Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

College Library Management Softwaren merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: College Library Management Softwaren merkitys

Suurin puoli tässä on organisaatio; Vaikka ALA tarjoaa kymmeniä tietosivuja ja oppaita kirjaston perustamisesta ja ylläpidosta sekä liittovaltion standardien mukaisesti että intuitiivisesti ja yksinkertaisella tavalla, oppaat eivät yksin riitä pitämään kirjastoa järjestyksessä. oikea tapa.

Yliopisto- ja yliopistoelämässä tämä on vielä tärkeämpää. Yliopistokirjaston on palveltava entistä laajempaa käyttäjäkuntaa, ja sen on oltava riittävän helppo hallita, jotta jokainen voi saada tarvitsemansa kokeita edeltävinä viikkoina, mikä voi tuntua mahdottomalta käsitellä monien korkeakoulujen toimintabudjetilla.

Kirjapankki

Bozeman Daily Chronicle raportoi äskettäin, että Montanan yliopistokirjastot, mukaan lukien Montana State University ja University of Montana, hakivat 1,79 miljoonaa dollaria kirjastonsa tuomiseksi digitaaliseen sfääriin, jotta opiskelijat voivat käyttää kaivattuja tekstejä tietokoneen kautta kävellen sijaan. Tämä maksaisi ohjelmistojärjestelmän, joka pystyy tarjoamaan pääsyn satoihin tietokantoihin ja aikakauslehtien tilauksiin opiskelijoille kaikkialla osavaltiossa – pakollinen hankinta korkeakoulukirjastoille, jotka kamppailevat pysyäkseen ajan tasalla kehittyvän teknologian kanssa ja auttamaan opiskelijoita sietämään nousevia lukukausimaksuja. .

Digitaaliseksi siirtyminen ei kuitenkaan tarkoita vain tekstin siirtämistä verkkoon; palvelut, kuten Edited, tarjoavat helppokäyttöisiä organisaatioohjelmistoja koulukirjastoille eri puolilla maata. Paras ohjelmisto tarjoaa joukon avainominaisuuksia, jotka pitävät kirjastot järjestyksessä koulutusympäristöä varten:

  • Uloskirjautumis- ja sisäänkirjautumishistoria käyttäjän ja kirjan mukaan
  • Raportit yksittäisten kirjojen katoamisesta ja vahingoittumisesta
  • Vahingonkorvausten ja myöhästyneiden palautusten arkistointi ja sakkojen periminen
  • Raportointivaihtoehdot viittaavat yllä oleviin ominaisuuksiin
  • Yksilölliset tunnusnumerot seurantatarkoituksiin

Tämä on erityisen tärkeää korkeakoulukirjastoille, koska sen avulla kirjastot voivat koota profiileja opiskelijoista, joilla on toistuvia myöhästyneitä palautuksia ja kirjavaurioita, mikä helpottaa näistä ongelmista ilmoittamista muille henkilökunnan jäsenille ja käsittelee asioita perusteellisemmin. Se helpottaa myös muiden erityistä oppimateriaalia tarvitsevien opiskelijoiden kirjojen löytämistä.

🔥 Empfohlen:  6 parasta kuvan taustan poistotyökalua | Bg Remover

Tee harjoittelusta helpompaa

Käyttää kirjaston palveluita, kuten college hallintaohjelmisto Edited hyödyttää myös henkilökuntaa ja opiskelijoita. ManagementHelp.org raportoi, että minkä tahansa organisaation henkilökunnan on oltava perehtynyt kaikkeen viestinnästä etiikkaan ja yleiseen turvallisuuteen, joten arkistoinnin ja jäljityksen yksinkertaistaminen on avain kirjastoon, joka toimii kuin tarkoitettu hyvin öljytty kone. olla.

Mahdollisuus seurata kirjan kassahistoriaa, ryhmitellä useita kopioita yhden sateenvarjon alle ja jopa seurata yksittäisten opiskelijoiden kassahistoriaa voi nostaa korkeakoulun kirjastosi tavallisesta huippuluokkaan. Mitä helpompi käyttää ja nykyaikaisempi käyttöliittymä, sitä helpommin suurin osa henkilöstöstä oppii käyttämään ohjelmistoa ja saamaan seuranta- ja hyllykirjoja nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan. Oikeiden ohjelmistojen käyttäminen voi paitsi nopeuttaa kirjastosi toimintaa, myös antaa kirjastonhoitajille mahdollisuuden ryhtyä opinnäytetyön tai finaaliin valmistautuvien opiskelijoiden opintoavustajiksi; Tämän ohjelmiston avulla voit seurata yksittäisten kirjojen, mutta myös yksittäisten opiskelijoiden, kirjautumishistoriaa. Tämän ansiosta kirjastonhoitajat voivat antaa opiskelijoille luettelon kaikista kirjoista, joita he ovat tarkastaneet koko uransa aikana korkeakoulussa, ja varmistavat, että he löytävät aina kaikki teoksessaan mainitsemansa kirjat riippumatta siitä, kuinka kauan sitten teos on kirjoitettu.

Paperin ja musteen digitalisointi

Teknologisesta kehityksestä huolimatta todennäköisyys, että kirjastonhoitaja korvataan edistyneimmälläkin ohjelmistolla, on pieni, mikä tarkoittaa, että on parasta etsiä ohjelmistoja, jotka toimivat koulusi ja henkilökuntasi kanssa. Se on olennainen osa kirjaston hyvää johtamista, henkilöstön asianmukaista koulutusta ja kykyä tarjota kaikki opiskelijoiden tarvitsemat palvelut korkeakoulukirjastoista riippumatta heidän tasosta tai koulutusalasta.

Oikean ohjelmiston valitseminen kirjastoosi voi olla hieman pelottavaa, olitpa päivittämässä tai siirtymässä digitaaliseen käyttöön ensimmäistä kertaa. Voit olla varma, että täydellinen ohjelmisto on saatavilla, ja niin kauan kuin tiedät mitä tarvitset, voit löytää sen. Riippumatta siitä, millä budjetilla sinulla on tänä vuonna työskennellä, siellä on palvelu, joka auttaa sinua modernisoimaan korkeakoulukirjastosi tällä kaudella.