Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

YouTuben käänteiset linkit: YT käänteisten linkkien tyypit hakukoneoptimoinnissa selitettyinä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: YouTuben käänteiset linkit: YT käänteisten linkkien tyypit hakukoneoptimoinnissa selitettyinä

Tässä artikkelissa vastaamme kysymykseen “mitä ovat YouTuben käänteiset linkit?”

Tunnetaan myös nimellä YT käänteiset linkit.

Mutta menemme myös YouTube-käänteisen linkin määritelmää pidemmälle ja keskustelemme erityyppisistä YouTube-käänteislinkeistä, joita voit luoda, ja hyödyistä, joita ne voivat tarjota hakukoneoptimoinnille (SEO) ja verkkosivuston liikenteelle.

Tämän oppaan loppuun mennessä tiedät kaiken YouTube SEO -kääntelinkkien hankkimisesta ja käyttämisestä digitaalisessa markkinoinnissa.

Mitä ovat YouTube-käänteiset linkit?

YouTuben käänteiset linkit ovat linkkejä, jotka on suunnattu sivustollesi YouTubesta ja voivat olla dofollow- tai nofollow-linkkejä. YouTube-käänteinen linkki voidaan luoda käyttäjäprofiileihin, mukautettuihin linkkeihin, videokuvauksiin, kommentteihin, kortteihin ja päätösruutuihin.

Älä seuraa YouTuben käänteisiä linkkejä

YouTubessa on neljä paikkaa, joihin dofollow-linkki voidaan lisätä: kanavaprofiili, kanavan mukautetut linkit, näytönohjaimet ja videon päätösruudut. Jos tarkastelet näiden alueiden HTML-koodia, et näe rel=”nofollow”-attribuuttia, joka tekee niistä teknisesti dofollow-linkkejä.

Nämä YT-käänteiset linkit on kuitenkin myös koodattu URL-osoitteeseen uudelleenohjauksella, joka voi vaikuttaa linkin SEO-arvoon. (Googlen lopullista vastausta ei löytynyt verkosta.) Uudelleenohjaus-URL näyttää samanlaiselta kuin tämä alla oleva kuva:

Jos avaat verkkosivustosi Google Search Console -sivuston ja siirryt kohtaan Linkit > Suosituimmat linkittävät sivustot, sinun pitäisi nähdä Youtube.com kyseisessä raportissa. Tämä osoittaa, mitkä linkit lasketaan mukaan käänteislinkkiprofiiliisi.

NoFollow YouTuben käänteisiä linkkejä

YouTubessa on kaksi paikkaa, joihin nofollow-linkki voidaan lisätä: videokuvaukset ja videokommentit. Jos tarkastelet näiden alueiden HTML-koodia, näet rel=”nofollow”-attribuutin, joka luokittelee ne nofollow-linkeiksi.

Tämän kehittyvää nofollow-linkkiä käsittelevän Google-dokumentin mukaan tämäntyyppiset käänteisen linkin attribuutit ovat kuitenkin vain vihjeitä eivätkä ohjeita Googlen algoritmille, jotta se ei välitä SEO-arvoa.

YouTuben käänteisten linkkien tyypit

Profiilin linkit

YouTube-profiilisi on YouTube-käänteisten linkkien päälähde. Profiililinkit ovat linkkejä, jotka näkyvät YouTube-kanavasi tietosivulla, jonne voit lisätä useita linkkejä, mukaan lukien käänteisen linkin verkkosivustollesi.

Voit lisätä YT-profiilin käänteisiä linkkejä siirtymällä kohtaan YouTube Studio > Mukauttaminen > Perustiedot-välilehti > Linkit-osio.

Huomautus: Haluat ehkä myös tutustua tähän toiseen oppaaseen YouTube-linkkien rakentamisesta. Se sisältää kaikki tässä osiossa kuvatut menetelmät sekä muut laadukkaiden käänteisten linkkien luomiseen YouTubesta verkkosivustollesi.

🔥 Empfohlen:  Ovatko SEO käänteiset linkit edelleen relevantteja? (vastattu)

Mukautetut linkit

Muokatut linkit ovat toinen käänteinen linkki, jonka voit luoda YouTubessa. Nämä linkit näkyvät YouTube-kanavan bannerissa kuvakkeina ja ne on otettu suoraan profiililinkeistä. Perustiedot-alueen alla on osio nimeltä “Linkit bannerissa”, jonka avulla voit näyttää enintään viisi näistä mukautetuista linkeistä.

Voit lisätä mukautettuja YT-käänteisiä linkkejä siirtymällä kohtaan YouTube Studio > Mukauttaminen > Perustiedot-välilehti > Linkit banneriosiossa.

Videon kuvauslinkit

YouTube-videon kuvaus on yhteenvetoteksti kunkin videosi alla. Tähän osioon upotetaan tärkeitä tietoja, joista yleisösi saattaa olla hyötyä, mukaan lukien käänteiset linkit verkkosivustollesi.

Oikein käytettynä YouTube-videokuvaukset voivat tehostaa mainosponnistuksiasi ja lisätä merkittävästi kanavasi tilauksia, videoiden katseluaikoja ja näyttökertoja sekä lähettää kohdistettua liikennettä sivustollesi upotetun YouTube-käänteisen linkin kautta.

Muista vain, että tämän osan rajoitus on 800 sanaa (5 000 merkkiä). Tämä tarkoittaa, että voit liittää niin monta linkkiä kuin haluat, kunhan pysyt tämän rajan sisällä. Maksimoidaksesi videokuvausten SEO-edut, muista ympäröidä käänteiset linkit myös kohdesivun asiaankuuluvilla avainsanoilla. Katso tästä aiheeseen liittyvästä oppaasta avainsanojen lisääminen YouTube-videokuvauksiin saadaksesi lisää vinkkejä.

Kommentti Linkit

Kommenttiosio on toinen paikka lisätä YouTube-käänteisiä linkkejä. Kommentoitpa sitten omia videoitasi tai toisen sisällöntuottajan sisältöä, voit ohjata kohdistettua liikennettä tietylle verkkosivustosi sivulle lisäämällä asiaankuuluvan linkin.

Kommenttilinkit voivat myös lisätä YouTube-kanavasi näkyvyyttä julkaisemiesi videoiden ulkopuolella. Varsinkin muiden sisällöntuottajien viestien jatkuva kommentoiminen voi tarjota tilaisuuden rakentaa suhdetta tilaajakuntaan ja asettaa itsesi seuraamisen arvoiseksi kanavaksi.

Varmista vain, että osallistut hyvin keskusteluun, äläkä vain lähetä kommenttiosiota linkeillä. Kommenttisi poistetaan ja tilisi mahdollisesti merkitään roskapostiksi, mikä voi johtaa tilin sulkemiseen.

Kortin linkit

Jos olet rekisteröitynyt YouTuben kumppaniohjelmaan, YouTube-kortit ovat toinen kokeilemisen arvoinen työkalu linkkien luomiseen. Nämä ovat interaktiivisia kortteja, jotka näkyvät YouTube-videoissa katsojan katsoessa sisältöä. Vain YouTube-kumppanit voivat luoda lähteviä URL-linkkejä, jotka johtavat tiliin liitettyyn vahvistettuun sivustoon.

YouTube-kortit voivat olla hyödyllisiä linkkien rakentamisessa, koska niiden avulla voit sisällyttää omiin videoihisi linkkejä, jotka johtavat takaisin omaan verkkosivustosi sisältöön.

🔥 Empfohlen:  Google estää bannerimainosten indeksoinnin pääsisällöksi

Päätösruudun linkit

Päätösruutu on YouTuben ominaisuus, joka näkyy videon viimeisten 5–20 sekunnin aikana. Tämä ominaisuus voi olla hyödyllinen kanavasi kasvattamisessa, koska sen avulla voit hyödyntää katsojien huomiokykyä ja mainostaa ulkoisia verkkosivustoja, soittolistoja ja muita videoita.

Sen sijaan, että he poistuisivat brändistäsi videon katsomisen jälkeen, päätösruutu saa katsojat jäämään pidempään, katsomaan enemmän videoitasi ja lopulta tilaamaan. Se on myös hyvä paikka laittaa käänteinen linkki verkkosivustollesi. Mutta kuten YouTube-kortit, myös päätösruutujen lähtevät YouTube-linkit ovat vain YouTuben kumppaniohjelman jäsenten saatavilla.

YouTube-käänteisten linkkien edut

Parempi linkkiprofiili

Käänteinen linkkiprofiili viittaa yksinkertaisesti linkkikokoelmaan, joka ohjaa vierailijat sivustollesi. Yleensä käänteinen linkkiprofiili määrittää näiden linkkien ominaisuudet, mukaan lukien linkkien tyypit, ankkuritekstit, verkkotunnuksen laadun ja osuvuuden.

Miksi tarvitset vahvan linkkiprofiilin?

Osoittautuu, että rikas linkkiprofiili voi auttaa parantamaan verkkosivustosi sijoitusta ja ohjaamaan enemmän viittausliikennettä sisältöösi. On kuitenkin tärkeää huomata, että vahva linkkiprofiili ei tarkoita sitä, että olisi enemmän linkkejä. Pikemminkin sinun tulee varmistaa, että linkit ovat korkealaatuisilta, osuvilta sivustoilta eivätkä roskapostisivustoilta. Voit lukea tämän oppaan laadukkaiden käänteisten linkkien luomisesta saadaksesi vinkkejä tämän tekemiseen hakukoneoptimoinnissa.

Parannetut sijoitukset

Erityisesti dofollow-linkit voivat auttaa verkkosivustoasi sijoittumaan korkeammalle kuin nofollow-linkit ja lisäämään orgaanista liikennettä hakukoneista, kuten Googlesta, Yahoosta ja Bingistä.

Käänteinen linkki luotettavasta ja suositusta lähteestä, jolla on korkea PageRank, lähettää vahvan positiivisen signaalin algoritmeille, että sisältösi on myös harkitsemisen arvoinen, jotta se näkyy paremmin hakukoneissa.

Hakukoneet voivat tulkita sellaisista lähteistä peräisin olevat YouTube-käänteiset linkit uskottaviksi, luotettaviksi ja arvovaltaisiksi, varsinkin jos linkittävällä YouTube-URL-osoitteella on omat korkealaatuiset käänteiset linkit. Tämä puolestaan ​​voi johtaa suurempaan orgaaniseen hakuliikenteeseen verkkosivustosi sisällölle.

Löydettävyys

YouTuben käänteiset linkit voivat vahvistaa online-näkyvyyttäsi ja lyhentää aikaa, jonka kohdeyleisöltäsi kuluu löytääkseen sinut verkosta. YouTuben käänteiset linkit auttavat käyttäjiä tutkimaan tiettyä markkinarakoa tai aihetta syvällisemmin napsauttamalla asiaankuuluvia linkkejä videoiden kuvauksissa, kommenteissa, korteissa ja päätösruuduissa.

Viittausliikenne

Viittausliikenne viittaa katsojiin, jotka on tuotu sivullesi muista verkkotunnuksista ilman, että he etsivät sinua Googlen kaltaisilla alustoilla. Teknisesti, kun joku napsauttaa linkkiäsi toisesta sosiaalisen median verkostosta tai verkkosivustosta, Google rekisteröi sen viittaukseksi. Tämä tekee YouTube-kanavastasi hyvän lähteen hankkia viittausliikennettä, joka voi tuoda lisää vierailijoita verkkosivustollesi Googlen hakukoneen ulkopuolella.

🔥 Empfohlen:  Mitä eroa on viittaavien verkkotunnusten ja käänteisten linkkien välillä?

Auttavatko YouTube-linkit hakukoneoptimointia?

YouTube-linkit auttavat hakukoneoptimoinnissa, koska nämä linkit ovat osa verkkosivustosi käänteisen linkin profiilia. Kaikki sivustot, joilla voit luoda laadukkaita ja osuvia linkkejä, kuten YouTube-linkit, ovat hyviä hakukoneoptimoinnin, hakukoneen näkyvyyden ja viittausliikenteen kannalta.

YouTube-linkit ovat myös loistava tapa muille sisällöntuottajille löytää artikkelisi. Tämä voi johtaa useampaan orgaaniseen käänteiseen linkkiin YouTubesta ja muista sisältöösi linkittävistä verkkosivustoista.

Jos nyt tarvitset apua seuraavan YouTube-kanavasi hyvän idean keksimiseen, tutustu tähän aiheeseen liittyvään oppaaseen, jossa on luettelo YouTuben parhaista markkinaraoista, joilla on korkein tuhannen näyttökerran hinta. Saatat myös olla kiinnostunut oppimaan lisää YouTuben tarkennetun haun suodattimien toiminnasta.

YouTuben käänteisten linkkien yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä oppaasta, joka vastaa kysymykseen siitä, mitä ovat YouTuben käänteiset linkit.

Kuten huomasit, YouTube-käänteisen linkin perusmääritelmä on mikä tahansa alustalla oleva linkki, joka osoittaa takaisin verkkosivustollesi, mukaan lukien paikat, kuten käyttäjäprofiilit, mukautetut linkit, videokuvaukset, kommentit, kortit ja päätösruudut. Ja YT-käänteiset linkit voivat olla hyviä hakukoneoptimoinnissa, koska ne auttavat lisäämään verkkosivustosi linkkiprofiilia ja auttavat muita sisällöntuottajia löytämään artikkelisi orgaanista linkkien rakentamista varten.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.