Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

YouTube-kanavasi mainostaminen: 18 tapaa saada lisää näyttökertoja

Seuraava artikkeli auttaa sinua: YouTube-kanavasi mainostaminen: 18 tapaa saada lisää näyttökertoja

Etsitkö parhaita tapoja mainostaa YouTube-kanavaasi? Olemme turvassa.

Tänä vuonna alustalla on yli 51 miljoonaa YouTube-kanavaa, joten kilpailusta ei ole pulaa.

Loistavan YouTube-sisällön tekeminen ei enää riitä. Jos haluat päästä eroon kaikesta melusta, saada katselukertoja ja ansaita tilaajia, sinun on panostettava myös YouTube-kanavasi mainostamiseen. Mutta älä huoli, olemme täällä auttamassa.

Tässä artikkelissa näytämme sinulle, kuinka voit mainostaa YouTube-kanavaasi oikealla tavalla, ja paljastamme 18 tehokasta, vähemmän tunnettua taktiikkaa, joilla voit hypätä kilpailijoiden edellä.

Valmis? Aloitetaan!

1. Keskity katseluaikaan

YouTubessa on hienoa, että jos videosi ovat sen mielestä tarpeeksi hyviä, se hoitaa asioiden mainospuolen puolestasi.

YouTube-algoritmi on suunniteltu “työntämään” kiinnostavaa videosisältöä, josta katsojat näyttävät pitävän mahdollisimman monien ihmisten keskuudessa.

Joten jos YouTube-videosi näyttää menestyvän hyvin katsojien keskuudessa, YouTube alkaa suositella sitä useammalle katsojalle tuomalla sen näkyviin etusivullaan ja asiaankuuluvien videoiden sivupalkissa:

Kysymys kuuluu: kuinka saat YouTuben vakuuttuneeksi siitä, että videosi ovat mainostamisen arvoisia?

Helppoa – varmistat, että katseluaikasi on mahdollisimman pitkä.

Katseluaika on mittari, joka kertoo, kuinka kauan katsojat katsovat videoitasi. Jos tavallinen katsoja napsauttaa pois videotasi ensimmäisten 30 sekunnin aikana, se lähettää YouTubelle melko huonon signaalin.

Toisaalta, jos he katsovat yleensä loppuun asti, se kertoo YouTubelle, että videosi on erittäin mukaansatempaava ja parantaa näkyvyyttäsi.

Voit tarkastella katseluaikaasi siirtymällä YouTube-analytiikkaan.

Yksi tapa parantaa katseluaikaa on varmistaa, että kiinnität katsojien huomion videon ensimmäisten 30 sekunnin aikana. Voit esimerkiksi aloittaa toiminnan “coming up…” -tiiserillä, jossa jaat kohokohdan videon myöhemmin.

Jos katsojat pitävät trailerissa näkemästään ja haluavat tietää lisää, heillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin jatkaa katsomista saadakseen selville, mitä tapahtui, mikä pidentää katseluaikaa.

2. Käytä klikattavia otsikoita ja pikkukuvia

Katseluajan lisäksi on myös tärkeää maksimoida napsautussuhde (CTR). Napsautussuhde tarkoittaa YouTube-videotasi napsauttaneiden katsojien määrää prosentteina näyttökertojen kokonaismäärästä.

Jos esimerkiksi 100 ihmistä näkee videosi YouTube-syötteissään, mutta vain 10 heistä klikkaa sitä, klikkausprosentti on 10 %.

Mitä suurempi napsautussuhde, sitä todennäköisemmin YouTube mainostaa videotasi puolestasi ja sitä enemmän katselukertoja saat.

Helpoin tapa parantaa napsautussuhdettasi on käyttää klikattavia videoiden nimiä ja pikkukuvia – tai “napsautussyöttiä”, jos haluat. MrBeastin YouTube-kanava tarjoaa tästä loistavan esimerkin:

Kaikki hänen pikkukuvansa ovat erittäin silmiinpistäviä, ja hänen YouTube-videonsa eivät voi muuta kuin kiinnittää huomiosi. Tämä on epäilemättä suuri osa siitä, miksi hän on kasvanut niin nopeasti ja kerännyt huimat 89 miljoonaa tilaajaa.

Omien pikkukuvien tekemiseen suosittelen online-graafisen suunnittelun ohjelmistoja, kuten Canva tai Visme:

Molemmat ovat mahtavia suunnittelutyökaluja, jotka tarjoavat YouTuben pikkukuvamalleja ja paljon grafiikkaa, joita voit käyttää.

3. Kommentoi omalla alueellasi olevia suosittuja videoita

Kommentointi on yksi aliarvostetuimmista ja vähiten tunnetuimmista tavoista mainostaa YouTube-kanavaasi. Se toimii näin:

Tee ensin luettelo markkinaraon suosituista kanavista. Suosion mukaan puhumme kanavista, joilla on vähintään 100 000 tilaajaa.

Tilaa sitten jokainen näistä kanavista ja paina kelloa, jotta saat ilmoituksen aina, kun he lataavat uuden videon.

Heti kun saat ilmoituksen uudesta latauksesta, katso se mahdollisimman pian ja jätä yksityiskohtainen, oivaltava tai hauska kommentti. Pyri olemaan ensimmäinen kommentoija, jos mahdollista.

Ajatuksena on, että jos kommentoit aikaisin, muut katsojat näkevät sen ja pitävät siitä, mikä nostaa sen kommenttisyötteen yläosaan, mikä maksimoi sen näkyvyyden muille katsojille. Se voi jopa jäädä kiinni, jos olet onnekas.

Kun se on kommenttisyötteen yläosassa, on hyvä mahdollisuus, että muut katsojat, jotka ovat kiinnostuneita samankaltaisesta sisällöstä kuin tuotat, näkevät YouTube-kanavasi nimen siellä ja napsauttavat katsoakseen videoitasi. Mitä enemmän kommentteja jätät, sitä enemmän YouTube-näkyvyys on.

Esimerkiksi tämä yksinkertainen kommentti MrBeast-videoon sai huikeat 465 000 tykkäystä:

Jos edes pieni osa kommentista tykänneistä ihmisistä napsauttaa läpi, se on silti tuhansia uusia kanavan katselukertoja.

On sanomattakin selvää, mutta tämä taktiikka ei toimi, jos kommentit eivät ole roskapostia.

Parhaat kommentit ovat ne, jotka tarjoavat merkittävää arvoa kyseisen videon katsojille.

4. Ristimainosta videoitasi päätösruuduilla ja korteilla

YouTube-studiossa voit lisätä videoihisi päätösruutuja ja kortteja:

Varmista aina, että teet tämän jokaisen lataamasi videon kohdalla. Se on helppo voitto, jonka avulla voit mainostaa videoitasi hyvin pienellä vaivalla.

Kun olet lisännyt päätösruudut, ne näkyvät videon viimeisen 20 sekunnin aikana.

Kun katsojat ovat katsoneet yhden videon, he voivat napsauttaa näyttöä siirtyäkseen välittömästi seuraavaan videoosi, mikä voi auttaa sinua saamaan enemmän näyttökertoja ja katseluaikaa ja parantamaan näin. kanavasi orgaaninen näkyvyys.

Kortit ovat vähemmän tärkeitä kuin päätösruudut, mutta ne kannattaa silti lisätä. Voit käyttää niitä ehdottaessasi muita videoita katsojillesi YouTube-sisällön keskellä.

🔥 Empfohlen:  27 ideaa söpöihin asioihin myytäväksi Etsyssä lisätuloa varten 2023

Ne näkyvät pienenä ilmoituksena ruudun oikeassa yläkulmassa, jota katsojasi voivat napsauttaa videon aikana klikatakseen läpi.

5. Mainosta YouTube-kanavaasi Redditissä

Reddit on loistava kanava YouTube-kanavasi mainostamiseen. Useimmat sisällöntuottajat käyttävät sitä valtavasti vajaakäytössä, joten jos saat tämän oikein, voit hypätä kilpailun edelle.

Näin suosittelen asian hoitamista.

Etsi ensin Googlesta “”. Jos esimerkiksi teet videoita Japanissa asumisesta, teet haun “”.

Tämän pitäisi tuoda esiin joukon ketjuja aiheesta. Yleensä viestit ovat Redditoreista, jotka etsivät suosituksia.

Jätä kommentti näihin ketjuihin ja ehdota YouTube-kanavaasi. Tämä on todella tärkeää.

Redditorit ovat pahamaineisia siitä, että he eivät pidä mainostajista, ja useimmilla subredditeillä on käytäntöjä, jotka nimenomaisesti kieltävät foorumin käytön mainostarkoituksiin. Varmista siis, että muotoilet ehdotuksen tavalla, joka ei tee selväksi, että se on kanava.

Käyttäydy kuin olisit tilaaja, etkä sisällöntuottaja, ja annat vain suosituksen omiin kokemuksiisi perustuen.

Se auttaa myös, jos sinulla on paljon Reddit-karmaa ja jos olet aktiivinen laajemmassa Reddit-yhteisössä. Yritä olla kommentoimatta vain tällaisia ​​viestejä ja osallistu keskusteluun myös muista aiheista.

Bonusvinkki: Liity markkinaraon kannalta tärkeisiin subredditeihin ja tarkista säännöllisesti uusia julkaisuja. Jos näet mahdollisuuden mainostaa YouTube-kanavaasi luonnollisesti ilman roskapostin näyttämistä, tee se.

6. Jaa videosi sosiaalisessa mediassa

Toinen loistava tapa mainostaa YouTube-kanavaasi on sosiaalinen media. Helppo tapa aloittaa on esimerkiksi lisäämällä linkki kanavaasi Instagram-bioon.

Sinun tulee myös luoda säännöllisesti sosiaalisia viestejä mainostaaksesi YouTube-kanavaasi seuraajillesi ja kannustaaksesi heitä tilaamaan. Aina kun lataat uuden videon, lähetä päivitys Facebookiin, Instagramiin, Twitteriin ja TikTokiin, jotta seuraajasi tietävät siitä.

Saatat jopa haluta luoda lyhyitä esikatselukatkelmia videostasi ja jakaa ne sosiaalisessa mediassa. Videolla on taipumus toimia todella hyvin sosiaalisessa mediassa (erityisesti Facebookissa, jossa 500 miljoonaa ihmistä katsoo videoita päivittäin), joten voit saada paljon sitoutumista tällä tavalla.

Ainoa ongelma on, että sosiaalisen median markkinointi voi olla paljon työtä. Työkuormasi minimoimiseksi kannattaa ehkä hyödyntää sosiaalisen median ajoitus- ja automaatiotyökaluja.

Työkalujen, kuten SocialBee ja Pallyy, avulla voit asettaa sosiaalisen median kalentereita, jotta voit ajoittaa julkaisuja etukäteen. Kannattaa myös lukea parhaista ajoista postaamiseen sosiaalisessa mediassa maksimaalisen sitoutumisen takaamiseksi.

Ja jos YouTube-kanavasi mainostaminen kaikissa verkostoissa tuntuu edelleen liian työlältä, voit keskittää ponnistelusi vain yhteen tai kahteen verkostoon. Suosittelemme valitsemaan sen sosiaalisen median alustan, jolla kohdeyleisösi on aktiivisin.

Jos esimerkiksi teet YouTube-videoita askartelusta ja tee-se-itse-työstä, Pinterest olisi todennäköisesti hyvä paikka mainostaa kanavaasi. Jos kohdistat nuoremmalle yleisölle, sinun kannattaa keskittyä TikTokiin.

Voit lukea lisää siitä, millaiset yleisöt kutakin alustaa käyttävät, sosiaalisen median tilastokatsauksesta.

7. Suorita maksettu mainoskampanja

Jos olet mielelläsi investoimassa menestykseesi, sinun kannattaa kokeilla a YouTube-mainoskampanja. Voit valita useista mainosmuodoista, mukaan lukien:

  • Peittokuvamainokset. Nämä ovat videon sisäisiä mainoksia, jotka näkyvät puoliksi läpinäkyvinä bannereina näytön alareunassa.
  • Ohitettavat ja ei-ohitettavat YouTube-videomainokset. Olemme kaikki nähneet nämä ennenkin. Ne ovat videomainoksia, jotka näkyvät YouTube-videoiden alussa. Asetuksista riippuen katsojat voivat ohittaa sen viiden sekunnin kuluttua tai heidän on katsottava se loppuun asti.
  • Näytä mainoksia. Nämä ovat mainoksia, jotka näytetään YouTube-videonäytön ulkopuolella oikealla olevassa sivupalkissa.
  • Sponsoroidut kortit. Nämä ovat kuin videokortit, joista puhuimme aiemmin, paitsi että ne ovat mainoksia, jotka näkyvät muiden sisällöntuottajien videoissa sinun sijaan.

Sinulta veloitetaan yleensä katselukertaa tai napsautusta kohti. Videon sisäisten ohitettavien ja ei-ohitettavien mainosten kohdalla se voidaan laskea katselukerraksi vain, jos käyttäjä katsoo mainostasi tietyn ajan (eli 30 sekuntia tai mainoksen loppuun asti).

Voit suunnitella mainoksia varten omia mainoksia. Jos kyseessä on videomainos, voi olla hyvä idea valita leike YouTube-kanavasi videosta, joka on mielestäsi menestynyt erityisen hyvin, ja lisätä toimintakehotus, joka ohjaa katsojia tilaamaan kanavasi.

8. Sijoita videosi YouTubessa

YouTube on toiseksi suurin hakukone. Tämä tarkoittaa, että videoidesi sijoituksen saaminen hakukyselyissä alustassa on uskomattoman tärkeää.

Olemme jo kirjoittaneet hakukoneoptimointitaktiikoista, jotka voivat auttaa sinua saamaan sivustosi sivut paremmuusjärjestykseen, mutta YouTuben hakukoneoptimointi toimii hieman eri tavalla.

Kuten verkkosivuston sisällössä, avainsanat ovat edelleen erittäin tärkeitä. Yritä luoda videoita aiheista, joilla on korkea kuukausittainen avainsanahakujen määrä, ja optimoi ne sitten näiden avainsanojen mukaan sisällyttämällä ne videon otsikkoon, videon kuvaukseen ja tunnisteisiin.

Sinun tulee myös mainita avainsanat suullisesti koko videossasi. YouTuben algoritmi on erittäin näppärä ja tarkastelee lukuisia datapisteitä määrittääkseen, kuinka osuva videosi on tietylle hakulausekkeelle, mukaan lukien se, mitä sanot itse videossa.

YouTube tietää, mistä puhut videoissa, sillä se litteroi äänen automaattisesti tekstitysten luomiseksi, joten muista sanoa avainsanasi ja siihen liittyvät avainsanat koko ajan (ja erityisesti ensimmäisten 15 sekunnin aikana).

Sitoutuminen on toinen erittäin tärkeä sijoitustekijä YouTubessa. Asiat, kuten keskimääräinen katseluaika, napsautussuhteet, sitoutumisprosentit (eli tykkäykset, kommentit, jaot) ja katseluaika ovat kaikki erittäin tärkeitä mittareita.

🔥 Empfohlen:  33 tapaa mainostaa YouTube-videota (ja saada lisää katselukertoja)

Mitä kiinnostavampaa, napsautettavampaa ja katsottavampaa YouTube-sisältösi on, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on sijoittua hakutulosten kärkeen.

9. Sijoita videosi Google-haussa

Videoidesi sijoituksen saaminen Google-haussa on toinen loistava tapa mainostaa YouTube-kanavaasi.

Google-haku on suosituin hakukone, ja se integroi YouTube-videot suoraan SERP-sivuihin (Search Engine Results Pages) useille kyselyille.

Ja joissakin kyselyissä Google asettaa etusijalle videot (artikkeleiden sijaan). Esimerkiksi videot sijoittuvat usein hyvin “miten”-avainsanojen perusteella.

Kokeile luoda tällaisia ​​videoita ja optimoida ne hakua varten parantaaksesi mahdollisuuksiasi sijoittua Googlessa. Jos pystyt siihen, saat enemmän katseita sisältöösi ja saatat saada paljon uusia tilaajia.

Saat parhaat tulokset luomalla blogitekstejä kohdeavainsanojesi ympärille ja upottamalla videosi. Tämä tekee siitä todennäköisemmän, että sijoitut videopaketin lisäksi myös tavallisiin orgaanisiin tuloksiin.

Sinun on myös seurattava hakukoneoptimoinnin edistymistä. Tätä varten voit käyttää sijoitusseurantaohjelmistoa, kuten SE Ranking, pitääksesi sijoituksiasi silmällä.

Muista – jos se voidaan mitata, sitä voidaan parantaa.

Huomautus: Jos haluat oppia lisää hakukoneoptimoinnista, tutustu hakukoneoptimoinnin aloittelijaoppaaseemme.

10. Upota videoita asiaankuuluviin blogikirjoituksiin

Olemme keskustelleet videoidesi sijoituksesta YouTubessa ja Google-haussa.

Mutta on vielä yksi hakukoneoptimointiin liittyvä vaihe, jonka voit tehdä saadaksesi enemmän katselukertoja ja tilaajia jokaisesta julkaisemastasi videosta – upottamalla videoita blogisi asiaankuuluviin artikkeleihin.

Jos sinulla ei ole aiheeseen liittyviä blogikirjoituksia. Luo ne.

Muista aloittaa tekemällä avainsanatutkimusta ja tutkia SERP:itä varmistaaksesi, että sinulla on vankka käsitys Googlen sijoittamasta sisällöstä. Luo sitten tämän tyyppistä sisältöä.

Sinun on myös optimoitava sisältösi. Nämä SEO sisällön kirjoitustyökalut auttavat.

Kun olet julkaissut, mainosta sisältöäsi laajasti lisätäksesi liikennettä. Käänteiset linkit ovat edelleen tärkeä sijoitustekijä, joten linkkien rakentamisesta on myös apua.

On hyvä idea myös linkittää artikkelisi YouTubesta. Jotkut lukijoistasi saattavat arvostaa kirjallista versiota. Ja se antaa sinulle mahdollisuuden hankkia uusia sähköpostitilaajia, jos sivustossasi on osallistumislomakkeet.

Mutta ennen kaikkea on useita mielettömän hyviä syitä tehdä kaikkea tätä ylimääräistä työtä:

  • Sinulla on kaksi mahdollisuutta sijoittua Googlen ensimmäisellä sivulla kohdehakukyselyillesi – yksi videopaketissa ja toinen maksuttomissa listauksissa. Tämä tarkoittaa yhdessä, että saat enemmän napsautuksia.
  • Videoiden upottaminen sisältöösi pitää vierailijat verkkosivustollasi pidempään – se alentaa poistumisprosenttiasi.
  • Saat enemmän katselukertoja videoillesi YouTuben ulkopuolelta. Nämä katselukerrat tulevat ensimmäisistä myynninedistämistoimistasi ja Google-hausta (jos sisältösi sijoittuu). Kaikki tämä auttaa sinua luomaan kaikki tärkeät YouTuben sitoutumismittarit. Jos kaikki menee hyvin, alat nähdä enemmän katselukertoja YouTubessa.

11. Vastaa kysymyksiin Quorassa

Toinen vähän tunnettu strategia, jonka voit käyttää, on mainostaa videotasi Q&A-sivustoilla, kuten Quora.

Etsi ensin markkinaraon kannalta merkityksellisiä kysymyksiä. Jos esimerkiksi teet kauneusopetuksia, voit etsiä kysymyksiä, jotka koskevat kauneusvinkkejä, ihonhoitotuotesuosituksia, kampauksia tai muotivinkkejä. Ymmärrät idean.

Anna sitten vastaus kysymykseen ja yritä samalla mainostaa YouTube-kanavaasi hienovaraisesti. Tämä on tietysti vielä helpompaa, jos löydät kysymyksen, jossa käyttäjä pyytää nimenomaan kanavasuosituksia.

Sinun tulisi myös yrittää sisällyttää vastaukseesi linkki kanavallesi. Käyttäjät, jotka avaavat K&V-viestin ja näkevät vastauksesi, voivat napsauttaa kanavaasi, mikä voi auttaa sinua saamaan lisää tilaajia. Lisäbonuksena rakennat myös asiaankuuluvia käänteisiä linkkejä, jotka voivat auttaa hakukoneoptimointityössäsi.

12. Lisää videosi mukautetuille soittolistoille

YouTuben soittolistaominaisuuden avulla voit ketjuttaa videosi ja järjestää ne eri soittolistoiksi. Tämä voi auttaa mainostamisessa, koska se helpottaa katsojien navigointia kanavallasi ja videosisällösi nauttimista katsomalla useita videoita peräkkäin.

Mutta on myös toinen, vieläkin ovelampi tapa käyttää soittolistoja videoidesi mainostamiseen.

Jos aloitat tyhjästä eikä sinulla ole vielä suurta yleisöä, voit luoda soittolistoja, joissa on muita videoita suosituilta YouTube-käyttäjiltä, ​​ja upottaa videosi samaan soittolistaan. Tässä on mitä tarkoitan.

Yllä olevassa kuvassa näet mukautetun soittolistan, joka sisältää videoita Venäjästä eri YouTube-kanavilta. Tämä soittolista näkyy hakutuloksissa, kun haet “Russia travel” ja suodatat tulokset näyttämään vain soittolistat.

Tällaisesta sisällöstä kiinnostuneet katsojat napsauttavat usein tällaisia ​​kuratoituja soittolistoja ja katselusisältöä.

Joten yksi taktiikka, jota voit kokeilla, on luoda omia kuratoituja soittolistoja aiheista, joista kohdeyleisöäsi saattaa kiinnostaa. Sisällytä videoita erittäin suosituilta kanavilta heti alkuun maksimoidaksesi napsautukset ja lisää sitten oma videosi muutama video. myöhemmin.

Sitten katsojat, jotka napsauttavat soittolistaa katsoakseen suosikkikanaviensa sisältöä, törmäävät kanavallesi muutamaa videota myöhemmin, mikä lisää näkyvyyttäsi.

13. Tee yhteistyötä muiden YouTube-käyttäjien kanssa omalla markkinaraollasi

Yhteistyö muiden YouTube-käyttäjien kanssa, joilla on samanlainen yleisö kuin omasi, on loistava tapa mainostaa kanavaasi. Se paljastaa kanavasi aivan uudelle yleisölle, jonka tiedät olevan kiinnostunut tuottamastasi sisällöstä.

Ja koska työskentelet sisällöntuottajan kanssa, johon he jo luottavat, he tilaavat paljon todennäköisemmin kuin katsojat, jotka tavoitat muiden kanavien kautta.

Yhteistyösi onnistumisen maksimoimiseksi on tärkeää valita, kenen kanssa teet yhteistyötä.

🔥 Empfohlen:  Online-asiakaskokemus: 4 vinkkiä online-asiakaskokemuksen hallintaan oikein

Sinun tulisi tavoittaa vain sellaisia ​​YouTuben käyttäjiä, joilla on samanlainen yleisö ja yleisön koko kuin sinulla. Ihannetapauksessa heidän pitäisi myös jakaa samat kiinnostuksen kohteet kuin sinulla ja tuottaa samantyyppistä sisältöä, koska tämä tekee yhteistyöstäsi aidon ja autenttisemman ja vähemmän mainostavamman.

Jos sinulla on pelikanava, helppo tapa tehdä yhteistyötä muiden YouTube-käyttäjien kanssa on pelata pelejä heidän rinnallaan. Toinen idea on isännöidä vaikuttajahaaste tai -turnaus ja kutsua muita YouTuben käyttäjiä mukaan.

MrBeast on käyttänyt samaa strategiaa kasvattaakseen kanavansa lähes 90 miljoonaksi tilaajaksi:

Hän isännöi säännöllisesti vaikuttajaturnauksia joidenkin alustan suurimmista nimistä. Nämä videot toimivat yleensä todella hyvin, ja ne ovat saaneet yhteensä satoja miljoonia katselukertoja.

14. Pyydä yleisöltäsi apua

Yksi helppo tapa mainostaa YouTube-kanavaasi on saada apua yleisöltäsi.

Yksinkertainen toimintakehotus videoidesi lopussa, joka rohkaisee YouTube-yleisösi tykkäämään, kommentoimaan, tilaamaan ja jakamaan videon, on pitkälle.

Jos voit luoda videoita, jotka kannattaa jakaa, sillä voi olla lumipalloefekti. Tavalliset katsojasi voivat suositella sitä ystävilleen, jotka voivat katsoa sitä ja suositella sitä ystävilleen ja niin edelleen. Ennen kuin huomaatkaan, käsissäsi on virusvideo, jolla on miljoonia katselukertoja!

15. Rakenna yhteisö

Katsojat jakavat videosi todennäköisemmin ystävilleen ja perheelleen, jos edistät yhteisöllisyyttä.

Tästä syystä tärkeä osa kanavasi markkinointia on vuorovaikutus katsojien ja tilaajien kanssa. Yksi tapa tehdä tämä on määrittää Discord-kanava tai vain jäsenille tarkoitettu kanava Patreon sivulle ja käytä sitä yhteisön keskuksena:

Tässä on muutamia muita yksinkertaisia ​​vaiheita, joilla voit rakentaa yhteisöäsi:

  • Tykkää ja kiinnitä aina muutama suosikkikommenttisi jokaiseen julkaisemaasi videoon
  • Kysy katsojiltasi, minkä tyyppistä sisältöä he haluavat nähdä kanavastasi seuraavaksi
  • Ole vuorovaikutuksessa katsojien kanssa sosiaalisessa mediassa. Sosiaalisen median kuuntelutyökalut, kuten Brand24, voivat auttaa tässä ilmoittamalla sinulle aina, kun joku mainitsee brändisi sosiaalisessa mediassa.

16. Luo sähköpostilista

Voit myös käyttää sähköpostimarkkinointia YouTube-kanavasi mainostamiseen. Tämä on loistava, vajaakäyttöinen strategia, josta harvat YouTube-käyttäjät tietävät.

Ensin sinun on laadittava postituslista. Voit aloittaa määrittämällä sähköpostin osallistumislomakkeen käyttämällä sähköpostimarkkinointityökalua, kuten ConvertKit, ja tarjota sitten jonkinlaista kannustinta kannustaaksesi ihmisiä liittymään luetteloosi.

Oletetaan esimerkiksi, että teet ranskan kielen oppimisohjevideoita YouTube-kanavallesi.

Videokuvauksissasi ja toimintakehotuksissasi voit tarjota lyhyen ilmaisen ranskan kurssin, jossa kerrotaan suosittelemasi kieltenoppimistapasi postituslistallesi liittyville katsojille.

Erittäin suosittu polyglotti-vloggaaja Xiaomanyc käyttää samaa strategiaa:

Jos sinulla on blogi tai verkkosivusto, joka saa kuukausittaista liikennettä, voit käyttää sitä myös osallistujien lisäämiseen.

Kun olet luonut postituslistan, voit lähettää säännöllisesti sähköpostia tilaajillesi aina, kun julkaiset uuden videon. Näin he saavat ilmoituksen suoraan postilaatikkoonsa, mikä voi auttaa sinua saamaan enemmän näyttökertoja.

17. Järjestä arvonta

Toinen loistava tapa mainostaa YouTube-kanavaasi on järjestää arvonta. Voit käyttää palkintotyökaluja, kuten SweepWidgetiä, järjestääksesi sosiaalisia kilpailuja, jotka lisäävät videoiden katselukertoja ja vuorovaikutusta.

Ajatuksena on tarjota arvonnan voittajalle jonkinlainen palkinto, johon käyttäjät voivat osallistua tykkäämällä, tilaamalla tai jakamalla videoitasi sosiaalisessa mediassa. Voit jopa palkita ylimääräisiä palkintoja käyttäjille, jotka jakavat sen useita kertoja.

Jos palkintosi saavat tarpeeksi huomiota, se voi saada videoistasi leviämään ja voit saada satoja uusia tilaajia.

18. Luo YouTube-shortseja ja livestriimejä

Älä pysy vain tavallisissa 10 minuutin YouTube-videoissa. Kokeile muita videomuotoja maksimoidaksesi kanavasi näkyvyyden ja tavoittaaksesi uusia yleisöjä.

Voit esimerkiksi kokeilla live-suoratoistoa YouTubessa tavoittaaksesi katsojia, jotka pitävät livesisällöstä.

Suoratoiston suosio on kasvanut viime vuosina, ja nyt se vaatii suuren osan online-katseluajasta.

Voit myös yrittää luoda lyhyitä videoita (pituus noin 1 minuutti) ja merkitä ne #Shortsit.

Tämän tyyppiset videot ovat jälleen yhä suositumpia, mikä johtuu suurelta osin lyhyen muodon videoalustan TikTokin hurjasta noususta.

Lopulliset ajatukset

Tämä päättää oppaamme YouTube-kanavasi mainostamisesta. Toivottavasti löysit uusia ideoita YouTube-strategiasi viemiseksi seuraavalle tasolle.

Muista vain: kyse on johdonmukaisuudesta. Et voi kasvattaa menestyvää YouTube-kanavaa yhdessä yössä, mutta jos jatkat upean sisällön luomista ja sen mainostamista laajasti, sinun pitäisi lopulta päästä sinne.

Jos pidit tästä hyödyllisenä, sinun kannattaa katsoa nämä aiheeseen liittyvät viestit: