Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Yritysten on rakennettava oikea yhdistelmä online- ja offline-myyntipisteitä – Mr. Harshwardhan Patwardhan, Chappersin perustaja

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Yritysten on rakennettava oikea yhdistelmä online- ja offline-myyntipisteitä – Mr. Harshwardhan Patwardhan, Chappersin perustaja

Jalkineteollisuus on kasvanut merkittävästi viime vuosina useiden tekijöiden, kuten kuluttajakysynnän kasvun, teknologian kehityksen ja sähköisen kaupankäynnin kasvun ansiosta.

Ihmiset ovat yhä tietoisempia muodista ja ovat valmiita käyttämään enemmän rahaa laadukkaisiin jalkineisiin. Lisäksi kuluttajat ovat yhä enemmän terveydellisiä ja etsivät mukavuutta ja tukea antavia jalkineita.

Myös teknologian kehitys on vaikuttanut kenkäteollisuuden kasvuun. Uudet materiaalit ja valmistustekniikat ovat mahdollistaneet uusien, innovatiivisten jalkinetuotteiden luomisen.

Toinen jalkineteollisuuden kasvua vauhdittava trendi on kenkien räätälöinnin ja personoinnin lisääntyminen. 3D-tulostuksen ja muiden teknologioiden nousun myötä kuluttajien on entistä helpompaa luoda omia ainutlaatuisia kenkämalleja.

Intian jalkinemarkkinoiden arvo on noin 13 miljardia dollaria vuonna 2020, ja sen ennustetaan kasvavan CAGR:llä noin 12 % ennustejaksolla 2021–2028. Jalkineiden tuotanto Intiassa saavutti noin 2,8 miljardia paria vuonna 2020.

StartupTalky: Harshwardhan, mistä Chappersissa on kyse? Mikä oli se motivaatio/visio, jolla aloitit?

Harshwardhan Patwardhan: Chappers on kenkämerkki, joka tarjoaa räätälöinnin kaikille, jotka rakastavat tyyliään AR-tekniikan avulla. Tarjoamme erilaisia ​​tyylejä Kolhapuri Chappaleista belgialaisiin loafereihin, mojdeihin, Peshawari-sandaaleihin ja muihin, sekä miehille että naisille.

Olen tykännyt Kolhapuri chappaleista yliopistosta lähtien, ja kun menin opiskelemaan Isoon-Britanniaan, otin mukaan suosikkikenkäni. Se sai paljon arvostusta ystäviltäni ja muilta ympärilläni olevilta ihmisiltä, ​​mutta ainoa haaste Kolhapuriksen käyttämisessä oli tarve lisätä väriä ja muotoilua. Tämä antoi minulle idean rakentaa maailmanluokan jalkinebrändi, joka voisi tarjota vertaansa vailla olevia muotoilu- ja väriinnovaatioita ja antaa Kolhapurikselle nykyaikaisen avatarin. Tämä on visio, jolla aloitin matkani Chappersin kanssa.

StartupTalky: Mitä muita tuotteita/ominaisuuksia on lisätty viimeisen vuoden aikana? Mikä on/ovat tuotteidesi USP/-t?

Harshwardhan Patwardhan: Chappers on erilainen tuotemerkki Intian kenkämarkkinoilla. Olemme luoneet ainutlaatuisen yhdistelmän intialaisia ​​ja länsimaisia ​​jalkineita luodaksemme tyylikkäitä, laadukkaita, kestäviä ja mukavia jalkineita. Chappersin räätälöityjen jalkineiden valikoiman laajentamisen ohella miesten jalkinebrändistä alkanut Chappers toi äskettäin markkinoille naisasiakkaille suunnattuja SKU-tuotteita juhla- ja hääjalkineiden kysyntää silmällä pitäen. Chappersin ainutlaatuisuus piilee huippuluokan suunnittelun ja AR-tekniikan käytössä tilausten tekemisessä. Kannustamme asiakkaitamme luomaan malleja väreistä, materiaaleista ja jopa henkilökohtaisista symboleista tai jalkineista.

Näin asiakkaamme voivat ilmaista tyyliään jalkineiden avulla. Tällaisia ​​designjalkineita tarjotaan heille paljon edullisemmalla hinnalla kuin muille vastaavia palveluita tarjoaville kansainvälisille merkeille.

🔥 Empfohlen:  Manasa Rajan, toimitusjohtaja, Jupiter Meta, rakentaa liiketoiminnan tulevaisuutta Metaverse- ja Web3.0-ratkaisuilla

StartupTalky: Miten jalkineteollisuus on muuttunut viime vuosina ja miten yrityksesi on sopeutunut näihin muutoksiin?

Harshwardhan Patwardhan: Jalkineteollisuuden koko on kasvanut tasaisesti vuosien varrella. Innovaatioiden osalta kasvua ei kuitenkaan vielä ole. Kaikki suuret merkit valmistavat jatkuvasti tuhansia pareja lähes samannäköisiä jalkineita. Chappers on tunnistanut personoinnin tarpeettomat tarpeet ja ottanut käyttöön huippuluokan ohjelmistopohjaisen lähestymistavan, joka takaa rajattoman luovuuden ja vaihtoehdot jalkineiden personointiin. Yhdessä korkean laadun ja oikean hinnan kanssa, jalkineet ovat saaneet nopeasti hyväksynnän markkinoilla, ja ne ovat nyt saatavana toimitettavaksi kaikkialle Intiaan verkkokauppaportaalistamme. Asiakkaat voivat tilata kenkiä myös Punen offline-myymälöiden kautta, ja pyrimme laajentamaan jälleenmyyntiverkostoamme eri puolille maata.

Harshwardhan Patwardhan: Osallistun useimpiin alan tapahtumiin ja näyttelyihin. On innostavaa nähdä, kuinka intialaiset yrittäjät keksivät uudempaa teknologiaa ja innovatiivisia valmistustekniikoita. Tutkin myös monia ulkomaisia ​​merkkejä, jotka ovat jättäneet jälkensä jalkinemaailmaan, kuten Christian Louboutin, Versace, Salvatore Ferragamo ja Giuseppe Zannotti.

StartupTalky: Mitä keskeisiä mittareita seuraat tarkistaaksesi yrityksen kasvun ja suorituskyvyn?

Harshwardhan Patwardhan: Seuraamme kuukausittain myynnin kasvua ja lisättyjen asiakaskontaktien määrää. Haluamme kaikkien intialaisten kokevan räätälöinnin voiman. Uskomme, että mallimme muuttaa kenkäteollisuutta ikuisesti.

StartupTalky: Mitkä olivat yrityksesi merkittävimmät haasteet kuluneen vuoden aikana ja miten voitit ne?

Harshwardhan Patwardhan: Chappersin evoluution alkuvaiheessa kohtasimme raaka-aineiden hankintaan liittyviä haasteita. Silti selvisimme niistä laaja tutkimus ja vierailut nahanvalmistajille Maharashtran yli, erityisesti Mumbain alueella. Viime aikoina meillä on ollut haasteita pandemian kanssa. Olemme kuitenkin rakentaneet täysimittaisen verkkokauppasivuston varmistaaksemme, että asiakkaat voivat tilata Chappers-jalkineita kotoaan kaikkialla Intiassa nyt ja saada ne toimitettuna kolmesta neljään päivään tilauksen tekemisestä.

StartupTalky: Toistuva osto on yksi tärkeimmistä parametreista, joihin useimmat verkkokauppabrändit lyövät vetoa. Kuinka pidät asiakkaasi sitoutuneena lopettamaan vaihtuvuuden?

Harshwardhan Patwardhan: Chappers on ainutlaatuinen jalkinemerkki Intiassa. Tarjoamme asiakkaille valinnanvapauden tehdä jalkineet haluamallaan tavalla. Olemme rakentaneet patentoidun AR-ohjelmiston, jonka avulla he voivat valita materiaalit ja värit sekä lisätä yksilöllisiä elementtejä, kuten lisävarusteita tai kylttejä. He voivat visualisoi tuotteen ulkoasua AR-työkalujen avulla, ja jos he ovat tyytyväisiä suunnitteluun, he voivat viimeistellä sen ja tehdä tilauksen. Tämä on ainoa merkki, joka tarjoaa tällä hetkellä oikean hintaisia ​​jalkineita tässä maassa. Tämä on ollut kriittinen tekijä Chappersille asiakkaidensa säilyttämisessä ja useiden toistuvien tilausten saamisessa. Jopa tuotteiden mukavuus ja laatu ovat erittäin korkeat, joten asiakkaat valitsevat Chappersin muiden merkkien sijaan.

🔥 Empfohlen:  Jonathan Siddharth, Turingin toimitusjohtaja ja perustaja - Haastattelusarja

StartupTalky: Mitä eri strategioita käytät markkinoinnissa? Kerro meille kaikista toteuttamistasi kasvuhakkereista.

Harshwardhan Patwardhan: Olemme käyttäneet erilaisia sisältömarkkinointia lähestymistapoja ja lisäämällä online-brändin näkyvyyttä tiedotusvälineissä ja jalkineiden tyylioppaat. Lisäksi Chappers osallistuu myös moniin näyttelyitä ja messuja. Hoidamme myös sosiaalista mediaa ja hakukonemarkkinointia optimoidaksemme asiakastavoitettamme.

StartupTalky: Mitä tärkeitä työkaluja ja ohjelmistoja käytät yrityksesi sujuvaan pyörittämiseen?

Harshwardhan Patwardhan: Chappers on teknologiavetoinen brändi, ja olemme rakentaneet oman AR-ohjelmistomme, jotta asiakkaat voivat suunnitella ja visualisoida jalkineita jo ennen kuin ne muodostuvat. Myynnissä käytämme uusimpia verkkokaupan teknologioita ja kehitämme jatkuvasti teknologiapinoa toiminnan tehostamiseksi.

StartupTalky: Mitä mahdollisuuksia näet alasi tulevaisuuden kasvulle Intiassa ja muualla maailmassa?

Harshwardhan Patwardhan: Lähes 1,4 miljardin asukkaan maana vahva yleisö haluaa ostaa tyylikkäitä, laadukkaita, persoonallisia jalkineita. Olemme uudistaneet ikoniset Maharashtrian Kolhapuri-jalkineet ja tehneet niistä sopivia kuluttajille maailmanlaajuisesti. Chappers on saanut jo useita tilauksia ulkomailta. Pitkällä aikavälillä visioni on tuo Chappers saataville jokaisessa ostoskeskuksessa Intiassa ja verkkokauppakanavien kautta kaikkialla maailmassa.

StartupTalky: Mitä opetuksia tiimisi sai kuluneen vuoden aikana ja miten ne vaikuttavat tulevaisuuden suunnitelmiisi ja strategioihin?

Harshwardhan Patwardhan: Covid oli haastava vaihe meille kaikille. Meidän on kestettävä elämän huonot vaiheet nähdäksemme valoisamman tulevaisuuden. Testausajat ovat aina lyhytikäisiä, ja tunnelin päässä on aina valonsäde. Älä koskaan luovuta! Kuluneen vuoden aikana kalliiden tuotteiden myynti on kasvanut valtavasti, mikä oli meille yllättävää.

StartupTalky: Miten aiot laajentaa asiakas-, SKUS- ja tiimipohjaa tulevaisuudessa?

Harshwardhan Patwardhan: Me seurata suosituimpia Chappers-malleja ja päivittää tietokantaamme usein uusilla SKU:illa, jotka perustuvat näihin malleihin. Chappers julkisti äskettäin valikoiman naisten jalkineita, ja laajennamme sitä tulevana vuonna. Lisäksi suunnitteilla on esitellä lasten jalkineet ja sisältää tuotteita, jotka perustuvat useisiin muihin etnisiin jalkineihin Intian eri osavaltioista, kuten enemmän Rajasthanista.

Markkinoiden kattamiseen, hyödynnämme kioski franchising-mallia jonka puitteissa tarjoamme ihmisille franchising-sopimuksia kioskien perustamiseen kauppakeskuksiin. Punessa toimii jo neljä tällaista myymälää, ja pitkällä aikavälillä visiona on, että jokaisessa ostoskeskuksessa Intiassa on yksi kioski. Laajennamme käsityöläisten ja muiden ammattilaisten tiimiämme brändin kasvun tahdissa.

🔥 Empfohlen:  Mitä SEO-mittareita on tärkeää seurata? (10 keskeistä mittaria)

StartupTalky: Kun d2c-brändit käyttävät niin paljon mainoksiin, mikä on orgaaninen vai epäorgaaninen kasvustrategiasi? Kuinka suunnitella SEO- ja sisältömarkkinoinnin kiertämistä?

Harshwardhan Patwardhan: Digitaalinen markkinointi on avain menestykseen mille tahansa D2C-brändille nykyään. Chapperit luovat monia orgaanisia liidejä, kun tuotteitamme käyttävät asiakkaat suosittelevat brändiä muille. Käytämme tällä hetkellä hakukoneoptimointia, sisältömarkkinointia, sosiaalisen median markkinointia ja jopa hakukonemarkkinointia yleisön sitouttamiseen. Tulevaisuudessa hyödynnämme vaikuttajamarkkinointia ja muita D2C-keskeisiä markkinointikanavia nopeampaan kasvuun.

StartupTalky: Joten vihdoin Harshwardhan, yksi vinkki, jonka haluaisit jakaa toisen d2c:n perustajan kanssa?

Harshwardhan Patwardhan: Itse uskon, että d2c on väärinymmärretty termi. Ihmiset suhtautuvat d2c:hen vain online-yrityksiin. Tuo ei ole totta. Suoraan kuluttajalle -yritykset voivat käyttää myös offline-myyntikanavia. Verkkokauppa on erittäin yliarvostettua. Se on hyvä markkinointiin ja asiakashankintaan. Mutta yritysten on rakennettava oikea yhdistelmä online- ja offline-myyntipisteitä saadakseen pitoa. Älä rajoita itseäsi mihinkään tiettyyn myyntipisteeseen. Lopulta myynnin kasvu on välttämätöntä; onko se online- vai offline-tilassa, sillä ei ole väliä.

Voit lukea muut Recap’22-haastattelut täältä.

Table of Contents