Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Zenfolio-arvostelu: paras verkkosivustojen rakentaja valokuvaajille ansaitakseen rahaa?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Zenfolio-arvostelu: paras verkkosivustojen rakentaja valokuvaajille ansaitakseen rahaa?

Zenfolio-arvostelussamme tutkimme tätä verkkosivustojen rakennustyökalua ylhäältä alas. Keskustelemme kaikista sen monista ominaisuuksista ja kuinka helppoa se on käyttää. Voimme yhdessä päättää, onko se paras verkkosivustojen rakentaja valokuvaajille rahan ansaitsemiseen.

Kun päätät verkkosivuston rakentajasta, on otettava huomioon tärkeät tekijät. Löydät lukemattomia tapoja saavuttaa tavoitteesi toiminnallisuuden, helppokäyttöisyyden, kustannusten jne. suhteen. Se, mitä haluat saavuttaa sivustollasi, määrittää sinulle parhaan verkkosivuston rakentajan. Jotkut, kuten Zenfolio, ovat erinomaisia ​​auttamaan sinua rakentamaan upean valokuvaportfolion, kun taas toiset ovat täydellisiä markkinoinnin ja verkkokaupan ominaisuuksissa.

Kumman valitsetkin, sillä on pitkäaikainen vaikutus sopeutumiskykyysi, käytettävyyteen ja luonnollisesti brändiisi. Zenfolio on ehdottomasti yksi erittäin hyvä vaihtoehto, ja se auttaa valokuvaajia ansaitsemaan rahaa.

Tämä Zenfolio-katsaus kattaa:

 • Yleiskatsaus Zenfoliosta
 • Avainominaisuudet
 • Hinnoittelu
 • Hyvät ja huonot puolet
 • Vaihtoehtoja Zenfoliolle

Zenfolio arvostelu

 • ominaisuudet

 • Helppokäyttöisyys

 • Esitys

 • Hinta

 • Asiakaspalvelu

Yhteenveto

Zenfolio on erinomainen, all-in-one-ratkaisu valokuvaajille. Se tarjoaa nerokkaita työkaluja, joiden avulla voit näyttää kuviasi, saada palkkaa istuntoihin, myydä tuotteita ja saada palkkaa. Se ei kuitenkaan ole joustavin verkkosivustojen rakentaja, ja tarvitset epäilemättä rajattoman tallennustilan, jos sinulla on suuri kuvapankki. Kokeile Zenfoliota täällä!

Plussat

 • Kohtuullinen vastine rahalle
 • Sisäänrakennetut ominaisuudet, kuten vesileima, tulostus ja myynti
 • Helppo asentaa
 • Yksinkertaiset, hyvin suunnitellut mallit

Haittoja

 • Hyvin vähän malleja
 • Asiakastuki ei ole mahtavaa
 • Suorituskyky voi olla hyvin hidasta
 • Parhaat ominaisuudet saatavilla vain kalliimmissa suunnitelmissa

Zenfolion yleiskatsaus

Zenfolio on laajan valikoiman verkkosivustojen rakentamisvaihtoehtojen kattava loppupää. Se tarjoaa kaiken mitä tarvitset valokuvaussivustosi käynnistämiseen ja kehittämiseen.

Zenfolio tarjoaa all-in-one-ratkaisun, jossa on kaikki ammattivalokuvaaja tarvitsee laajentaakseen liiketoimintaansa. Huippuluokan malleista, jotka on helppo vaihtaa, verkkokauppatyökaluihin, joiden avulla voit myydä valokuvia suoraan verkkosivustoltasi.

Sen sijaan, että Zenfolio toimisi tavallisen vedä ja pudota -verkkosivustojen rakentajan tavoin, se pyytää sinua valitsemaan valokuvatyylisi mahdollisuuksien valikosta. Sitten se tarjoaa useita ehdotettuja teemoja, jotka voit vaihtaa myöhemmin.

Aloittelijat, joilla ei ole suunnittelu- tai kehitystaitoja, pitävät tätä kehystä houkuttelevana. Se tarjoaa helpomman ja nopean tavan saada valokuvasi houkuttelevalle verkkosivustolle. Mutta tämä tietty verkkosivustojen rakentaja on erikoistyökalu. Zenfolio on hyvä valinta, jos olet valokuvaaja.

Sinulla on 14 päivää aikaa kokeilla Zenfoliota ilmaiseksi. Mutta ennen kuin sitoudut maksulliseen jäsenyyteen, sinun kannattaa jatkaa lukemista nähdäksesi, sopiiko tämä verkkosivuston rakentaja sinulle.

Kiireessä? Kokeile Zenfoliota täällä!

Zenfolio Review: Tärkeimmät ominaisuudet

Koska päätoimialasi on digitaalinen valokuvaus, sinun on varmistettava, että valitsemasi alusta tarjoaa olennaisen.

Löydät välittömästi kaiken tarvitsemasi tiedon Zenfolion kotisivuilta. Yksi asia on kuitenkin pidettävä mielessä, että monet lisäominaisuudet ovat saatavilla vain kalliimmissa suunnitelmissa (Pro ja Advanced).

Vein tuotteen koeajolle ennen tämän Zenfolio-arvostelun kirjoittamista – tässä on mitä löysin.

Verkkosivuston rakentaja

Kaikki, mitä sinun tulee tietää ennen aloittamista, on saatavilla heti Zenfolion verkkosivustolla. Kun olet kirjautunut ilmaiseen kokeilujaksoon, ohjattu asennustoiminto auttaa sinua kaikissa vaiheissa.

Valitse ensin malli verkkosivustosi yleisen asettelun suunnittelemiseksi. Lisää sitten kuvia ensimmäiseen galleriaasi.

Zenfolio tarjoaa yhteensä 11 mallia, joista suurinta osaa voit käyttää yksi- tai monisivuisille sivustoille. Saat myös kahdeksan valmiiksi rakennettua galleria-asettelua. Ne ovat kaikki yleensä hyvin suunniteltuja. Niissä on houkutteleva värimaailma, yksinkertaiset muodot ja animaatiot. Jokainen tilaus sisältää mobiiliystävälliset mallit.

“Shoot Types” -laatikko on melko näppärä. Napsauta välilehteä ja saat paljon vaihtoehtoja. Valokuvaajat tietyissä markkinarakoissa voivat valita haluamansa aiheen. Sitten he voivat nähdä, kuinka Zenfolio voi auttaa heitä kasvattamaan liiketoimintaansa.

Suurin osa ominaisuuksista keskittyy automaatioon, joka on todellinen pelin muuttaja.

Vaikka verkkosivustoeditori on melko yksinkertainen, siinä on työkalut, joita tarvitset suunnittelusi mukauttamiseen. Voit luoda yksilöllisen portfolion, muuttaa väriteemoja ja muuttaa tai järjestää uudelleen suunnittelukomponentteja

Viimeinen ominaisuus on medianhallintaosio. Tämän avulla voit ladata ja järjestää valokuvia ja elokuvia. Voit esitellä työtäsi potentiaalisille asiakkaille lisäämällä salasanalla suojattuja asiakasgallerioita. Voit myös luoda mukautettuja gallerioita eri sivuille.

Mitä tulee Zenfolion arvostelun tuloksiin: Minulla ei ole valittamista Zenfolion käytettävyydestä, ja se on suunniteltu tekemään asiat mahdollisimman yksinkertaisiksi sinulle.

SEO on integroitu kojelautaasi. Tämä tarkoittaa, että avainsanojen ja termien lisääminen valokuvien kuvauksiin liiketoiminnan edistämiseksi on helppoa.

On olemassa muutamia muita ominaisuuksia ja lisäosia, joita kannattaa tarkastella lähemmin.

PhotoRefine.ai

PhotoRefine.ai on innovatiivinen menetelmä valokuvien teurastukseen. Huippuluokan automaattinen järjestelmä voi pienentää tuhansia valokuvia tyypillisestä kuvauksesta muutamaan sataan melko nopeasti.

Voit valita kriteerit ja parametrit kuvien arvioimiseen ja ryhmittelyyn, lisätä henkilösuodattimen ja tunnistaa kaksoiskappaleet tekoälyasetusten hallintaa varten.

Kuvat ja tiedot tallennetaan vain tietokoneellesi, ei pilveen. PhotoRefine.ai on paikallinen pöytäkonesovellus. Galleriat ovat yksityisiä ja turvallisia, koska sinä hallitset, kenellä on pääsy kuviin ja kaikkiin suojausasetuksiin.

Zenfolio Lightroom Classic -laajennus

Zenfolio tarjoaa yksinkertaisen Lightroom-laajennusten lataamisen Adobe Lightroom Classicista. Lataa tämä laajennus ladataksesi valokuvia suoraan tietokoneesi Lightroomista Zenfolioon. Tämä nopeuttaa lataus- ja muokkausprosesseja.

Lataussovellus

Zenfolio-latausohjelman avulla voit ladata videoita ja kuvia mistä tahansa tietokoneesi kansiosta Zenfolio-tilillesi. Se säästää paljon aikaa luomalla sisäkkäisiä gallerioita ja kansioita suoraan tiedostorakenteesta.

Sovellus on nopein ja helpoin tapa ladata ja järjestää omaisuutesi.

Valokuvien säilytys

Zenfolio tarjoaa vaihtoehtoja valokuvien hallintaan ja lataamiseen. Se tarjoaa laajan valikoiman käytännöllisiä, hyvin harkittuja työkaluja avuksesi. Työkalujen avulla voit hallita työorganisaatiota ja jopa maksimoida myyntiä.

Voit ladata ja järjestää valokuvasi ja videosi (jopa 1 Tt tallennustilaa on käytettävissä (riippuen valitsemastasi Zenfolio-tilauksesta). Lisäksi voit luoda uusia gallerioita, merkitä valokuvia ja määrittää käyttöoikeuksia Zenfolio-hallintapaneelista.

Valokuvatarkistus

Kuka voi tarkastella verkkosivustosi sisältöä, on täysin sinun hallinnassasi. Voit esimerkiksi luoda salasanalla suojattuja gallerioita asiakkaalle todisteita ja tilauksia varten. Voit myös avata gallerioita houkutellaksesi uusia asiakkaita ja esitelläksesi töitäsi.

On parasta ryhmitellä valokuvat ja videot haettavissa oleviin kokoelmiin asiakkaillesi. Gallerian esiasetusten avulla voit tallentaa ja käyttää asetuksiasi, kun lisäät uusia kuvia ja videoita.

Voit kokeilla kutsujen ja asiakastarkistusgallerioiden muokattavia malleja. Ja voit muuttaa niitä ja lisätä uuden välilehden asiakkaasi erityistarpeita varten.

Voit myös antaa asiakkaasi kommentoida suosikkikuviaan. Tämä antaa sinulle paremman käsityksen siitä, mistä he pitävät eniten.

Turvallisuus ja suojaus

Tämä on tärkeä alue. Zenfolio tarjoaa useita tapoja suojata itsesi ja valokuvasi. Niihin kuuluvat seuraavat:

Vesileima. Valokuvaajat lisäävät usein kuviinsa vesileiman estääkseen töidensä luvattoman käytön.

Salasanasuojaus. Pidä galleriasi turvassa salasanoilla, jotka otat käyttöön ja hallitset. Hallitset, ketkä voivat tarkastella ja käyttää gallerioita. Se voi olla perhejuhliin tai erittäin luokiteltuihin uusiin tuotteisiin. Ja voit estää Googlea etsimästä ja löytämään kuvia ja videoita gallerioistasi.

Asiakkaat voivat tarkastella gallerioitaan verkkosivustollasi käyttämällä suoraa kirjautumislinkkiä.

Pilvivarmuuskopio. Sinulla on ylimääräinen sijainti, johon voit ladata ja turvallisesti tallentaa kuvia ja videoita. Voit käyttää levyjä ja asemia, mutta on parasta lisätä ylimääräinen varmuuskopioiden redundanssi (vain turvallisuuden vuoksi).

Sosiaalisen median integrointi ja jakaminen

Zenfolion avulla voit integroida yritystilisi verkkosivustosi sisältölohkoon. Valokuvien jakaminen voi houkutella vierailijoita ja rohkaista heitä seuraamaan sinua sosiaalisessa mediassa.

Sähköisen kaupankäynnin työkalut

Zenfolio auttaa sinua kuviesi myynnissä. Sillä on sopimuksia kansainvälisten painolaitosten kanssa ja useita integroituja verkkokauppatekniikoita. Muista vain, että sähköisen kaupankäynnin työkalujen käyttäminen edellyttää PortfolioPlus- tai ProSuite-pakettia, josta keskustelemme myöhemmin tässä katsauksessa.

Kun verkkovalokuvausyrityksesi on perustettu, Zenfolion järjestelmä hallinnoi tilauksia ja kerää maksuja. Se voi myös lähettää tuotteita suoraan asiakkaillesi, kun kumppanilaboratorio hoitaa tilausten täyttämisen. Sinun tarvitsee vain keskittyä laskeutumiseen keikkoihin ja erinomaisten kuvien ottamiseen. Tämä on, jos et halua maksaa yli 9,9 % myynnistä palvelumaksuna tilauksen käsittelystä.

Voit tarjota yli 100 valokuvatuotetta, mukaan lukien lahjat, kuten kangasmaalaukset, seinätaide sekä digitaaliset ja painetut kuvat. Mutta alueesi aktiiviset kumppanitulostuslaboratoriot määrittävät vaihtoehdot.

Zenfolio voi antaa sinulle ehdotetun hintarakenteen sen perusteella, mitä muut valokuvausyritykset veloittavat vastaavista kuvauksista. Tai voit kehittää oman hinnaston.

Tarjolla on myös erilaisia ​​markkinointivaihtoehtoja yrityksesi laajentamisen tukemiseksi. Näitä ovat sähköpostin rekisteröitymisestot, sähköpostimallit, kupongit ja sosiaalisten verkostojen integraatiot.

Markkinointityökalut

Jos valitset PortfolioPlusin tai Portfolio Suiten, saat käyttöösi ominaisuuksia, jotka auttavat sinua myymään töitäsi tehokkaammin. Voit käyttää erilaisia ​​tärkeitä markkinoinnin työkaluja, kuten seuraavia:

 • Luo ilmaisia ​​hakemistoluetteloita.
 • Suunnittele blogi, joka on hakukoneoptimoitu.
 • Mahdollisuus pyytää vierailijoiden rekisteröintiä.
 • Mahdollisuus kerätä vierailijoiden yhteystietoja.
 • Hanki pääsy automaattisen sähköpostimarkkinoinnin ominaisuuksiin.
 • Käytä valmiita sähköposti- ja markkinointimalleja.
 • Jaa kuponkeja ja alennuksia.
 • Kyky lähettää sisältöä sosiaalisen median alustoille.

BookMeScheduling

BookMe-integraatio on jälleen yksi vaikuttava Zenfolio-ominaisuus. Se tarkoittaa ammattivalokuvaajille varauksen, ajoituksen, gallerian rakentamisen ja jopa kaupankäynnin automatisoimista. BookMe voi säästää huomattavia järjestelmänvalvojatunteja kuukaudessa.

Voit integroida BookMe:n verkkosivustoosi automatisoidaksesi seuraavat prosessit:

Varaukset ja maksut. BookMe näyttää saatavuuden, istuntotyypit ja pakettivaihtoehdot synkronoimalla kalenterisi kanssa. Asiakkaat pääsevät nopeasti käsiksi varaus- ja maksuvaihtoehtoihin.

Asiakasgalleriat. BookMe luo automaattisesti asiakasgallerian, kun he varaavat paketin, valmiina lähettämään kuvansa. Asiakas voi mennä kuvausten jälkeen sisään todistamaan ja valitsemaan tilattavat valokuvat.

Täyttäminen. Kun asiakas tekee ostoksen, BookMe käsittelee tilauksen välittömästi. Se pudottaa ja toimittaa tavarat asiakkaan ovelle ilman, että sinun tarvitsee paljon vaivaa. Käyttöliittymä on yksinkertainen, joten asiakkaat voivat tehdä varauksia millä tahansa laitteella.

Tämän lisäpalvelun hinta alkaa 10 dollarista kuukaudessa.

Zenfolio-arvostelu: Hinnoittelu

ProSuite maksaa 36 dollaria/kk. Se sisältää kaiken Portfolion tarjoaman sekä 1 Tt tallennustilaa. Ja jopa 750 isännöityä videota ja edistynyt myynti yli 1000 tuotteen kanssa verkkosivustollasi. Sinulla on myös mahdollisuus poistaa kaikki Zenfolio-brändäys verkkosivustostasi.

Portfolio Plus maksaa 18 dollaria/kk. Saat 100 Gt tallennustilaa ja voit myydä tuotteita. Lisäksi saat sähköpostimarkkinointityökaluja ja 75 isännöityä videota.

Portfolio maksaa 8 dollaria/kk. Tämä paketti tarjoaa 15 Gt tallennustilaa valokuville ja videoille (voit ladata jopa 25 videota). Yksisivuiset verkkosivustomallit. Voit lisätä oman verkkotunnuksesi. Mahdollistaa sosiaalisen median integroinnit ja kaikki markkinoinnin perusominaisuudet, mutta et voi myydä sillä.

Zenfolion asiakastuki

Voit ottaa yhteyttä Zenfolion asiakaspalvelutiimiin live-chatilla, verkkolippujen lähettämisellä tai sähköpostitse. Tarjolla on myös valikoima itseaputyökaluja, jotka sisältävät perusteellisia käsikirjoja, täydellisiä webinaareja ja paljon muuta.

On vain yksi ongelma. Vain ProSuite- ja Portfolio Plus -jäsenet voivat saada sähköpostitukea. Ja käyttäjiltä on paljon valituksia Zenfolion asiakastuesta.

Zenfolio Review: Plussat ja miinukset

Plussat

 • Yksinkertainen vedä ja pudota -editori
 • Mallit ovat mobiiliystävällisiä
 • Verkkosivuston rakentaja keskittyi valokuvaukseen

Haittoja

 • Rajoitettu valikoima malleja
 • Ilmaista versiota ei ole saatavilla
 • Huono asiakastuki
 • Keskittyy valokuvaajaominaisuuksiin, mutta siitä puuttuu yritysominaisuuksia
 • SEO-ominaisuudet ovat hyvin perusasioita

Zenfolio Review: Vaihtoehdot

Riippumatta syystä harkita Zenfoliosta poistumista tai kirjautumatta jättämistä, tarjolla on paljon erinomaisia ​​vaihtoehtoja.

SquareSpace

Squarespace on yksi luovan alan ammattilaisten parhaista verkkosivustojen rakentajista. Alusta on erinomainen vaihtoehto, koska se latautuu nopeasti, joten kävijät eivät klikkaa pois liian aikaisin.

Nautit Squarespacesta sen yksinkertaisen käytön vuoksi. Saatavilla on yli 90 muokattavissa olevaa teemaa, ja ne ovat kaikki mobiiliystävällisiä.

Live-chat ja sähköpostiasiakaspalvelu ovat käytettävissä ympäri vuorokauden alustalla, ja voit testata sitä ilmaiseksi 14 päivän ajan. Sen jälkeen hinnoittelu on seuraava:

 • Henkilökohtainen 23 dollaria/kk
 • Liikehinta 33 dollaria/kk
 • Peruskauppa hintaan 36 dollaria/kk
 • Advanced Commerce hintaan 65 $/kk

Lue lisää parhaista Squarespace-malleista – erityisesti valokuvaukseen tarkoitetuista.


SmugMug

Voit ladata videoita ja valokuvia SmugMugiin, kuvien isännöinti-, jakamis- ja online-videotyökaluun. Se toimii myös alustana online-salkkujen luomiseen. Se tarjoaa mukautettavia ominaisuuksia ja työkaluja korkealaatuisten valokuvien ja videoiden nopeaan näyttämiseen.

SmugMug käyttää Amazon S3 -tiedostojen tallennustilaa, joka antaa sinulle käytännössä rajattoman valokuvien tallennustilan. Suunnitelmasta huolimatta SmugMugilla ei ole tallennusrajoituksia. Se sisältää myös erinomaiset SEO-ominaisuudet, joihin voit lisätä XML-sivustokarttoja tai käyttää sisällönkuvauskenttiä.

SmugMug tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, ja suunnitelmat ovat seuraavat.

 • Teho 13 dollaria/kk
 • Salkku 28/kk
 • Pro 42 dollaria/kk

Pixpa

Pixpa on loistava Zenfolio-vaihtoehto, joka on ihanteellinen kaikille, jotka haluavat käynnistää valokuvaussivuston tai verkkoyrityksen.

Sen visuaalinen editori ja vedä ja pudota -ominaisuudet tekevät mallien mukauttamisesta helppoa. Yksi ainutlaatuinen ominaisuus on galleriasovelluksista ja verkkogallerioista rakennettu vedosalusta.

Alusta tarjoaa yli 150 mukautuvaa mallia ja sovellusta ja sisältää kaiken, mitä tarvitset valokuviesi jakamiseen, myymiseen ja mainostamiseen verkossa. Pixpa tarjoaa sähköposti- ja live-chat-asiakaspalvelua, joka on saatavilla ympäri vuorokauden, jotta et koskaan joudu ongelmiin.

Lisäksi voit käyttää Pixpan yli 100 sovellusta ja integraatiota verkkosivustosi tehostamiseen.

Voit testata työkalua 15 päivän ajan. Sitten hinnoittelu on seuraava:

 • Perushinta 6 dollaria/kk
 • Tekijä 12 $/kk
 • Ammattilainen 18 dollaria/kk
 • Ennakkomaksu 25 dollaria/kk

Zenfolio Review: Viimeiset ajatukset

Lopuksi, onko Zenfolio paras verkkosivustojen rakentaja valokuvaajille rahan ansaitsemiseen?

Tein useita testejä Zenfolion malleista, käytettävyydestä, toimivuudesta ja hinnoittelusta. Siinä on potentiaalia, ei epäilystäkään. Siinä on laaja valikoima hyödyllisiä sisäänrakennettuja ominaisuuksia valokuvaajille. Näitä ovat yhden luukun ratkaisut varausten saamiseen, myyntiin ja asiakasgallerioiden perustamiseen. Se tarjoaa myös huippuluokan työkaluja valokuvien hallintaan ja suojaamiseen.

Zenfoliolla ei kuitenkaan ole joustavimpia mukautusvaihtoehtoja tai parasta mallivalikoimaa. Erityisesti tallennustila ei ole erityisen laaja alemman tason suunnitelmissa. Ja sinun on tilattava kalliimmat suunnitelmat, jotta saat lähes kaikki sen erottuvaiset ominaisuudet.

Zenfolio on hyvä verkkosivustojen rakentaja valokuvaajille rahan ansaitsemiseksi ja kannattaa testata, mutta se ei ole paras. Menisin SmugMugin kanssa. Sen lisäksi, että se on helppo verkkosivustojen rakentaja, se tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan. Ammattivalokuvaajat tarvitsevat tallennustilaa, mutta saadaksesi siitä kaiken irti, sinun on tilattava korkeammat tasot.

Saatat myös nauttia artikkelistamme, joka selittää, kuinka perustaa valokuvasivusto ja ansaita rahaa, sekä kuvien myyntioppaastamme.

Missä ikinä oletkin valokuvausmatkallasi, toivotamme sinulle onnea!

🔥 Empfohlen:  TikTok-vaikuttajamarkkinoinnin tila: 2023