Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Zimaxx Tech Solutions Pvt Ltd:n menestystarina – Mullistava turvallisuus teknologiapohjaisilla ratkaisuilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Zimaxx Tech Solutions Pvt Ltd:n menestystarina – Mullistava turvallisuus teknologiapohjaisilla ratkaisuilla

Zimaxx Tech Solutions.

Turvapalveluiden tarve on lisääntynyt ihmisten kasvavan turvallisuuden ja turvallisuuden vuoksi. Teknologian kehittyessä markkinat muuttuvat jatkuvasti ja tuovat mukanaan parempia ja tehokkaampia turvallisuusratkaisuja. Zimaxx Tech Solutions Pvt. Ltd. on yksi tällainen tällä alalla toimiva yritys.

Pääkonttori sijaitsee Mumbaissa, Zimaxx Tech Solutions Pvt. Oy on perustettu vuonna 2022. Se on teknologiapohjainen sähköisen turvallisuuden palveluntarjoaja, joka toimii innovatiivisella ‘Platform as a Service’ (PaaS) -konseptilla. Yhtiö on julkaissut Captain Indian, Intian ensimmäisen tekoälyllä toimivan elämänturvasovelluksen, joka tarjoaa älykkäitä, älykkäitä ja luotettavia turvallisuusratkaisuja liikkeellä ollessasi, milloin tahansa ja missä tahansa.

Tässä artikkelissa tutkitaan lisää Zimaxx Tech Solutions Pvt Ltd:stä, miten se alkoi, sen liiketoiminta- ja tulomallista ja paljon muuta.

Zimaxx Tech – Yrityksen kohokohdat

Yrityksen nimi
Zimaxx Tech Solutions Pvt Ltd
Päämaja Mumbai, Maharashtra, Intia
Ala Turvallisuus Turvallisuus
Perustaja Onkar Sonalker
Perustettu 2022
Verkkosivusto zimaxxtech.com

Zimaxx Tech – Tietoja, visio ja missio
Zimaxx Tech – Markkina-/toimialatiedot
Zimaxx Tech – perustaja
Zimaxx Tech – Startup Story
Zimaxx Tech – Tuote/palvelu
Zimaxx Tech – nimi, logo ja tunnuslause
Zimaxx Tech – Liiketoimintamalli ja tulomalli
Zimaxx Tech – käynnistävä yritys
Zimaxx Tech – Asiakkaiden hankintastrategia
Zimaxx Tech – Markkinointi
Zimaxx Tech – Neuvonantajat ja mentorit
Zimaxx Tech – kohtaamat haasteet
Zimaxx Tech – Kilpailijat
Zimaxx Tech – Tulevaisuuden suunnitelmat

Zimaxx Tech – Tietoja, visio ja missio

Zimaxx Tech Solutions Pvt. Ltd. on sosiaalinen yritys, joka on ottanut käyttöön Intian ensimmäiset henkiturvapalvelut “Mission Surakshit Bharat” ohjelman arvoisan pääministerimme näkemyksen mukaisesti. Heidän sovelluksensa soitti Kapteeni Intia – Turvallisuussupersankarini, 24×7-komentoaseman tukemana, tarjoaa 14 hengen turvapalvelua suojarenkaan tarjoamiseksi käyttäjien ympärille.

Yhtiön lyhyen aikavälin suunnitelmana on muuttaa jokaisen intialaisen ajattelutapaa heidän henkilökohtaisten turvallisuustarpeidensa suhteen ja pitkän tähtäimen visiona on tarjota jokaiselle intialaiselle henkilökohtaisia ​​turvallisuuspalveluita, jotta maasta tulee turvallinen.

Zimaxx Tech – Markkina-/toimialatiedot

Zimaxx Tech Solutions Pvt. Ltd. toimii kategoriassa nimeltä Personal Emergency Response Services, joka on todistamassa merkittävää kasvua kaikilla henkilökohtaisen turvallisuuden osa-alueilla. Research and Marketsin julkaiseman raportin mukaan Personal Emergency Response Systems (PERS) – Global Market Trajectory and Analytics mainitsee, että Global Personal Emergency Response Systems -markkinoiden odotetaan nousevan 10,7 miljardiin dollariin vuoteen 2026 mennessä, kun globaalit henkilökohtaisen hätäapujärjestelmän markkinat ovat Systemsin (PERS) arvoksi arvioitiin 8,2 miljardia Yhdysvaltain dollaria vuonna 2022, ja sen ennustetaan saavuttavan 10,7 miljardin Yhdysvaltain dollarin koon vuoteen 2026 mennessä, mikä tarkoittaa, että CAGR kasvaa 6,6 % analyysijakson aikana. Intian markkinoista ei ole saatavilla tietoja, koska yritys on PERS:n syntymässä. Zimaxx Tech kuitenkin odottaa Intian teollisuuden kasvavan yli miljardin dollarin markkinat.

🔥 Empfohlen:  SEO perusteet: SEO B2C-yrityksille

Zimaxx Tech – perustaja

Onkar Sonalkar on Zimaxx Tech Solutions Pvt.:n perustaja. Oy

Zimaxx Tech – Startup Story

Vuonna 1995 Zimaxx Tech Solutions Pvt. Ltd.:n mentori, ensimmäisen sukupolven yrittäjä Pramoud Rao perusti Zicom-nimisen yrityksen, joka aloitti matkapuhelimien vähittäiskaupan Intiassa ja myöhemmin sähköisen turvallisuuden edelläkävijänä Intiassa. Tammikuussa 2022 poistuttuaan Zicomista, kahvikupillisen ääressä, hän ajatteli ystävänsä Onkar Sonalkarin, Yhdysvaltoihin palanneen teknokraatin, kanssa. Keskustelun aikana Pramoud mainitsi, ettei hän voinut koskaan kuvitella, että vuonna 1995, kun hän myi matkapuhelimia, ne jonakin päivänä olisivat jokapäiväisessä elämässämme. Keskustelu keskittyi sitten siihen tosiasiaan, että jos matkapuhelimet voivat tehdä niin monia asioita puolestamme, miksi eivät henkiturvapalvelut? Tämä eureka-siemen, useiden ideointitapaamisten jälkeen loi Intian ensimmäisen henkiturvapalvelun nimeltä – “Kapteeni Intia – turvani supersankari.”

Zimaxx Tech – Tuote/palvelu

Captain India – My Safety Superhero -palvelun palvelut toimitetaan heidän komentoasemansa tukeman sovelluksen kautta. Se on koonnut yhteen 14 hengenturvapalvelua, joita voi käyttää napin painalluksella henkilökohtaisen turvallisuuden takaamiseksi. Yritys tarjoaa SOS-palveluita, ambulanssipalveluita, sijaintipalveluita vanhempien, lasten ja lemmikkien paikallistamiseen, tiepalvelua, lääketieteellistä tukea, Follow Me -palvelua, joka tarjoaa virtuaalisia vartijapalveluita, ja monia muita. Heidän palvelunsa ydin on 28 vuoden kokemus komentoaseman johtamisesta. Kaikki sen 14 palvelua toimitetaan sen komentoaseman kautta, 24×7. Zimaxx Tech soft-lanseerasi palvelunsa 6.8.2022 ja aloitti täysimittaiset palvelut lokakuussa 2022.

Zimaxx Tech – nimi, logo ja tunnuslause

Kun Zimaxx Tech Solutions Pvt. Ltd. pohti nimeä, he olivat selvät liittyessään Mission Surakshit Bharatiin. Siksi he keksivät nimen, joka liimaa heidän liiketoimintaansa heidän kanssaan “Mission Surakshit Bharat”. Presto, nimi, joka soitti jingle kelloja heidän mielessään “Kapteeni Intia – turvani supersankari”joka on saanut inspiraationsa Marvel-elokuvan kuuluisasta supersankarihahmosta “Kapteeni Amerikka”.

Zimaxx Tech – Liiketoimintamalli ja tulomalli

Captain India -sovellus kuuluu tapahtumasovellusten luokkaan ja sen palvelut ovat tilauspohjaisia, jolloin käyttäjät maksavat vuosimaksun sen palveluista. Koska se on “sosiaalisen vaikutuksen yritys”, sen eetos on henkilökohtainen turvallisuus eikä voitto, mikä on satunnaista. Sillä on kaksi myyntikanavaa, suora ja kanavakumppanit. Zimaxx Tech ymmärtää selvästi, että minkä tahansa sovellusliiketoiminnan menestys on sen jakelu, ja he ryhtyvät kaikkiin toimiin lisätäkseen tätä päivittäin. Tällä hetkellä sen vauhti on hidasta bootstrappingin vuoksi, mutta yrityksen tavoitteena on kerätä tehoa vuoden 2023 viimeisellä neljänneksellä. Yritys tarjoaa palveluita 2 999 Rs:n listahintaan ja parhaillaan käynnissä tarjouksia 50 % alennuksella. Se tarjoaa myös palkkioita/kannustimia Surakshit Bharat Ambassadorilleen (SBA), jotka ovat yhteistyössä yrityksen kanssa. Sen painopiste on tällä hetkellä B2B-segmentissä.

🔥 Empfohlen:  Digit Insurancen menestystarina - Virat Kohlin rahoittama startup

Zimaxx Tech – käynnistävä yritys

Yrityksen ensimmäinen asiakas on Bonanza Group. Bonanza-konsernin tiedetään välittävän inhimillisistä varoistaan ​​fyysisten työtilojensa ulkopuolella. Kun Captain India – My Safety Superhero esiteltiin heille, päätös suojella heidän ihmisomaisuuttaan tehtiin jo ensimmäisessä kokouksessa. Tällä hetkellä yhtiö neuvottelee yli 30 yrityksen kanssa, jotka kaikki ymmärtävät tarpeen turvata henkilöomaisuutensa. He uskovat, että “hyvä paikka työskennellä” ei voi koskaan olla täydellinen ilman, että heidän ihmisomaisuutensa tuntee olevansa “hyvässä turvallisessa työpaikassa”.

Zimaxx Tech – Asiakkaiden hankintastrategia

Mission Surakshit Bharatin idea houkuttelee käyttäjiä yritykseen, joka on sosiaalinen yritys, jonka tehtävänä on tehdä maasta turvallinen. Yritys ymmärtää täysin sen 28 vuoden kokemuksella, että intialaiset, toisin kuin länsimaiset kollegansa, eivät kiinnitä paljon huomiota henkilökohtaiseen turvallisuuteen. Sen sijaan ihmiset uskovat Itsepoikkeuksen lakiin, että heille ei koskaan tapahdu mitään, se tapahtuu jollekin toiselle.

Yrityksen tuleva menestys riippuu useista tekijöistä, kuten intialaisten ajattelutavan muuttamisesta henkilökohtaiseen turvallisuuteen, taustakomentoasemapalveluiden laadusta, ulkoistettujen palvelukumppaneiden palvelulaadusta sekä sovelluksen luotettavuudesta ja käytettävyydestä. Heillä on parhaillaan käynnissä pienen budjetin markkinointikampanjoita lämmittääkseen markkinoita ja testatakseen asiakkaiden palautetta. Yritys kerää myös asiakkailtaan palautetta siitä, mistä he pitävät ja mistä eivät pidä heidän sovelluksessaan. Heidän 10 000 mailin matkansa on juuri alkanut, ja he tietävät kohtaavansa loistavia epävarmuustekijöitä, mutta he ovat valmiita taistelemaan sitä vastaan.

Zimaxx Tech – Markkinointi

Mitä tulee markkinointikampanjoihin, yritys ymmärtää, että sovellusmaailmassa, jossa yli 5 miljoonaa sovellusta taistelee sitä vastaan, markkinointi ei ole vaihtoehto. Todellisuuden toteamiseksi heidän toivottua ja menestyneintä markkinointikampanjaansa ei kuitenkaan ole vieläkään tapahtunut. Syyt ovat kaksijakoiset. He haluavat testata vesiä ennen kuin ne uppoavat niihin, ja toiseksi he haluavat tavata useampia asiakkaita saadakseen syvempiä näkemyksiä ennen kuin he avaavat lompakkonsa.

Epäonnistuminen ei ole vaihtoehto, joten yritys kulkee varovasti yksinkertaisella eetolla, he voivat liukastua, mutta he eivät halua kaatua. Hidas ja vakaa voittaa kilpailun heille.

Zimaxx Tech – Neuvonantajat ja mentorit

Mentorointitiimiä johtaa turvallisuus- ja turvallisuusalan veteraani – Mr. Pramoud Rao ja neuvottelukuntaan kuuluvat Manohar Bidaye, Pawan Desai ja Rajesh Agnelo.

Zimaxx Tech – kohtaamat haasteet

Yhtiö ei ole kohdannut suuria haasteita toistaiseksi. He kuitenkin valmistautuvat kohtaamaan haasteita tulevaisuudessa. Yritys on aiemmin luonut useita uraauurtavia luokkia, kuten Faksit (1988), Electronic Security (1995), Command Station (1996), SaaS sähköisen turvallisuuden alalla (2012) jne. He ovat erittäin luottavaisia ​​ja varmoja siitä, että he pystyvät lieventämään kohtaamiaan haasteita. He uskovat 5 F:n periaatteisiin: Focus, Fast, Flexible, Fit ja Fun, mikä on heidän menestyksensä mantra.

🔥 Empfohlen:  Kuinka poistaa kommentit käytöstä WordPressissä 9 helpolla tavalla [2023]

Zimaxx Tech – Kilpailijat

Tällä hetkellä yhtiöllä ei ole liiketoiminnassaan suoria kilpailijoita. Vaikka markkinoilla on tusina turvasovellusta, jotka tarjoavat keveitä turvallisuuspalveluita, ne erottaa ne turvallisuuspalveluiden yhdistelmästä, jota tukee heidän komentoasemansa, ja se, että ne tarjoavat hätäpalveluita 90 sekunnissa ympäri Intian ympäri vuorokauden.

Zimaxx Tech – Tulevaisuuden suunnitelmat

Yritys on indeksointivaiheessa ennen kuin he kävelevät, juoksevat ja lopulta sprinttivät. Yritys aloitti pienestä vuokratoimistolla Bandrassa, ja se on perustanut alle 15 Surakshit Bharat Ambassadorin (SMA) ja muutaman turvallisuusalan veteraanin tiimin. Heillä on realistinen suunnitelma tavoitteidensa saavuttamiseksi. Suunnitelma ei ole rohkea eikä mahtipontinen houkutellakseen sijoittajia, vaan se on hyvin realistinen. Alla oleva kaavio havainnollistaa heidän lähestymistapaansa.

Tiedot Vuosi 1 vuosi 2 vuosi 3 vuosi 4 vuosi 5

Pääkaupunki Intia B2B2C 99 360 3,90,941 9,52,472 17,09,497 30,46,695
Pääkaupunki Intia B2C 9,523 22,567 34,873 61,012 1,18,695
Tilaajia yhteensä 1,08,883 4,13,508 9,87,345 17,70,509 31,65,390
Kasvu 279,77 138,77 79,32 78,78


UKK

Mikä on kapteeni Intia – turvallisuuden supersankari?

Captain India – My Safety Superhero on Intian ensimmäinen tekoälyllä toimiva elämänturvasovellus, joka tarjoaa älykkäitä, älykkäitä ja luotettavia turvallisuusratkaisuja liikkeellä ollessasi, milloin ja missä tahansa.

Kuka on Zimaxx Tech Solutions Pvt.:n perustaja. Oy.?

Onkar Sonalkar on Zimaxx Tech Solutions Pvt.:n perustaja. Ltd., joka lanseerasi Captain India – My Safety Superhero.

Mikä on Personal Emergency Response Systems (PERS) -markkinoiden koko?

Personal Emergency Response Systems (PERS) maailmanlaajuisten markkinoiden arvoksi arvioitiin 8,2 miljardia Yhdysvaltain dollaria vuonna 2022.