Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

YouTube Music vs YouTube Music Premium 2023 -arvostelu

Seuraava artikkeli auttaa sinua: YouTube Music vs YouTube Music Premium 2022 -arvostelu

Et voi kiistää, että musiikin suoratoistosta on nopeasti tulossa se juttu, johon kaikki haluavat liittyä. Olin loungessa aiemmin tänä vuonna ja kysyin, voisinko soittaa musiikkia. He suostuivat, joten otin puhelimeni, liitin AUX-liitännän ja painoin toistopainiketta.

Kaunis kappale, huippuhitti ja kaikki tanssivat, mutta kappaleen lopussa lausuttiin sen nettisivun nimi, josta sain sen ilmaiseksi. Se ihailu heidän silmissään oli yhtäkkiä muuttunut inhoksi, joten kysyin ystävältäni, mikä ongelma oli, ja hän kertoi minulle, että kukaan ei enää lataa musiikkia ilmaiselta verkkosivustolta.

Tämä on suoratoistotarinani, ja sen lisäksi, että olen siisti, tuntuu hienolta, että pystyt osallistumaan mahdollisimman vähän suosikkiartistiesi musiikilliseen uraan, koska joka kerta kun suoratoistat heidän kappaleitaan, osallistut heidän prosessiinsa.

Useimmat suoratoistoalustat tarjoavat ilmaisen ja premium-paketin; jos sinulla ei ole varaa tilaussuunnitelmaan, voit aina suoratoistaa ilmaiseksi. Tässä artikkelissa vertaamme YouTube Musicia ja YouTube Music Premiumia.

YouTube Musicin yleiskatsaus

YouTube-musiikki luotiin YouTuben sivuhaaraksi, joka on nyt Googlen omistama. Googlella on vain tapa omistaa kaikki siistit. Kun YouTube julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2004, kukaan ei tiennyt, menestyisikö videon suoratoistoalusta.

YouTube Music Premium on mainokseton versio YouTube Musicista, mikä tekee siitä vähemmän ärsyttävän version.

AIHEUTTAA: Spotify vs YouTube Music: The Clash of Streaming Titans

Tulojen syntyminen: YouTube Music vs. YouTube Music

YouTube-musiikki on ilmaista, mutta se sisältää mainoksia, jotka auttavat alustaa tuottamaan tuloja. Vuosiraportin mukaan YouTube tuotti 28 miljardia dollaria pelkästään mainostuloissa vuonna 2021.

Tämä on tietysti osoittautunut yritykselle tuottavammaksi, koska se on ensisijainen tulonlähde. YouTube Music Premium puolestaan ​​tuottaa tuloja maksullisista tilauksista.

Tämän seurauksena mitä enemmän tilaajia he hankkivat, sitä enemmän tuloja he saavat. Youtube Music ilmoitti syyskuussa 2021, että se on ohi 50 miljoonaa tilaajaa.

🔥 Empfohlen:  10 perusvinkkiä WordPress-teemojen parantamiseen

Yhtiö koki merkittävää kasvua, sillä vuoden 2020 lopulla sillä oli hieman yli puolet tästä määrästä; 30 miljoonaa tilaajaa.

Hinnoittelu: YouTube Music vs YouTube Music Premium

Vaikka YouTube-musiikki on ilmaista, premium-paketti maksaa sinulle rahaa. Hinnoittelurakenne on melko joustava, eikä se todennäköisesti riko pankkia. Jos sinulla on siihen varaa, suosittelen, että lähdet siihen.

Toinen huomioitava asia on, että hinnat vaihtelevat alueittain tai maittain. Kuukausisuunnitelma maksaa 9,99 dollaria Yhdysvalloissa, ja samat ominaisuudet voi saada hieman yli 2 dollarilla kotimaassani. Opiskelijasuunnitelma maksaa kuitenkin vain 4,99 dollaria Yhdysvalloissa.

Saatavilla on myös perhepaketti, jonka avulla voit lisätä enintään viisi perheenjäsentä ja säästää rahaa heidän yksittäisissä tilauksissaan. se maksaa 14,99 dollaria Yhdysvalloissa, mutta vain 3,33 dollaria alueellani.

Hintaero johtuu kunkin alueen elinkustannuksista. YouTube veloittaa maasi työvoimakustannusten perusteella, jotta sinulta ei veloiteta liikaa.

YouTube Music vs YouTube Music Premium: mitä eroa on?

Ne ovat useita YouTube Music Premiumin ominaisuuksia, joita ei voi saada ilmaisessa versiossa, kuten ei mainoksia.

Mainokset

Mainokset ovat tärkeitä yrityksen tulonmuodostusprosessille, koska ne ovat yksi sen ensisijaisista tulonlähteistä. Jotta yritys voisi tuottaa tuloja, sen on kuitenkin näytettävä näitä mainoksia käyttäjilleen, mikä voi toisinaan olla ylivoimaista.

Vaikka voit ohittaa osan näistä mainoksista 5 sekunnin kuluttua, saatat joutua katsomaan koko mainoksen päästäksesi haluamaasi sisältöön. Jotkut näistä mainoksista voivat kestää jopa 15 sekuntia, ja usko minua, kun sanon, että ne ovat uuvuttavia.

Tietenkin voit lopulta kyllästyä näkemään ja kuulemaan samoja mainoksia yhä uudelleen ja uudelleen. Antaakseen käyttäjille valinnanvaraa YouTube Music esitteli premium-paketin, jossa voit nyt maksaa heille siitä, etteivät he näe näitä mainoksia. Se hyödyttää sekä YouTube Musicia että tilaajaa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada palkkaa kirjojen lukemisesta ja muusta!

Taustatoisto

Toinen olennainen ero on taustatoisto. Se, miten soitat musiikkiasi, on ratkaisevan tärkeää, nautitko siitä vai et.

Musiikki on joskus jotain, jota haluat vain jatkaa samalla kun keskität huomiosi muihin asioihin, kuten opiskeluun, siivoamiseen tai johonkin muuhun. Tavoitteena ei ole musiikki, vaan käsillä oleva tehtävä tai toiminta. Joten haluat sen toistavan taustalla keskittyäksesi siihen, mitä haluat tehdä.

Taustatoisto on kuitenkin vain YouTube Music Premium -tilaajien käytettävissä. Ilmaisen paketin tilaajien on pysyttävä sovelluksessa nähdäkseen mainoksia.

Offline-lataukset

Offline-lataukset ovat olennainen ominaisuus, kun otat huomioon, että et ehkä halua olla verkossa, mutta haluat silti nauttia musiikista. Voit kuunnella YouTube Music Premiumista lataamiasi kappaleita, vaikka internetyhteytesi olisi katkaistu.

Lataa SD-kortille

YouTube Premium -paketilla voit ladata kappaleita suoraan SD-kortille valitsemalla vaihtoehdon, kun napsautat latauskuvaketta sovelluksessa.

Vain ääni -tila

Jos kappaleessa on musiikkivideo ja toistat sen YouTube Musicissa, algoritmi toistaa ensin musiikkivideon ja sen jälkeen äänen. Premium-paketissa kappaleiden äänitiedostot kuitenkin toistetaan ensin.

Käytä koko sisältökirjastoa

Youtubessa on valtava kirjasto, joka kasvaa jatkuvasti. Heillä on myös tunnettu yhteistyö Warner musiikki ja Universal Music.

YouTube Music ei kerää sisältöä ilmaispakettinsa käyttäjiltä – sekä Youtube Musicilla että Youtube Music Premiumilla on pääsy koko YouTube Music -kirjastoon.

Plussat

Kun sanon “plussia”, tarkoitan sitä, mitä saan näiden suunnitelmien valitsemisesta.

Jos valitset ilmaisen suunnitelman, säästät lähes 10 dollaria kuukaudessa. Vaikka tämä saattaa näyttää pieneltä summalta, se nousee yli tuhat dollaria kymmenessä vuodessa.

Toisaalta, jos tilaat perus-, perhe- tai opiskelijapaketin, saat käyttöösi YouTube Premium.

Johtopäätös – Onko YouTube Music Premium sen arvoinen?

Vaikka YouTube Music saattaakin vaikuttaa hyvältä tarjoukselta säästää rahaa musiikkitilauksissa, ilmaisen version ominaisuudet eivät vain vähennä sitä.

🔥 Empfohlen:  Miten Says Fitness tarjoaa yksilöllisiä kuntoiluratkaisuja

Et voi kuunnella taustamusiikkia, mainokset katkaisevat musiikin kulkua ja monet muut syyt ovat siihen, miksi suosittelen, että puraisit hieman enemmän budjettiisi ja maksat musiikkitilauksen.

LUE SEURAAVA: HBO Max vs Netflix: kumpi on parempi?

Table of Contents