Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ystävänpäivän markkinointiideoita: 7 ainutlaatuista ideaa rakkauden juhlimiseen vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ystävänpäivän markkinointiideoita: 7 ainutlaatuista ideaa rakkauden juhlimiseen vuonna 2023

Ystävänpäivä on rakkauden ja kiintymyksen päivä, jolloin ilma on täynnä ihanaa ruusujen tuoksua ja taustalla kaikuvien rakkauslaulujen ääniä. Tämä on päivä, jolloin ilmaisemme rakkautemme ja kiitollisuutemme toisiamme kohtaan juhlimalla vanhoja ja uusia suhteita.

Toisaalta päivä ei ole vain ystäville, vaan myös yrityksille mahdollisuus mainostaa tuotteitaan ja palveluitaan. Kun maailma valmistautuu juhlimaan tätä rakkauden päivää, yrityksillä on mahdollisuus päästä osaksi juhlaa ja tavoittaa kohdeyleisönsä. Joten jos etsit jotain ainutlaatuista ideoita ystävänpäivän edistämiseen jatka lukemista!

Ystävänpäivän markkinointitilastot – 2023

Tässä ystävänpäivän markkinointitilastot:

 • Arvion mukaan Ystävänpäivänä tuotetaan/myydään maailmanlaajuisesti 250 miljoonaa ruusua (suuren osan tästä viedään Intiasta).
 • Ystävänpäivänä Yhdysvalloissa tapahtuu usean miljardin dollarin arvosta myyntiä (Intiasta ei ole saatavilla virallisia tulotietoja, mutta ystävänpäivän menot kasvavat vuosi vuodelta, on varsin silmiinpistävää).
 • Amerikkalainen käyttää keskimäärin 150 dollaria ystävänpäivänä. Tutkimuksen mukaan keskimäärin Intian odotetaan kuluttavan noin Rs. 2000 lahjoja rakkailleen ystävänpäivänä.
 • Miehet kuluttavat lähes tuplaan dollareita, jotka naiset käyttävät V-päivänä. (Intialaiset naiset ovat kuitenkin kiinnostuneempia tämän päivän viettämisestä kuin miehet yleensä).


Markkinointi- ja mainontaideoita ystävänpäiväksi

Tämä romanssin festivaali kattaa kaiken kukista koruihin, viihteeseen ja lukuisiin lahjavaihtoehtoihin. Vertaa sitä Intian Rakhi-festivaaliin, joka lisää kaikenlaisten makeisten, vaatteiden ja lahjojen myyntiä, ja saat hyvän käsityksen siitä, kuinka yrityksesi voi moninkertaistaa myyntinsä yksinkertaisella mutta uudella mainos- ja markkinointistrategialla.

Tästä oppaasta löydät 7 toimivaa ystävänpäivämarkkinointistrategiaa lisätäksesi helmikuun markkinointiluetteloosi, jonka voit toteuttaa helposti. Aloitetaan!

1. Alennukset ja tarjoukset ystävänpäivänä

Markkinointitemput ovat yhtä vanhoja kuin yritykset itse, eikö niin? Mutta tarjoamasi tarjous tai alennus voi olla aivan uusi. Tässä on ideoita alennuksille ja tarjouksille ystävänpäivän markkinointikampanjaan:

 • Love Bird Special: Tarjoa alennusta pariskunnille, jotka ostavat tuotteita yhdessä. Jos esimerkiksi ostat yhden, saat sen 50 % alennuksella.
 • Kultainen myynti: Tarjoa alennusta tietyistä tuotteista, jotka ovat suosittuja ystävänpäivälahjoja, kuten koruja, suklaata ja kukkia.
 • Lahja oston yhteydessä: Tarjoa ilmainen lahja, kuten ruusu tai pieni suklaarasia, jokaisen kampanja-aikana tehdyn ostoksen yhteydessä.
 • Mukautettu lahjapakkaus: Tarjoa räätälöityjä lahjapakkauspalveluita lisämaksusta, mikä helpottaa asiakkaiden ostamista läheisilleen.
 • Early Bird Special: Tarjoa alennus asiakkaille, jotka ostavat tuotteita ennen tiettyä päivämäärää, esimerkiksi viikkoa ennen ystävänpäivää.

Mukauta tarjouksia/alennuksia pitäen mielessä yrityksesi sijainnin selkeä demografia. Tämä pätee jokaiseen ehdottamaasi kampanjaan.)



2. Sitouttava sosiaalisen median markkinointi

Lähes jokainen pieni/keskikokoinen tai iso yritys on joko jo sosiaalisessa mediassa tai suunnittelee liittymistä. Ja se on yhtä helppoa kuin ruuan tilaaminen netistä. Valitse suosikkiravintolasi (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube…), täytä ostoskorisi (anna muutama henkilö- ja yritystieto), maksa (useimmat SM-tileistä ovat ilmaisia, ainakin toistaiseksi) ja olet valmis. . Päästä markkinointiideasi valloilleen.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda esteetön B2B-verkkosivusto vuonna 2023

Keksi nerokkaita, luovia, hauskoja, jännittäviä ja inspiroivia kampanjoita sosiaalisessa mediassa. Muista lisätä niihin ripaus romantiikkaa/rakkautta. Sosiaalisen median markkinointi on oikea tapa!

 • Aloita julkaisemalla hauskoja juttuja, kuten – luettelo elokuvista, joiden otsikossa on “rakkaus”; kysy käyttäjien suosikkiparien tarinoita ja miksi jne. Lähetä terveisiä/gif-kuponkeja eniten pidetyille kirjoituksille.
 • Julkaise mielenkiintoisia galluppeja kuten “Vähimmäismäärä treffiiltoja ennen kuin voit tietää, voisiko hän olla parempi puolisosi?” Tai “Kuinka monta kertaa olet rakastunut tai rakastunut” Tai yksinkertaisesti jotain, joka edistää brändiäsi, kuten “Mitä haluaisit lahjaksi ystävänpäivältäsi”?
 • Luo hash-tageja lisätäksesi bränditietoisuutta, sitouttaa käyttäjät brändiin tai keskenään tai yksinkertaisesti käyttää trendaavaa hash-tagia rakentavan, hyödyllisen ja terveellisen keskustelun aloittamiseen. Se asettaisi brändin markkinajohtajaksi. Pyydä käyttäjiä jakamaan henkilökohtaisia ​​tarinoita romanssista, treffeistä tai jopa sydänsuruista.
 • Aloita kilpailu. Lähetä kuva ja pyydä häntä tekstittämään se. On monia tapoja, joilla voit kiinnittää käyttäjien huomion – nuoriin ja ei niin nuoriin. Nämä ovat paras tapa pitää yhteyttä yleisöösi ja tehdä pysyvä vaikutelma. Älä unohda palkita joitain parhaista.
 • Rohkeasti, pirteä ja hullu valikoivalle yleisölle, joka ei arvosta mitään “tavallista”. Miten? Pyydä heitä paljastamaan “pahimmat pelkonsa ensitreffeillä”. Saa heidät jakamaan “piilotetut/salaiset halunsa”, tunnustamaan ihastuneisuutensa/ihastumisensa, miksi heidän mielestään ystävänpäivä on kauhea idea jne. Ole vain aito ja järkevä.


3. Vaikuttajamarkkinointi ystävänpäiväksi

Yhteistyö paikallisten vaikuttajien kanssa on loistava tapa mainostaa yritystäsi ja tavoittaa laajempi yleisö ystävänpäivän aikana. Tässä on muutamia vinkkejä tämän strategian tehokkaaseen käyttöön:

 • Valitse oikea vaikuttaja: Valitse vaikuttaja, jolla on vahva seuraaja lähialueellasi ja jonka yleisö vastaa kohdemarkkinoitasi. Tutki heidän sitoutumisasteitaan ja sisältöään varmistaaksesi, että ne sopivat hyvin brändillesi.
 • Aseta selkeät tavoitteet ja odotukset: Aseta kumppanuudelle selkeät tavoitteet ja odotukset, mukaan lukien mitä toivot saavuttavasi ja mistä vaikuttaja on vastuussa.
 • Tarjoa heille resursseja: Tarjoa vaikuttajalle resursseja, kuten tuotetietoja ja mainosmateriaaleja, joiden avulla hän voi luoda laadukasta sisältöä seuraajilleen.
 • Tarjoa heille ainutlaatuinen alennus tai tarjous: Tarjoa vaikuttajalle ainutlaatuinen alennus tai tarjous, jonka hän voi jakaa seuraajiensa kanssa. Tämä kannustaa heitä mainostamaan yritystäsi ja kannustaa seuraajiaan tekemään ostoksia.
 • Mainosta heidän sisältöään: Mainosta vaikuttajan sisältöä omilla sosiaalisen median alustoillasi ja verkkosivuillasi. Tämä auttaa lisäämään sen kattavuutta ja lisäämään brändisi näkyvyyttä.
🔥 Empfohlen:  Kuinka saada 10 000 seuraajaa TikTokissa 5 minuutissa vuonna 2023

4. Sähköposti-/SMS-/tulostusmediakampanjat

Kokeile sähköposti- tai tekstiviestimarkkinointia! Ystävänpäivä-aiheisten uutiskirjeiden lähettäminen on loistava tapa mainostaa yritystäsi ja olla yhteydessä asiakkaisiisi lomakauden aikana. Tässä on muutamia vinkkejä tämän strategian tehokkaaseen käyttöön:

 • Mukauta sisältöä: Tee uutiskirjeestäsi henkilökohtainen ja osuva asiakkaillesi. Käytä heidän nimeään ja muita asiaankuuluvia tietoja, jotta se tuntuu erityiseltä viestiltä vain heille.
 • Tarjoa erikoistarjouksia tai kampanjoita: Käytä uutiskirjettäsi erikoistarjouksia tai tarjouksia, jotka ovat vain tilaajillesi. Tämä kannustaa heitä avaamaan ja lukemaan uutiskirjeesi.
 • Käytä katseenvangitsijaa visuaalisesti: Käytä visuaalisia kuvia, jotka vangitsevat ja osuvat lomaan. Tämä voi olla kuvien, grafiikan tai jopa videoiden muodossa, jotka esittelevät tuotteitasi tai palveluitasi ystävänpäivän yhteydessä.
 • Lisää toimintakehotus: Sisällytä uutiskirjeeseen selkeä toimintakehotus, kuten kannustamalla tilaajia vierailemaan verkkosivustollasi, tekemään tilauksen tai jakamaan rakkautta rakkaiden kanssa.

5. Yhteistyö hyväntekeväisyysjärjestön kanssa

Tässä on joitain ideoita siitä, kuinka yritys voi tehdä yhteistyötä hyväntekeväisyysjärjestön kanssa ystävänpäivän kampanjassa:

 • Sydäntälämmittävät lahjoitukset: Jokaisesta kampanja-aikana tehdystä ostoksesta yritys voi lahjoittaa osan voitosta valitulle hyväntekeväisyysjärjestölle.
 • Anna rakkautta, anna takaisin: Asiakkaat voivat lisätä ostokseensa hyväntekeväisyysjärjestölle lahjoituksen kassalla, jolloin yritys vastaa lahjoitukseen tiettyyn summaan asti.
 • Sweetheart-myynti, jolla on tarkoitus: Tarjoa alennusta valituista tuotteista, ja osa tuotoista menee hyväntekeväisyysjärjestölle.
 • Rakkausmuistiinpanoja tarkoitukseen: Kannusta asiakkaita kirjoittamaan rakkauslappuja läheisilleen ja jakamaan niitä sosiaalisessa mediassa käyttämällä nimettyä hashtagia. Jokaisesta jaetusta rakkauslapusta yritys voi lahjoittaa tietyn summan hyväntekeväisyysjärjestölle.
 • Rakkaus ja antaminen: Tarjoa pariskunnille erikoispaketti, kuten romanttinen illallinen kahdelle ravintolassa, jonka voitosta osa menee hyväntekeväisyysjärjestölle.

Se ei ole vain a sosiaalinen vastuu mutta parantaa brändisi uskottavuutta ja joskus jopa suosiota niiden keskuudessa, jotka välittävät yhteiskunnastaan ​​ja kansakunnastaan, joka on enimmäkseen meistä!

6. Älä erota sinkkuja!

Epäviisas ja epäsuosittu ystävänpäivämarkkinointitoimi olisi saada sinkkuja tuntemaan itsensä ulkopuolelle jätetyiksi, merkityksettömiksi. Koska he eivät ole. Tämä päivä ei ole varattu vain romanttisille pariskunnille, vaan se on myös sinkkujen mahdollisuus löytää rakkaus. Vaikka muut toimialasi yritykset saattavat keskittyä pariskunnille suunnattuihin tapahtumiin, erotu kohdistamalla yhtenäismarkkinoille.

 • Vain sinkkujen juhlat: Järjestä juhlia yksinomaan sinkkuille, jotka sisältävät musiikkia, tanssia, pelejä ja muita toimintoja, jotka auttavat heitä pitämään yhteyttä toisiinsa.
 • Ryhmätoimintaa: Järjestä ryhmäaktiviteetteja, kuten ruoanlaittokursseja, viininmaistelua, vaellusta tai muita ulkoilmaseikkailuja, jotta sinkut voivat ystävystyä ja luoda uusia yhteyksiä.
 • Matchmaking-palvelut: Tarjoa henkilökohtaisia ​​matchmaking-palveluita auttaaksesi sinkkuja löytämään yhteensopivia kumppaneita kiinnostuksen kohteidensa, persoonallisuutensa ja mieltymystensä perusteella.
 • Treffityöpajat: Järjestä työpajoja auttaaksesi sinkkuja kehittämään deittailutaitoja ja itseluottamusta, kuten keskustelun aloittamista, hyvän ensivaikutelman tekemistä tai nettitreffeillä liikkumista.
 • Ystävänpäivän vastaiset tapahtumat: Niille, jotka eivät ole kiinnostuneita juhlimaan ystävänpäivää romanttisella tavalla, järjestä heidän tarpeisiinsa sopivia tapahtumia, kuten komediaohjelmia, elokuvanäytöksiä tai vain illanviettoa ystävien kanssa.
🔥 Empfohlen:  7 parasta tulomallia startup-yrityksellesi vuonna 2023

7. Edistä itserakkautta

Vaikka monet yritykset keskittyvät romanttiseen rakkauteen, on myös tärkeää muistuttaa asiakkaita pitämään itsestään huolta ja juhlimaan omaa arvoaan ja hyvinvointiaan.

 • “Rakasta itseäsi ensin” -kampanja: Kannusta asiakkaita juhlimaan itserakkautta ystävänpäivänä tarjoamalla alennuksia itsehoitotuotteista, kuten kylpypommeista, kasvomaskeista ja kynttilistä. Jaa vakuutuksia ja motivoivia lainauksia sosiaalisen median kanavissasi levittääksesi viestiä itserakkaudesta.
 • DIY Spa Day: Tee yhteistyötä paikallisen kylpylän kanssa, jotta asiakkaat voivat hemmotella itseään kotona. Pakettiin voi sisältyä esimerkiksi kylpytakki, tossut, kasvomaskit ja tuoksukynttilät.
 • Yksintreffit: Kannusta asiakkaita hemmotella itseään yksintreffeillä tarjoamalla alennuksia ruokailu- ja viihdevaihtoehdoista. Tee yhteistyötä paikallisten ravintoloiden ja elokuvateattereiden kanssa tarjotaksesi erikoispaketteja asiakkaille, jotka juhlivat itserakkautta ystävänpäivänä.
 • Lahjakorit: Luo lahjakoreja, jotka ovat täynnä itsehoitotuotteita, kuten aromaterapiaöljyjä, lehtiä ja kynttilöitä, ja tarjoa niitä myytäväksi asiakkaille, jotka haluavat hemmotella itseään ystävänpäivänä.
 • Virtuaaliset työpajat: Tarjoa virtuaalisia työpajoja tai luokkia sellaisista aiheista kuin mindfulness, meditaatio ja itsehoito. Nämä työpajat voidaan pitää ystävänpäivänä tai sitä edeltävinä päivinä, ja niitä voi mainostaa sosiaalisen median kanavien ja sähköpostilistan kautta.

Jos ymmärrät loppukäyttäjääsi, hänen tarpeitaan ja toiveitaan, mikä heitä inspiroi tai luopuu, ja lopulta yhdistät sen tasapainoisella mutta houkuttelevalla kampanjalla… olet valmis pitkälle pelille. Tee markkinointiponnisteluistasi tärkeä, osoita asiakkaillesi rakkautta ja katso myyntisi nousevan tänä ystävänpäivänä!: ♥ ♥

FAQ – Usein kysytyt kysymykset

Kuinka voin markkinoida ystävänpäivää?

Voit mainostaa yritystäsi ystävänpäivänä markkinoimalla niitä

 1. Lahjakorttien mainostaminen.
 2. Ystävänpäivähoitopakettien tekeminen kotona.
 3. Luo pakettitarjouksia ja kuponkeja.
 4. Osoita rakkautesi paikallista hyväntekeväisyysjärjestöä kohtaan.
 5. Juhli itserakkautta.
 6. Edistä satunnaisia ​​rakkauden tekoja.

Onko ystävänpäivä työpäivä?

Ystävänpäivä ei ole yleinen vapaapäivä. Ravintoloissa voi olla tavallista vilkkaampaa, koska monet ihmiset lähtevät illalle puolisonsa tai kumppaninsa kanssa.

Miksi sitä kutsutaan ystävänpäiväksi?

Ystävänpäivä on nimetty Pyhän Valentinen, katolisen papin mukaan, joka asui Roomassa 300-luvulla.

Table of Contents