Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Zillow Success Story – kuinka se mullistaa kiinteistöalan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Zillow Success Story – kuinka se mullistaa kiinteistöalan

Gourmet-ruoan tilaamisesta valmennukseen, kaikki on saatavilla verkossa. Nykyään jopa markkinapaikkamme on verkossa, olipa kyseessä sitten päivittäistavarat tai kiinteistö, niitä voi helposti ostaa verkosta. Perinteisesti kiinteistömarkkinat tunnettiin kaupoista, jotka tapahtuivat järjestäytymättömien välittäjien, agenttien ja välittäjien avulla.

Muuttuvien aikojen myötä kiinteistömarkkinat ovat kuitenkin siirtyneet myös Internetissä, minkä vuoksi Zillow syntyi Zillow-koteja vuokrattavana, Zillow-koteja myytävänä, Zillow-huoneistot ja paljon muuta.

Asianmukaisella huolellisuudella voi ostaa tai myydä kiinteistöjä ja taloja kiinteistösivustoilla. Vuonna 2019 National Association of Realtors totesi, että 52 % asunnon ostaneista ostajista löysi ne internetistä.

ipropertymanagement.com-sivustolle lähetetyn raportin mukaan kiinteistösivustoilla tiedetään yleisesti vierailun Internetissä yli 120 miljoonaa kertaa, ja yksi tällainen hallitseva alusta on Zillow. Yli 36 miljoonaa ainutlaatuista kävijää etsii kiinteistöjä Zillowista kuukaudessa vuodesta 2021 lähtien. Lisätietoja Zillow-kiinteistöalustasta löydät tästä artikkelista.

Zillow – Yrityksen kohokohdat

Käynnistysnimi Zillow

Päämaja Russell Investments Center Seattle, Washington, Yhdysvallat
sektori Kiinteistöt
Perustajat Rich Barton & Lloyd Frink
Perustettu 2006
Tulot 11,186 miljardia dollaria (2022)
Verkkosivusto www.zillow.com

Zillow – Tietoja
Zillow – Startup Story
Zillow-liiketoimintamalli
Zillow-tulomalli

Zillow – Tietoja

Zillow on yksi huomattavimmista ja kuuluisimmista kiinteistö- ja kotibrändeistä nykyään Internetissä. Zillow Group, Inc. keskittyy kodin elinkaaren kaikkiin vaiheisiin, mukaan lukien vuokraaminen, ostaminen, rahoitus, myynti, kodin kunnostaminen ja niin edelleen.

Zillow Group on ennennäkemättömien tietojen, inspiraation ja koteja ja kiinteistöjä koskevan tietämyksen ansiosta sitoutunut vahvistamaan kuluttajiaan ja yhdistämään heidät oikeiden ammattilaisten kanssa auttamaan.

Business-to-business (B2B) -segmentin osalta Zillow Group kehittää ja tarjoaa myös markkinointi- ja teknologiaratkaisuja auttaakseen kiinteistö-, vuokra- ja asuntolainaalan ammattilaisia ​​maksimoimaan ja lisäämään liiketoimintamahdollisuuksia.

Tämä auttaa heitä saamaan yhteyden miljooniin asiakkaisiin päivittäin ja lisää heidän kattavuuttaan. Zillow’n data- ja puheviestintätarpeet toteutetaan kynnysviestinnällä, joka auttaa suojaamaan asiakkaita useiden verkko- ja laitteistovalmistajien perinteisiltä asioilta.

Zillow perustettiin ensisijaisena tavoitteena löytää taloja ja asuntoja sekä auttaa kuluttajia löytämään heille parhaiten sopivat kiinteistöt, ja nyt yritys on laajentanut palvelujaan paljon pidemmälle. Lisäksi Zillow-ryhmä ylläpitää myös vastaavia kiinteistöportaaleja, kuten Trulia, Hot Pads ja Street Easy.Zillow – Startup Story

Ajatuksen Zillowin kaltaisen alustan rahoittamisesta aloitti vuonna 2004 Rich Barton. Tuolloin Barton työskenteli Microsoft Firmillä. Zillow perustettiin vuonna 2004 ajatuksena kiinteistöalan muuttamisesta ja alan muuttamisesta.. Yhtiön kotisivut avattiin vuonna 2006 ja yritys aloitti toimintansa sen jälkeen.

Myöhemmin vuonna 2010 Barton pysyi hallituksen puheenjohtajana, ja Spencer Rascoff nimitettiin yhtiön toimitusjohtajaksi hallituksen toimesta. Kahdeksan vuoden jälkeen, kun Zillow oli tulossa tilausasuntojen markkinoille, Barton palasi yrityksen toimitusjohtajaksi johtamaan siirtymävaihetta. Hän on edelleen yrityksen toimitusjohtaja.

Vuonna 2018 yritys astui ensimmäistä kertaa maan ulkopuolelle ja teki yhteistyötä Century 21 Canadan kanssa listatakseen kanadalaiset kiinteistöt verkkosivuillaan.

Zillow – liiketoimintamalli

Zillow’n koko liiketoimintamallin tavoitteena oli antaa ihmisille työkaluja ja tietoa, jotta he voivat tehdä viisaita päätöksiä asuntojen ostamisessa, leasingissä, myymisessä, uudistamisessa, rahoituksessa tai vuokraamisessa.

Segmentit, jotka yritys on luokitellut portaalissaan, ovat:

  1. Myynti: Tämän osion asiakkaat voivat löytää myytäviä kiinteistöjä mieltymystensä mukaan käyttämällä erilaisia ​​suodattimia.

2. Ostaa: Tämä luokka on edelleen luokiteltu eri tyyppeihin-

  • Suljettu: Nämä ovat kiinteistöjä, joissa asunnonomistajat eivät ole maksaneet asuntolainan arvoa ja kiinteistö on nyt mennyt ulosottohuutokauppaan
  • Ennen sulkemista: Nämä ovat ominaisuuksia, jotka ovat olemassaolon alkuvaiheessa
    takaisin, koska omistaja ei pystynyt maksamaan asuntolainaa
  • Muut ovat uudisrakennuksia, äskettäin myytyjä ja omistajan myymiä asuntoja

3Vuokrata: Tässä osiossa asiakkaat voivat tutustua vaihtoehtoihin, kuten vuokrarakennuksiin, huoneistoihin tai toimistoihin.

4. Asuntolainat: Sivuston vierailijat voivat myös tutustua erilaisiin rahoitusvaihtoehtoihin, kuten jälleenrahoituskorkoon, asuntolainakorkoon, eri lainanantajiin jne.

5.Agentit: Tämä on viimeinen luokka, jossa vierailijat voivat halutessaan etsiä agentin apua. Portaali auttaa sinua löytämään oikeat kiinteistönhoitajat, isännöitsijät, kodintarkastajat, kodinrakentajat jne.

Zillow – tulomalli

Zillow on ilmainen verkkosivusto myytävänä tai vuokrattavana olevan kiinteistön listaamiseen. Verkkosivustot, verkkotyökalut ja mobiilisovellukset ovat myös ilmaisia. Vaikka yritys tarjoaa lähes kaiken ilmaiseksi vuotuinen liikevaihto oli 8,147 miljardia dollaria (2021). Zillow’n liiketoimintamalli perustuu vertaisverkkoon (P2P), toimistolta asiakkaalle (B2C) ja toimistolta virastolle (A2A).

Näillä tavoilla Zillow tuottaa tulojaan:

1. Ilmoitusten myynti kiinteistönhoitoyhtiöille

Zillowilla on vuokrausverkosto, joka maksimoi mainostajan kiinteistön näkyvyyden vuokraajille. Tämä verkko sisältää Zillow, Trulia, Hot Pads ja Street Easy. Zillow tarjoaa tämän verkoston kiinteistöyhtiöille. Tällaiset vuokrat tuovat suuren osan yritykselle tuloista.

2. Premier-palvelut kiinteistönvälittäjille

Mainonnan avulla Zillow’n johtavat palvelut voivat tuoda sinulle ostajia, myyjiä ja parempaa liiketoimintaa agenteille. Jos haluaa tulla pääagentiksi, Zillow veloittaa nimellisen summan, joka riippuu paikasta ja alueesta. Nämä edustajat maksavat Zillowille summan, joka määräytyy kyseisen alueen käyttäjille toimitettujen mainosten näyttökertojen määrän mukaan.

3. Mainosmyynti asuntolainanantajille

Alusta myy myös mainostilaaan asuntolainanantajille ja yrityksille, kuten pääurakoitsijoille, sisustussuunnittelijoille, kodinhoitoalan jälleenmyyjille jne. Nämä lainanantajat ja yritykset maksavat summan Zillowille napsautuskohtaisen hinnan (CPC) tai tuhannen näyttökerran hinnan (CPM) perusteella. ).

Johtopäätös

Zillow on kiinteistökeskeinen verkkobrändi, jonka tuotteita on saatavilla kodin elämänpyöräilyn kaikissa vaiheissa. Zillow esiteltiin maailmalle vuonna 2006 sen jälkeen, kun Microsoftin entinen työntekijä Rich Barton aloitti kiinteistömarkkinoiden uudelleenarvioinnin.

Zillowin tiedetään tarjoavan käyttäjilleen ilmaisia ​​palveluita, jotka liittyvät talon vuokraamiseen tai ostamiseen monien muiden vastaavien palvelujen kera. Zillowia pidetään yhtenä suurimmista toimijoista kiinteistöalalla.

UKK

Mikä on Zillow?

Zillow Group on yksi suurimmista kiinteistöalan toimijoista, joka tunnetaan tarjoavan kodin elinkaaren kaikki vaiheet. Ne tarjoavat palveluita, kuten kiinteistön ostamista, vuokraamista, leasingia ja rahoitusta.

Kuka omistaa Zillowin?

Zillowin omistaa Rich Barton, entinen Microsoftin työntekijä.

Ketkä ovat Zillowin kilpailijat?

Jotkut Zillowin kilpailijoista ovat BoldLead CRM, Realtor.com, Zumper, Apartments.com jne.

Miten Zillow ansaitsee rahaa?

Zillow saa tulonsa useista lähteistä, joista osa on laskettava myymällä mainoksia, tarjoamalla ensiluokkaisia ​​palveluita asiakkailleen jne.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Kuusi parasta freelance-kirjoitusalaa, joihin kannattaa tutustua