Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

YouGov Review: Onko se huijaus vai laillinen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: YouGov Review: Onko se huijaus vai laillinen?

Jos haluat ansaita rahaa sivussa, olet todennäköisesti törmännyt verkkosivustoihin, jotka tarjoavat rahaa ja palkintoja arvosteluista, mielipiteistä, kyselyistä ja muusta. Saattaa olla vaikeaa selvittää, mitkä niistä ovat huijauksia verrattuna toisiin laillisiin.

YouGov-arvostelumme antaa sinulle yksityiskohtaisen katsauksen yrityksestä ja auttaa vastaamaan, onko kyseessä huijaus vai laillinen tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Annamme sinulle tiedot, joita tarvitset, jotta voit päättää, kannattaako se tarkistaa.

Yhteenveto

YouGov on laillinen tapa ansaita ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi. Se on yksinkertaista, ja saat pisteitä kyselyihin ja kyselyihin osallistumisesta.

Plussat

 • Voi ansaita pisteitä nopeasti
 • Paljon mahdollisuuksia ansaita
 • Lunasta käteisellä tai lahjakorteilla

Haittoja

 • Korkeiden pisteiden voitto
 • Ansaitseminen vaatii sitoutumista

Mikä on YouGov?

YouGov on maailmanlaajuinen verkkoyhteisö, joka yhdistää miljoonia ihmisiä poliittisiin, kulttuurisiin ja kaupallisiin organisaatioihin. Sen avulla ihmiset voivat ilmaista mielipiteitään brändeistä, ajankohtaisista tapahtumista, sosiaalisista asenteista, käyttäytymisestä ja muusta.

Sivusto tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden rekisteröityä ja osallistua kyselyihin ja kyselyihin korvausta vastaan. YouGov-kyselyt voivat vaihdella pituudeltaan, mutta enimmäkseen rajoittuvat 20 minuuttiin.

Tämä kyselysivusto suhtautuu tietosuojaan vakavasti ja toteuttaa toimenpiteitä käyttäjien henkilökohtaisten tietojen suojaamiseksi.

Pohjimmiltaan YouGov on yleisen mielipiteen ja datan yritys, jonka pääkonttori on Lontoossa. Se käyttää dataa ja analytiikkaa tukemaan mediatoimistojen, tuotemerkkien ja muiden mediaan keskittyvien asiakkaiden markkinointialoitteita.

YouGov käyttää tutkimuksia ja huippuluokan analytiikkaa, joka on kerätty patentoidulta, kahdeksan miljoonan ihmisen maailmanlaajuiselta paneelilta, joka kattaa yli 40 markkina-aluetta.

Kuinka rekisteröityä YouGoviin

Jos haluat rekisteröityä YouGoviin, sinun on oltava sellainen vähintään 16 jos asut Yhdysvalloissa. Voit liittyä vain, jos syntymäpäiväsi osuu vuosiin 1922–2006 ja asut jossakin muussa YouGovin toimintamaista.

Tutkimuspaikka toimii Isossa-Britanniassa, Pohjois-Amerikassa, Manner-Euroopassa, Lähi-idässä ja Aasian ja Tyynenmeren alueella.

Rekisteröintiprosessi YouGov-verkkosivustolla sisältää:

 • Alkuperämaasi valinta
 • Syötä syntymävuosi, sukupuoli ja postinumero
 • Vahvistaa sähköpostisi
 • Perusprofiilin luominen

Sitten voit:

 • Aloita kyselyjen tekeminen ja pisteiden kerääminen
 • Lunasta pisteitä lahjakorteilla tai käteisellä

Tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen rekisteröidäksesi YouGov-tilin. Tämän jälkeen sinun on vahvistettava sähköpostiosoitteeseesi lähetetty koodi.

Kun olet suorittanut kirjautumisprosessin, täytä profiilisi aloittaaksesi gallupit ja YouGov-kyselyt.

Kuinka YouGov toimii

Kun alat osallistua galluppeihin ja kyselyihin, voit ansaita pisteitä. Saat jopa pisteitä vain rekisteröitymisestä.

Heti kun liityt ja täytät ensimmäisen kyselyn, joka on pohjimmiltaan tervetullut kysely, ansaitset 500 bonuspistettä ja alat rakentaa pistevarastoasi sieltä.

🔥 Empfohlen:  ASL Preservation Solutions Review – onko se paras BPO vuonna 2023?

Tämä ensimmäinen kysely sisältää rekisteröinnin perustiedot.

Useimmat YouGov-kyselyt ovat nopeita ja kestävät noin viidestä seitsemään minuuttia. Monilla on 20–30 lyhyttä kysymystä, mutta pisimpään kyselyyn vastaamiseen kuluu 20 minuuttia.

Kun tietty kysely on valmis, se näkyy YouGov-verkkosivuston etusivulla. Joskus YouGov ei julkaise tutkimustuloksia, koska asiakas on tilannut ne “luottamuksellisiksi”.

Yksilölliset vastauksesi pidetään yksityisinä, ja niitä käytetään vain osana laajempaa tilastoa, kuten “45 prosenttia kyselyyn osallistuneista suosii pizzaa tacojen sijaan”.

Maksullisia kyselyvastauksia ei linkitetä sinuun, eivätkä ne paljasta tunnistetietoja. Tarkista YouGovin tietosuojakäytäntö Lisätietoja.

Kyselyt ja palkinnot

YouGov esivaltuuttaa käyttäjät ennen kyselyiden lähettämistä. Rekisteröitymisen jälkeen alat saada sähköpostiisi profiiliasi vastaavia maksullisia kyselyjä.

Se, kuinka usein saat uusia kyselysähköpostiviestejä ja kuinka monta kyselyä tarjotaan, riippuu sijainnistasi, profiilistasi ja niin edelleen.

Napsauta linkkiä maksulliseen kyselyyn, joka kiinnostaa sinua saadaksesi selville, kuinka monta pistettä se maksaa ja kuinka kauan se on. Yleensä pidemmät kyselyt tuottavat enemmän pisteitä.

Kun päätät jatkaa maksulliseen kyselyyn, sinun pitäisi saada pisteitä suoritettuasi.

Pisteitäsi voidaan lunastaa palkintoina, kuten lahjakorteilla ja käteisellä, jotka maksetaan suoraan talletuksella tai PayPalin kautta asuinmaasta riippuen.

Jos päätät lunastaa pisteesi lahjakortilla, voit valita tärkeimmistä brändeistä, kuten Amazon, Target ja Best Buy. Pisteiden vastaavuus riippuu tavasta, jolla päätät lunastaa ne.

Voit tarkistaa, kuinka monta pistettä olet kerännyt, menemällä YouGov-tilisi Activity-sivulle.

Suositukset voivat ansaita enemmän pisteitä

Joissakin maissa YouGov antaa käyttäjien kutsua ystäviä liittymään alustaan ​​ja ansaita palkkion. Jos vaihtoehto on käytettävissäsi, näet linkin etusivulla tai profiilissasi. Tämä on linkki, jonka voit jakaa muiden kanssa.

Ansaitakseen suosittelupalkintoja, ystäviesi on ensin liityttävä YouGoviin ja aloitettava sivuston käyttö. Palkinnot maksetaan, kun suosittelemasi henkilö täyttää tietyt kriteerit, kuten tietyn määrän maksettuja kyselyjä.

Voit kutsua vain ystäviäsi, jotka asuvat samassa maassa kuin sinä, saadaksesi suosituspalkinnon.

Kuinka YouGov maksaa käyttäjille

YouGov maksaa osallistujille pisteitä, jotka voidaan myöhemmin lunastaa palkintoina. Asuinmaasta riippuen voit lunastaa pisteet lahjakortteihin, käteiseen pankkisiirrolla tai jopa tuotteisiin.

Jos haluat lunastaa pisteet käteiseksi, valitse maksu PayPalin kautta. Lahjakorttivaihtoehtoja ovat suuret tuotemerkit, kuten Target, Amazon, Best Buy, GameStop ja paljon muuta. YouGov sanoo, että uusia palkintovaihtoehtoja lisätään usein käyttäjien palautteen perusteella.

🔥 Empfohlen:  Solitaire Cube arvostelu | Onko se sen arvoista?

Pisteiden lunastusprosentit vaihtelevat. Jos esimerkiksi keräät 55 000 pistettä, voit vaihtaa ne 50 dollariin käteisellä pankkisiirrolla.

Kuinka paljon aikaa kuluu ansaitaksesi rahaa YouGovissa?

Kuinka paljon ansaitset, riippuu siitä, kuinka monta kyselyä ja kyselyä suoritat. Pidemmät kyselyt ansaitsevat enemmän pisteitä. Se riippuu myös siitä, kuinka monta uutta tutkimusmahdollisuutta on saatavilla viikossa.

Pisin kysely on noin 20 minuuttia, mutta useimmat ovat paljon lyhyempiä. Sinä päätät, onko tämä sivukeikka aikasi arvoinen.

Vähimmäismaksu käteissiirrosta pankkitilillesi on 55 000 pistettä, mikä vastaa 50 dollaria Yhdysvalloissa. Muut paikat saattavat vaatia vain 5000 pisteen keräämistä nostaaksesi

Jos haluat lunastaa tulosi lahjakortilla, vähimmäismaksukynnys vaihtelee, mutta näyttää alkavan 25 000 pisteestä. Pisteiden vastaavuus vaihtelee asuinpaikkasi mukaan.

Onko YouGov laillinen?

Kyllä, YouGov on laillinen. YouGov on vakiintunut markkinointitutkimusyritys.

Alustalla on yli 20 miljoonaa rekisteröityä panelistiä. Se toimii Isossa-Britanniassa, Euroopassa, Amerikassa, Lähi-idässä, Intiassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella.

Tämä sivusto on resurssi yrityksille, brändeille ja poliittisille organisaatioille, jotka etsivät erityisiä oivalluksia, jotka liittyvät omaan toimialaansa. YouGov käyttää galluppeja ja tutkimuksia kerätäkseen tietoja ja tarjotakseen niitä markkinointi- ja tutkimusyrityksille.

Miljoonat kyselyihin maailmanlaajuisesti osallistuvat voivat antaa sinulle mielenrauhan YouGovin legitiimiydestä. Se on laillinen tapa ansaita ylimääräistä rahaa.

Saatat joutua omistamaan jonkin aikaa kerätäksesi tarpeeksi pisteitä nostaaksesi, mutta kyselyt ja kyselyt ovat nopeita ja yksinkertaisia. Se on sivuhuippu, jota voit tehdä katsoessasi Netflixiä tai taukojen aikana.

YouGov plussat ja miinukset

YouGo on yksi monista kyselysivustoista, jotka maksavat sinulle mielipiteestäsi. Vertaa näitä etuja ja haittoja muihin kyselysivustoihin ennen rekisteröitymistä:

Plussat

 • Ansaitse pisteitä nopeasti rekisteröitymisestä alkaen
 • Paljon mahdollisuuksia saada pisteitä
 • Lunasta palkintoja käteisellä tai lahjakorteilla

Haittoja

 • Tarvitset 5 000 pistettä lunastaaksesi palkinnon
 • Vaatii sitoutumista ansaita paljon rahaa

YouGov arvostelut

Katso, mitä muilla on sanottavaa YouGovista. Muista, että ihmiset kirjoittavat arvosteluja yleensä tunteiden perusteella ja sen perusteella, ovatko he tyytyväisiä tai tyytymättömiä tuotteeseen tai palveluun.

Tässä on muutamia käyttäjäarvosteluja (sekä positiivisia että negatiivisia), joiden avulla voit päättää, onko YouGov hyvä valinta sinulle.

YouGov vaihtoehdot

Jos haluat verrata YouGovia vaihtoehtoisiin tutkimussivustoihin, alla on muutamia vaihtoehtoja, joilla pääset alkuun. Näin voit selvittää, mikä on aikasi arvoista ja mikä ei.

🔥 Empfohlen:  Markkinointi Millenniaaleille: 6 arvokasta vinkkiä markkinoijille

Kysely Junkie

Kuten YouGov, Survey Junkie on toinen tunnettu markkinatutkimusyritys. Se on suosittu online-kyselysivusto, jonka avulla voit ansaita ylimääräistä rahaa sivuilla. Kyselyjen lisäksi voit rekisteröityä kolmannen osapuolen paneeleihin.

Kun osallistut kyselyihin ja osallistut kohderyhmiin, voit ansaita pisteitä. Sinun on kerättävä vähintään 500 pistettä lunastaaksesi tulot.

Jokainen 100 pistettä on yhtä suuri kuin 1 dollari, joten 500 pistettä voidaan lunastaa 5 dollarilla lahjakortilla suositulle jälleenmyyjälle tai maksaa käteisellä PayPalin kautta. Keskimääräinen kyselymaksu on 0,50–3,00 dollaria.

Tähän mennessä he ovat maksaneet yli 25 miljoonaa dollaria yli 20 miljoonalle jäsenelle.

TrustPilot Pisteet: 4.3/5

Lisätietoja: Survey Junkie Review

Swagbucks

Swagbucks on toinen suosittu vaihtoehto ansaita rahaa sivuilla. Jäsenet ansaitsevat pisteitä nimeltä Swagbucks kyselyjen täyttämisestä ja monista muista tehtävistä, kuten videoiden katselusta, Internetistä hakemisesta, kyselyjen suorittamisesta ja paljon muuta.

Vähimmäismaksukynnys on 1 000 Swagbuckia, mikä vastaa 10 dollaria. Ansaitsemasi Swagbucks voidaan lunastaa lahjakorteiksi suosituilta jälleenmyyjiltä, ​​kuten Target ja Amazon. Sinulla on myös mahdollisuus lunastaa Swagbucksi käteiseksi PayPalin kautta.

TrustPilot Pisteet: 4.3/5

Lisätietoja: Swagbucksin arvostelu

InboxDollaria

InboxDollars on toinen sivuvaihtoehto, joka maksaa sinulle kyselyihin osallistumisesta. Se on yksi suosituimmista kyselysivustoista verkossa.

Tämä alusta tarjoaa myös muita tapoja ansaita, kuten tuotteiden testaaminen, päivittäistavarakaupan kuponkien lunastaminen, verkko-ostokset, pelien pelaaminen ja niin edelleen.

InboxDollarin vähimmäismaksukynnys on korkeampi kuin muilla sivustoilla, 30 dollaria. Voit lunastaa tulosi lahjakortilla jälleenmyyjälle, kuten Starbucksille, tai saada maksun PayPalin kautta.

TrustPilot Pisteet: 4.2/5

Lisätietoja: InboxDollars Review

Yhteenveto

Jos etsit kyselysivustoa ansaitaksesi ylimääräistä rahaa, kokeile YouGovia. Se on yksi vaihtoehto ansaita sivutuloja vapaa-ajallasi. Älä kuitenkaan odota korvaavansa tulojasi YouGovilla, sillä maksukynnyksen saavuttaminen kestää jonkin aikaa.

Muutaman minuutin ajan voit osallistua kyselyihin ja saada pisteitä. Lunasta pisteet käteisellä tai lahjakorteilla, mikä voi olla yksi strategia lomalahjaostosten maksamiseen.

Table of Contents