Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

YouTube lisää käyttäjänimiin “kahvat”. Mikä on sisällöntuottajien ja tuotemerkkien saalis?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: YouTube lisää käyttäjänimiin “kahvat”. Mikä on sisällöntuottajien ja tuotemerkkien saalis?

Vaikuttaa siltä, ​​että sinun on löydettävä uusi käyttäjätunnus YouTube-kanavallesi.

Kun TikTok kasvaa, yhä useammat alustat haluavat näyttää (ja olla) sen kaltaisia. Näin ollen YouTube Shortsin esittely ei ole sattumaa. Nyt videoiden suurin alusta aikoo ottaa käyttöön @username-kahvat tekijöille ja kanaville – mikä ei ole tullut TikTokista, sillä periaatteessa kaikki tärkeimmät sosiaaliset kanavat, kuten Instagram, Facebook ja Twitter, käyttävät myös sitä.

Tämä on uusi tapa jakaa YouTube-kanavan nimi tai URL-osoite.

Aloite on jo alkamassa, mutta ei kaikille. Lokakuun aikana alusta ilmoittaa sisällöntuottajalle, kun on heidän vuoronsa vaihtaa kahvaansa.

Ainutlaatuinen kahva YouTube-tilillesi

Aivan kuten Twitter, Instagram ja TikTok, käyttäjänimen on oltava yksilöllinen.

Kehittäjät kuitenkin ymmärtävät, että joillakin sisällöntuottajilla on jo yksilöllisiä URL-osoitteita kanavilleen. Näissä tapauksissa linkkejä ei tarvitse päivittää. Ne ohjataan automaattisesti sisällöntuottajalle.

Teoriassa tässä on joitain parannuksia, joita näemme tämän päivityksen jälkeen:

  • On helpompaa mainita luoja;
  • Se auttaa saavutettavuutta;
  • YouTubessa on selkeä läsnäolo ja brändäysmahdollisuus.

Mitä uutta siinä on?

Itse kahvat eivät tarjoa mitään uutta. Muistan kuinka Twitter oli ensimmäinen näiden ominaisuuksien popularisoija. Oli erittäin helppo muistaa seurattavien ystäväsi tai suosikkiartistisi käyttäjätunnus.

Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin osoittaneet epämukavuutta, koska he eivät voi vaihtaa kahvaansa yhtä nopeasti kuin jotkut käyttäjät. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on hyvin yleinen nimi, kuten “John Doe”, sinulla voi olla vaikeuksia yrittää löytää uutta käyttäjätunnusta. Joten sinun on oltava erittäin luova.

En voi valita omaani @YouTube kanavieni kahva aiheuttaa pientä ahdistusta. Haluan vain tietää, että minulla on kaikki tarvitsemani nimet kanavilleni. 🤦‍♂️

— Chris 🎥🎙 (@ChrisHonniball) 11. lokakuuta 2022

Jos sinulla on mukautettu URL-osoite, se pitää automaattisesti kahvaa. Sitten voit vaihtaa sen, jos haluat.

Valitettavasti YouTube ei julkaise tätä kaikille samaan aikaan. Early birds voi lunastaa nimen, joka ei ole muokattu URL-osoite ensin ja/tai squat.

– Dee Nimmin (@DeeNimmin) 11. lokakuuta 2022

Kanavien välisten strategioiden merkitys

Hyvä markkinoija ymmärtää sen kaikki sosiaalinen media ei ole kannattavaa samoille brändeille. Yleisösi seuraa sinua kuitenkin todennäköisesti useammalla kuin yhdellä alustalla. Myös yleisö ei ole aina sama. Joten on ok, jos olet YouTubessa ja TikTokissa samanaikaisesti.

Jos ymmärrät digitaalisen markkinoinnin kanavien välinen ominaisuus, haluat ihmisten löytävän sinut paikoista, joissa olet. Näyttää siltä, ​​​​että näillä uusilla kahvoilla YouTube kutsuu sisällöntuottajia jakamaan @käyttäjänimensä helpommin ja käytännöllisemmin. Tämän seurauksena on enemmän mahdollisuuksia jakaa sitä verkossa ja offline-tilassa.

Haluavatko kaikki olla TikTok?

Ensin YouTube Shortsit, nyt uudet kahvat. On erittäin mielenkiintoista, kuinka vanhemmat alustat etsivät uusia tapoja houkutella seuraaviin sukupolviin ja pysyä merkityksellisinä liiketoiminnassa. YouTube on kuitenkin edelleen johtavassa asemassa pidemmän sisällön, kuten videopodcastien, suhteen.

Joillakin sisällöntuottajilla voi kuitenkin olla vaikeuksia löytää käyttäjätunnusta (jos se ei ole jo käytössä), koska tätä aloitetta sovelletaan vähitellen loppukuun ajan. Tämän seurauksena joillakin sisällöntuottajilla on etuoikeus vaihtaa kahvansa ensin.

Loppujen lopuksi digitaalisessa markkinoinnissa on kyse: markkinoiden tarpeisiin sopeutumisesta ja muutosten voittamisesta.

🔥 Empfohlen:  Mikä on CAMS: KRA, KYC, FATCA-tila