta saat yhteyden yleisöösi syvemmällä tasolla.

Ajattele uusia sisältöideoita {blogiisi, sosiaaliseen mediaan, podcastiisi} käyttämällä työkaluja, kuten Google Trends, BuzzSumo tai Quora, tunnistaaksesi trendaavat aiheet ja avainsanat.

Luo sisältökalenteri {blogillesi, sosiaaliseen mediaan, sähköpostiisi} kartoittamalla aiheet, määräajat ja mainosstrategiat pysyäksesi järjestyksessä ja johdonmukaisena.

Kirjoita {blogillesi, tuotteellesi, palvelullesi} sarja {welcome, nurture, promotion} -sähköposteja, jotka aktivoivat tilaajasi, lisäävät luottamusta ja lisäävät myyntiä.

Optimoi aloitussivusi yksinkertaistamalla viestiäsi, lisäämällä sosiaalista näyttöä ja testaamalla erilaisia ​​​​elementtejä, kuten otsikoita, kuvia ja lomakkeita, jotta voit parantaa tulosprosenttiasi.

Määrittele brändi-identiteettisi luomalla bränditaulu, joka sisältää logosi, värit, fontit ja kuvat varmistaaksesi johdonmukaisuuden ja tunnistuksen kaikissa markkinointimateriaaleissasi.

Ajattele viisi blogipostausideaa omaa markkinarakoasi varten, jotka tarjoavat arvoa yleisöllesi ja sopivat brändiisi.

Luo kirjoitustyönkulku, joka sisältää ideoinnin, hahmottelun, luonnostelun, tarkistamisen ja muokkaamisen, jotta voit kirjoittaa tehokkaammin.

Määrittele kohdeyleisösi luomalla ostajapersoonia, jotka sisältävät demografisia, psykografisia tietoja ja kipupisteitä.

Kirjoita verkkosivustollesi tai blogillesi kolme houkuttelevaa toimintakehotusta, jotka rohkaisevat yleisöäsi ryhtymään haluttuihin toimiin.

🔥 Empfohlen:  15 kaikkien aikojen parasta blogilainausta inspiroimaan sinua tänään

Kirjoita blogikirjoituksellesi viisi huomiota herättävää otsikkoa, jotka houkuttelevat yleisösi napsauttamaan ja lukemaan lisää.

Muokkaa tekstiäsi kieliopin, oikeinkirjoituksen, välimerkkien ja tyylin mukaan varmistaaksesi, että se on virheetön ja ammattimainen.

Kirjoita mainossähköpostiviesti, joka esittelee {tuotteesi tai palvelusi} ja tarjoaa tilaajillesi alennuksen tai ilmaisen kokeilujakson.

Luo sisältöstrategia, joka sopii yhteen liiketoimintatavoitteidesi, kohdeyleisösi ja hakukoneoptimoinnin parhaiden käytäntöjen kanssa liikenteen ja tulosten lisäämiseksi.

Kirjoita kolme sosiaalisen median viestiä, jotka mainostavat viimeisintä blogiviestiäsi tai tarjoustasi, ja käytä houkuttelevia visuaaleja ja hashtageja sitoutumisen lisäämiseen.

Luo houkutteleva tarina, joka resonoi yleisösi kanssa ja korostaa brändisi arvoja, tehtävää tai matkaa.

Määrittele {tuotteesi tai palvelusi} ainutlaatuinen arvolupaus korostamalla sen ominaisuuksia, etuja ja kilpailuetua.

Kehitä haastattelutaitojasi valmistelemalla kysymyksiä, kuuntelemalla aktiivisesti ja esittämällä jatkokysymyksiä saadaksesi oivaltavia lainauksia.

Optimoi blogikirjoituksesi hakukoneoptimointia varten tekemällä avainsanatutkimusta, käyttämällä otsikkotunnisteita, metakuvausta sekä sisäisiä ja ulkoisia linkkejä.

Käytä vanhaa blogiviestiäsi uuteen muotoon, kuten videoon, podcastiin, infografiaan tai diaesitykseen, tavoittaaksesi laajemman yleisön.

Luo uutiskirje, joka sisältää uusimman blogiviestisi, yritysuutisiasi ja erikoistarjouksia, jotka tarjoavat arvoa tilaajillesi.

Kehitä kirjoitussävyäsi valitsemalla ääni, sävy ja tyyli, jotka vastaavat brändisi persoonallisuutta ja yleisön mieltymyksiä.

Tarjoa vierasblogiviestiidea asiaankuuluvalle julkaisulle, joka sopii markkinarakoasi ja kohdeyleisösi ja tarjoaa käänteisiä linkkejä sivustollesi.

Kuvakäsikirjoitus video tai animaatio, joka selittää {tuotteesi tai palvelusi} ja sen hyödyt kohdeyleisölle.

Kehitä hyviä kirjoitustottumuksia asettamalla tavoitteita, luomalla aikataulu, välttämällä häiriötekijöitä ja pyytämällä palautetta muilta.

Kirjoita lehdistötiedote, jossa kerrotaan {tuotteesi tai palvelusi} uusista ominaisuuksista, virstanpylväistä tai kumppanuuksista ja jaetaan tiedot asiaankuuluville tiedotusvälineille.

Tuota {tuotteellesi tai palvelullesi lyhyt videosisältö, joka on informatiivinen, mukaansatempaava ja jaettavissa sosiaalisen median alustoilla.

Tee avainsanatutkimusta löytääksesi suosituimmat hakutermit, jotka liittyvät aiheeseen {topic}, ja sisällytä ne verkkosivustoosi tai blogiisi parantaaksesi hakukoneoptimointia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka paljon RAM-muistia RTX 3080 tarvitsee?

Luo visuaalisesti upea infografiikka, joka yksinkertaistaa {toimialaasi tai markkinarakoasi} liittyvää monimutkaista aihetta ja esittelee sen kiinnostavalla ja informatiivisella tavalla.

Kirjoita huomiota herättävä sosiaalisen median kuvateksti {tuotteellesi tai palvelullesi, joka herättää uteliaisuutta ja kannustaa sitoutumaan brändiisi.

Luo yksityiskohtainen kohdeyleisöhenkilö {blogillesi, brändillesi, tuotteellesi} tutkimalla ja analysoimalla ihanteellisen asiakkaasi demografisia tietoja, kiinnostuksen kohteita ja kipukohtia.

Luo ainutlaatuinen arvoehdotus {tuotteellesi, brändillesi, palvelullesi}, joka erottaa sinut kilpailijoistasi ja resonoi kohdeyleisösi kanssa.

Kehitä sosiaalisen median strategia {blogillesi, brändillesi, tuotteellesi} tunnistamalla osuvimmat alustat, luomalla sisältökalenteri ja ottamalla yhteyttä seuraajiisi.

Kirjoita {vieraspostaus, yhteistyöpostaus, sponsoroitu postaus} hyvämaineiselle {blogille, verkkosivustolle, julkaisulle} omalla markkina-alueellasi lisätäksesi näkyvyyttäsi ja vahvistaaksesi arvovaltaasi.

Käytä olemassa olevia {blogipostauksiasi, videoitasi, podcastejasi} uudelleen eri muotoihin, kuten infografioihin, e-kirjoihin tai webinaareihin tavoittaaksesi laajemman yleisön ja tarjotaksesi enemmän arvoa.

Määrittele brändisi ääni luomalla tyyliopas, joka esittelee sävysi, kielesi ja viestisi kaikilla {blogi, verkkosivusto, sosiaalinen media} kanavillasi.

Anna ideoita {tuotteesi tai palvelusi} asiakkaiden kokemuksien keräämiseen ja esittelyyn verkkosivustollasi, sosiaalisessa mediassa tai markkinointimateriaaleissa uskottavuuden ja luottamuksen lisäämiseksi potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.

Johtopäätös

Älä anna kirjoittajan eston estää sinua luomasta hämmästyttävää sisältöä. ChatGPT:n avulla sinulla on loputtomasti inspiraatiota sormiesi ulottuvilla. Olitpa kokenut kirjoittaja tai vasta aloitteleva kirjoittaja, nämä kehotteet auttavat sinua luomaan uusia ideoita ja herättämään sisältösi henkiin.

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä tilaamalla uutiskirjeemme saadaksesi viimeisimmät AI + Chatgpt -uutiset. Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa Twitterissä tipseasonissa

Toivomme, että pidät tästä postauksesta. Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia tai tarvitset muita lisätietoja, kommentoi alle.