Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Yritysluettelosivustot: 50 ilmaista paikallista yrityshakemistoa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yritysluettelosivustot: 50 ilmaista paikallista yrityshakemistoa

Tämä opas sisältää luettelon yritystietosivustoista.

Löydät yhteensä 50 yritystietosivustoa, joita voit käyttää digitaaliseen markkinointiin luodaksesi laadukkaita käänteisiä linkkejä paikallista hakukoneoptimointia (SEO) varten ja ohjataksesi kohdennettua verkkosivustoliikennettä yritykseesi.

Tämä sivu on jaettu kahteen osaan: ensimmäinen osa sisältää 25 parasta paikallista yrityshakemistoa, jotka perustuvat verkkotunnuksen viranomaisiin, luottamukseen ja yleisön tavoittamiseen, ja toisessa osassa luetellaan 25 muuta ilmaista yritystietosivustoa, joita voit käyttää digitaaliseen markkinointiin ja hakukoneoptimointikampanjoihisi. ; yhteensä 50 verkkosivustoa tähän yrityshakemistoluetteloon.

Mikä on yrityslistaus?

Yritystiedot ovat online-yhteenveto yrityksestä, joka sisältää tärkeitä tietoja, kuten yrityksen nimen, osoitteen, puhelinnumeron, verkkosivuston osoitteen, karttaluettelon, aukioloajat jne. Yritystiedot näkyvät online-yrityshakemistoissa, joissa yritykset luetellaan tietyn markkinaraon mukaan. , sijainti tai luokka.

Toinen tärkeä näkökohta yritysluetteloissa on, että verkkoprofiilit voivat sijoittua hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä, paikallisten SEO-avainsanojen perusteella. Tämä auttaa parantamaan yrityksesi bränditietoisuutta, hallitsemaan enemmän kiinteistöjä hakukoneiden tulossivuilla (SERP) ja saamaan lisää verkkosivuston liikennettä käyttäjiltä, ​​jotka ovat kiinnostuneita tuotteistasi ja palveluistasi.

Suosituimmat yrityslistaussivustot

Lisää ilmaisia ​​yrityshakemistoja

Tässä on luettelo ilmaisista yritystietosivustoista, joiden avulla voit lisätä yritystietoja kolmannen osapuolen verkkosivustoille asiakkaiden tietoisuuden lisäämiseksi, paikallisen hakukoneoptimoinnin lisäämiseksi ja verkkosivustollesi lisää liikennettä:

 • botw.org
 • callupcontact.com
 • n49.com
 • directory.justlanded.com
 • citylocalpro.com
 • fyple.com
 • myhuckleberry.com
 • usdirectory.com
 • business.instagram.com
 • lacartes.com/business
 • tuugo.us/AddYourBusiness
 • dandb.com/businessdirectory/
 • speak.com/companies/new
 • facebook.com/business/pages
 • neustarlocaleze.biz/directory/us/
 • ibegin.com/business-center/submit/
 • ebusinesspages.com/AddCompany.aspx
 • golocal247.com/claim/business/free
 • hub.biz/business_registration/
 • cybo.com/add-business/
 • service.opendi.us/listings
 • yellow.place/en/submit
 • bizhwy.com/addlisting.php
 • finduslocal.com/profile/addbusiness/
 • expressbusinessdirectory.com/AddYourBusiness.aspx

Mikä on paras yrityslistaussivusto?

Paras yritystietosivusto on Crunchbase, jota seuraavat Google Business ja Bing Places. Näillä yritystietosivustoilla on välitön hyväksyntä, korkea verkkotunnusvaltuutus ja suuri yleisö lähettää asiakkaita yritykseesi.

Alla on yleinen katsaus 10 suosituimpiin ilmaisiin yrityshakemistoihin, joita voit käyttää yritystietojesi lähettämiseen. Jos haluat lisätietoja 15 muusta parhaasta yrityshakemistosivustosta, jotka on lueteltu yllä olevassa taulukossa, vieritä takaisin ylös ja napsauta kyseisiä linkkejä. Kaiken kaikkiaan tällä sivulla on 50 verkkosivustoa, joita voit käyttää paikallisten yritysten lainauksiin, hakukoneoptimoinnin linkkien rakentamiseen ja liikenteen lisäämiseen verkkosivustollesi.

1. Crunchbase

Crunchbase on suosituin yritystietosivusto, jonka avulla voit markkinoida ja mainostaa yritystäsi verkossa ilmaiseksi. Se on johtava kohde yritystietoihin kaikenkokoisista yrityksistä: startupeista, pienyrityksistä ja yrityksistä. Verkkosivustosi URL-osoitteen lisäksi voit lisätä perustajatietoja, hallituksen jäseniä, tapahtumia, lehdistöä ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  10 surrealistista valokuvakäsittelyn opetusohjelmaa

2. Google Business

Google Business on seuraavaksi paras yritystietosivusto, jota voit käyttää hakukoneoptimointitarkoituksiin ja houkutella paikallisia asiakkaita. Tarvitset fyysisen osoitteen muodostaaksesi yhteyden Google-yritysprofiiliisi. Se voi olla kotiosoite tai toimiston sijainti. Kun olet luonut ilmaisen tilin, saat korkealaatuisen käänteisen linkin ja samalla lisäät sivustosi näkyvyyttä asiaankuuluvien paikallisten hakutermien SERP:ssä. Tutustu tähän liittyvään oppaaseen yrityksesi rekisteröimisestä Googleen prosessin aloittamiseksi ja tästä Google My Business -optimoinnin tarkistuslistasta saadaksesi vinkkejä yritysprofiilisi hakukoneoptimointia varten.

3. Bing Places

Seuraavana tässä yrityshakemistoluettelossa on Bing Places, joka on samanlainen kuin Google Business. Tietosi ovat kuitenkin Microsoft Bingin hakukoneessa. Bing Places on paikallisten yritysten omistajille tarkoitettu verkkohakemisto, josta he voivat saada verkkosivustonsa ja sijaintitietoluettelonsa Internetiin ilmaiseksi.

4. LinkedIn

LinkedInin avulla voit luoda yritykselle sivun, joka voidaan indeksoida ja luokitella hakukoneissa asiaankuuluvien kyselyjen perusteella. Tämä tekee siitä hyvän hakemiston paikallisille, kansallisille ja maailmanlaajuisille yrityksille, jotka haluavat hankkia uusia asiakkaita Internetin orgaanisen haun avulla. Lisäksi ylläpitämällä aktiivista LinkedIn-yrityssivua voit houkutella yritykseesi ammattilaisia ​​LinkedIn-verkostosta. Katso nämä LinkedIn SEO:n ja LinkedInin käänteisten linkkien rakentamisen oppaat oppiaksesi käyttämään tätä alustaa täysillä.

5. HubSpot-hakemisto

HubSpot Directory on toinen hyvä ilmainen yrityshakemisto, jota voit käyttää online-markkinointiin ja myynninedistämiseen. Yritystietosi on kuitenkin liityttävä markkinointiin, kuten toimistoon, verkkomyyntikonsulttiin, digitaalisten palvelujen tarjoajaan jne. HubSpotilla on yli 44 000 asiakasta yli 100 maassa, joten se on yksi parhaista digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden verkkohakemistoista.

Katso tämä aiheeseen liittyvä luettelo markkinointihakemistoista, jos sinulla on digitaalinen markkinointitoimisto ja haluat saada sivustosi mahdollisimman moneen hakemistoon liidien, asiakkaiden ja myynnin luomiseksi.

6. Yelp

Yelpiä pidetään yhtenä suosituimmista paikallisista yrityshakemistoista, josta löytyy paikallisia yrityksiä baareista ravintoloihin, kahviloihin, kampaamoihin, autokorjauksiin, lääkäreihin ja muihin. Yelp-listaukset ovat erinomainen tapa jakaa tärkeimmät tiedot yrityksestäsi ja käyttää niitä myös sivun ulkopuolisiin SEO-tarkoituksiin. Tällä yritystietosivustolla on korkea Domain Authority, ja se sijoittuu korkealle hakukoneissa miljoonien paikallisten, kansallisten ja maailmanlaajuisten SEO-avainsanojen perusteella. Ja jos sivustosi on luettelossa, voit mahdollisesti saada osan hakukoneliikenteestä.

🔥 Empfohlen:  Miten FamPay toimii? Onko FamPay turvallinen?

7. MerchantCircle

MerchantCircle on laatuaan parhaiden paikallisten hakemistojen luettelo. Sen sijaan, että olisit vain paikka, jossa voit ilmoittaa yrityksesi nimen, osoitteen, sijainnin, verkkosivuston URL-osoitteen jne., voit myös olla vuorovaikutuksessa 2 miljoonan muun yrityksen omistajan kanssa, koska se on yritysten omistajien sosiaalinen verkosto. Lisäksi yli 100 miljoonaa kuluttajaa vierailee MerchantCirclessä vuosittain, mikä tekee siitä tärkeän sivuston yrityksesi listalle.

8. Better Business Bureau

Better Business Bureau tunnetaan Internetin parhaana yrityshakemistosivustona markkinoiden luottamuksen edistämiseksi. Tämä voittoa tavoittelematon organisaatio auttaa arvioimaan yrityksiä kuluttajien arvostelujen ja maineen perusteella. Ilmaisen yrityslistauksen hakeminen BBB-verkkosivustolla lisää yrityksesi uskottavuutta ja saat samalla laadukkaan käänteisen linkin sivustollesi sivun ulkopuolista hakukoneoptimointia varten.

9. Kuuma sammakko

Hotfrog on ilmainen yritystietosivusto, jonka avulla voit saada lisää liidejä ja liikennettä potentiaalisilta asiakkailta. Tämä verkkomarkkinointialusta on nopea ja helppokäyttöinen. Lisäksi saat dofollow-käänteisen linkin, joka välittää eniten PageRank-arvoa SEO:lle.

10. Local.com

Kuten nimestä voi päätellä, Local.com tarjoaa luettelon paikallisista listaussivustoista auttaakseen hakijoita löytämään tietyntyyppisiä yrityksiä paikalliselta alueelta. Voit lunastaa yritystietosi rekisteröimällä uuden tilin ja saada sitten korkealaatuisen dofollow-käänteisen linkin yrityksesi profiilisivulle.

Nyt, jos haluat varmistaa, että yrityksesi verkkosivusto on oikein indeksoitu ja indeksoitu hakukoneissa, katso tämä muiden ilmaisten web-sivustojen luettelo. Se sisältää suosituimmat verkkosivustojen lähetyslomakkeet, joita voit käyttää online-mainontaan. Voit myös käydä tällä yleisen hakemiston lähetyssivustojen sivulla saadaksesi lisää ilmaisia ​​hakemistoja, joihin voit lisätä yrityksesi verkkosivuston.

Sen lisäksi, että lisäät yrityksesi tiedot yrityshakemistoihin hakukoneoptimointia varten, voit myös käyttää näitä muita luetteloita markkinoidaksesi ja mainostaaksesi yritystäsi verkossa:

Yrityshakemistojen optimoinnin tarkistuslista

Seuraava tarkistuslista voi auttaa sinua saamaan parhaan hyödyn yritystiedoistasi hakemistoissa ja paikallisissa viittaussivustoissa. Näitä ohjeita noudattamalla voit parantaa yrityksesi paikallista hakuoptimointia niin, että verkkosivusto sijoittuu korkeammalle hakukoneissa ja

 • Käytä johdonmukaista NAP:ta: Varmista, että käytät täsmälleen samaa yrityksen nimeä, osoitetta ja puhelinnumeroa (NAP) kaikissa tiedoissa ja hakemistoissa.
 • Sisällytä verkkosivustolinkki: Käänteiset linkit sivustosi etusivulle ovat välttämättömiä liikenteen ohjaamiseksi yritykseesi ja sivustosi Domain Authority (tai Domain Rating) -pisteiden parantamiseen paikallisissa SEO-sijoituksissa.
 • Lisää avainsanalle optimoitu kuvaus: Organisaatiosi tehtävän, kulttuurin ja arvojen jakamisen lisäksi sinun tulee myös lisätä kopioon osuvia avainsanoja, jotka auttavat parantamaan paikallisten hakujen osuvuussignaaleja. Katso tästä aiheeseen liittyvästä oppaasta, kuinka lisätä avainsanoja Google My Businessiin, saadaksesi ideoita tämän tekemiseen missä tahansa hakemistossa.
 • Lataa kuvia ja videoita: Visuaalista mediaa sisältävät yritystiedot ovat houkuttelevampia asiakkaille ja niillä on yleensä korkeampi tulosprosentti. Käytä kuvia ja videoita antaaksesi ihmisille käsityksen toimistostasi, työntekijöistäsi ja päivittäisistä toiminnoistasi.
 • Kannusta asiakkaiden arvioita: Verkkoarvostelut sisältävät yritysprofiilit sijoittuvat yleensä korkeammalle paikallisten avainsanojen hakukoneissa. Siksi sinun tulee kannustaa asiakkaita jättämään arvosteluja yrityksestäsi eri hakemistoihin ja samalla vastaamaan niihin.
🔥 Empfohlen:  Hanki ilmaista mainontaa yrityksille ja markkinoijille

Yritysluettelosivustojen ja -hakemistojen yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä yritystietosivustojen luettelosta.

Kuten huomasit, on olemassa monia ilmaisia ​​yrityshakemistoja, joita voit käyttää yrityksellesi, ja erityisesti useita sivustoja pidetään suosituimpina sivustoina paikallisille viittauksille ja SEO-linkkien rakentamiselle. Valitse vain ja valitse tästä luettelosta parhaat yritysluettelosivustot (tai käytä niitä kaikkia), jotta voit parantaa bränditietoisuutta, hallita enemmän SERP-kiinteistöjä ja saada kohdennettua SEO-liikennettä hakukoneilta, kuten Google, Yahoo ja Bing.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.