Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ymmärrä Facebook Group Insights for Better Marketing

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ymmärrä Facebook Group Insights for Better Marketing

Jos olet Facebook-ryhmän ylläpitäjä ja haluat tietää lisää jäsenistäsi ja siitä, kuinka he ovat tekemisissä sisällön kanssa?

Sitten olet oikeassa paikassa. Tässä artikkelissa opit löytämään ja tulkitsemaan arvokkaita oivalluksia ja mittareita Facebook-ryhmille, jotta markkinointistrategiasi voidaan sovittaa yhteen liiketoimintatavoitteidesi kanssa.

Miksi markkinoijien tulisi käyttää Facebook Group Insightsia ja mittareita?

Facebook on muokannut algoritmejaan tehdäkseen sekä sivuista että ryhmistä ehdottoman välttämättömiä halutun yleisömme saavuttamiseksi sosiaalisen verkostoitumisen alustalla. Facebook-ryhmät, jotka arvostavat aitoutta, turvallisuutta ja edistävät henkilökohtaisia ​​yhteyksiä, saavat suuria palkintoja.

Jos olet Facebook-ryhmän ylläpitäjä, tutustumalla Facebook-ryhmätietojesi mittareihin ymmärrät kuinka dataa tulkitaan. Nämä tiedot antavat sinulle paremman käsityksen rakentamastasi yhteisöstä. Tiedät, millaista yleisöä houkuttelet, millainen sisältö on, milloin he ovat ryhmän aktiivisimpia tai ei-aktiivisimpia, sekä uskollisimmat ja uskollisimmat avustajasi.

Kun analysoit ryhmäsi mittareita, on parasta omaksua kokonaisvaltainen lähestymistapa. Yksi mittari ei yksin anna tarpeeksi tietoa. Näet täydellisen kuvan katsomalla kaikkia käyttäytymismalleja, jotka ohjaavat näitä lukuja.

Käytä sitten näitä havaintoja ryhmäsi kasvattamiseen, sitoutumisen lisäämiseen ja merkityksellisten suhteiden rakentamiseen.

Kuinka käyttää Facebook Group Insightsia

#1: Käytä Facebook Group Insights -palvelua

Voit käyttää Facebook Group Insightsia työpöydältä vasemmasta sivupaneelista.

Facebook Group Insights -tietosi on järjestetty kolmeen luokkaan:

  • Kasvu: Seuraa jäsenkasvua ja ryhmäjäsenyyspyyntöjä
  • Sitoumus: Mittaa viestejä, reaktioita, kommentteja ajan mittaan ja paljastaa suosituimmat päivät ja ajat jäsenten sitoutumiseen; ja listaa suosituimmat viestit.
  • Jäsenyys: Tunnistaa tärkeimmät kirjoittajat ja paljastaa demografisia tietoja ryhmän jäsenistä.

Sivun yläreunassa oleva ryhmätilastojen yleiskatsaus näyttää tärkeimmät tiedot, mukaan lukien uudet jäsenet; kommentit, viestit ja reaktiot; ja suurimmat kirjoittajat viimeisten 28 päivän ajalta.

Saat lisätietoja näistä mittareista napsauttamalla . Ja välilehdet.

🔥 Empfohlen:  Ultimate Guide to Performance Marketing for B2Bs

Tilastoista saamiesi tietojen avulla ryhmän järjestelmänvalvojat voivat tehdä dataan perustuvia päätöksiä siitä, mitä yhteisössä pitäisi parantaa.

#2: Tarkista Facebook-ryhmän kasvumittarit

Oletuksena Growth Details -osio tulee näkyviin, kun avaat Facebook Group Insightsin ensimmäisen kerran.

Jäsenmäärä-kaavio näyttää ryhmäsi kasvun viimeisen 28 päivän aikana. Jos haluat nähdä tietoja eri ajanjaksolta, klikkaa avattavaa Kasvu-valikkoa ja valitse toinen esiasetettu aika tai mukautettu ajanjakso.

Mahdollisuus tarkentaa kasvutietoja on erityisen hyödyllinen, jos sinulla on käynnissä kampanja ja haluat nähdä tuloksia tietyltä ajanjaksolta.

Jos vierität sivua alaspäin, näet tietoja jäsenhakemuksista, mukaan lukien odottavat, hyväksytyt ja hylätyt pyynnöt.

Provinkki: Jos napsautat Lataa tiedot, voit ladata mittarisi käyttöjärjestelmässä, josta voit keskustella tiimisi tai yhteistyökumppaneiden kanssa.

#3: Tarkista Facebook-ryhmän sitoutumismittarit

Facebook Group Insightsin sitoutumistietojen tutkiminen paljastaa parhaat päivät, ajat ja viikot sisällön jakamiseen. Se kertoo myös, minkä tyyppistä sisältöryhmän jäsenet pitävät ja joiden kanssa he ovat vuorovaikutuksessa.

Näet nämä tiedot napsauttamalla Lisää sitoutumistietoja -välilehteä.

Ensimmäisessä sitoutumiskaaviossa Viestit-välilehti näyttää ryhmässäsi olevien viestien määrän tietyltä ajanjaksolta. Kommentti-välilehti näyttää ryhmäsi viestien kokonaismäärän ja Reaktiot-välilehti näyttää reaktioiden kokonaismäärän ajanjaksolta.

Muista, että ryhmäsi ihmiset haluavat tuntea olevansa tervetulleita. Kaksi muuta kaaviota – Suositut päivät ja Suositut ajat – paljastavat viikonpäivät ja kellonajat, jolloin jäsenet ovat sitoutuneempia.

Kun etsit trendejä, muista, että nämä mittarit eivät ole staattisia. Ne ovat yhteydessä toisiinsa ja muuttuvat jatkuvasti ajan myötä. Jos uskot mittarin olevan positiivinen tai negatiivinen, tee analyysi nähdäksesi, pitäisikö sinun ottaa huomioon muita tekijöitä.

#4: Tarkista Facebook-ryhmän jäsentiedot

Facebook Group Insightsin seuraava osio on Jäsentiedot. Näiden tietojen analysointi auttaa sinua päättämään, mitä yleisöä ryhmäsi houkuttelee ja ketkä ovat tärkeimmät kirjoittajasi.

🔥 Empfohlen:  Esittelyssä Insights Dashboard for Amazon Sellers

Demografiset tiedot paljastavat yleisösi sukupuolen, iän, kaupungin ja maan. Näiden tietojen ja yleisösi kiinnostuksen kohteiden tutkiminen on ratkaisevan tärkeää markkinointikampanjoidesi kannalta. Nämä tiedot ovat erityisen hyödyllisiä, jos yrität kasvattaa paikallista yleisöä ryhmäsi kanssa.

Yksityiskohtaisen ymmärryksen kehittäminen ryhmäsi yleisöstä auttaa sinua tekemään hyviä päätöksiä yhteisön tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kiinnitä huomiota ryhmän jäseniin, jotka tarjoavat eniten arvoa ja viittaavat yhteyksiinsä ryhmään. Parasta menestyvän yhteisön rakentamisessa Facebook-ryhmien kautta on, että kun se lähtee liikkeelle, kaikki tapahtuu orgaanisesti.

Voit myös korostaa ryhmän jäseniä antamalla heille merkkejä, jotka antavat heille tunnustusta osallistumisesta yhteisöösi.

Tarkista myös tärkeimpien kirjoittajiesi jäsentoiminta nähdäksesi, kuinka he ovat vuorovaikutuksessa ryhmän kanssa. Katso heidän postauksiaan ja vastaa näihin kysymyksiin:

Minkä tyyppiset kommunikaattorit he ovat? Osallistuvatko he keskusteluihin?

Mistä aiheista he keskustelevat ja ovatko ne tärkeitä ryhmälle?

Sopiiko jäsen ihanteelliseen yritysasiakaspersoonaasi?

Johtopäätös

Group Insightsista oppimiesi tietojen soveltaminen on avainasemassa sen tyyppisessä ryhmässä, jota haluat kasvattaa. Mitä menestyvämpi ja onnellisempi ryhmäsi on, sitä suurempi se on.

Muista, että positiivinen sitoutuminen ei johdu vain suuren viestimäärän jakamisesta, vaan laadukkaiden, arvokkaiden viestien luomisesta. Älä pelkää poistaa kurittomia jäseniä yhteisöstäsi, jotta kaikilla on hyvä kokemus.