Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

YouTube-videoiden optimointi Ukrainan avuksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: YouTube-videoiden optimointi Ukrainan avuksi

11. helmikuuta 2022 SE Rankingin markkinointitiimi, joka sijaitsi Kiovassa, Ukrainassa, kutsui minut pitämään online-esityksen Search Engine Journal -artikkelistani, jonka otsikkona oli “Video SEO: 10 Steps to Optimizing Videos for Search and Discovery .”

Hyväksyin nopeasti.

En kuullut heiltä moneen päivään, ja opin myöhemmin Svetlana Shcheheliltä, ​​SE Rankingin toimittajalta ja toiselta SEJ-avustajalta:

”Jotkut meistä ovat viettäneet päiviä tien päällä yrittäessään tuoda perheemme turvallisempaan paikkaan. Jotkut ovat edelleen Kiovassa ja muissa Ukrainan kaupungeissa yrittäen tehdä päivittäisiä rutiinejaan ilmahyökkäyssireenien äänien tahdissa.

Me kaikki olemme peloissamme ja tuhoutuneita, mutta myös toiveikkaita ja vahvoja.

Silloin päätin mennä pidemmälle kuin PowerPoint-version esittely Search Engine Journal -artikkelistani.

Ja siksi avasin esitykseni heidän webinaarissaan 14. huhtikuuta, jossa kuvattiin “Sodan todellinen hinta”.

Sanoin: “Ukrainalaiset ovat suuri osa SE Ranking -tiimiä. SE Rankingin pääkirjanpitäjä Tatiana Perebeinis ja hänen kaksi lastaan, Mykyta, 18, ja Alisa, 9, sekä heitä auttanut kirkon vapaaehtoinen, Anatoli Berezhnyi, 26, olivat tapettiin sunnuntaina 6. maaliskuutaylittivät vaurioituneen sillan betonijäänteet Irpinin kaupungissa evakuoidakseen Kiovaan.”

Nyt, kuten sanoin silloin, en voi auttaa Ukrainaa tuottamaan enemmän YouTube-videoita, joita eurooppalaiset katsovat ja jakavat.

Mutta voin opettaa sinulle kuinka optimoida videoita, jotka kertovat totuuden sodasta, jotta ne havaitaan, kun ihmiset tekevät asiaankuuluvia hakuja YouTubessa, maailman toiseksi suurimmassa hakukoneessa.

Tässä on pikaopas, ja perehdymme siihen alla.

Kuinka YouTuben algoritmi toimii

YouTuben algoritmi yrittää sovittaa jokaisen katsojan videoihin, joita he todennäköisimmin katsovat ja nauttivat.

Yli 500 tuntia videosisältöä ladataan joka minuutti, joten tämä on melkoinen haaste.

YouTuben haku- ja etsintäjärjestelmät selviävät tästä herkuleisesta tehtävästä kiinnittämällä huomiota katsojiin videoiden sijaan.

YouTuben algoritmi “seuraa yleisöä” kiinnittämällä huomiota esimerkiksi seuraaviin asioihin:

 • Mitä he katsovat.
 • Mitä he eivät katso.
 • Kuinka paljon aikaa he viettävät katsomiseen.
 • Heidän jakamisensa, tykkäämisensä ja ei-tykkäyksensä.
 • “Ei kiinnosta” -palaute- ja tyytyväisyyskyselyt.

Seuraavaksi selitin, että YouTubella on useita algoritmeja, mukaan lukien algoritmit:

 • YouTube-haku: Videot luokitellaan sen mukaan, kuinka hyvin otsikko, kuvaus ja videosisältö vastaavat katsojan hakua ja mitkä videot houkuttelevat eniten hakuun.
 • Seuraavaksi: Videot luokitellaan siten, että ne tarjoavat katsojille videoita, jotka he todennäköisimmin katsovat seuraavaksi. Nämä videot liittyvät usein yleisön katsomaan videoon, mutta niitä voidaan myös personoida katseluhistorian perusteella.
 • Kotisivusi: Videot valitaan sen perusteella, kuinka hyvin ne ovat kiinnostaneet ja tyytyväisiä samankaltaisia ​​katsojia, kuinka usein katsojat katsovat kanavaa tai aihetta ja kuinka monta kertaa YouTube on jo näyttänyt kunkin videon.
 • YouTube Shortsit: YouTube haluaa sekä lyhyiden että pitkien videoiden onnistuvan. Suhteellinen katseluaika on siis yleisesti ottaen tärkeämpi lyhyissä videoissa ja absoluuttinen katseluaika pidempien videoiden kohdalla.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla YouTuben algoritmien asiantuntija menestyäksesi. Sen sijaan keskityt yleisösi tuntemiseen.

YouTuben haku- ja etsintäjärjestelmä ei “mainosta” videoita yleisöllesi. Se “löytää” videoita jokaiselle katsojalle ja heidän erilaisille kiinnostuksen kohteilleen.

Tavoitteena on saada ihmiset katsomaan enemmän videoita, joista he pitävät, jotta he palaavat YouTubeen säännöllisesti.

Esimerkiksi Ukrainan presidentti Volodymyr Zelensky vetosi emotionaalisesti Yhdysvaltain kongressin jäseniin saadakseen lisäapua Ukrainan puolustamiseksi Venäjän hyökkäykseltä.

Hänen 18 minuutin puheensa sisälsi voimakkaan videon, joka on asetettu kummittelevaan viulumusiikkiin, jossa Ukrainan hyökkäystä edeltävä ilo ja kauneus rinnastetaan graafisten kuvien kanssa sodan kuolemasta ja tuhosta, joka sai jotkut lainsäätäjät kyyneliin.

Ja Tubular Labs tiedot osoittavat, että 174 tiliä on ladannut 217 videota tästä tapahtumasta YouTubeen, mikä johti 5,3 miljoonaan katselukertaan ja 130 000 sitoutumiseen (esim. tykkäyksiä, kommentteja, jakoja).

Useimmat ladattiin Uutiset ja politiikka -kategoriaan, mutta eniten katselukertoja ja sitoutumisia kerännyt video oli “Trump soittaa Putinille ylistystä, Venäjä sanktioi huomattavia amerikkalaisia ​​ja Zelenski puhuu kongressissa”, jonka Jimmy Kimmel Live latasi Komedia-kategoriaan.

Jimmy Kimmelin 14:06 pitkä monologi sai 1,6 miljoonaa katselukertaa ja 28 500 kihlausta.

WION, intialainen monikansallinen englanninkielinen uutiskanava, jonka pääkonttori on New Delhissä, latasi 48:13 pituisen uutisen, joka sai 561 000 katselukertaa ja alle 7 800 sitoutumista.

🔥 Empfohlen:  Hakkerit hyökkäävät Ukrainan hallitukseen haitallisilla "Windows Update" -sähköpostiviesteillä

Samaan aikaan CNN:n 6:06 pitkä uutisjuttu sai 371 000 katselukertaa ja 13 400 sitoutumista. Kutsuisin näitä tuloksia intuitiivisiksi.

Tämän taustan tarjoamisen jälkeen esitin päivityksen videoiden optimoinnin 10 vaiheeseen.

Vaihe 1: Suorita avainsanatutkimus YouTubessa

Ensimmäinen askel on avainsanatutkimuksen suorittaminen.

Sen sijaan, että olisin yrittänyt kattaa 10 parasta YouTuben avainsanatyökaluvaihtoehtoa, keskityin vain neljään:

 • Hakuennusteet: Aloita termin kirjoittaminen YouTuben hakukenttään. Automaattinen täydennysominaisuus tarjoaa sinulle sarjan hakuennusteita, jotka liittyvät siihen, mitä olet jo kirjoittanut ja mitä muut ihmiset hakevat.
 • Avainsanatyökalu YouTubelle: YouTuben avainsanatyökalu poimii yli 750 pitkähäntäistä hakutermiehdotusta YouTuben hakuennusteista lisäämällä ja lisäämällä määrittämäsi avainsanan kirjaimilla ja numeroilla.
 • Google Trends: Google Trends näyttää sinulle “verkkohaun” kiinnostavan oletuksena. Napsauta kuitenkin Verkkohaku-painiketta, niin avattava valikko näyttää muita vaihtoehtoja, mukaan lukien YouTube-hakutrendit vuoteen 2008 asti.
 • vidIQ: Kun teet hakuja YouTubessa, vidIQ näyttää, kuinka kuuma (tai ei) avainsana tai lause on sen hakumäärän ja kilpailun perusteella. On myös syytä huomata, että ukrainalaiset muodostavat suuren osan vidIQ:n tiimistä.

Vaihe 2: Optimoi videot erityisesti YouTube-hakua varten

Toinen vaihe on videoiden optimointi YouTube-hakua varten, mikä priorisoi:

 • Merkityksellisyys: YouTube tarkastelee monia tekijöitä, kuten sitä, kuinka hyvin otsikko, kuvaus, hashtagit ja videosisältö vastaavat katsojan hakulauseketta.
 • Sitoumus: YouTube tarkastelee tietyn videon katseluaikaa tietyn kyselyn yhteydessä määrittääkseen, pitävätkö muut käyttäjät videon osuvana kyselyyn.
 • Laatu: YouTuben järjestelmät on suunniteltu tunnistamaan signaaleja, jotka voivat auttaa määrittämään, mitkä kanavat osoittavat asiantuntemusta, arvovaltaa ja luotettavuutta tietystä aiheesta.”

Jaoin seuraavat vinkit nimikkeidesi optimoimiseksi:

 • Käytä houkuttelevia otsikoita videoillesi, jotka edustavat sisältöä tarkasti.
 • Pidä otsikot tiiviinä – alle 50 merkkiä.
 • Laittaa tärkeimmät tiedot edessä ja hashtagit, brändäys tai jaksonumerot loppua kohden.
 • Vältä harhaanjohtamista, napsautussyöttiätai sensaatiomaisia ​​nimikkeitä, mikä vähentää videosi suosittelua katsojille.

Vaihe 3: Optimoi videokuvaukset

Kolmas vaihe on kuvausten molempien osien optimointi – mitä katsojat näkevät ennen kuin he napsauttavat Näytä lisää ja mitä he näkevät sen jälkeen.

Kesäkuussa 2020 YouTube esitteli videoluvut, jotka lisäävät kontekstia videon jokaiseen osaan.

Ja tammikuussa 2021 YouTube julkaisi uuden hakutulossivun, joka tulee näkyviin, kun käyttäjät etsivät videoita hashtagilla.

Joten voit optimoida kuvauksesi seuraavasti:

 • Käytä tekstin ensimmäisiä rivejä selittääksesi mistä videossa on kyse hakuystävällisten avainsanojen ja luonnollisen kielen käyttämisestä.
 • Käytä loput tekstistä (mikä tulee näkyviin, kun he napsauttavat Näytä lisää). antaa noin 200–350 sanaa lisätietoa.
 • Lisää videojaksojajotka käyttävät aikaleimoja, jotta katsojat voivat katsoa tai katsoa uudelleen tietyn videon osan.
 • Käytä aiheeseen liittyviä hashtageja (#) auttaa katsojia löytämään videosi, kun he etsivät tiettyä aihetta YouTubessa.

Vaihe 4: Optimoi videoiden pikkukuvat

Neljäs vaihe on pikkukuvien optimointi.

Sanoin: “Videoiden pikkukuvien avulla katsojat näkevät nopean tilannekuvan videostasi selatessaan YouTubea. Kun olet ladannut videosi, voit lisätä mukautetun pikkukuvan, jos tilisi on vahvistettu, tai valita yhden kolmesta pikkukuvavaihtoehdosta, jotka YouTube luo automaattisesti.

Lisäsin: “Muokatun pikkukuvasi tulee olla mahdollisimman suuri.”

Mukautettujen pikkukuvien tulee:

 • Tarkkuus on 1280 × 720 (minimileveys 640 pikseliä).
 • Ladataan sisään kuvaformaatteja, kuten JPG, GIF tai PNG.
 • Pysy alla 2MB raja.
 • Yritä käyttää 16:9-kuvasuhdetta koska sitä käytetään eniten YouTube-soittimissa ja esikatseluissa.

Mutta varoitin myös:

 • Varmista, että sinun pikkukuva noudattaa YouTuben pikkukuvakäytäntöä.
 • Luo pikkukuvat edustaa sisältöäsi tarkasti.

Vaihe 5: Optimoi YouTuben suositusjärjestelmää varten

Viides vaihe on videoidesi optimointi YouTuben suositusjärjestelmää varten, mikä kasvattaa huomattavan osan YouTuben yleisestä katsojamäärästä jopa enemmän kuin kanavatilaukset tai haku.

Ja YouTuben suositusjärjestelmä toimii kahdessa pääpaikassa: “Seuraavaksi”-paneelissa ja katsojan kotisivulla.

“Seuraavaksi”-paneeli ehdottaa lisäsisältöä sen perusteella, mitä katsoja tällä hetkellä katsoo, sekä muita videoita, joista YouTube uskoo katsojaa kiinnostavan.

Joten, näin voit optimoida videot, jotta ne ovat seuraavaksi:

 • Esitä voimakkaita toimintakehotuksia kannustaaksesi katsojia katsomaan sarjasi toisen videon.
 • Pitkät lopetukset voivat viivyttää katsojia katsomasta enemmän ole tietoinen siitä, miten videosi päättyvät.
 • Käytä linkkejä, kortteja ja päätösruutuja ehdottaaksesi seuraavaa videota, jonka katsojasi saattaa olla kiinnostunut katsomaan.
 • Kehitä soittolistoja, jotka liittyvät orgaanisesti toisiinsa tietyn teeman tai telttatankotapahtuman kautta pitkän katselukokemuksen luomiseksi.
🔥 Empfohlen:  Checkoutin loppusumman lajittelujärjestyksen määrittäminen Magento 2:ssa

Vaihe 6: Rohkaise katsojia linkeillä, korteilla ja päätösruuduilla

Kuudes vaihe on linkkien, korttien ja päätösruutujen optimointi.

Kuvauksesi linkit voivat kannustaa katsojia ryhtymään toimiin, mikä on sitoutumissignaali.

Kortit toimivat hyvin yhdessä käsikirjoitettujen toimintakehotusten kanssa tai kun ne liittyvät videosisältöösi.

Päätösruutuja voidaan lisätä videon viimeisiin 5–20 sekuntiin muiden videoiden mainostamiseksi, katsojien tilaamisen kannustamiseksi ja paljon muuta.

Joten tässä on joitain videoiden hakukoneoptimoinnin parhaita käytäntöjä:

 • Käytä kortteja vanhemmissa videoissa korostaaksesi viimeisimmät latauksesi tai mainostaaksesi varainkeruukampanjoita.
 • Käytä kortteja ristiinmarkkinointiin muita videosi sisällöntuottajia ja luottoyhteistyökumppaneita.
 • Jätä tarpeeksi tilaa ja aikaa videon lopussa (viimeiset 20 sekuntia) päätösruutua varten.
 • Kannusta katsojia klikkaamaan käyttämällä toimintakehotuksia eri päätösruudun elementeille ja näytä ne eri aikoina.

Vaihe 7: Muista “4 Rs”

Seitsemäs askel on taistella väärää tietoa vastaan.

Sisällössä, jossa tarkkuus ja arvovalta ovat tärkeitä, kuten uutiset, politiikka, lääketieteellinen ja tieteellinen tieto, YouTube käyttää koneoppimisjärjestelmiä, jotka priorisoivat arvovaltaisista lähteistä peräisin olevat tiedot.

Tietyntyyppinen harhaanjohtava tai petollinen sisältö ei ole sallittu YouTubessa, mukaan lukien väärät tiedot, jotka voivat aiheuttaa todellista vahinkoa.

Esimerkiksi YouTube esti Venäjän valtion tukemat kanavat RT ja Sputnik kaikkialla Euroopassa 1.3.2022.

Ja YouTube alkoi estää pääsyn Venäjän valtion rahoittamaan mediaan liittyville kanaville maailmanlaajuisesti 11. maaliskuuta.

YouTube viittasi käytäntöön, joka kieltää hyvin dokumentoitujen väkivaltaisten tapahtumien kieltämisen, minimoimisen tai vähättelyn. YouTube lisäsi, että Venäjän hyökkäys Ukrainaan kuului nyt tämän käytännön piiriin, ja rikkova materiaali poistetaan.

Tässä ovat “4 Rs” YouTuben koneoppimisjärjestelmät:

 • Poista sisältö joka rikkoo heidän politiikkaansa.
 • Vähennä suosituksia rajallisesta sisällöstä.
 • Kertokaa arvovaltaisia ​​lähteitä uutisia ja tietoja varten.
 • Palkitse luotettavia sisällöntuottajia.

Vaihe 8: Optimoi käyttäjän kotisivulle

Kahdeksas vaihe on videoiden optimointi käyttäjän etusivua varten.

Aloitussivu on se, jonka käyttäjä näkee, kun hän avaa YouTuben ensimmäisen kerran.

Se näyttää yhdistelmän henkilökohtaisia ​​suosituksia, tilauksia ja viimeisimmät uutiset ja tiedot.

Toisin kuin muut alustat, YouTube ei yhdistä katsojia sisältöön sosiaalisen verkostonsa kautta.

Sen sijaan YouTuben suositusjärjestelmä kehittyy jatkuvasti, ja se oppii päivittäin yli 80 miljardista signaalista auttaakseen ihmisiä löytämään videoita, joita he rakastavat.

Jaoin siis nämä havainnot:

 • Suositukset yhdistävät katsojat korkealaatuiseen tietoon ja minimoi mahdollisuudet nähdä ongelmallista sisältöä.
 • Mikä tahansa video, jonka YouTube luokittelee “Rajasisältö” on alennettu suosituksissa.

Vaihe 9: Määritä säännöllinen julkaisusykli

Yhdeksäs vaihe on julkaista sisältöä usein ja säännöllisesti.

Hyvä tavoitetiheys on vähintään kaksi videota viikossa, mutta oikea määrä sisältöä riippuu yleisöstäsi, tavoitteistasi ja sisällöstäsi.

Ja julkaise videoita tiettynä viikonpäivänä, jos mahdollista. Videoiden julkaiseminen toistuvasti auttaa rakentamaan kanavallesi rakenteen, johon yleisö voi luottaa.

Sitten jaoin seuraavat tavat ohjelmoinnin optimoimiseksi:

 • Lataa uusia videoita jatkuvasti antaa yleisöllesi odotuksia siitä, milloin he voivat nähdä enemmän uutta sisältöä.
 • Pidä katsojat sitoutuneina pidempään ja rohkaise heitä tulemaan takaisin hakemaan lisää.
 • Jatka sitä mikä toimii. Älä pelkää kokeilla, vaan tee se tietoisesti.
 • Katso, kuinka usein kanavasi näkyy etusivulla maailmanlaajuisesti siirtymällä YouTube Analyticsin liikenteen lähteet -raporttiisi.

Vaihe 10: Luo shortsit

Kymmenes vaihe on YouTube Shortsin käytön aloittaminen.

Artikkelissani “YouTube Shorts: An Introductory Guide” sanoin,

“Saatat virheellisesti ajatella, että Shortsit ovat vain joukko luontityökaluja, joiden avulla on helppo luoda lyhyitä, jopa 60 sekuntia pitkiä videoita monisegmenttisellä kameralla.”

Mutta lisäsin: “Katsojat voivat löytää Shorts-videosi napauttamalla Shortsit YouTube-sovelluksen alareunassa.”

He voivat myös löytää Shortsit:

 • Käytössä YouTuben kotisivu.
 • Sisään heidän ilmoituksiaan.
 • Tarkistamalla heidän Tilaukset.
 • Esittelyssä kanavasivullesi.

YouTube testaa myös uusia tapoja toimittaa shortsit. Esimerkiksi kun katsojat napauttavat lyhyttä videota, he voivat katsoa lisää lyhyitä videoita vierittämällä.

Joten miksi sinun pitäisi hypätä kelkkaan?

YouTuben toimitusjohtaja Susan Wojcicki paljastettiin tammikuussa 2022,

“Näemme vauhtia koko alustalla, myös Shortseissa. Olemme nyt saavuttaneet 5 biljoonaa kaikkien aikojen katselukertoja Shortsissa!

Esitettyään 10 vaihetta videoiden optimoimiseksi hakua ja löytöä varten, kannustin osallistujia soveltamaan oppimaansa.

He eivät kyenneet pysäyttämään ohjusiskuja tai venäläisiä joukkoja, mutta he kykenivät torjumaan muita Ukrainaa uhkaavia strategisia uhkia, kuten väärää tietoa, polttoainetta ja ruokaa.

🔥 Empfohlen:  8 parasta SMS-markkinointiohjelmistotyökalua yrityksille vuonna 2023

Minä ehdotin sitä Oleksandr Tkachenko, Ukrainan kulttuuri- ja tiedotusministerivoisi käyttää heidän apuaan.

Helmikuussa 2022 hänen ministeriönsä käynnisti operatiivisen lehdistökeskuksen Ukrinformin kansallisen uutistoimiston ja strategisen viestinnän ja tietoturvakeskuksen kanssa tarjotakseen päivittäisiä päivityksiä Venäjän “disinformaatiosodasta”.

18. maaliskuuta 2022 Tkatsenko sanoi,

”Venäjän propaganda on ajanut itsensä umpikujaan, joten se on täysin siirtynyt venäläisten puoleen – aivopesuun.

Roskomnadzor yrittää estää kaikki resurssit, jotka voisivat kertoa totuuden venäläisille. Mutta he ovat menettäneet hallinnan. Ja pian kotona oleva jääkaappi voittaa venäläisten kotona television.”

Mutta on toinenkin tapa kertoa totuus venäläisille.

YouTube on välttynyt suurelta sensuurilta Venäjän Ukrainan miehityksen jälkeen, vaikka yritys keskeytti kaiken kaupallistamisen Venäjällä.

Joten Ukrainan venäjänkielisten videoiden optimointi voisi auttaa Tkatsenkoa kertomaan totuuden sodasta 106 miljoonalle YouTube-käyttäjälle Venäjän federaatiossa.

Ehdotin myös apua Bill McKibbenThird Actin perustaja, joka järjestää yli 60-vuotiaita ihmisiä puolustamaan ilmastoamme ja demokratiamme.

Hän ajaa suunnitelmaa nimeltä Lämpöpumput rauhaa ja vapautta varten.

Julkaisussa, jonka otsikko on “Lämpöpumput voivat auttaa lievittämään ilmastokriisiä ja Ukrainan sotaa”, jonka The Boston Globe julkaisi 4. huhtikuuta, McKibben selitti,

“Putin rakensi armeijansa öljy- ja kaasutuloilla, ja hän on saanut Euroopan horjumaan uhkaamalla sammuttaa energiaputken. Molempia voidaan käsitellä osittain massiivisella teknologian soveltamisella.

Esimerkiksi yksinkertainen lämpöpumppu, joka on pohjimmiltaan erittäin tehokas ilmastointilaite, joka toimii myös päinvastoin, käyttää sähköä ympäristön lämmön ottamiseen ulkoilmasta kodin lämmittämiseen.

Vaikuttaako tämä suunnitelma kaukaa haetulta?

No, viisi Yhdysvaltain senaattoria – mukaan lukien Elizabeth Warren ja Ed Markey Massachusettsista – ovat kirjoittaneet Valkoiselle talolle ja pyytäneet presidentti Bideniä vetoamaan puolustustuotantolakiin, mikä saisi Amerikan ilmastointitehtaat aloittamaan lämpöpumppujen välittömän viennin.

Ja voit auttaa McKibbeniä optimoimalla YouTube-videoita yli 100 maassa eri puolilla maailmaa 80 kielellä ja rakentaa tukea tälle strategiselle suunnitelmalle toimittaa miljoonia lämpöpumppuja Eurooppaan ennen lokakuuta, jolloin Putinin energia-aseesta tulee paljon vahvempi ja vähemmän tehokas.

Lopuksi ehdotin apua David WellsNewfoundlandin ja Labradorin senaattori Kanadan parlamentin ylähuoneessa, Kanadan ja Euroopan parlamentaarisen yhdistyksen varapuheenjohtaja ja Kanadan edustaja Euroopan neuvoston parlamentaarisessa yleiskokouksessa.

Senaattori Wells puhui 31. maaliskuuta “Geoeconomic Roundtable: War in Ukraine – Political and Economic Forum” -konferenssissa, jossa keskusteltiin siitä, kuinka Ukrainan hyökkäys vaikuttaa maailmanlaajuiseen elintarviketurvaan. Hän sanoi,

“David Beasley, YK:n maailman elintarvikeohjelman pääjohtaja, kertoi tällä viikolla YK:n turvallisuusneuvostolle, että Ukrainan sota on luonut “katastrofin katastrofin huipulla” ja sillä on globaali vaikutus “enemmän kuin mitä olemme nähneet sen jälkeen”. Toinen maailmansota”, koska monet ukrainalaisista maanviljelijöistä, jotka tuottavat huomattavan määrän maailman vehnää, taistelevat nyt venäläisiä vastaan.

Hän totesi myös, että Ukrainan sota on kääntämässä “maailman leipäkorin leipäriville”.

Senaattori Wells lisäsi,

”On ehdottoman tärkeää, että laadimme pitkän aikavälin strategisen suunnitelman tämän tilanteen käsittelemiseksi sekä suunnittelemme tulevaisuutta, sillä tämä kriisi on muuttanut pelikenttää mahdollisesti sukupolvien ajan.

Kanada, maailman viidenneksi suurin vehnän toimittaja, on avaintoimija ja voi osallistua pitkän aikavälin strategiaan.

Ja voit auttaa senaattori Wellsia optimoimalla videosarjan, joka selittää Ukrainan poissaoloa maailman viljamarkkinoilta, mikä aiheuttaa “merkittävän lommoman maailman tarjonnassa” ja hintaongelman.

“Tämä on valtava ongelma maailman köyhimmille maille – erityisesti Afrikassa ja Aasiassa”, hän sanoi.

Hakukoneoptimoijat ja digitaaliset markkinoijat voivat #standwithukrainea monilla muilla tavoilla.

Miranda Miller esitteli ne viestissään “SEO-yhteisön tuki Ukrainalle ja kuinka voit auttaa”.

Lyhyesti sanottuna, tee jotain.

Et voi hallita sitä, kuka elää, kuolee tai kertoo tarinasi, mutta voit vaikuttaa kaikkiin kolmeen lopputulokseen.

Lisää resursseja: