Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Yrityksen rekisteröiminen (5 helpossa vaiheessa)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yrityksen rekisteröiminen (5 helpossa vaiheessa)

Yksi yrityksen perustamisen haastavimmista puolista on askel tai pienyritysten rekisteröinti. Yrityksen rekisteröimiseen osallistuu useita paikallisia, osavaltion ja liittovaltion organisaatioita, mutta UpFlip on täällä helpottaakseen pienyritykseksi rekisteröitymisen ymmärtämistä.

Ohjaamme sinut yrityksen nimen vahvistamiseen, yritysrakenteen valitsemiseen, pienyrityksen rekisteröimiseen osakeyhtiöksi ja yrityksesi rekisteröimiseksi IRS:ssä saadaksesi EIN-tunnuksen.

Ennen kuin aloitamme, mielestäni on tärkeää keskustella pienyrityshallinnosta.

Pienyrityshallinto

Pienyrityshallinnon toimisto on paras paikka saada hyvä johdatus läänin tai kaupungin hallitusten vaatimuksiin yrityslisensoinnissa. Kun asuimme Texasissa, läheiseni sai heidät auttamaan hänen yrityksensä perustamisessa ilman lisämaksua.

He tarjosivat henkilökohtaisen luokan, jossa käytiin läpi erillisten yksiköiden rekisteröintivaatimukset, yrityksen lakisääteiset vaatimukset, jotka on täytettävä, ja mitä paikallishallinnon verkkosivustoja tai toimistoja tulisi käyttää. Hänen mielestään se oli paljon helpompaa kuin silloin, kun loimme yrityksiä muihin paikkoihin.

Lisäksi he tarjoavat usein luokkia, jotka auttavat tekemään sinusta paremman liikemiehen. Jos olet perustamassa ensimmäistä yritystäsi, suosittelen, että keskustelet heidän kanssaan ensin. Vaihtoehtoisesti voit tutustua aloitusoppaaseemme.

Tutkitaan, onko laillinen yrityksen nimi saatavilla.

Vaihe 1. Varmista, että liiketoimintayksikön nimi on saatavilla

Pienyritykseksi rekisteröitymisen ensimmäinen vaihe on varmistaa, että yrityksen nimi on saatavilla. Suoritat tämän vaiheen yrityksen nimen rekisteröimiseksi verkossa osavaltiosi toimilupahaulla.

Alla oleva kuva on Washingtonin toimilupahakua varten, mutta voit etsiä osavaltiosi toimilupia hakemalla haulla “osavaltioni toimiluvan vahvistus”.

Useimmat osavaltiot antavat sinun etsiä rekisteröityjä pienyritysten nimiä niihin liittyvien aiheiden mukaan, mukaan lukien:

 1. Yrityksen nimi
 2. Rekisteri numero
 3. Osoite
 4. Pääasiallinen tai rekisteröity edustaja
 5. Verotunnus
 6. Jälleenmyyjän lupa

Tässä skenaariossa haluat vain käyttää yrityksen nimeä. Laita yrityksen nimi. Käytin nimeä “Super Awesome Clothes”, vahvistin, että “olen ihminen” ja painoin hakupainiketta. Tämä vahvisti, että nimi on saatavilla Washingtonissa. Katso yllä oleva kuvakaappaus.

Haluat myös tarkistaa verkkotunnuksen saatavuuden Name Cheapista. Yllä olevassa kuvassa SuperAwesomeClothes.com on saatavana 1 800 dollarilla vuodessa, mikä minusta tuntuu törkeältä. Hinta on niin korkea, koska joku haluaa saada siitä voittoa.

Voisin ostaa SuperAwesomeClothesin.vaatetus 3,48 dollarilla vuodessa, mikä on kohtuullista. Tämä kuulostaa hankalalta verkkotunnukselta, joten tarkistin, onko SuperAwesome.clothing saatavana samaan hintaan. Ostamme sen ja palaamme rekisteröimään yritystä valtioon.

Vaihe 2. Valitse liiketoimintarakenne

Yleisimmät liiketoimintarakenteet ovat osakeyhtiöt, kommandiittiyhtiöt, yhteisöt, yksityiset elinkeinonharjoittajat ja yhtiöt. Halutun vaihtoehdon valitseminen on melko yksinkertaista. Kysy itseltäsi nämä kysymykset päättääksesi, mikä toimii parhaiten?

 1. Haluanko suojella henkilökohtaista omaisuuttani?
  • Jos yksittäinen omistaja ei halua suojella henkilökohtaista omaisuutta, valitse yksityinen elinkeinonharjoittaja.
  • Jos omistajia on useampi kuin yksi, valitse kumppanuus.
 2. Jos haluat suojata henkilökohtaista omaisuutta, seuraava kysymys on, haluanko myydä osakkeita?
  • Jos kyllä, mene firmaan.
  • Jos ei, ota yhteyttä LLC:hen tai rajavastuuyhtiöön.

Kaiken tyyppisiä toimintoja, paitsi yksityisiä elinkeinonharjoittajia ja yleisiä yhtiöitä, pidetään erillisenä oikeushenkilönä, mikä tarkoittaa:

 • Liiketoiminnan vastuut eroavat henkilökohtaisesta vastuusta.
 • Yritysomaisuus on erillään henkilökohtaisista varoista.

Useimmat yritysrakenteet sallivat tulon välityksen, mikä tarkoittaa, että yritystulo lasketaan henkilökohtaiseksi tuloksi, mutta C-Corp:n on maksettava tuloistaan ​​verot erillään henkilökohtaisista tuloista.

Osakeyhtiö voi valita, haluaako se ottaa käyttöön yhtiöverolain, mutta oletusliiketoiminnan rakenne on läpikulkuyksikkö, mikä tarkoittaa, että niiden omistajien on maksettava vain liittovaltion veroa henkilökohtaisista tuloistaan.

🔥 Empfohlen:  Mikä on täyden palvelun digitaalinen markkinointitoimisto?

Vaihe 3. Kuinka rekisteröidä yritys

Yrityksen rekisteröinti on hieman erilaista kunkin yritystyypin mukaan, mutta auttaaksemme sinua ymmärtämään yrityksen perustamisen parhaiten, käytämme osakeyhtiötä, joka opastaa sinut rekisteröintivaatimusten läpi.

Prosessiin osallistuu yleensä useita valtion virastoja ja liittovaltion virastoja. Yleisimmät virastot, joiden kanssa joudut olemaan vuorovaikutuksessa yrityksen rekisteröintiprosessin aikana, ovat:

 • Ulkoministeri jokaisessa osavaltiossa, jossa aiot olla fyysisesti läsnä
 • Internal Revenue Service (IRS) työntekijän tunnusnumeron saamiseksi
 • Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirasto (USPTO) tavaramerkkien suojaamiseksi
 • Paikalliset virastot tai kaupunkihallitukset, jotka löytyvät yleensä valtiosihteeriltä, ​​kun rekisteröit yritysrakennettasi
 • Asianmukainen valtion virasto hyväksymään myyjän luvan

Jos mietit kuinka rekisteröidä yrityksen nimi ilmaiseksi, vaihtoehtoja ei ole monia. Kun tutkin yritysnimeni rekisteröintiä vuonna 2017, huomasin, että Nevada sallii yksityisten yritysten rekisteröitymisen ilmaiseksi, mutta se on henkilön nimen alla.

Jos mahdollinen yritys haluaa kuvitteellisen yritysnimen, jota kutsutaan yleisesti nimellä DBA (Doing Business As), se maksaa ylimääräistä. Jotkut valtiot sisällyttävät sen toimilupien tai yritysrakenteiden hankintakustannuksiin, mutta jotkut veloittaa siitä myös erikseen.

Osakeyhtiön liiketoimintarakenteen luominen

Tämä osio opastaa sinua osakeyhtiön perustamisessa Washingtonin osavaltiossa. Kaikkialla on joitain huomautuksia muuntyyppisistä liiketoimintarakenteista ja eri osavaltioista, koska on vaikea luoda yhden koon blogia 50 osavaltiolle ja Washington DC:lle. Lisäämme osavaltiokohtaisia ​​blogeja tulevaisuudessa.

Luo tili osavaltiosi verkkosivustolla

Osavaltiosta riippuen saatat joutua rekisteröimään tilin verkkosivustolle ennen aloittamista. Näin oli esimerkissämme, jossa Washingtonissa rekisteröitiin osakeyhtiö.

Seuraava vaihe yrityksen rekisteröintiprosessissa on rekisteröityä tili asianmukaiselle valtiosihteerille. Tässä on Washingtonin SOS, mutta voit löytää muita osoitteesta USA.gov.

Asennus kestää noin viisi minuuttia, vaatii sähköpostin vahvistamisen ja vie sinut sivulle, joka näyttää alla olevan kuvan kaltaiselle, kun voit kirjautua sisään.

Kuinka rekisteröin yritykseni

Haluamme rekisteröidä yrityksesi, joten valitsemme tämän vaihtoehdon, joka on kuudes vaihtoehto vasemman reunan valikosta. Tämä vie sinut sivulle, joka kysyy, oletko Washingtonissa toimiva vai toisesta osavaltiosta tai maasta kotoisin oleva yrityksen omistaja.

Koska useimmat tätä opasta käyttävät yritysten omistajat harjoittavat liiketoimintaa kotivaltiossaan, rekisteröimme tämän esimerkin Washington-yritykseksi. Kun olet tehnyt päätöksen, se pyytää sinua valitsemaan 11 liiketoimintarakennevaihtoehdosta, jotka näet alla olevassa kuvassa. Jos et ole varma, minkä valitsisit, lue artikkelimme liiketoimintarakenteen valitsemisesta.

Tätä esimerkkiä varten valitsemme WA Limited Liability Companyn ja lykkäämme alkuperäisen raportin laatimista 120 päivällä.

Hakemus yritysnimen rekisteröimiseksi LLC:ksi

Seuraavat kysymykset kysytään rekisteröitäessä yritystä hakemuksessa:

 • Onko sinulla jo UBI-numero, joka on Unified Business Identifier, jonka avulla valtio voi seurata yrityksiä eri virastoissa?
   • Toisessa valtiossa voi olla jotain vastaavaa.
   • Emme.
 • Oletko jo varannut nimen?
   • En tehnyt, lisäsin “Super Awesome Clothes” ja se kertoo minulle, että se on saatavilla.
 • Kuka on rekisteröity agentti?
   • Antaa valita itsensä tai muun
   • Jos olet osavaltiossa, voit olla rekisteröity agentti, minkä teen tässä esimerkissä. Jos et ole osavaltiossa, tarvitset rekisteröidyn edustajan.
   • Mikä on heidän osoitteensa?
 • Mikä on päätoimipaikan osoite?
 • Haluatko ladata perustamistodistuksen?
  • Sinun on tehtävä tämä rekisteröidäksesi yrityksesi nimen.
  • Niille, jotka ihmettelevät “miten rekisteröin yritykseni yhtiöksi”, tarvitset yhtiöjärjestyksen.
 • Kuinka kauan tämä yritys on oikeushenkilö?
  • Valitse ikuinen, ellei se ole määrätyn ajan.
 • Milloin on voimaantulopäivä?
  • Valitse päivämäärä, jolloin haluat yrityksen muuttuvan juridiseksi henkilöksi.
  • Valitsin päivämäärän, jolloin kirjoitan tämän.
 • Toteuttaja – Voit käyttää itseäsi.
 • Ota sähköpostit käyttöön.
 • Lisää asiakirjoja.
 • Liitä mukaan valtuutetun henkilön (sinä) allekirjoitus.
🔥 Empfohlen:  7 vinkkiä juridisten virheiden välttämiseen ensimmäisen yrityksen perustamisen yhteydessä

Kun olet lisännyt kaikki tiedot sivulle, voit tarkistaa ne seuraavalla sivulla. Sitten tsekkaamaan. Haluat tarkistaa, mikä tässä esimerkissä olisi 200 dollaria.

Kun olet maksanut, on tämän sivuston mukaan kaksi päivää aikaa hyväksyä liiketoimintarakenne tai pyytää lisätietoja. Kun liiketoimintarakenne on hyväksytty, sinulla on UBI, jonka avulla voit hankkia:

 • Jälleenmyyjän lisenssi
 • Paikalliset toimiluvat
 • DBA (jos tarvitset pienyrityksen rekisteröinnin kumppanuudeksi tai yksityisyritykseksi)

Sitten sinun on hankittava työnantajan tunnus.

Vaihe 4. Hanki työnantajan tunnusnumero

Ennen kuin aloitamme, on tärkeää, että sinulla on kaikki valmiina ennen kuin aloitat tämän vaiheen.

Hakemus on tehtävä yhdellä istunnolla.

Sitä ei voi tallentaa. IRS sanoo, että sinun on ymmärrettävä seuraavat asiat ennen kuin rekisteröit yrityksesi:

 • Jos yrityksesi rakenteeseen sisältyy verovapaan aseman hakeminen, se on hyväksyttävä kokonaan ennen kuin haet täällä.
 • Viidentoista minuutin toimettomuus lopettaa työnantajan tunnusnumeron hakemisen.
 • Hakijalla tulee olla jokin seuraavista voimassa olevasta verovelvollisen tunnistenumerosta:
  • Sosiaaliturvatunnus – Kaikilla kansalaisilla tulee olla sellainen.
  • ITIN (Individual Taxpayer Identification Number) – Käytetään henkilöille, joiden on ilmoitettava verot, mutta jotka eivät voi saada sosiaaliturvatunnusta. Jos uskot tarvitsevasi sellaisen, hae ensin SSN. Nämä ovat ihmisluokat, jotka yleensä tarvitsevat ITIN-tunnuksen:
   • Ulkomaalainen, joka on velvollinen jättämään Yhdysvaltain veroilmoituksen
   • USA:ssa asuva ulkomaalainen, joka (Yhdysvalloissaolopäivien perusteella) jättää Yhdysvaltain veroilmoituksen
   • Yhdysvaltain kansalaisen tai maassa asuvan ulkomaalaisen huollettava tai puoliso
   • Ulkomaalaisen viisumin haltijan huollettava tai puoliso
   • Ulkomaalainen, joka hakee verosopimuksen etua
   • Ulkomaalainen opiskelija, professori tai tutkija, joka jättää veroilmoituksen Yhdysvalloissa tai hakee poikkeusta
  • Työnantajan tunnistenumero – Jos sinulla on jo yritys ja tämä on tytäryhtiö, voit käyttää aiempaa EIN-numeroasi.

Jos tarvitset useamman kuin yhden EIN-numeron saman henkilön hallitsemille yrityksille, se kestää useita päiviä yhden EIN-tunnuksen per päivä per henkilö -rajoituksen vuoksi.

Voit aloittaa EIN-hakemuksen verohallinnon verkkosivuilla. Kun napsautat Käytä nyt -painiketta, sinut ohjataan alla olevaan näyttöön. Muista lukea ja hyväksyä ehdot. Jatka sitten.

Ensimmäinen kysymys, jonka järjestelmä kysyy, liittyy liiketoiminnan rakenteeseen. Valitsin LLC:n, koska se on yleisin, muu kuin yksityinen elinkeinonharjoittaja.

Sitten se antaa sinulle tietoa LLC:stä.

Seuraavalla sivulla se kysyy:

 • Kuinka monta jäsentä LLC:ssä on?
 • Missä tilassa yritys on?

Vastaa niihin, niin saat tietoa yrityksen rakenteesta. Tässä esimerkissä käytin yhtä jäsentä ja se ilmoittaa meille, että emme voi olla kumppanuus, mutta voimme jättää lomakkeen 8832 verottaaksesi C-Corp tai lomakkeen 2553 verottaaksesi S-Corp. Olen antanut linkit molempiin lomakkeisiin.

Sitten järjestelmä kysyy, miksi tarvitset EIN-tunnuksen.

Seuraavaksi se kysyy nimeäsi, SSN-numeroasi tai yhden omistajan tai kolmannen osapuolen ITIN-tunnusta. Syötä tiedot.

🔥 Empfohlen:  Google Bard vs ChatGPT: kumpi on parempi [Including Real Examples]

Sitten se kysyy LLC:n osoitetta ja sitä, haluatko sähköpostin lähetettävän toiseen osoitteeseen. Syötä tiedot LLC:si perusteella.

Sitten se kysyy LLC:n nimeä ja sen sijaintia. Vastaa heille.

Seuraavalla sivulla se kysyy seuraavat kysymykset:

 • Omistaako yrityksesi moottoriajoneuvon, jonka verollinen kokonaispaino on 55 000 puntaa tai enemmän?
 • Liittyykö yritykseesi uhkapeleihin tai vedonlyöntiin?
 • Pitääkö yrityksesi lähettää lomake 720 (neljännesvuosittainen liittovaltion valmisteveroilmoitus)?
 • Myykö tai valmistaako yrityksesi alkoholia, tupakkaa tai ampuma-aseita?
 • Onko sinulla tai odotatko tulevan seuraavan 12 kuukauden aikana työntekijöitä, jotka vaativat W-2:n?

Useimmissa skenaarioissa odotan vastausten olevan “ei” viimeistä kysymystä lukuun ottamatta. Jos toimit näillä aloilla, sinulla on muita vaatimuksia, jotka löydät haulla: “IRS:n erityisvaatimukset yrityksille, joihin liittyy (uhkapelit, yli 55 000 punnan ajoneuvot, alkoholi, tupakka, ampuma-aseet)”.

Jokaisella valitsemallasi on alla olevan kaltainen sivu, jonka olen merkinnyt Super Awesome Clothes LLC:n seuraavan vuoden työntekijöiden lukumäärälle.

Sitten järjestelmä kysyy “Mitä yrityksesi tai organisaatiosi tekee?” Vastauksistasi riippuen sivut tämän jälkeen muuttuvat. Valitsin vähittäiskaupan ja napsautin sitten seuraavaa.

Seuraavassa vaiheessa sinun on vastattava, minkä tyyppistä vähittäismyyntiä, verkkokauppaa, myymälää, huutokauppaa, suoramyyntiä tai muuta. Jos aiot tehdä useamman kuin yhden saman yrityksen nimellä, valitse “muu” ja luettele ne, joita yritys harjoittaa.

Tässä vaiheessa voit valita, kuinka haluat heidän antavan EIN-tunnuksen. Voit valita sähköisesti tai postitse. Minkä tahansa valitsetkin, seuraava askel on tärkeä.

Kun olet suorittanut edelliset vaiheet, järjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden tarkastella tietoja. Jos kaikki on oikein, napsauta Lähetä ja järjestelmä antaa EIN-tunnuksesi.

Vaihe 5. Tallenna asiakirjasi turvalliseen paikkaan

Kun saat asiakirjoja kustakin virastosta, on tärkeää tulostaa ne ja tallentaa sekä fyysinen että sähköinen kopio. Suosittelen julkaisemaan oikeudelliset asiakirjat yrityksesi seinälle kehyksissä, koska joidenkin on oltava julkisesti nähtävillä. Suosittelen myös niiden tallentamista pilvialustaan, kuten Google Driveen.

Käärien sen

Nyt tiedät kuinka rekisteröidä verkkoyritys tai kivijalkakauppa. Muista ostaa käyntikortteja! Katso käyntikorttiarvostelumme.

Yrityksen nimen rekisteröintiprosessi ei ole koskaan ollut helpompaa, koska osavaltiosi virasto luultavasti päivitti järjestelmänsä pandemian vuoksi.

Jos sinun on rekisteröitävä uusi yritys ja sinulla on vaikeuksia löytää paikallisia vaatimuksiasi USA.gov-sivuston käytön jälkeen, pyydä ensisijaista kumppaniamme Better Legal auttamaan. He auttavat perustamaan pieniä yrityksiä LLC:nä ja C-Corpsina koko päivän ajan ja tarjoavat 30 dollarin alennuksen UpFlip-lukijalle, kun heidän on rekisteröitävä uusi yritys.

Kun tuotamme lisää sisältöä, aiomme alkaa tehdä enemmän osavaltiokohtaisia ​​blogeja analytiikkaohjelmistojemme tulosten ja lukijoiden toiveiden perusteella. Jos kävit läpi prosessin lukiessasi tätä artikkelia, missä valtiossa rekisteröit yrityksesi? Oliko prosessi mielestäsi helppo vai vaikea?

Jakaminen on välittämistä!

Table of Contents