Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

YouTube TV siirsi suuren kanavan 15 dollaria kuukaudessa maksavaan lisäosaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: YouTube TV siirsi suuren kanavan 15 dollaria kuukaudessa maksavaan lisäosaan

YouTube TV lähetti tällä viikolla tilaajille sähköpostin, jossa varoitti, että se on siirtänyt suuren espanjankielisen kanavan peruspaketistaan ​​valinnaiseen lisäosaan. Muutos astui voimaan elokuun 4.

NBCUniversalin omistama Universo sijaitsee nyt “Spanish Plus” -lisäosassa. Se maksaa 10 dollaria kuukaudessa ensimmäisen kuuden kuukauden ajan ennen kuin se hyppää 15 dollariin kuukaudessa. Lisäosalla on ilmainen seitsemän päivän kokeilujakso. Spanish Plus -lisäosan lisäksi YouTube TV:llä on myös erillinen espanjalainen suunnitelma – nimeltään “The Spanish Plan” -, joka tarjoaa sinulle yli kaksi tusinaa espanjankielistä kanavaa 35 dollarilla kuukaudessa. Voit tilata kyseisen paketin tilaamatta myös YouTube TV:n perussopimusta.

Phil Nickinson/Digital Trends

Hyvä uutinen ihmisille, jotka ovat nauttineet Universosta tähän asti, on, että kaikki kyseiseltä kanavalta tallentamasi tiedot säilyvät kirjastossasi jopa yhdeksän kuukautta. Aseta siis muistutus huhtikuulle 2023, jos olet huolissasi noista tallenteista.

YouTube TV:llä on viime kädessä yli 5 miljoonaa tilaajaa, ja yksi peruspaketti sisältää noin 100 kanavaa 65 dollarilla kuukaudessa. Se on myös yksi ainoista tavoista suoratoistaa mitä tahansa suoraa televisiota 4K-resoluutiolla – erityisesti urheilua – ja myös 4K-laatuisena on saatavilla kohtuullisen paljon tilaussisältöä osana 4K Plus -pakettia, joka lisää 20 dollaria per vuosi. kuukausi laskullesi.

YouTube TV:hen on saatavilla myös lukuisia muita valinnaisia ​​lisäosia, mukaan lukien Sports Plus -paketti, HBO Max, Showtime ja AMC+, vain muutamia mainitakseni, joiden pitäisi auttaa, jos yrität päättää YouTube TV:n välillä. ja Hulu Live TV:llä.

YouTube TV on saatavilla kaikilla tärkeimmillä suoratoistoalustoilla Yhdysvalloissa, mukaan lukien Roku, Amazon Fire TV, Google TV, Android TV, Apple TV, älytelevisioissa ja verkkoselaimessa.

🔥 Empfohlen:  LG päivittää XBoom 360 -kaiuttimeensa paremman äänen, akun ja vedenpitävyyden