Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

ZTE laittaa uuden Under Display -kameran 799 dollarin Axon 40 Ultraan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: ZTE laittaa uuden Under Display -kameran 799 dollarin Axon 40 Ultraan

ZTE on sitoutunut kehittämään Under Display Camera (UDC) -kameraa, ja sen uusimmassa älypuhelimessa, Axon 40 Ultrassa, on uusi versio asennettuna sen 6,8 tuuman näytön alle. Yllättävän tehokkaalla puhelimella on myös yllättävän edullinen hinta, ja se tulee lähitulevaisuudessa saataville maailmanlaajuisesti.

Aloitetaan UDC:stä. ZTE sanoo, että älykkään tekniikan ja aiemmista versioista opittujen kokemusten ansiosta Axon 40 Ultran kamera ottaa parempia kuvia ja varmistaa samalla, että sen ympärillä oleva näyttö on selkeämpi. 16 megapikselin UDC:n pikselit ovat herkempiä valolle, ja uusi tekoäly auttaa minimoimaan kohinaa. Lisäksi kamera vähentää häikäisyä ja sumua reaaliajassa, mikä lupaa “parempaa kuvan selkeyttä ja läpinäkyvyyttä”.

UDC:iden elämän alku on ollut vaikea, ja jopa Samsungilla on ollut vaikeuksia saada ne suoraan Galaxy Z Fold 3:een. Axon 40 Ultrassa se on asetettu 6,8 tuuman AMOLED-näytön yläosaan, jonka resoluutio on 2480 x 1116 pikseliä. 120 Hz virkistystaajuudella. Sen kummallakin puolella on dramaattinen 71 asteen kaari, mikä antaa sille kehyksettömän ulkonäön ja muistuttaa puhelimia, kuten Huawei Mate 40 Prota. Takana on kolme kameraa, kukin 64 megapikseliä.

64 megapikselin pääkameran lisäksi on 64 megapikselin laajakulmakamera sekä 64 megapikselin telekamera, joka pystyy ottamaan 5,7-kertaisen optisen zoomin kuvia. Ominaisuuksiin kuuluu optinen ja elektroninen kuvanvakain, 8K-videotallennus ja erilaiset tilat, mukaan lukien useita yötaivaan valokuvien ottamista. Kaikki tämä saa virtansa Qualcommin Snapdragon 8 Gen 1 -prosessorista ja 5 000 mAh:n akusta, jossa on 65 watin pikalataus.

ZTE ei mainitse ohjelmistoa lehdistötiedotteessaan. ZTE ei enää elä aiempien rajoitustensa varjossa, joten Google Playn ja Googlen mobiilipalvelujen pitäisi olla mukana. Ei kuitenkaan tiedetä, mikä versio siitä tulee tai mikä ohjelmistopäivityssitoumus ZTE:llä on tätä kirjoitettaessa. Ei myöskään tiedetä, mitä 5G-taajuuksia puhelin tukee kaikkialla maailmassa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka sammuttaa kameran ääni Snapchatissa

Entä hinta? ZTE Axon 40 Ultra maksaa 799 dollaria tai 709 Englannin puntaa, ja se on saatavilla 21. kesäkuuta alkaen ZTE:n verkkokaupan kautta. Maailmanlaajuinen julkaisu sisältää Yhdysvaltojen, Iso-Britannian, Kanadan, suurimman osan Euroopasta, Lähi-idän ja Afrikan. ZTE Axon 30 Ultra oli miellyttävä yllätys ja sai suosituksen arvostelussamme, ja toivomme, että positiivinen suuntaus jatkuu jatkossa.