Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Shopkick-arvostelu: Onko Shopkick laillinen vai huijaus?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Shopkick-arvostelu: Onko Shopkick laillinen vai huijaus?

Shopkick on sovellus, jolla voit ansaita palkintopisteitä, jotka voidaan vaihtaa lahjakortteihin monilta suosituilta jälleenmyyjiltä.

Pisteiden kerääminen Shopkickin kautta vie kuitenkin jonkin verran aikaa ja energiaa. Tässä on mitä sinun tulee tietää tästä palkintosovelluksesta.

Yhteenveto

Shopkick tarjoaa mahdollisuuden ansaita potkuja tekemällä ostoksia suosikkimyymälöissäsi henkilökohtaisesti tai verkossa. Voit lunastaa nämä pisteet suosittuihin lahjakortteihin. Mutta odota, että potkumahdollisuuksien toteuttaminen voi viedä aikaa ja energiaa.

Plussat

 • Ilmainen käyttää
 • Ansaitse potkuja kuluttamatta
 • Ansaitse potkuja suosittelemalla ystäviä

Haittoja

 • Aikaa vievää käydä kaupoissa
 • On annettava sijaintitiedot
 • Mahdollisuudet voivat olla rajalliset joissakin paikoissa

Mikä Shopkick on?

Shopkick on sovellus, jonka avulla voit ansaita palkintopisteitä, jotka voidaan lunastaa lahjakorteiksi. Pisteitä kutsutaan potkuiksi. Voit ansaita potkuja verkossa, henkilökohtaisesti tai suositusten kautta.

Kun olet kerännyt pisteesi, voit vaihtaa ne lahjakortteihin. Lahjakortin valinnassa ei ole pulaa vaihtoehdoista. Löydät laajan valikoiman myymälöitä.

Muutamat kaupat, joista voit saada lahjakortteja:

 • Amazon
 • AMC
 • American EagleTarget
 • Barnes & Noble
 • Paras osto
 • Disney
 • Starbucks
 • Kohde
 • Ulta

Voit jatkaa pisteiden rakentamista niin kauan kuin haluat.

Vaikka se saattaa kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, sovellus on laillinen tapa ansaita palkintopisteitä, joita voit lunastaa lahjakorteilla.

Onko Shopkick laillinen?

Kyllä, Shopkick on turvallinen sovellus ladata. Miljoonat käyttäjät ovat käyttäneet Shopkickia menestyksekkäästi sen julkaisun jälkeen.

Jos linkität pankki- tai luottokorttisi, on tärkeää huomata, että Shopkick ei tallenna tai näytä korttisi tietoja. Sen sijaan tiedot tallennetaan turvallisesti Mastercardille tai Visalle.

Kenelle Shopkick sopii?

Jos olet jo tavallinen shoppailija Shopkickin kumppanimyymälöissä, voit todennäköisesti ansaita muutaman dollarin lahjakortteja joka viikko tavallisilla sisäänkirjautumisillasi.

Nämä palkinnot voivat auttaa sinua kattamaan pienemmät kulut tai antaa sinulle mahdollisuuden “hemmotella itseäsi” vaarantamatta budjetointitavoitteitasi.

Sovellus on loistava ihmisille, jotka asuvat suurilla suurkaupunkialueilla, koska se toimii suurten jälleenmyyjien kanssa. Sinulla on suurempi mahdollisuus ansaita potkuja, jos asut suurkaupungissa.

Lisäksi Shopkick on ihanteellinen ihmisille, jotka tekevät säännöllisesti ostoksia verkossa sovelluksen kanssa yhteistyössä toimivissa yrityksissä.

🔥 Empfohlen:  Onko GPT-4 harppaus kohti AGI:n saavuttamista?

Kenen ei pitäisi käyttää Shopkickiä?

Jos haluat ansaita paljon rahaa nopeasti, Shopkick ei ole sinua varten. Alusta ei ole rikastu nopeasti -järjestelmä. Itse asiassa sillä ei välttämättä ole liian suurta vaikutusta pitkän aikavälin rahoitussuunnitelmiisi.

Harkitse muiden sivukeikkamahdollisuuksien etsimistä, jos haluat ansaita rahaa nopeasti.

Lisäksi, jos olet huolissasi yksityisyydestä, Shopkick ei ehkä ole oikea alusta sinulle, koska sinun on annettava sovelluksen seurata sinua. Tämän seurauksena saatat päättää, että yksityisyyden loukkaaminen ei ole sen arvoista.

Miten Shopkick toimii?

Oletko kiinnostunut kokeilemaan Shopkickiä? Tässä on tarkempi katsaus sovelluksen toimintaan.

Aloittaaksesi sinun on ladattava sovellus. Shopkick on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille.

Kun olet ladannut sovelluksen, sinua pyydetään valitsemaan lahjakortti, jonka ansaitsemiseksi haluat työskennellä. Alusta sanoo, että voit muuttaa valintaasi milloin tahansa.

Seuraavaksi kirjoitat sähköpostiosoitteesi, valitset salasanan ja lisäät syntymäpäiväsi. Voit myös rekisteröityä Apple-, Google- tai Facebook-tililläsi.

Sovellus pyytää sitten pääsyä sijaintiin, jotta voit ansaita lähipotkuja.

Shopkick-käyttäjän tavoitteena on ansaita potkuja. Tässä on eri tapoja, joilla voit saada sen tapahtumaan.

Ansaitse potkuja myymälässä

Ensimmäinen tapa ansaita potkuja on käydä paikallisissa kivijalkakaupoissa. Voit kirjautua sisään sovelluksella nähdäksesi, mitkä kaupat ovat mukana alueellasi, ennen kuin lähdet ostoksille.

Muista, että sinun on otettava sijaintisi käyttöön ja sallittava sovelluksen seurata liikkeitäsi koko vierailusi ajan.

Kun olet kaupassa, näet, minkä tuotteen viivakoodit voidaan skannata potkujen varalta. Jokaisella skannauksella ansaitset potkuja. Jos päätät olla ostamatta tuotetta, saat silti potkuja.

Voit kuitenkin ostaa tuotteet vieläkin enemmän ostokokemuksesi lopussa. Jos ostat tuotteet, sinun tulee skannata kuitti ostotositeksi.

Täältä näet käytettävissä olevat potkut:

Ansaitse potkuja verkossa

Sinun ei tarvitse lähteä kotoa löytääksesi mahdollisuuksia ansaita potkuja. On olemassa pari tapaa ansaita palkintoja mukavasti sohvaltasi.

Ensinnäkin voit kerätä potkuja verkossa ilman ostoa. Shopkick palkitsee sinut, kun katsot videoita tai käytät aikaa uusien tuotteiden oppimiseen sovelluksessa.

Jokaiseen videoon ja oppimiskokemukseen liitetään pisteitä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda täydellinen toimintakehotus (CTA) verkkosivustollesi

Tämän lisäksi voit ansaita potkuja tekemällä ostoksia verkossa sovelluksen kautta. Jos teet verkko-ostoksesi Shopkick-käyttöliittymän kautta, ansaitset potkuja.

Lisäksi voit ansaita potkuja yhdistämällä luotto- tai maksukorttisi Shopkick-tiliisi ostosten helpottamiseksi.

Tässä on mitä näet, kun teet ostoksia verkossa Shopkickin kautta:

Ansaitse potkuja suosittelemalla ystäviä

Viimeinen tapa ansaita potkuja on ohjata ystäviäsi sovellukseen. Voit ansaita jopa 25 000 potkua kutsumalla ystäviä rekisteröitymään. Se vastaa 100 ystävää.

Kuinka lunastaa pisteesi Shopkickista?

Kun olet ansainnut potkuja, voit lunastaa ne lahjakorteiksi tai saada käteistä PayPalin kautta.

Matkan varrella näet edistymisesi kohti tiettyä lahjakorttitavoitetta. Saatat nähdä esimerkiksi tämän Amazon-lahjakorttitavoitteen:

Valitsemasi lahjakortin tyypistä riippuen saatat saada digitaalisen lahjakortin, joka on heti käytettävissä. Muissa tapauksissa lahjakortti saapuu postissa.

Kuinka paljon voit ansaita Shopkickilla?

Kuten kaikissa tulomahdollisuuksissa, Shopkickilla ansaitsemasi summa vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon aikaa käytät siihen. Shopkickin avulla pisteiden kerääminen voi viedä kaupassa paljon aikaa.

Vaikka skannattua kohdetta kohden ansaitsemasi pisteiden määrä vaihtelee, se ei välttämättä kerry niin nopeasti kuin haluaisit.

Useimmissa tapauksissa 250 potkun arvo on 1 dollari. Tämän seurauksena pisteiden kerääminen ilman ostoksia voi viedä huomattavasti aikaa ja vaivaa.

Jos teet ostoksia Shopkickin kautta, saatat huomata, että pisteitä kertyy nopeammin. Sinun on kuitenkin otettava huomioon tekemiesi ostosten kustannukset.

Näiden tietojen perusteella näyttää siltä, ​​että usein ostaja voi ansaita muutaman dollarin viikossa käyttämällä Shopkickia. Jos olet jo kaupassa, tämä voi olla mukava pieni lisä lompakkoosi.

Älä kuitenkaan luota siihen, että Shopkick korvaa merkittävän osan tuloistasi.

Shopkickin UKK

Ennen kuin kirjaudut Shopkickiin, sinulla voi olla lisäkysymyksiä. Tässä on joitain vastauksia, jotka voivat auttaa sinua päättämään, sopiiko alusta sinulle.

Onko Shopkick turvallista käyttää?

Joo. Shopkick on turvallinen sovellus ladattavaksi. Miljoonat käyttäjät ovat käyttäneet Shopkickia menestyksekkäästi sen julkaisun jälkeen.

Jos linkität pankki- tai luottokorttisi, on tärkeää huomata, että Shopkick ei tallenna tai näytä korttisi tietoja. Sen sijaan tiedot tallennetaan turvallisesti Mastercardille tai Visalle.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää sähköisen kaupankäynnin luottamusmerkkejä? 6 käytännön vinkkiä

Onko Shopkick laillinen?

Shopkick on laillinen sovellus, joka palkitsee ajastasi. Vaikka valitsemasi lahjakortin saaminen voi vaatia hieman vaivaa, voit odottaa todellista lahjakorttia vastineeksi ponnisteluistasi.

Yritys pystyy tarjoamaan nämä lahjakortit, koska tuotemerkit maksavat Shopkickille korvauksen aina, kun olet vuorovaikutuksessa uuden tuotteen kanssa.

Mitä asiakaspalveluvaihtoehtoja Shopkick tarjoaa?

Voit ottaa yhteyttä Shopkickiin heidän sähköpostipyyntölomakkeensa kautta. Valitettavasti ei näytä olevan puhelinnumeroa, johon soittaa, jos kohtaat ongelmia.

Pitääkö minun käyttää rahaa ansaitakseni potkuja?

Ei. Ansaitset kuitenkin potkuja nopeammin ja voit saada lahjakortteja nopeammin, jos teet ostoksia.

Onko Shopkick sen arvoinen?

Ansaitset todennäköisesti vain muutaman dollarin viikossa Shopkickin kautta. Jos käytät jo Shopkick-myymälöitä, kannattaa ehkä hyödyntää tämä tilaisuus.
Jos et ole usein ostanut, sovellus ei todennäköisesti ole sen arvoinen sinulle.

Shopkick arvosteluja

Shopkick kuulostaa hyödylliseltä tapa ansaita ylimääräistä rahaa kaupassa käyntien aikana. Mutta mitä heidän nykyisillä käyttäjillä on sanottavaa?

Shopkick ansaitsi 3,1/5 tähteä Trustpilot. 825 arvostelulla noin 70 % käyttäjistä ilmoitti erinomaisesta tai loistavasta kokemuksesta.

Tässä on muutama Trustpilot-arvostelu Shopkickista:

Trevor D.

Shopkick sai korkeammat arvosanat Apple Store ja edelleen Google Play.

Yli 68,7 000 Apple App Storen käyttäjää antoi Shopkickille 4,6/5 tähteä. Shopkick sai myös paljon kiitosta Google Play -kaupassa yli 229 000 arvostelun perusteella arvosanalla 4,2/5.

Tässä on joitain arvosteluja, jotka Shopkick-käyttäjät ovat jakaneet eri sovelluskaupoissa:

Lisa M.

Yhteenveto

Shopkick voi olla hauska tapa ansaita muutama dollari siellä täällä, kun teet ostoksia. Se ei kuitenkaan korvaa tulojasi.

Siitä huolimatta se tarjoaa tavan ansaita palkintoja. Tämän seurauksena, jos etsit helppoa tapaa saada ilmaisia ​​lahjakortteja, Shopkick voisi olla loistava vaihtoehto.

Table of Contents