Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Youtube julkaisi uuden vaihtoehdon vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Youtube julkaisi uuden vaihtoehdon vuonna 2023

Suosituin Instagramin orgaaninen kasvupalvelu vuonna 2023. Sano ei väärennetyille boteille ja työkaluille, kokeile 100 % ihmisvoimaista kasvupalvelua.

Liity InstaGroviin nyt!

Youtuben lanseeraama uusi vaihtoehto

YouTube on saanut uuden toimitusjohtajansa ja näyttää siltä, ​​että hän tekee jo muutoksia. YouTube on ilmoittanut testaavansa uutta 1080p premium -vaihtoehtoa. Mutta ei kaikille käyttäjille, tämä tarjous on vain tilaajille, joilla oli premium-tilaus.

Jos puhumme tarkasta ihmisten määrästä, niin yrityksen alaisen Paul Penningtonin mukaan tämä 1080p premium -vaihtoehto on vain jollekin YouTube Premium -tilaajaryhmälle.
Tämä tarkoittaa, että tätä vaihtoehtoa ei ole vielä täysin käynnistetty. Tilaajien on odotettava tätä korkealaatuista vaihtoehtoa.

YouTube on pohjimmiltaan amerikkalainen alusta, jonka pääpaino on online-videoiden jakamisessa ja online-videoiden katselussa. YouTuben virallinen pääkonttori sijaitsee San Brunossa, Kaliforniassa. Voit saada kaiken tyyppisiä videoita, haluatko animoituja tai kauhuelokuvia, kaikki tyypit ovat saatavilla YouTubessa.

Tämä uusi YouTube-versio on pohjimmiltaan 1080p:n parannettu bittinopeusversio, joka tarjoaa YouTube-videollesi korkealaatuisen katselukokemuksen. Tämä vaihtoehto tarjoaa myös enemmän tietoa pikselikohtaisesti.

YouTube-yrityksen jäsenet vahvistivat myös, että YouTuben aiemmassa 1080p-resoluutiotarjonnassa ei tehdä muutoksia.

Näet selvästi, että minkä tahansa videon resoluutio on ainoa tekijä, joka määrää videon yleisen laadun. On myös joitain muita tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, että video näyttää kiinnostavalta ja hyvältä. Näitä tekijöitä ovat bittinopeus ja värisyvyys. Minkä tahansa videon bittinopeus on numero, joka osoittaa, että tätä datamäärää käytetään videon jokaisen sekunnin siirtämiseen.

Otetaan esimerkki, 1080p Blu-ray, joka tarjoaa maksiminopeuden 40 Mbps, mikä tuottaa tuoreen kuvan.
Uuden YouTuben premium 1080p -vaihtoehto on vain yritys tarjota käyttäjilleen laadukkaita videoita paremmalla katselukokemuksella. Jos puhumme tavallisesta bittinopeustilasta 1080p, niin sen alue on 8-10 Mbps, mikä johtaa videoon, jossa on enemmän lohkoja kuin Blu-ray.

🔥 Empfohlen:  Microsoft varoittaa kirjanpitäjiä tietojenkalasteluhyökkäyksistä ennen veropäivää

Jotkut ihmiset jakoivat kuvakaappauksen “Nörttitilastot” -työkalusta, jota henkilö voi käyttää vain YouTube-videon asetustyökalupalkin kautta. Tämä kuvakaappaus paljasti, että uusi premium 1080p -lisämuisti on noin 13 Mbps verrattuna 8 Mbps:iin, joka on vakiotilassa samalle videolle.

Videon siirtämiseen käytettävät tiedot voivat myös muuttua, koska YouTube käyttää yleensä muuttuvan bittinopeuden koodausta. Kaikki korkeammalla bittinopeudella koodatut videot näyttävät yleensä paremmilta verrattuna muihin.

YouTuben toimitusjohtajan lanseeraama uusi premium 1080p -vaihtoehto voi nostaa bittinopeutta lähes 50 prosenttiin, mikä johtaa laadukkaampiin videoihin, mutta vain niille, jotka maksoivat tästä. YouTuben premium-tilauksen ostaneet käyttäjät eivät voi saada tätä vaihtoehtoa.

YouTube ei näytä videoiden suurta bittinopeutta vain tietojen tallentamiseksi, vaan se näyttää videoiden katkeran laadun. Useimmat ihmiset pitävät huonolaatuisista videoista vain säästääkseen videoiden käyttämän datamäärän.

Viime vuonna myös YouTube-yritys testasi 4K-toistoominaisuutta, joka oli vain tilaajien käytettävissä. Mutta tällä uutisjulkaisulla oli monia haittoja, useimmiten se, että jotkut ihmiset menettivät pääsyn johonkin, joka oli aiemmin ollut ilmaista.

Tämä uusi kokeilu tuo vain etua maksaville asiakkaille samalla, kun tavallinen 1080p-vaihtoehto säilyy samana. Tämä tarkoittaa, että jos pidät alhaisemman bittinopeuden 1080p olevan sama kuin korkeamman bittinopeuden 1080p.