Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Magento 2 WhatsApp Chat -laajennus [Complete Guide]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Magento 2 WhatsApp Chat -laajennus [Complete Guide]

Tässä digitaalisessa maailmassa markkinoilla on useita sosiaalisen median sovelluksia ja verkkosivustoja. WhatsApp on yksi yleisimmin käytetyistä viestintäkanavista maailmanlaajuisesti. Eräässä Statistan raportissa todettiin, että aktiivisten WhatsApp-käyttäjien määrä nousi maaliskuussa 2020 kahteen miljardiin, mikä oli miljardi helmikuussa 2016. Facebook osti sen 19 miljardilla Yhdysvaltain dollarilla helmikuussa 2014.

Asiakkailla voi olla useita kysymyksiä tehdessään ostoksia tai tilaaessaan tuotetta verkossa. He haluavat aina nopean vastauksen kyselyihinsä tai tarvitsevat myynnin jälkeistä tukea. Tällaista ratkaisua ei kuitenkaan ole mahdollista antaa asiakkaille tällaisia ​​palveluita oletusarvoisesti Magento 2:ssa. WhatsApp, joka on yksi tärkeimmistä viestintäsovelluksista, on yksi kätevimmistä viestintätavoista asiakkaillesi.

Meetanshi on siis keksinyt laajennuksen saadakseen nopean yhteyden potentiaalisiin asiakkaisiin ja saadakseen tehokkaan yhteydenpidon. WhatsApp Contact for Magento 2 -laajennuksen avulla voit yhdistää potentiaaliset asiakkaat välittömästi yhdellä napsautuksella ja vakuuttaa heidät konversioon.

Asiakkaat voivat helposti ottaa yhteyttä kauppojen omistajiin WhatsAppin kautta, mikä vähentää aikaa ja vaivaa verrattuna sähköpostiin.

Sisällysluettelo

Magento WhatsApp Contact -laajennus auttaa voittamaan asiakkaidesi luottamuksen ja helpottaa kahdenkeskisen yhteyden muodostamista WhatsApp-chatin kautta. Tällainen kahdenkeskinen keskustelu antaa käyttäjille henkilökohtaisen kosketuksen, mikä parantaa käyttäjien ostokokemusta.

Moduuli helpottaa yhteydenpitoa kauppojen omistajiin entistä paremmin ja nopeammin. Konversion tehostamiseksi on ratkaisevan tärkeää huolehtia vierailijoista oikeaan aikaan ja tarjota heille nopeaa tukea, vastata heidän kyselyihinsä välittömästi. Paranna käyttökokemusta, rakenna luottamusta ja lisää brändiuskollisuutta Meetanshin Magento 2 WhatsApp Chat -laajennuksen avulla!

Selviytyäkseen tässä kilpailumaailmassa kauppojen omistajat löytävät aina tapoja pitää yhteyttä asiakkaisiinsa ja houkutella uusia asiakkaita myymälöihinsä. Olemme tilanteessa, jossa tavalliset viestintäkanavat, kuten puhelin ja sähköposti, eivät enää toimi.

Joten verkkokaupan omistajat tarvitsevat kätevän menetelmän, joka voi tarjota sujuvan kommunikaatiotavan ja siten lisätä konversion mahdollisuuksia. Lisäksi se voi myös auttaa myymälöiden omistajia tarjoamaan parempaa huoltopalvelua asiakkaiden säilyttämisen parantamiseksi.

🔥 Empfohlen:  Suffiksikentän näyttäminen Magento 2:ssa

WhatsApp on yksi näkyvimmistä viestisovelluksista, joita käytetään laajalti ympäri maailmaa. Kauppiaiden on jopa helppoa hyödyntää tätä kanavaa ja kommunikoida helposti asiakkaiden kanssa. Whatsapp Magento 2 -laajennus mahdollistaa tehokkaan kahdenkeskisen viestinnän asiakkaidesi kanssa. Mutta tällainen sosiaalisen median alusta ei salli yhteydenottoa henkilöön tallentamatta matkapuhelinnumeroa.

Pysyäksesi yhteydessä asiakkaisiin ja kommunikoidaksesi tehokkaasti, WhatsApp-linkkigeneraattori luo linkkejä, jotka helpottavat huomattavasti yhteydenottoa WhatsAppin kautta.

Jotkut syyt valita WhatsApp-yhteyshenkilö Magento 2:lle ovat seuraavat:

Houkuttele potentiaalisia asiakkaita

Magento 2 WhatsApp -laajennus auttaa lisäämään myyntiä ja houkuttelemaan myymälääsi laajan asiakaskunnan. Tuotteiden URL-osoitteiden, tuotteen nimen, kuvauksen jakaminen whatsApp-yhteyshenkilöille ja -ryhmille on helppoa yhdellä napsautuksella. Tämän moduulin avulla voit luoda mukautettuja painiketunnisteita ja oletusviestejä, jotka tekevät niistä tarpeeksi houkuttelevia, jotta potentiaaliset asiakkaat voivat vierailla sivustollasi.

Pysy yhteydessä asiakkaisiisi

Liian pitkä vastauksen odottaminen voi aiheuttaa huonon käyttökokemuksen, alentaa tulosprosenttia ja johtaa asiakkaiden tyytymättömyyteen. Magento WhatsApp -integraation käyttäminen Magento Storen kanssa parantaa asiakaskokemusta ja rakentaa luottamusta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa. Siten yksinkertaisesti napsauttamalla painiketta asiakas saa kaikki tiedot tuotteesta käden ulottuvilla. Siksi Magento 2 WhatsApp -chat auttaa sinua luomaan kahdenkeskisen yhteyden asiakkaidesi kanssa.

Parantaa asiakaskokemusta

Oikea-aikainen kommunikointi potentiaalisten asiakkaiden kanssa on ratkaisevan tärkeää, koska se tarjoaa mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan ja saada heidät konversioon. Joskus asiakkailla voi olla kysyttävää ostetusta tuotteesta tai verkkotilauksesta. Joten myymäläsi tällaisessa vaiheessa asiakaspalvelun laatu ratkaisee muuntoprosentin. Älä siis koskaan menetä asiakasta palvelullasi. Voita asiakkaidesi luottamus ja uskollisuus ja luo vahva suhde Magento 2:n WhatsApp-laajennuksella.

Mainosta tuotteitasi

WhatsApp on tehokas viestintäkanava, joka tarjoaa suuremman tavoittavuuden ja voi helposti tarjota henkilökohtaista yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiisi. Magento WhatsApp Chat -laajennuksen avulla on helppoa jakaa tuotteiden URL-osoitteita sekä tuotteen otsikkoa, kuvausta WhatsApp-yhteyshenkilöille ja -ryhmille erittäin nopeasti, yhdellä napsautuksella.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ankkuriteksti toimii SEO:ssa? (Prosessi selitetty)

Kuinka konfiguroida ja integroida Magento 2 WhatsApp-keskustelulaajennus?

Vaihe 1: Voit määrittää laajennuksen kirjautumalla sisään Magentoon ja siirtymällä kohtaan kaupat > Asetukset > WhatsApp-yhteystiedot, ja ota laajennus käyttöön. Valitse ottaako WhatsApp-yhteystiedot käyttöön joko työpöytä-, mobiili- tai molemmissa tiloissa. Aseta oletuskeskusteluviesti, jonka haluat jakaa, kun käyttäjät napsauttavat yhteydenottopainiketta.

Vaihe 2: Järjestelmänvalvoja voi asettaa painikkeen tyypin joko kuvakkeeksi, laatikoksi tai QR-koodityypin WhatsApp-painikkeen asetuksiksi ja voi syöttää matkapuhelinnumeron, jotta käyttäjät voivat ottaa nopeasti yhteyttä ja kirjoittaa tekstin, joka näytetään hiirellä. Se jopa auttaa järjestelmänvalvojaa asettamaan painikkeen taustavärin ja kuvakkeen käyttöliittymässä näytettäväksi.

On mahdollisuus näyttää yhteydenottopainike tietylle ajanjaksolle. Järjestelmänvalvoja voi sijoittaa yhteydenottopainikkeen kätevästi ja valita painikkeen animaatiotehosteen.

Kuvaketyyppi Whatsapp Yhteystiedot-painikkeen asetukset

Vaihe 3: Laatikkotyyppi WhatsApp Contact -painikkeen asetukset ovat seuraavat:

Laatikkotyypin whatsapp-yhteyspainikkeen asetukset

Vaihe 4: QR-koodityypin WhatsApp Contact -painikkeen asetukset ovat seuraavat:

QR-koodityypin Whatsapp-yhteyspainikkeen asetukset

Vaihe 5: Voit helposti lisätä useita chat-agentteja valitsemalla WhatsApp-yhteyspainikkeen tyypin. Tietojen mukana on mahdollista nähdä jo luodut chat-agentit.

Hallitse Whatsapp-chat-agentteja

Vaihe 6: Napsauttamalla “Lisää uusi” voit lisätä uusia chat-agentteja, jotka sisältävät tietoja, kuten nimen, osaston numeron, matkapuhelinnumeron, oletusviestin, valokuvan chat-agentista, tilan ja vaihtoehdon kauppanäkymälle, jolle haluat ottaa chatin käyttöön. agentti.

Lisää uusi chat-agentti

Vaihe 7: Kun laajennus on määritetty, käyttäjät voivat nähdä WhatsApp-yhteystiedot -painikkeen käyttöliittymässä. Jos yhteydenottopainike on laatikkotyyppinen, sitä napsauttamalla he voivat vierailla käytettävissä olevien chat-agenttien kanssa, valita chattailun jonkun kanssa ja saada nopeasti uudelleenohjauksen WhatsAppiin jatkaakseen keskustelua agentin kanssa tuotteista tai palveluista. Jos yhteydenottopainike on kuvaketyyppinen, käyttäjät voivat napsauttaa ja ohjata keskustelemaan järjestelmänvalvojan kanssa.

Whatsapp-yhteystietokuvakkeen tyyppi -painike käyttöliittymässä

Vaihe 8: WhatsApp Contact Box -painiketyypit, jotka ovat käytössä käyttöliittymässä, ovat seuraavat:

WhatsApp-yhteystietolaatikon tyyppipainike käyttöliittymässä

Vaihe 9: Jos yhteydenottopainike on QR-koodityyppinen, käyttäjät voivat napsauttaa ja saada uudelleenohjauksen keskustelemaan järjestelmänvalvojan kanssa.

Whatsapp Contact QR-koodityyppipainikkeen asetukset

Vaihe 10: Kun käyttäjä on ohjattu WhatsApp-keskusteluun valitun chat-agentin kanssa, se näyttää oletusviestin, joka lisää tekstiä kyselyyn, kysymykseen tai palautteeseen.

🔥 Empfohlen:  Parhaat pörssivälittäjän tarjoukset, tarjoukset ja bonukset (päivitetään kuukausittain)

Yhteydenottoviesti Whatsappissa

Johtopäätös

Meetanshin Magento 2 WhatsApp Chat Extension -laajennus auttaa asiakkaita ottamaan sinuun yhteyttä WhatsAppin kautta välittömästi. Näin kaupan omistajat voivat olla välittömässä henkilökohtaisessa yhteydessä asiakkaisiinsa ja parantaa asiakkaiden ostokokemusta.

Tämä laajennus auttaa myös kauppiaita ottamaan käyttöön WhatsApp-chatin ja jakamaan toimintoja sujuvan sovellusintegraation avulla. Se voi auttaa parantamaan viestintääsi potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja jopa kasvattaa yrityksesi uskollisuutta.

Tarjoa asiakkaillesi saumaton asiakaskokemus WhatsAppin kautta ja lisää myyntiä Meetanshin WhatsApp-chatin ja jakamisen ja WhatsApp-liiketoiminnan avulla Magento 2:lle.

Magento 2 WhatsApp Yhteystiedot

Auta asiakkaita ottamaan sinuun helposti yhteyttä WhatsAppin kautta Magento 2 WhatsApp Contact -laajennuksen avulla.