Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

YouTube TV lisää Magnolia Networkin ja muita FAST-kanavia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: YouTube TV lisää Magnolia Networkin ja muita FAST-kanavia

Phil Nickinson/Digital Trends

YouTube TV on lisännyt kourallisen FAST-kanavia – eli sellaisia, joita löydät mainoksilla tuetuista palveluista, kuten Tubista tai Roku Channelista. Lisäykset eivät ole ainoita FAST-kanavia Yhdysvaltain suurimmassa suoratoistopalvelussa, jolla on yli 5 miljoonaa tilaajaa kesäkuussa 2022.

YouTube TV:n uusia ovat Magnolia Network, Charge!, TBD TV ja T2. CW esiintyy myös uusien kanavien listalla, kun uusi sopimus tehtiin aiemmin tänä keväänä.

Lataa! (joka on yleensä tyylitelty isoilla kirjaimilla, mutta emme ole täällä eläimiä) on “televisiosi koti toimintaan, seikkailuihin, räjähdyksiin, pyörähdyspotkuihin, tavallisiin potkuihin, lyöntejä, asetaisteluja, lisää räjähdyksiä, toimintatähtiä, ninjoja, kovia poliiseja, mukavia poliiseja, moottoripyöräpoliiseja, vielä enemmän räjähdyksiä ja aina silloin tällöin hellä suudelma… Seurasi nopeasti lyönti ja todella iso räjähdys! Joten siinä se.

T2 on Tennis Channelin sivuhaara, joka laajensi urheilun kattavuutta ja teki sen saataville FAST-kanavana perinteisen kaapeli-/satelliittialueen ulkopuolella. Se oli ensimmäisen kerran saatavilla Samsung TV Plus:ssa vuoden 2022 alussa.

TBD TV on yksi niistä “Internetin parhaista” kanavista, jotka “valitsevat käsin[s] viihdyttävimpiä juttuja luovimmilta sisällöntuottajilta ja näytä se televisiossasi uutta seikkailua varten joka päivä.”

Magnolia Network ei luultavasti kaipaa esittelyä, mutta teemme sen joka tapauksessa – se on Chipin ja Joanna Gainesin muodostama erillinen kanava, joka debytoi ensimmäisen kerran osana Discovery+:aa ja on nyt saatavilla osana palvelua, joka tunnettiin aiemmin nimellä HBO Max.

YouTube TV on saatavilla kaikilla tärkeimmillä suoratoistoalustoilla Yhdysvalloissa. Se maksaa 73 dollaria kuukaudessa, ja siinä on vaihtoehtoja joihinkin sisältöihin 4K-resoluutiolla sekä lukuisia lisäpalveluita – ja se on NFL Sunday Ticketin yksinomainen koti tästä syksystä alkaen. (No, YouTuben rinnalla.)

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada lisää viittauksia graafisen sisältömarkkinoinnin avulla

Ja muistutuksena: Jos muokkaat YouTube TV:n live-opasta, sinun on otettava uudet kanavat käyttöön manuaalisesti nähdäksesi ne.