Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

ZoomBucks Ultimate Review

Seuraava artikkeli auttaa sinua: ZoomBucks Ultimate Review

ZoomBucks arvostelu

Olet luultavasti kuullut Swagbucksista, mutta entä Zoombucks?

Onko tämä kysely- ja palkintosivusto aikasi ja vaivannäösi arvoinen?

Kuten useimmat näistä palkkioista ja tehtäväpohjaisista verkkosivustoista, tulot eivät koskaan tee sinusta rikasta. Mutta siitä ei ole kysymys.

Pienen aikamäärien luopuminen pitkällä aikavälillä voi johtaa mukavaan pieneen voittoon. Kysymys kuuluu, voitko luottaa yritykseen ensinnäkin henkilötietojesi kanssa ja toiseksi rahoittaa?

Tämä arvostelu tutkii ZoomBucks-alustaa, näyttää kuinka pääset alkuun ja auttaa sinua päättämään, kannattaako se käyttää aikasi.

ZoomBucksin pikakatsaus

Chris Panteli

Sivuston suunnittelu ja toimivuus

Yhteenveto

ZoomBucks on loistava alusta, joka tarjoaa hyviä tutkimuksia ja merkitsee selkeästi maksut ja suoritusajat. Voit kotiuttaa pienellä minimimäärällä ja vaihtaa pisteitä lahjakortteihin – mukaan lukien PayPal. Tämä on kannattava tapa ansaita rahaa verkossa.

Mikä on ZoomBucks?

ZoomBucks on klassikko GPT (Get Pay To) verkkosivusto, joka tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden ansaita rahaa ja muita palkintoja vastaamalla kyselyihin, katsomalla mainoksia, lukemalla sähköposteja, täyttämällä online-tarjouksia, ostoksia, pelaamalla erilaisia ​​pelejä ja suosittelemalla ystäviä.

Sivusto on kauniisti muotoiltu, siinä on helppo navigoida, ja siinä on selkeästi merkitty kunkin kyselyn ansaintapotentiaali ja kesto. Pidän todella tästä sivuston ominaisuudesta, koska sen avulla voit suunnitella etukäteen ennen kuin aloitat ja pyyhkiä pois puolet päivästä (ollut siellä)!

Useimmissa tapauksissa kunkin kyselyn efektiivinen tuntihinta on ehdottomasti aikasi arvoinen – keskimäärin noin 10-20 dollaria tunnissa. Tätä korkoa voidaan optimoida tekemällä vain parhaan maksuajan arvioidut tutkimukset, jotka voit helposti arvioida etukäteen.

Kokemukseni mukaan kyselyn pituutta koskevat tiedot ovat tarkkoja – ja jos jatkat lukemista, voit katso kun teen kyselyn‘.

Siellä on myös mahdollisuus katsoa videoita ja ottaa vastaan ​​tarjouksia. Videotarjoukset ovat yleensä ongelmallisempia, matalapalkkaisia ​​ja tehottomia kasvattamaan ZoomBucks-saldoasi, ja tästä syystä välttelisin sivuston “katso videoita” -osuutta ja pysyn kyselyissä ja tarjouksissa.

Zoombucks-huijaus vai legit?

ZoomBucksin omistaa ja ylläpitää Reward Holdings Limited joka sijaitsee Hongkongissa. Tämä yritys on myös takana GrabPoints; toinen suosittu Get-Paid-To (GPT) -sivusto. Nähtyään varhaisen menestyksen palkintoalueella, he ostivat ZoomBucksin vuonna 2019 ja lanseerasivat uudelleen pian sen jälkeen.

ZoomBucksilla on Trustpilot-pisteet 4,3 yli 75 % myönteisillä arvosteluilla käyttäjiltä. Monet käyttäjät raportoivat oikea-aikaisista maksuista, verkkosivuston optimaalisesta toimivuudesta ja kohtuullisista kyselyiden pituuksista. Yksi haittapuoli on, että 3. tason maissa on yleensä vähemmän tarjouksia ja alhaisemmat ansaintamahdollisuudet.

Kuten kaikkien näiden GTP-verkkosivustojen kohdalla, legitimiteetti arvioidaan parhaiten kollektiivisen mielipiteen perusteella. Yritys itsessään on luotettava, ja sen toiminta näyttää olevan parhaiden käytäntöjen mukaista. Minulla ei henkilökohtaisesti ole ollut ongelmia ZoomBucksin kanssa.

Pysy turvassa verkossa, kun käytät ZoomBucksia ProtonMailin kanssa

ProtonMail käyttää päästä-päähän-salausta ja nolla-salausta sähköpostien suojaamiseen. Voit hankkia täysin suojatun ilmaisen tilin tai päivittää ProtonVPN:n mukana tulevaan ammattisuunnitelmaan – lisäturvaa varten.

Aina kun uskaltaudut online-rahankeräyksen maailmaan, on tärkeää olla vastuussa henkilötiedoistasi ja toiminnoistasi. Vaikka on pyritty kaikin tavoin suosittelemaan vain luotettavia resursseja, on aina olemassa riski. Tätä voidaan lieventää käyttämällä palomuuria, päivitettyjä ohjelmistoja, monimutkaisia ​​salasanoja ja ripaus tervettä järkeä.

🔥 Empfohlen:  2 199 dollarin Hed Unity Wi-Fi -kuulokkeet ovat ensimmäiset, jotka tarjoavat häviöttömän korkean resoluution äänen

Kuinka liityt ZoomBucksiin

The ZoomBucks-kirjautumisprosessi on niin suoraviivaista kuin se voi olla. Voit joko kirjoittaa sähköpostiosoitteesi tai käyttää yhden napsautuksen Facebook-linkkiä ja odottaa vahvistussähköpostia. Muista tarkistaa roskapostikansiosi siltä varalta, että se ei pääse pääpostilaatikkoosi.

Kun olet napsauttanut vahvistaaksesi, sinut ohjataan takaisin verkkosivustolle, jossa sinua tervehditään ensimmäisen kerran 200 ZoomBucksia – tervetuliaisbonus tilisi avaamiseksi.

Jos et halua yhdistää Facebook-tiliäsi, käytä vain vaihtoehtoista sähköpostiosoitettasi, jos sinulla on sellainen. Muista, että on aina hyvä idea erottaa henkilökohtaiset sähköpostisi kirjautumisestasi.

Kuinka ansaitset rahaa ZoomBucksilla?

ZoomBucks tarjoaa useita tapoja ansaita rahaa alustansa kautta – kyselyt ovat tehokkain tapa kerätä pisteitä. Alustan käytön yleistavoitteestasi riippuen saattaa olla syytä harkita aikasi priorisoimista kyselyihin ennen kuin siirryt vaihtoehtoisiin menetelmiin.

Vastaa kyselyihin

Kuten kaikilla GPT-sivustoilla, ZoomBucks-kyselyt ovat tapa kerätä tietoja yrityksille, jotka haluavat parantaa tuotteitaan ja palveluitaan antamiesi tietojen avulla. Tällä tiedolla on arvoa, ja ZoomBucks toimii eräänlaisena välittäjänä, jolloin he ottavat osan voitosta ja jakavat loput.

Asia, josta pidän todella ZoomBucks-alustassa, on kyselyosion suunnittelun intuitiivinen luonne ja se, kuinka helppoa on navigoida ansaintapotentiaalissa ja aikasitoumuksissa etukäteen.

Kun olet valinnut kyselyn, sinut yhdistetään kyselyn tarjoajaan ja sinun on vastattava kysymyksiin rehellisesti. Tämä osa on helppo, ja niin kauan kuin olet totuudenmukainen ja annat vastauksesi, maksun saaminen ei ole ongelma.

Käytettävissä olevat kyselyt kestävät 1 minuutista 20+ minuuttiin ja maksavat 50-5000+ pistettä. Kirjoitushetkellä alustan eniten maksettu kysely on nimeltään “Kerro meille mielipiteesi” ja kestää 13 minuuttia maksamalla 5525 pistettä.

Tarjotut kyselyt räätälöidään käyttäjäprofiilisi mukaan ja yhdistetään jo itsestäsi antamiesi tietojen perusteella.

Tässä on video, jossa osallistun ZoomBucks-kyselyyn reaaliajassa – pisteet hyvitetään automaattisesti tililleni:

Napauta kahdesti ladataksesi ja avaa sitten Video…

Täydelliset tarjoukset

Tarjoukset-osio on luultavasti eniten maksettu – mutta muista, että siellä on usein muutakin tekemistä kuin vain kysymyksiin vastaaminen. Itse asiassa monet tarjouksista vaativat ensimmäisen talletuksen asianomaiselle yritykselle, mutta palkinnot ovat yleensä todella hyviä.

Osallistuaksesi kyselyihin tehokkaasti sinun on annettava henkilökohtaisia ​​tietoja ja väestötietoja – mutta tätä ei aina tarvita, jos haluat vain täyttää tarjoukset.

ZoomBucks-alustalla on itse asiassa neljän tyyppisiä tarjouksia, jotka sisältävät:

Maksulliset kokeilutarjoukset

Täällä maksat vähimmäismaksun kokeilujakson ajalta, ja sitten luottokorttiasi laskutetaan normaalista tilauksesta. Ansaitset bonuksen rekisteröitymisestä, mutta sinun tulee muistaa peruuttaa ennen koeajan päättymistä.

Maksuttomat kokeilutarjoukset

Seuraavat tarjoukset koskevat maksuttomia kokeilujaksoja, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse maksaa mitään kokeilujaksosta. Luottokorttiasi voidaan kuitenkin laskuttaa ennalta määritellyn ajan kuluttua – joten sinun on jälleen muistettava peruuttaa veloitusten välttämiseksi.

Vieraile verkkosivustoilla

Vieraile vain vaaditulla verkkosivustolla ja suorita tehtävät tai testaa sitä. Tämän jälkeen saatat joutua täyttämään kyselyn pisteiden saamiseksi.

Testaa sovelluksia

Sinun on testattava sovelluksia käyttämällä niitä ja mahdollisesti vastattava kyselyyn kokemuksiesi perusteella.

Vaihtorahat

Ansaitse pisteitä aina, kun teet ehdot täyttävän oston kumppanisivustolta tai kaupasta. Mitä enemmän ostat, sitä enemmän pisteitä ansaitset – mutta muista, että tämä kannattaa tehdä vain, jos tarvitset tai haluat tuotteen, josta maksat!

🔥 Empfohlen:  Mobiilipelisovellusten nousu 2023

Suositus: 11 parasta Cashback-sovellusta säästää rahaa

Katsoa videoita

Kuulostaako unelmalta saada maksu videoiden katsomisesta? Valitettavasti se ei tule olemaan uusimman Netflix-hitin peräkkäisiä jaksoja, vaan sen sijaan mainoksia. Se on kuitenkin melko helppo tapa tallettaa joitain pisteitä.

ZoomBucks tekee maksun saamisesta mainosten katsomisesta helppoa ja tarjoaa erilaisia ​​kanavia, jotka palvelevat kaikkia kiinnostuksen kohteita (urheilu, viihde ja elämäntapa). Saatavilla olevat kanavat vaihtelevat sijainnistasi riippuen, mutta voit vaihdella kanavien välillä muuttaaksesi sitä hieman.

Jokaisella tarjouksella on erilaiset vaatimukset pisteiden ansaitsemiseksi, ja sinun on katsottava loppuun asti, jotta ne hyvitetään.

Mitä ovat ZoomBucks-pisteet?

ZoomBucks toimii pistejärjestelmässä ja tilillesi hyvitetään ZoomBucks-pisteitä, kun olet suorittanut tietyn tehtävän. Jotkut ihmiset haluavat maksaa suoraan dollareina tai lahjakorttia vastaavina summina. Mutta sillä ei todellakaan ole väliä, kunhan ymmärrät muuntokurssin – mikä on yksinkertaisesti 1000 ZB on yhtä suuri kuin 1 dollari.

Voit myös tehokkaasti laskea tuntihintasi mille tahansa kyselylle tai tehtävälle yksinkertaisesti tarkistamalla etukäteen. ZoomBucks ilmoittaa selkeästi tehtävistä ja kyselyistä ansaitsemasi pistemäärän sekä kuinka kauan niiden suorittaminen kestää.

Sivustolla tällä hetkellä saatavilla oleva esimerkkikysely tarjoaa 6800 ZB ja sen täyttäminen vie 10 minuuttia – siksi tämän kyselyn dollarisumma on 6,80 dollaria ja se vastaa tuntipalkkasi 40,80 dollaria/tunti – ei liian nuhjuinen, hei?

Kuinka Zoombucks maksaa?

Tämä on tärkeä osa – kuinka saada palkkaa kaikesta kovasta työstäsi suorittamalla lukemattomia kyselyitä ja näyttelemällä päämäärättömästi TV-mainoksissa. No, ZoomBucksilla, kuten monilla muilla GPT-sivustoilla, se on melko tavallinen prosessi ja melko yksinkertainen.

Ensinnäkin vaadittava vähimmäisnostosumma on 3000 ZB-pistettä, mikä vastaa 3 dollaria. Tämä on mukavan alhainen minimi ja tekee alustasta hieman kilpailijoita edellä palkan saamisen suhteen. Mikään ei ole pahempaa kuin naurettavan korkea kotiutusminimi – se vain tekee käteisen saamisesta todellista tuskaa!

Kun olet kerännyt tarvittavan määrän pisteitä, voit lunastaa ne verkkosivuston palkinto-osiossa. Tämä on todella yksinkertainen prosessi, ja voit valita suosituista lahjakorteista (Best Buy, Walmart, Google Play, Amazon jne.) tai jos haluat käteistä, sinulla on PayPal-vaihtoehto.

On syytä huomata, että vaihdossa ei yleensä ole vertailukelpoista muuntokurssia. Tämä on yleinen käytäntö ja osittain se, miten alusta ansaitsee rahansa. Esimerkiksi 5 dollarin PayPal-kortti maksaa kirjoitushetkellä 5150 ZB-pistettä tai 5,15 dollaria.

ZoomBucks plussat vs miinukset

Tässä on nopea erittely ZoomBucksin eduista ja haitoista, jotta voit tehdä tietoisemman päätöksen, kun päätät, haluatko käyttää alustaa:

Plussat

 • Kaunis verkkosivusto, joka on hyvin suunniteltu ja helposti navigoitava.
 • Tutkimusajat ja maksut on merkitty selkeästi.
 • Hyväksyy jäseniä ympäri maailmaa.
 • Suhteellisen alhainen nostokynnys.
 • Nopea 48 tunnin palkkion lunastus suoraan postilaatikkoon.
 • Ystäväsuositusten ansaintapotentiaalille ei ole rajoituksia.

Haittoja

 • Parempi ansaintapotentiaali Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa.
 • Tarjoukset edellyttävät henkilötietoja.
 • Points-to-Cash -konversio vähän alhainen (1000 pistettä = 1 dollari)

Onko Zoombucks sen arvoinen?

Kuten kaikilla GPT-sivustoilla, kysymys siitä, kannattaako se vai ei, on todella yksittäisen käyttäjän vastuulla. Jos olet monimiljonääri, joka asuu yksityisellä saarella, suosittelen, että 8 minuutin kyselyiden tekeminen muutaman dollarin ansaitsemiseksi ei todennäköisesti ole asia, jota harkitset. Mutta meille tavallisille kuolevaisille todellinen kysymys on, saatko sinulle palkkaa ponnisteluistasi?

🔥 Empfohlen:  Miksi ChatGPT-liiketoiminnan on määrä epäonnistua

Vastaus tähän kysymykseen on kyllä, ZoomBucks on aikasi ja vaivan arvoinen.

Ja kyselyt ovat hienosti organisoituja, helppo arvioida ennen niiden valintaa ja maksaa kunnollinen hinta vaadituista pituuksista. Voit varmasti ansaita kunnollista rahaa ZoomBucksilla, ja jos haluat kattaa viikoittaiset Starbucks-kahvikulut, tämä auttaa varmasti!

Zoombucksin vaihtoehdot

Sanon aina, että paras strategia, jonka voit käyttää tuottosi maksimoimiseksi GPT-sivustoilla, on käyttää useampaa kuin yhtä! Tällä tavalla saat enemmän näkyvyyttä korkeapalkkaisille mahdollisuuksille ja voit käyttää aikaasi ansaitaksesi enemmän rahaa.

Avaruudessa toimii nykyään niin monia kunnollisia verkkosivustoja – ja minulla on henkilökohtaisesti ollut suuri menestys paitsi kokeiltujen ja testattujen vakiintuneiden sivustojen, myös uudempien lasten kanssa.

Jos haluat tutustua mammuttiviestiini tavoista päästä ilmaista rahaa, katso sitten artikkelini, joka kattaa aiheen laajasti täältä. Muuten tässä on 3 loistavaa vaihtoehtoa ZoomBucksille, joita saatat haluta kokeilla:

 1. Swagbucks – Todennäköisesti lopullinen ratkaisu saada palkkaa yksinkertaisista tehtävistä, videoiden katselusta kyselyihin ja kaikkeen siltä väliltä. Swagbucks on GPT-skenen tukipilari, ja se on ollut luotettu rahantekosivusto vuodesta 2008 lähtien.

Hanki 5 dollaria ILMAISEKSI juuri nyt

Rekisteröidy Internetin parhaimpaan palkintoalustaan ​​ja ansaitse a 5 dollarin tervetuliaisbonus
Ansaitse enemmän cashbackilla kaikista ostoksistasi, katsomalla videoita, pelaamalla pelejä ja vastaamalla kyselyihin. Jotkut käyttäjät voivat tehdä ylimääräisen 200+ dollaria kuukaudessa!!

 1. Kysely Junkie – Jos pidät kyselyistä, tämän on ehdottomasti oltava tehtävälistallasi. Ne ovat hyvämaineinen sivusto, joka laittaa oikeaa rahaa taskuusi kyselyn kysymyksiin vastaamiseen.
 1. Vastaaja – Mitä tulee maksuihin, Respondent on varmasti GPT-markkinoiden poikkeava. Vaikka sinulla on oltava ammatillinen tausta, opintojen keskimääräinen tuntipalkka on 150–700 dollaria – taustastasi riippuen. Osallistuminen kannattaa ehdottomasti, jos kelpoisuusvaatimukset täyttyvät.

UKK

Mikä on ZoomBucks?

ZoomBucks on GPT-sivusto, joka tarjoaa tutkimuksia, tarjouksia ja pieniä tehtäviä vastineeksi pisteisiin – jotka voidaan lunastaa lahjakorteiksi ja PayPal-käteiseksi.

Onko ZoomBucks com aito verkkosivusto?

Kyllä, verkkosivusto on laillinen, sillä verkosta löytyy monia myönteisiä arvosteluja – ja sen omistaa Reward Holdings Limited, joka myös ylläpitää GrabPoints-pisteitä.

Kuinka paljon ZoomBucks maksaa?

1000 ZoomBucks-pistettä (ZB) ovat 1 dollarin arvoisia.

Kuinka saan ilmaista PayPal-rahaa?

ZoomBucksilla on PayPal-maksuvaihtoehto, joka alkaa vähintään 5 dollarin nostosummasta – tai tällä hetkellä 5150 ZB-pisteestä. Voit saada nämä rahat ilmaiseksi täyttämällä kyselyitä tai pieniä tehtäviä suoraan ZoomBucks-alustalla.

ZoomBucks arvostelu

Table of Contents