Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

YouTube Studion käyttäminen saadaksesi lisää näyttökertoja vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: YouTube Studion käyttäminen saadaksesi lisää näyttökertoja vuonna 2023

Mikä on YouTube Studio?

YouTube Studio on YouTubeen sisäänrakennettu oma työkalusarja, jonka avulla voit hallita paremmin kanavaasi, olla vuorovaikutuksessa yleisösi kanssa ja järjestää videosisältöäsi.

Jos sinulla on YouTube-kanava, tiedät todennäköisesti kaiken Studiosta (aiemmin YouTube Creator Studio).

Mutta tiedätkö kuinka käyttää sitä saadaksesi parhaan tuoton ponnisteluistasi?

Tällä sivulla pohdimme, kuinka voit käyttää tätä alustaa markkinointistrategiasi parantamiseen. Tässä on nopea yleiskatsaus kaikesta, mitä käsittelemme:

Jos haluat tällä välin oppia lisää videomarkkinoinnista, ota meihin yhteyttä osoitteessa 800-280-1062 juttelemaan asiantuntijan kanssa!

Digitaaliset markkinointikampanjamme vaikuttavat parantuviin mittareihin sinun tulos.

Katso lisää tuloksia

WebFX on tuottanut asiakkaille seuraavat tulokset:

3 miljardia dollaria

Asiakastuloissa

7,8 miljoonaa

Johdot asiakkaillemme

5,2 miljoonaa

Asiakkaiden puhelut

Mikä on YouTube Studio?

YouTube Studio on YouTubeen sisäänrakennettu oma työkalusarja, jonka avulla voit hallita paremmin kanavaasi, olla vuorovaikutuksessa yleisösi kanssa ja järjestää videosisältöäsi.

YouTube Studion käytön aloittaminen

Nyt kun tiedät vastauksen kysymykseen “mikä on YouTube Studio”, katsotaanpa kuinka sitä käytetään. Näin aloitat YouTube Studion käytön kolmessa helpossa vaiheessa:

 1. Kirjaudu sisään tai luo YouTube-kanavasi
 2. Siirry YouTube Studioon
 3. Tutustu Studioon selaamalla vasemmalla olevia välilehtiä

Vaihe 1: Kirjaudu sisään tai luo YouTube-kanavasi

Ensinnäkin sinun on siirryttävä osoitteeseen www.studio.youtube.com ja kirjauduttava sisään. Jos sinulla ei ole YouTube-kanavaa, sinun kannattaa luoda sellainen.

Luo tili kirjautumalla YouTubeen Google-tilisi tiedoilla. Napsauta profiilikuvaasi oikeassa yläkulmassa ja napsauta sitten Luo kanava.

Sen jälkeen sinua pyydetään tarkistamaan tietosi ja valitsemaan kahva. Kun olet syöttänyt ja tarkistanut kaiken, voit luoda kanavasi.

Nyt kun olet kirjautunut kanavallesi tai luonut sellaisen, voit siirtyä Studioon. Napsauta profiilikuvaasi sivun oikeassa yläkulmassa ja napsauta sitten YouTube Studio.

Vaihe 3: Tutustu Studioon selaamalla vasemmalla olevia välilehtiä

Kun olet Studiossa, voit tutustua sen moniin ominaisuuksiin ja työkaluihin napsauttamalla näytön vasemmassa reunassa olevia välilehtiä. Näet ominaisuuksia, kuten hallintapaneelin, videoanalytiikan, tilaaja- ja katsojatiedot, yhteisön kommentit ja viestit ja paljon muuta.

Miten YouTube Studio auttaa sinua?

Mitä tulee YouTube Studion käyttöön, sinun ei tarvitse tehdä mitään päästäksesi käyttämään sen kaikkia ominaisuuksia. YouTube Studiossa on paljon hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla voit saada enemmän hyötyä kanavastasi, kuten analytiikka- ja yhteisövälilehdet, joiden avulla voit seurata tärkeitä videomittareita ja seurata videoidesi kommentteja.

YouTube-studion tarjoaman laadun ja analytiikan ansiosta sinulla on myös parempaa sisältöä, jota voit mainostaa tilaajillesi/katsojillesi. Lue lisää tämän alustan tarjonnasta.

YouTube Studion käyttäminen

Voit poimia YouTube Studiosta lukemattomia tietoja. Katsotaanpa, miten voit hallita ja kasvattaa kanavaasi paremmin YouTube Studion avulla!

🔥 Empfohlen:  Shilpa Shettyn ​​tukema tuotemerkkiluettelo

YouTube Studion hallintapaneeli

YouTube Studion hallintapaneelisi on kanavan yleiskatsauksen saalis. Tässä osiossa YouTube ei pysähdy mihinkään tarjoamaan sinulle kaikki tärkeimmät tiedot kanavastasi, videoidesi tehokkuudesta ja jopa ehdotuksia siitä, miten voit ansaita enemmän vetoa.

 • Tietoja uusimmasta videostasi: Se näyttää viimeisimmän videosi sekä tärkeitä tilastotietoja, kuten katselukertoja, keskimääräisen katselun keston ja katseluajan. Sieltä voit valita “Siirry Video Analyticsiin” nähdäksesi täyden version videosi analyysista.
 • Viimeaikaiset tilaajat: Hallintapaneelissasi näet myös äskettäiset tilaajat, jotka ovat valinneet kanavasi seuraamisen viimeisten 28 päivän aikana.
 • Uutiset: YouTube Studion hallintapaneelissa on jopa uutisosio, joka tarjoaa käyttäjille arvokkaita alan uutisia.
 • Creator Insider: Etsitkö YouTuben teknisiä päivityksiä? Creator Insider -osio pitää sinut ajan tasalla alustalla olevista virheenkorjauksista, teknisistä päivityksistä ja muusta.
 • Kanavan analytiikka: Hallintapaneelisi Analytics-osiossa saat yleiskatsauksen nykyisistä tilaajista, katseluajasta, katselukerroista, suosituimmista videoista ja muusta. Se tarjoaa myös linkin koko analytiikkasivulle, jotta voit sukeltaa tietoihisi.
 • Ideoita sinulle: YouTube on mennyt niin pitkälle, että se tarjoaa “Ideas for You” -osion, joka antaa sinulle arvokkaita vinkkejä siitä, miten voit tehdä seuraavasta videostasi hitin.

YouTube Studion analytiikka

Kun haluat oppia käyttämään YouTube Studiota, sinun on tutkittava analytiikkaominaisuutta.

Analytics on kampanjasi sydän. Jos julkaiset tonnia loistavia videoita (tai tonneja videoita, jotka ovat loistavia) tarkistamatta analytiikkaasi, voit pitää ponnistelujasi hyödyttöminä. Analytics auttaa sinua määrittämään, kuinka voit parantaa kampanjaasi, jotta voit lisätä näyttökertoja, sitoutumista tai mitä tahansa kohdetietoa.

Se on hyvä paikka määrittää, onko videokampanjasi onnistunut vai voiko siitä tehdä työtä. Voit saada käsityksen alla luetelluista mittareista käyttämällä YouTube Studion analytiikkaosaa.

Muista, että voit muuttaa kunkin mittarin analytiikan ajanjakson kestoa säätämällä sivun yläreunassa olevaa avattavaa valikkoa.

 1. Näkymät: Videoidesi katselukerrat määrittämäsi ajanjakson aikana
 2. Katseluaika: Kuinka monta minuuttia käyttäjät katsovat videoita kanavallasi
 3. Tilaajat: Kuinka monta uutta tilaajaa kanavasi ansaitsi määritetyn ajanjakson aikana

Nämä kolme mittaria ja kaavio näytetään, kun avaat ensimmäisen kerran YouTube Studion analytiikkaosion. Jos kuitenkin napsautat “Katso lisää” kaavion vasemmasta alakulmasta, löydät aarreaitta lisäanalytiikkaa, mukaan lukien:

 1. Liikenteen lähde: Miten käyttäjät löysivät videosi. Tämä voi tapahtua YouTube-haun, kanavasivujen, suoran/tuntemattoman, ulkoisen, selausominaisuuksien, soittolistojen, videoehdotusten, soittolistasivun tai muiden YouTube-ominaisuuksien kautta.
 2. Maantiede: Missä videon katsojat sijaitsevat.
 3. Katsojan ikä: Kanavasi katsojien ikätiedot.
 4. Katsojan sukupuoli: Kanavasi katsojien sukupuolitiedot.
 5. Tilauksen tila: Kuinka suuri osa liikenteestäsi tulee käyttäjiltä, ​​jotka ovat tilaaneet kanavasi, eivät ole tilaaneet tai ovat tuntemattomia.
 6. Tilauslähde: Miten tilaaneet käyttäjät löysivät kanavasi. Joko YouTube-katselusivun, YouTube-haun tai muun kautta.
 7. Soittolista: Kanavasi soittolistoja katsovien ihmisten määrä.
 8. Laitetyyppi: Millä laitteilla katsojat katsovat kanavasi videoita. Tämä voi olla tietokone, matkapuhelin tai tabletti.
 9. Toistopaikka: Analyysi siitä, katsovatko käyttäjät videoitasi suoraan YouTube-alustalla vai ulkoisilla verkkosivustoilla ja sovelluksissa upotetun linkin kautta.
🔥 Empfohlen:  Magento Community vs Enterprise Edition -vertailu [2023]

Tietyn analytiikan lisäksi YouTube Studion analytiikkavälilehti tarjoaa myös tietoa suosituimmista videoistasi. Vastaavasti voit napsauttaa Katso lisää -painiketta saadaksesi tarkempia tietoja suosituimmista videoistasi, kuten esimerkiksi:

 1. Impressiot: Kuinka monta kertaa videosi pikkukuvat näytettiin katsojille.
 2. Näyttökertojen napsautussuhde: Kuinka usein katsojat katsoivat videon nähtyään vaikutelman.
 3. Näkymät: Tietyn videon katselukertojen määrä valitsemiesi suodattimien perusteella.
 4. Keskimääräinen katselun kesto: Keskimääräinen katseltu minuutti katselukertaa kohti.
 5. Katseluaika: Tietyn videon kokonaiskatseluaika koko yleisöltäsi.

Lopuksi analytiikkaosio näyttää myös kanavasi videoiden reaaliaikaisen toiminnan. Näet tietyn videon tiedot viimeisen 48 tunnin tai 60 minuutin ajalta.

YouTube Studion videonhallinta

YouTube Studion videonhallintaohjelman avulla voit seurata kaikkia videoitasi yhdessä paikassa. Pääset tähän osioon klikkaamalla “Videot” -välilehteä YouTube Studion oikeanpuoleisessa sivupalkissa.

Täältä voit hallita videoidesi näkyvyyttä sekä nähdä julkaisupäivämäärän, katselukerrat, kommentit ja tykkäykset vs. ei-tykkäykset. Jos etsit YouTube-editoria verkossa, tämä on oikea välilehti sinulle! Tämä osio auttaa sinua muokkaamaan videosi tärkeimpiä yksityiskohtia. Jos napsautat videota yllä olevan kuvan sivulta, voit muokata seuraavia videosi osia Perus-välilehdeltä:

YouTube Studio -yhteisö

YouTube Studion Kommentit-välilehdellä voit tarkastella kaikkia kommenttejasi yhdessä paikassa. Kommentit näkyvät aikajärjestyksessä viimeisimmästä kommentista alkaen.

Näet, kuka julkaisi sen, kuinka kauan sitten, ja hänen kommenttinsa sekä vaihtoehtoja ei-tykätä kommentista, tykätä tai “sydätä” kommentista. Voit myös poistaa kommentin, ilmoittaa siitä, piilottaa käyttäjän kanavaltasi, hyväksyä aina kyseisen käyttäjän kommentit tai lisätä käyttäjän kommentin valvojaksi.

Voit myös vastata kommentteihin suoraan Kommentit-välilehdeltä. YouTube jopa valvoo kommenttejasi lisäämällä kommentteja, jotka ovat todennäköisesti roskapostia, “Todennäköisesti roskaposti” -välilehdelle.

YouTube Studio -kanava

YouTube Studiosi kanavaosiossa voit nähdä useiden tärkeiden YouTube-ohjeiden tilan. Täällä voit nähdä:

 • Tekijänoikeustilanteesi: Kuinka monta tekijänoikeusvaroitusta sinulla on, sekä tekijänoikeustilanteesi.
 • Yhteisön ohjeiden tila: Kuinka monta varoitusta sinulla on yhteisön sääntöjen rikkomisesta.

Voit myös nähdä, sallivatko kanavavaihtoehdot seuraavat:

 1. Ladataan videoita
 2. Kaupallistaminen (mainosten näyttäminen videoissasi)
 3. Suoratoisto
 4. Upota live-lähetyksiä
 5. Pidemmät videot (yli 15 minuuttia)
 6. Mahdollisuus lähettää piilotettuja ja yksityisiä videoita
 7. Mukautetut pikkukuvat
 8. Ulkoiset huomautukset
 9. Super chat (käytössä vain, kun sinulla on yli 1000 tilaajaa)
 10. Mukautettu URL
 11. Content ID -valitukset
 12. Kanavan jäsenyystarjoukset

Voit myös hallita esimerkiksi oletuslähetysasetuksiasi, tuotemerkkiäsi ja tilin lisätietoja.

YouTube Studion ääni

YouTube Studio tarjoaa runsaasti ilmaista musiikkia, jota voit käyttää kanavasi videoissa. Se järjestää kappaleita genren, tunnelman, instrumentin, keston ja muiden mukaan. Voit myös ladata videoihisi laajan valikoiman äänitehosteita.

Miten YouTube Studio voi hyötyä kanavallesi

Kaikkien YouTube Studion upeiden ominaisuuksien ansiosta voit luoda tehokkaita ja hyödyllisiä videoita yleisöllesi. Tarkastele tiettyjä etuja alla olevan osion mukaan.

🔥 Empfohlen:  5 parasta Milwaukee VPN:ää vuonna 2023 (ilmaiset ja maksulliset palvelimet)

Kojelauta

YouTube Studion hallintapaneeli hyödyttää videomarkkinointia, koska se näyttää monet tärkeimmistä mittareistasi yhdellä silmäyksellä. Näet esimerkiksi uusimman videosi yleiset tiedot, viimeaikaiset tilaajat ja saat jopa käsityksen alan uutisista.

Analytics

YouTube Studion analytiikkaosio on ehkä hyödyllisin. Kaikkien valvottujen mittareiden avulla voit päättää, mitkä videot toimivat ja mitkä putoavat. Näiden tietojen avulla voit muokata lähestymistapaasi luodaksesi videoita, jotka houkuttelevat ja ilahduttavat kohdeyleisöäsi.

Videohallinta

Videonhallintaohjelma on helppo tapa muokata videoidesi tietoja varmistaaksesi, että ne saavat mahdollisimman suuren valotuksen. Voit muokata pikkukuvaa, ladata mukautetun pikkukuvan, muuttaa kuvausta ja nimeä varmistaaksesi, että videosi vetoavat oikeisiin ihmisiin.

Yhteisö

Kommenttien seuraaminen auttaa markkinoinnissa pitkälle. Haluat aina vastata sekä negatiivisiin että myönteisiin arvosteluihin – ja YouTube Studion Kommentit-välilehti auttaa sinua tekemään sen.

kanava

Kun kanavasi tiedot ovat käden ulottuvilla, voit seurata kanavasi asetuksia, tekijänoikeusvaroituksia ja paljon muuta. Kanavasi tiedoista näet myös, mitä kykyjä sinulla on kanavasi kanssa. (Katso yllä oleva luettelo kyvyistä).

Audio

Musiikki voi tehdä tai rikkoa videon, ja usein sinun on maksettava musiikista, josta pidät. YouTube Studion ääniosion avulla voit valita täydellisen musiikin ja äänitehosteet videoosi ilmaiseksi.

Vaadimme ja muodostamme pitkäaikaisia ​​kumppanuuksia, jotta yrityksesi saa pitkän aikavälin tuloksia.

yli 90 % WebFX-asiakkaista jatkaa yhteistyötä kanssamme kampanjansa toisena vuonna.

Kuule tyytyväisiä asiakkaitamme

Tarvitsetko apua YouTube Studion käytössä?

Nyt tiedät vastauksen kysymykseen “mikä on YouTube Studio” ja kuinka voit käyttää YouTube Studiota kanavasi hallintaan ja kasvattamiseen! Siinä on paljon tietoa, ja me ymmärrämme! WebFX voi auttaa, jos olet yllättynyt YouTube-kanavastasi ja tarvitset apua YouTube Studion läpikotaisin oppimisessa. Soita meille osoitteeseen 800-280-1062, tai ota meihin yhteyttä verkossa saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka YouTube-videomarkkinointi voi auttaa yritystäsi nousussa!